salutare!
i'm back...... to reality, din fericire acasa, abia maine merg la serviciu.
tzutzi, m-am prins ca ti s-a terminat bateria. o lasam pe data viitoare, sigur vor mai fi ocazii.
karinus, pupici
axe, stiu ca s-a dat la tv ce era mai rau din vama... mama unei prietene a zis ca ii era rusine sa spuna la lume unde este fii-sa
).gif)
am venit sanatoasa, mi-a cam inghetat funduletzul dar am reusit sa nu racesc. am vazut ca vrei sa-ti iei masina, sunt curioasa sa aflu totate detaliile pt ca si eu ar trebui sa-mi dau dacia si as vrea tot un peugeot.
bubbles, poze nu am pt ca mi-am uitat cardul de memorie al aparatului acasa

merci ca ai intrebat-o pe mama ta, e bine de stiu
dulci, mi-ai pus gand rau, cred, pt ca am baut si vreo 2 beri
a fost dragutz, marea mie imi place in mod deosebit asa ca m-am simtit f bine. nu mi s-a intamplat nimic deosesit, in materie de barbati cel putin
).gif)
am flirtat cu unul, cu altul, dar nu m-a dat nici unul pe spate. in rest... am si dormit, am si dansat, am si stat la plaja 45 de minute ca dupa aia am inghetat de tot, am citit pe plaja, m-am relaxat, ne-am si plimbat, am fost si pe la concerte, pot spune ca a fost un sejur reusit. cam scurt... cu mancarea nu pot spune ca am exagerat in mod deosebit, am incercat sa ma feresc de tentatii deosebite, dar am cam mancat cioco mai ales pt ca mi-au venit si rusii.
nu o sa mai stau niciodata la gazda asta pt ca este o mincinoasa si pt ca, fara nici o discutie, la 12 ziua ne-a dat afara din camera de am ramas cu rucsacii in mijlocul vamii....
acum vreau sa ies in oras la un suculet.
va urez o seara minunata si ne
vorbim maine