Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Panda
CITAT
amalia, concertul a fost foarte foarte fain mi-a indus o stare de liniste. omul este foarte fain, calm, are o voce care-ti produce liniste pur si simplu nu mai zic nimic de versuri

da..... ce bine ai descris... asa m-am simtit si eu
CITAT
as vrea niste must, daca te poti lipsi de 1 paharutz iti las nr de tel pe privat

ti-am pus deoparte o sticluta de 0,5 l... treb sa ne intalnim sa ti-o dau
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
Te-ai apucat de gatit, nu ma provoca sa urc in tren )).gif am IC la 12 pupic.gif
IL ador pe Cohen cum canta.
pupic.gif give_rose.gif
aki
Ancutul pupic.gif
O zi frumoasa sa ai hug.gif
anca veselie
panda, ai fost la concert??? sa vedem cum puii mei ne intalnim, parca stateai prin dristor?
dany, tre sa gatesc din nou )).gif, frati-miu a bagat la greu, am luat 2 portii la serviciu, una a mancat-o sefa si... gata )).gif
amalia pupic.gif se intampla sa mai si gatesc )).gif operatiunea a inceput la 9 seara, ca atunci am ajuns acasa. dar m-a linistit.
aki, multu pupic.gif

mi s-a intamplat o chestie foarte tare: ieri cand mi-am busit masina eu am plecat mai departe nu am stat sa vad ce-am patit si ce i-am facut lu'ala. si azi dimi, in drum spre serviciu, opreste cineva lg mine si imi zice: m-ati lovit ieri lol.gif lol.gif zic... da, asa e, dar nu am putut sa opresc lol.gif acum trebuie sa ma duc la politie wacko.gif wacko.gif
amalia0701
Ai 24 de la producere, altfel iti iau carnetul.
mad.gif
younona
e f bine sa slabesti pe forum... am citit acum cate ceva si cred ca ma apuc si eu..Doamne ajuta
ganesha
Ancule pupic.gif sper sa treaca beleaua cit mai repede si cu bine!
Panda
CITAT
panda, ai fost la concert??? sa vedem cum puii mei ne intalnim, parca stateai prin dristor?

da am fost ... cu iubi... a fost magnific...iubi s-a plictisit putin lol.gif dar a zis ca daca ma tine in brate poate sa stea si la 100 de astfel de concerte

eu stau in Dr Taberei....cel mai verde cartier al imputitului de bucuresti...

Cherie
Have a lovely day! pupic.gif floare.gif
Ramo
CITAT(younona @ 25-09-2008, 11:03 PM) *

e f bine sa slabesti pe forum... am citit acum cate ceva si cred ca ma apuc si eu..Doamne ajuta

Spor la dieta si te asteptam cu meniurile.
Bine ai venit printre noi cheer.gif
lilistiuca
Ancutzule, imi cer mii de scuze.....nu am mai ajuns in mall duminica, am schimbat planurile.....poate ramine pe alt wk......

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Buna dimineata ancutule.Ce ai mai facut accidentul?
Bafta in orice si o saptamina frumoasa sa ai pupic.gif
dany
mai dai si pe aici un semn de viata ????? hug.gif
bubbles
Pe unde esti Ancule? sad.gif
anca veselie
buna ziua.
traiesc... supravietuiesc, dar nu pot sa sctiu momentan.
voi reveni.
va pup pe toate
dany
hug.gif Te asteptam .
Ramo
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Ai ajuns pe pagina a doua.....pe unde umbli??? Ne e dor de tine pupic.gif
Sexymom
Ancule sper ca esti bine, sa ne mai dai un semn de viata. pupic.gif
buretel
hug.gif
Mariana
Multa sanatate. pupic.gif hug.gif
anca veselie
mariana, multumesc, dar nu are legatura cu sanatatea.
firma unde m-am mutat la 1 septembrie a inchis activitatea din cauza crizei, asa ca eu... imi caut de munca )).gif
dany, ramo, sexi, buretel pupic.gif
Cherie
Ancule, cum s-a intamplat? sad.gif

Mult succes si sper sa gasesti repede un job bun! hug.gif
anca veselie
pai cum sa se intample... au inchis firma...
merci pupic.gif
Cherie
Mi-am imaginat asta smile.gif
Naspa e ca a fost atat de subreda, inca la primul soc s-a dus... E irevocabila treaba?
anca veselie
da. altfel nu spuneam.
si am spus pt ca mariana mi-a urat sanatate, a crezut ca-s bolnava si nu sunt, poate doar cu capu )).gif
sunt casnica )).gif spal rufe, gatesc, frec menta, netul, serialul doctor house )).gif
Cherie
Las` ca-i bine, o perioada de relax nu strica niciodata! naughty.gif

Poti vedea situatia ca pe un concediu, eu una, asa as face grin.gif
anca veselie
grin.gif ma rog, e mai mult de discutat... din pacate nu o pot vedea asa, relaxarea intervine atunci cand stii ca peste 2-3-4-10 saptamani ai ceva sigur. eu nu stiu nimic.
eu sunt un om activ, obisnuit sa mearga la munca. stiu ca o sa gasesc, stiu toate replicile menite sa ma faca sa ma simt mai bine, dar nu ma satisface nici una si nu schimba starea de frustrare pe care o am. de asta nici nu am mai intrat pe aici.

Cherie
Toate vorbele menite sa te faca sa te simti bine sunt sa te faca sa intelegi ca nu trebuie sa-ti pierzi optimismul si increderea in fortele proprii. Te inteleg perfect, si eu sunt un om activ, insa tocmai de aia, putin timp doar pentru tine in care sa faci fix ce ai tu chef, cred ca e binevenit mereu. E plin Bestjobs-ul & Ejobs-ul de servicii, asa ca fii optimista, esti o tipa desteapta! naughty.gif

hug.gif
dany
Am trecut sa te pupic.gif
aki
Buna draga.Lasa ca ce e al tau e pus deoparte.O sa vina si slujba ta.Pup si multa bafta pupic.gif
nusarich
Bafta la gasit job, Anca! Si te asteptam pe aici cu sau fara job, stii, da? pupic.gif
Panda
pupic.gif
Sexymom
Ancuta nu te simti deprimata, esti o tipa tare desteapta, deschisa, plina de viata, optimista, cu siguranta o sa gasesti ceva care o sa te satisfaca si mai mult.Eu sunt alaturi de tine si iti doresc mult, mult succes , sa gasesti ceva pe masura care sa te faca fericita. pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Hai la mine, trebuie doar sa-i cantaresti mancarea fiicei mele, sa stai langa ea pana mananca, sa vezi daca si-a pus pachet.
pupic.gif
Sa nu te dai la barbatul meu in rarele momente cand e acasa )).gif
Contra serviciilor ofer casa si masa )).gif , de fumat las pe balcon pupic.gif
hug.gif
Daca mai oferi si alte servicii negociem hug.gif hug.gif hug.gif
Gandeste pozitiv iubita. Oricum nu poti da timpul inapoi, nu poti sa anulezi hotarea de a pleca de la vechea firma.
Acu vorbind serios, poate te gandesti sa imi faci o vizita, schimbi aerul, norocul.
pupic.gif

buretel
hug.gif Ai sa treci cu bine peste incercarea asta, iti tin pumnii sa gasesti jobul TAU give_rose.gif
aki
Ce se mai aude la tine?Cum merg cautarule pentru serviciu? pupic.gif
anca veselie
salutare!
va multumesc. sunt putin irascibila, nu prea-mi place sa fiu intrebata cum merge cautatul, e destul de stresant si asa.
cherie, ai dreptate, multumesc pt cuvintele frumoase pupic.gif
nusa hug.gif
panda pupic.gif
aki, nu ma mai intreba, te rog pupic.gif o sa spun eu cand e cazul pupic.gif
sexi draga mea, merci pupic.gif
amalia hug.gif hug.gif nu imi pare rau ca am plecat de la vechea firma. si nici nu-mi doresc sa ma intorc acolo. vreau sa merg inainte si asta o sa fac! multumesc pt invitatie, crede-ma ca as veni, macar o fuga. pe de alta parte partea proasta e ca nu pot pleca pt ca nu stiu niciodata cand suna telefonul pt vreun interviu doh.gif doh.gif poate te prind pe mess pupic.gif pupic.gif
buretel pupic.gif

merg in continuare la sala, merg destul de mult pe jos in peregrinarile mele, ca de... am timp )).gif
cu mancatul... mai cu scapari, mai cuminte, depinde si daca sunt in oras sau nu... dar onorabil, oricum
va pup
buretel
Te pupic.gif si eu!
hug.gif
amalia0701
Vezi ca io de la munca intru cu meebo si mi-a zis lumea ca-s ofline mereu.
Asa ca apeleaza-ma pupic.gif
dany
vad ca n-ai vazut ca te-am pupat si eu .....na , te mai pup o data tease.gif

pupic.gif
Ramo
Si tu ai disparut de tot? sad.gif
bubbles
Ancule scare.gif unde umblii?????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.