Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
ina_ceva
Stiu persoane care au lucrat sambata trecuta numai pt a avea liber luni, pe 30. Mi se pare k ca li se ofera macar varianta asta.
anca veselie

sexipupic.gif nu cred ca o sa dorm prea mult. o sa pozez rasarituri, apusul nu prea se vede la noi pe litoral. blum.gif
prietena mea inca nu se stie daca vine sau nu...
ina, nu merita sa-ti strici un weekend cand ai zile de concediu, parerea mea...

amalia0701
Distractie faina in vacantza si vreme buna.
iar daca totusi ploua, gandestete cat de fain e sa dansezi in ploaie cheer.gif
anca veselie
pupic.gif merci amalia pupic.gif frumos spus!

si acum raport porcusor (adica eu): gratar de pui, salata de rosii si castra, fasole batuta cu paine negra. desert: praji, ne-au adus niste colege, dar cu masura blum.gif
anca veselie
porcusorul se pregateste de plecare cheer.gif vacantaaaaaaaaaa yahoo.gif sper sa ma opresc din mancat huh.gif
va urez un wee prelungit frumos si ne citim pe miercuri, daca nu mai intru azi.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 03:44 PM) *

porcusorul se pregateste de plecare cheer.gif vacantaaaaaaaaaa yahoo.gif sper sa ma opresc din mancat huh.gif
va urez un wee prelungit frumos si ne citim pe miercuri, daca nu mai intru azi.

Have fun!
ina_ceva
Distractie la MAXIM! pupic.gif hug.gif
axe10
Drum bun...deja cred ca esti super nerabdatoare...distractie placuta....
anca veselie
dulci, ina, axe pupic.gif hug.gif sunt mai mult decat nerabdatoare! yahoo.gif
maine la 6 dimi plecam, o sa fiu devreme la mare. am facut baitza, bagaj, epilat si acum ma bag in pat pt ca efectiv mor de somn.
va urez o mini vacanta minunata, sau un wee, dupa caz give_rose.gif
Karin
CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 11:09 PM) *

dulci, ina, axe pupic.gif hug.gif sunt mai mult decat nerabdatoare! yahoo.gif
maine la 6 dimi plecam, o sa fiu devreme la mare. am facut baitza, bagaj, epilat si acum ma bag in pat pt ca efectiv mor de somn.
va urez o mini vacanta minunata, sau un wee, dupa caz give_rose.gif

Distractie placuta! cheer.gif cheer.gif
La mine este doar wee relaxant, pentru ca luni sunt la birou si marti sunt libera! grin.gif
pupic.gif hug.gif
Tzutzi80
Distractie placuta. Aseara mi s-a terminat bateria mad.gif
axe10
WoW ce am vazut pe la tv ca se intampla prin Vama...de abia astept sa te intorci sa ne povestesti...sper ca nu te intorci racita, ca vremea nu prea tine cu voi!

bubbles
Hey Anca..asteptam poze biggrin.gif .Am intrebat`o pe mama dca in erioada de ovulatie pti sa retii apa si a zis ca binenteles smile.gif .MI`am adus aminte ca te interesa pe tine wink1.gif
axe10
Acum cred ca retine apa de mare...pe piele...si din coktail-uri... naughty.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 10:22 AM) *

Acum cred ca retine apa de mare...pe piele...si din coktail-uri... naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Neataaaaaaaaa
Hai maaaa, gata cu vacanta, treci la munca devil.gif
anca veselie
salutare!
i'm back...... to reality, din fericire acasa, abia maine merg la serviciu.
tzutzi, m-am prins ca ti s-a terminat bateria. o lasam pe data viitoare, sigur vor mai fi ocazii.
karinus, pupici hug.gif
axe, stiu ca s-a dat la tv ce era mai rau din vama... mama unei prietene a zis ca ii era rusine sa spuna la lume unde este fii-sa )).gif am venit sanatoasa, mi-a cam inghetat funduletzul dar am reusit sa nu racesc. am vazut ca vrei sa-ti iei masina, sunt curioasa sa aflu totate detaliile pt ca si eu ar trebui sa-mi dau dacia si as vrea tot un peugeot.
bubbles, poze nu am pt ca mi-am uitat cardul de memorie al aparatului acasa lol.gif merci ca ai intrebat-o pe mama ta, e bine de stiu pupic.gif
dulci, mi-ai pus gand rau, cred, pt ca am baut si vreo 2 beri )).gif

a fost dragutz, marea mie imi place in mod deosebit asa ca m-am simtit f bine. nu mi s-a intamplat nimic deosesit, in materie de barbati cel putin )).gif am flirtat cu unul, cu altul, dar nu m-a dat nici unul pe spate. in rest... am si dormit, am si dansat, am si stat la plaja 45 de minute ca dupa aia am inghetat de tot, am citit pe plaja, m-am relaxat, ne-am si plimbat, am fost si pe la concerte, pot spune ca a fost un sejur reusit. cam scurt... cu mancarea nu pot spune ca am exagerat in mod deosebit, am incercat sa ma feresc de tentatii deosebite, dar am cam mancat cioco mai ales pt ca mi-au venit si rusii.
nu o sa mai stau niciodata la gazda asta pt ca este o mincinoasa si pt ca, fara nici o discutie, la 12 ziua ne-a dat afara din camera de am ramas cu rucsacii in mijlocul vamii....
acum vreau sa ies in oras la un suculet.
va urez o seara minunata si ne vorbim maine pupic.gif
ina_ceva
Bine ai revenit din mini-vacanta, anca! pupic.gif
axe10
Bine ai revenit...cand esti on vorbim de masina!
Amazoana
Bine ai revenit!!!!!!! pupic.gif Ma bucur ca te-ai simtit bine. Abia astept sa intrii, sa mai vb. Pup, o zi usoara!
_noni_
buey, ce bine de tine! bine ca te-ai distrat si ai mai iesit din bucurestiul asta prafuit!

pupic.gif

Amazoana
Ancule, am pus foto la mine in jurnal
anca veselie
neatzaaaa!
eu am o gramada de treaba si stau tot pe net. am incercat sa citesc la neuroni, dar nu am acoperit tot...
ina, axe, noni, dulci pupic.gif pupic.gif
ina, ce progr ai azi? biggrin.gif
axe, sunt! ai obtinut imprumutul? ti-o iei in rate sau leasing?
noni, esti in buc?
dulci, ma duc acum sa le vad!

eu momentan nu stiu ce dieta sa tin, parca as manca cuminte cateva zile si ma gandesc apoi ce aleg.
azi am papat: aprox 50g graham cu vreo 4 felii de sunca de pui si aprox 100g br. fagaras si 2 rosii. o cafea si ceai verde.
intru mai incolo ca tre sa si muncesc doh.gif
_noni_
daaa cheer.gif "back for good"!!!

}{
Pisik
Anca, cred ca cel mai bine ar fi sa papi echilibrat, fara sa mai tii vreo dieta anume. Si sa te tii de sport pupic.gif
himere2005
anca, bine ai revenit. de fiecare data cand vedeam stiri cu vama ma gandeam la tine biggrin.gif trebuie sa fii un pic mai rebel ca sa te duci acolo cred. eu nu am reusit sa vad vama pana acum, iar cu copilul nu m-as duce
axe10
CITAT(anca veselie @ 03-05-2007, 11:40 AM) *

neatzaaaa!
eu am o gramada de treaba si stau tot pe net. am incercat sa citesc la neuroni, dar nu am acoperit tot...
ina, axe, noni, dulci pupic.gif pupic.gif
ina, ce progr ai azi? biggrin.gif
axe, sunt! ai obtinut imprumutul? ti-o iei in rate sau leasing?
noni, esti in buc?
dulci, ma duc acum sa le vad!

Am aplicat pt un imprumut in franci elvetieni la Bancpost si astept sa ma sune azi-maine. Fac credit de nevoi personale pt ca nu vreau sa platesc casco atata timp cat am imprumutul...si mai vroiam bani si pt concediu si nunta lui frate-miu care e pe 14 iulie....
anca veselie
CITAT(_noni_ @ 03-05-2007, 11:44 AM) *

daaa cheer.gif "back for good"!!!

}{

cool, tre sa ma duc sa te citesc. vezi ca suntem vecine, tre sa ne vedem, nu scapi grin.gif

CITAT(Pisik @ 03-05-2007, 12:13 PM) *

Anca, cred ca cel mai bine ar fi sa papi echilibrat, fara sa mai tii vreo dieta anume. Si sa te tii de sport pupic.gif

pisikule, o sa incerc pupic.gif azi si maine vreau sa bag sala, sa recuperez!

CITAT(himere2005 @ 03-05-2007, 12:22 PM) *

anca, bine ai revenit. de fiecare data cand vedeam stiri cu vama ma gandeam la tine biggrin.gif trebuie sa fii un pic mai rebel ca sa te duci acolo cred. eu nu am reusit sa vad vama pana acum, iar cu copilul nu m-as duce

himere, eu nu am vazut toate grozaviile pe care am auzit ca le-au dat astia la tv... dar sunt de acord ca nu prea ai ce sa cauti cu copiii decat daca esti hotarat sa-l cresti f deschis.

CITAT(axe10 @ 03-05-2007, 12:34 PM) *

Am aplicat pt un imprumut in franci elvetieni la Bancpost si astept sa ma sune azi-maine. Fac credit de nevoi personale pt ca nu vreau sa platesc casco atata timp cat am imprumutul...si mai vroiam bani si pt concediu si nunta lui frate-miu care e pe 14 iulie....

nu prea inteleg de ce nu tre sa platesti casco. oricum, iti tin pumnii! cheer.gif

si acum sa dau raportul la papa: un bol mic de ciorba ungureasca de varza, aprox 150g pui la grill si salata verde cu rosie. urmeaza cafea si ceai verde.
am tot citit ce zicea pisik de iaurt cu fructe si branza cu fructe si stau pe ganduri, tocmai ce-mi achizitionasem niste capsuni congelate pt iaurt... ma mai gandesc ce sa fac cu ele, eventual o sa le pap de dimi cu iaurt si musli. o sa incerc sa pap seara cat mai putin, oricum.
anca veselie
am mancat o mica tarta de fructe si o gura de amandina... sad.gif de maine o iau de la capat cu YY pana mai slabesc.
axe10
CITAT(anca veselie @ 03-05-2007, 02:08 PM) *

nu prea inteleg de ce nu tre sa platesti casco. oricum, iti tin pumnii! cheer.gif

pai daca faci imprumut pt cumparare de masina te obliga banca sa faci casco....unele chiar iti impun si la cine....eu vreau sa fac numai vreo 2 ani...asa ca e mai convenabil.
luchi
Ancule..sa-ti zic..sa nu-ti zic...Marti am fost in Vama. blushing.gif Scurt de tot, pentru ca ne-au sunat niste prieteni, ramasesera fara bani, asa ca dagadam-dagadam am mers repede si i-am recuperat, dagadam-dagadam inapoi la Constanta, hranit baietii si urcat in tren )).gif Asa ca..n-am reusit sa vad decat strada principala si aglomeratia de la microbuze. sorry.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 04-05-2007, 06:53 AM) *

Ancule..sa-ti zic..sa nu-ti zic...Marti am fost in Vama. blushing.gif Scurt de tot, pentru ca ne-au sunat niste prieteni, ramasesera fara bani, asa ca dagadam-dagadam am mers repede si i-am recuperat, dagadam-dagadam inapoi la Constanta, hranit baietii si urcat in tren )).gif Asa ca..n-am reusit sa vad decat strada principala si aglomeratia de la microbuze. sorry.gif

Rusiniiiicaaaaaaaaaa pupic.gif inseamna ca ai trecut si pe langa casa mea, este in 2Mai, la iesire spre Vama. Lasa, ca poate facem o plaja la vara pe acolo........
ina_ceva
Neatza, anca! give_rose.gif

Azi e inceput de yy, nu?
anca veselie
salutare la everybody.
eu sunt cam intoarsa, poate si pt ca am reinceput YY si am mult de munca, poate si pt ca md-ul meu a constat doar intr-un iaurt 2% - 200g si cafea si ceai. voi vedea daca se mai limpezesc apele. aseara am fost la sala si apoi am zis ca pap putin, respactiv un iaurt miiiic 0% cu capsuni. dar apoi am bagat 100g de br. fagaras cu 50 g graham si apoi 50g seminte.... am fost iar o purcica sad.gif poate de asta sunt si trista...
axe, am pricipit acum.
luchi... sa te bat, sa nu te bat... hai ca te iert pupic.gif
neatza ina pupic.gif
dulci, ce faci ?
Amazoana
Explodez.........am ametit, tremur........am scris la mine.... sad.gif
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 04-05-2007, 11:16 AM) *

Explodez.........am ametit, tremur........am scris la mine.... sad.gif

am vazut scumpa mea pupic.gif hug.gif hai revino-ti! hug.gif daca e pt mai bine nu poate sa nu plece...
anca veselie
gustare: 100 ml iaurt de baut si vreo 25g seminte dovleac.
mi-e cam foame...
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 12:15 PM) *

gustare: 100 ml iaurt de baut si vreo 25g seminte dovleac.
mi-e cam foame...

Nu mai ai nimic la tine, sa mai papi si tu ceva?
anca veselie
pranz: 300g gratar pui, 200g br vaci si seminte. cafeai si va urma ceai verde
ina_ceva
dry.gif nu as rezista sa mananc asa pupic.gif
anca veselie
)).gif )).gif )).gif ina si eu tocmai ma gandeam ce naspa suna )).gif )).gif
axe10
300g gratar de pui? what?...cum poti manca atata gratar odata si cu branza.....stiu ca ti-e foame...dar eu as simtii ca pleznesc...
anca veselie
da, in mod normal, daca ai combina carnea cu altceva, adica legume, 150g ar fi de ajuns.....
eeee, am putut! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif si acum am burta plina biggrin.gif dar pe ziua de azi nu mai mananc decat ceva branza slaba biggrin.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 03:39 PM) *

da, in mod normal, daca ai combina carnea cu altceva, adica legume, 150g ar fi de ajuns.....
eeee, am putut! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif si acum am burta plina biggrin.gif dar pe ziua de azi nu mai mananc decat ceva branza slaba biggrin.gif

Good for you ca poti! hug.gif daca as avea si eu vointa ta..............
anca veselie
dulci pupic.gif
anca veselie
este ora 17.15, vineri seara, si sefu nu zice nimic de plecat sad.gif sad.gif sad.gif bine, avand in vedere ca pe sapt asta am muncit doar 2 zile.... dar vreau sa pleeeeeeec sa prind aerobicuuuuul. dar nu cred ca-l prind sad.gif ma duc iar la tae bo.
Pisik
CITAT(axe10 @ 04-05-2007, 03:34 PM) *

300g gratar de pui? what?...cum poti manca atata gratar odata si cu branza.....stiu ca ti-e foame...dar eu as simtii ca pleznesc...

nu e vorba ca pleznesti ca iti spun eu nu pleznesti, dar ti se face sila, nu mai intra; dar pe urma dupa o ora ti-e foame; sau ma rog mie, care sunt defecta v-am mai zis....

anca veselie
pisikule, e cam gretos, asa e... ai un pm
Amazoana
Neataaaaa
Unde esti Anca? Hai sus, ca te gadila soarele in talpi! Spune-ne cum ai petrecut aseara. pupic.gif Hai si la cafea
lliliana
Neatza veselie...adik nmaziua biggrin.gif hug.gif pupic.gif Unde eshti? hug.gif
Tzutzi80
CITAT(lliliana @ 05-05-2007, 11:20 AM) *

Neatza veselie...adik nmaziua biggrin.gif hug.gif pupic.gif Unde eshti? hug.gif

Cred ca doarme dupa dezmatul de aseara pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.