Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Amazoana
Neata fetili, ce faceti?
julyalina
'neatza fetili ! pupic.gif
ina, din pacate nu ne-am vazut ieri pentru ca eu dupa ce i-am facut de mancare prietenului meu, am zis sa ma uit nitzel la TV (el se uita la un meci biggrin.gif ) si ... am adormit busteam pana la 9:30 blushing.gif

dar o sa ne vedem noi, mai ales ca stam asa de aproape blum.gif
anca veselie
neatzaaa... aproape de pranz!
ina, am rezistat cu greu la sala, eram fleasca la sfarsitul orei, dar am invins cheer.gif cum a fost filmul?
neatza dulciii
alina, asa e, ne vedem noi ca nu intrara zilele-n sac. poate tragem o tura de shopping in city mall naughty.gif

aseara dupa sala am tras o fuga in mall si mi-am achizitionat niste tenesi si niste sosete de la leonardo. apoi acasa, dus, papat si sooomn. am cam trisat, pt ca am papat niste fruit amore diat dar nu cred ca e o mare tragedie.

md: 2 oua fierte miiici, 100g br. fagaras, jumatate de carnat
ina_ceva
Filmul a fost pe jumatate plictisitor, cu un final neasteptat (care a meritat clipele de plictiseala grin.gif )
Amazoana
108 Keno
Ma straduiesc sa pun cateva foto cu bucataria si baia mea neterminate.........
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 11:21 AM) *

108 Keno
Ma straduiesc sa pun cateva foto cu bucataria si baia mea neterminate.........

vrei sa te ajut?

ina, daca veneam cred ca adormeam )).gif
Amazoana
Eu nu inteleg de ce mama naibii nu ma duce capul sa folosesc site-ul acela......... mad.gif
phtobucket-ul nu mere.
anca veselie
nu-l cunosc pe photobucket
mi se pare f simplu celalalt blum.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 11:29 AM) *

nu-l cunosc pe photobucket
mi se pare f simplu celalalt blum.gif

Asta inseamna ca eu sunt tampita blink.gif
lliliana
Sal fata...bine te vaz shi azi. Bine sa-ti fie shi de-amu incolo. Pupacesc. pupic.gif hug.gif floare.gif
ina_ceva
Anca, aicieste biblioteca si aici este poza de final de la Chippendales tease.gif

anca veselie
dulci, nu esti, mie mi se pare ciudat cum iti apare tie in romana. eu zic sa-ti faci un album in yahoo photos si pui linkul si poate toata lumea sa le vada pupic.gif
lilish pupici hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 12:19 PM) *

Anca, aicieste biblioteca si aici este poza de final de la Chippendales tease.gif

imi place biblioteca si cutiile! ti-ai luat si bambusi! ce mai vrei sa pui in ea?
te-ai cam destrabalat la chippy tease.gif
ina_ceva
Sincer, nu stiu. Astept sa vina WE-ul , sa vad ce mai pun in ea; am sa revin cu poze blum.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 12:35 PM) *

Sincer, nu stiu. Astept sa vina WE-ul , sa vad ce mai pun in ea; am sa revin cu poze blum.gif

dadada
Sexymom
Buna iubita, vad ca esti tare constiincioasa, bravo, insa cred si eu ca la Vama Veche tot o sa scapi intr-o bericica, mai ales daca e vremea frumoasa .Bucura-te cat poti de mini-vacanta si uita un pic de regim, ca il reiei dupa.
anca veselie
sexi, intentionez sa ma bucur! o sa scap, clar, dar nu in bericica, in vodkutza )).gif
Sexymom
Uiiiiiiiiii, eu nu am baut aproape deloc vodca ca imi arde beregata. sad.gif
anca veselie
CITAT(Sexymom @ 26-04-2007, 12:45 PM) *

nu intentionez sa o beau simpla )).gif cu suc de portocale fara zahar sau pepsi light, depinde de inspiratie. blum.gif
Amazoana

uauuuuuuuuuu....rusinicaaaaaaaa

CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 12:24 PM) *

dulci, nu esti, mie mi se pare ciudat cum iti apare tie in romana. eu zic sa-ti faci un album in yahoo photos si pui linkul si poate toata lumea sa le vada pupic.gif
lilish pupici hug.gif

imi place biblioteca si cutiile! ti-ai luat si bambusi! ce mai vrei sa pui in ea?
te-ai cam destrabalat la chippy tease.gif

Incerc sa-mi fac, imediat ce am timp. pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 12:47 PM) *

CITAT(Sexymom @ 26-04-2007, 12:45 PM) *

nu intentionez sa o beau simpla )).gif cu suc de portocale fara zahar sau pepsi light, depinde de inspiratie. blum.gif

Cu santal de kiwi merge super naughty.gif
anca veselie
dulci, merge si cu ananas blum.gif

pranz:265 g gratar pui, 200 g br. fagaras, 50g seminte dovleac, cappucino fara zahar si ceai verde
pe ziua de azi mai am de papat iaurt.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 02:15 PM) *

dulci, merge si cu ananas blum.gif

pranz:265 g gratar pui, 200 g br. fagaras, 50g seminte dovleac, cappucino fara zahar si ceai verde
pe ziua de azi mai am de papat iaurt.

as avea si eu o pofta de incercat......... naughty.gif
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 03:46 PM) *

naughty.gif naughty.gif cine te opreste? blum.gif

raportez o foame de lup si un iaurt jogobella light cu ananas - abatere din cauza fructelor, dar nu mai poooot de poftaaaaaa. vreau ciocoooo, sunt in sevraj sad.gif sad.gif
axe10

w00t.gif ...numai baietii i-am vazut...biblioteca nu...mai incerc...

Ancule, calm mami ca iti trece...nu te mai gandi....sunt rusii pe aproape cred....ca si eu sunt turbata....
Stii ce am observat...asa din citite- Cam toate suntem in aceiasi perioada cu rusii!!!!...citisem undeva ca niste prietene daca isi petrec mult timp impreuna dupa un timp ajung sa se potriveasca la chestia asta. Acum nu ca suntem noi tot timpul impreuna, mai mult virtual...dar e si asta o dovada...toate fetili sunt suparate in acelasi timp (ma rog, au tot felul de problemutze)...si cand e una vesela parca ne veselim toate.

Cand pleci in vacanta?...ai auzit ca e 30 aprilie liber...!
anca veselie
da, axe, sper sa vina rusii ca eu am obosit sa ii tot astept sad.gif
plec sambata in concediu, dar la noi la firma 30 nu e liber, ca nu suntem bugetari. dar... mi-am luat eu concediu si mi-am luat si miercuri, ca sa nu pic de la mare la birou )).gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 03:53 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 03:46 PM) *

naughty.gif naughty.gif cine te opreste? blum.gif

raportez o foame de lup si un iaurt jogobella light cu ananas - abatere din cauza fructelor, dar nu mai poooot de poftaaaaaa. vreau ciocoooo, sunt in sevraj sad.gif sad.gif

Ar fii tare sa ma duc putin afumata acasa, avand in vedere ca sunt parintii lui babu acolo........
Lasa ca se iarta in perioada asta cate o mica abatere....

CITAT(axe10 @ 26-04-2007, 04:00 PM) *

w00t.gif ...numai baietii i-am vazut...biblioteca nu...mai incerc...

Ancule, calm mami ca iti trece...nu te mai gandi....sunt rusii pe aproape cred....ca si eu sunt turbata....
Stii ce am observat...asa din citite- Cam toate suntem in aceiasi perioada cu rusii!!!!...citisem undeva ca niste prietene daca isi petrec mult timp impreuna dupa un timp ajung sa se potriveasca la chestia asta. Acum nu ca suntem noi tot timpul impreuna, mai mult virtual...dar e si asta o dovada...toate fetili sunt suparate in acelasi timp (ma rog, au tot felul de problemutze)...si cand e una vesela parca ne veselim toate.

Cand pleci in vacanta?...ai auzit ca e 30 aprilie liber...!

Mie nu mi s-a deschis biblioteca, dar am vazut baietiiiiiiiiiiiiiii
anca veselie
baietii i-a vazut toata lumea )).gif )).gif
se iarta ca altfel am imbulinat-o. pt ca... mi-au iesit in cale niste fursecuri si... am papat. asa ca... momentan am decis finalul YY yahoo.gif
diseara merg cu o prietena sa probeze rochita de mireasa, apoi la terasa la ziua alteia. sunt... f ocupata )).gif
ina_ceva
Sa te distrezi diseara si pt noi wink1.gif

E k cu dieta, oricum plecai la mare; sa ai grija ce mananci wink1.gif . Cand te intorci, continui pupic.gif
anca veselie
dada, vreau sa fiu cumintica, adica gratar cu salate, peste, de astea. sper sa-mi iasa.
tu pana la urma cand pleci?
ina_ceva
Nu cred ca mai plec nicaieri, babuinul are un curs duminica si luni se duce la serv dry.gif .
Sambata am de ales intre un gratar, placa la munte (daca e zapada) sau mers la azuga si "verificat" cateva trasee mai scurtutze, de o zi.
anca veselie
eu as vota cu azuga si traseele de-o zi smile.gif dar suna bine toate. pupic.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 05:01 PM) *

Nu cred ca mai plec nicaieri, babuinul are un curs duminica si luni se duce la serv dry.gif .
Sambata am de ales intre un gratar, placa la munte (daca e zapada) sau mers la azuga si "verificat" cateva trasee mai scurtutze, de o zi.

ce naspa sad.gif
ina_ceva
Munte am aranjat si WE viitor, dar trebuie sa-mi fac rost de parazapezi dry.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 05:08 PM) *

Munte am aranjat si WE viitor, dar trebuie sa-mi fac rost de parazapezi dry.gif

trasee prin zapada?
ina_ceva
Se poate sa fie zapada; trebuie sa fiu pregatita. Nu am aici nici parazapezi, nici pioleti.
Ei, sanatoasa sa fiu, ca ma descurc eu blum.gif
anca veselie
ce-s pioletii? blink.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 05:15 PM) *

ce-s pioletii? blink.gif

Ceva de la schiuri sau bete!
Anca, vezi ca te barfesc prin alte case!
ina_ceva
Un târnăcop mic, folosit la escaladări.
anca veselie
am vazut dulci. of, prietenii astia huh.gif
am pricipit ina
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 05:17 PM) *

Un târnăcop mic, folosit la escaladări.

Oooooooo, ce le am frateeeeeee
axe10
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 04:04 PM) *

da, axe, sper sa vina rusii ca eu am obosit sa ii tot astept sad.gif
plec sambata in concediu, dar la noi la firma 30 nu e liber, ca nu suntem bugetari. dar... mi-am luat eu concediu si mi-am luat si miercuri, ca sa nu pic de la mare la birou )).gif

Pai nici eu nu sunt libera...deh...nu ca la bugetari...si lucrez si de 1 mai muncitoresc...dar nu-i bai ca-mi iau mai incolo liber...cand altii o sa traga la jug... lol.gif
Distractie placuta...
ina_ceva
Neatza! give_rose.gif

Am auzit ca sunt sanse de ploaie la mare, in WE dry.gif
julyalina
'neatza anca! pupic.gif

eu iti doresc vreme frumoasa la mare smile.gif mai ales ca o sa faci 5 minute de plaje si pentru mine blum.gif
si... gandeste-te nu degeaba i se spune timpul probabil biggrin.gif
anca veselie
neatza
eu plec oricum. poate sa si ploua, nu o sa fie nici prima nici ultima oara cand ma ploua in vama. dar nu cred ca o sa ploua mad.gif

sunt cu fundu-n sus, rusii nu au venit, nici nu-i mai astept, inchid usile, ferestrele si pun apa la flori si plec in vacanta... din pacate peste 20 ore sad.gif adica mai tre sa suport si ziua de azi sad.gif
rochita de mireasa a prietenei mele este tare frumoasa.
aseara la aniversare am papat ingrasacioase si am baut cuba libre, dar cu pepsi light blum.gif bineinteles ca pepsiul m-a agitat, asa ca am dormit prost toata noaptea.
azi de dimi am mancat: chifla de secara - 50g, putina branza de vaci 6% si un ou fiert. acum o sa beau o cafea, apoi ceai verde.
ina_ceva
Vremea nu are importanta, conteaza doar sa te distrezi cheer.gif
De doua ori am prins furtuna in vama si parca asta ii sporeste farmecul wink1.gif
anca veselie
alina, o sa ma gandesc si la tine cand voi fi pe plaja pupic.gif
ina, sper sa ma distrez si sa ma relaxez pupic.gif

acum beau cafeaua si m-am mai calmat. azi o sa plec la 4 cheer.gif am un sef foarte bun cheer.gif
julyalina
serviciu usor si cat mai scurt ancutza pupic.gif si distractie cat mai placuta hug.gif
si sa ne traiasca sefii blum.gif ca si eu am un sef dragutz smile.gif (plec mai devreme biggrin.gif )
anca veselie
pupic.gif alina, nu l-as da pe seful meu pt nimic!
sper sa fie cat mai calm mini concediul asta! si tu sa te simti minunat!

am mancat 200g iaurt 2%
julyalina
mercic la fel ancutza! pupic.gif
tu pleci mai devreme in conced smile.gif eu mai am si luni dry.gif
anca veselie
mi-am luat liber luni cheer.gif
Sexymom
Hola Anca, week-end placut si sa vi cu poze ( cu apusul de soare), sper sa nu dormi prea mult in Vama.Merge si prietena aia ciufuta a ta? care isi face program independent de al vostru? )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.