Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
axe10
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 10:10 AM) *

neatzaaaaaa!
aseara chiar ca am fost cumintenia intruchipata: sala, dupa care acasa si papat doar 1 iaurt cu indulcitor si putina scortisoara. mi-am imaginat ca e inghetata tease.gif

md: ou fiert, 200 ml iaurt, cafea si acum pap seminte de dovleac.

axe imi dau seama ca familia iti mananca tot timpul pupic.gif dar am o sugestie: scoate printesa in parc si alearg-o blum.gif
amalia pupic.gif
pisikule e greu... cateodata rezist extrem de greu. si am momente cand dau iama in ce e interzis. dar o iau de la capat mereu! o sa te linistesti si tu pupic.gif
dulcico, spor la treaba pupic.gif special pt tine m-am pozat aseara in oglinda )).gif dar pozele au iesit proaste. uite una cat de cat mai buna de la gat in jos:
si pantofiorii mei noi:
Imagine

Pantofiorii sunt super misto...din fusta nu inteleg mare lucru decat ca e scurta.

Merg cu ea in parc dar nu numai asta am de facut.... hug.gif o sa vezi tu cum e cand o sa te mariti si-ti faci un bb....asa ca stai asa cat mai mult!
Amazoana
Uauuuu, super draguti pantofii! Sa-i porti sanatoasa! Imi plac
anca veselie
CITAT(Pisik @ 11-05-2007, 10:12 AM) *

Cat esti de slabaaaaaaaa )).gif Vreau si eu! pupic.gif

)).gif )).gif fundul este mai mare blum.gif

axe fusta e tare draguta blum.gif imi place sa port fuste scurte, mai ales ca pot sa le port cu balerini fara toc. dar astia noi stau tare bine.

dulcico ma bucur ca-ti plac pantofii pupic.gif

fetelor, ce ma fac, e ziua unei colege... si... vrea sa vina la noi in birou cu praji sad.gif
axe10
Ba, Ancule, funduletzul face parte din dragalasenia ta...poate cu sport sa se faca tare si bombat....
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 11:28 AM) *

CITAT(Pisik @ 11-05-2007, 10:12 AM) *

Cat esti de slabaaaaaaaa )).gif Vreau si eu! pupic.gif

)).gif )).gif fundul este mai mare blum.gif

axe fusta e tare draguta blum.gif imi place sa port fuste scurte, mai ales ca pot sa le port cu balerini fara toc. dar astia noi stau tare bine.

dulcico ma bucur ca-ti plac pantofii pupic.gif

fetelor, ce ma fac, e ziua unei colege... si... vrea sa vina la noi in birou cu praji sad.gif

Eee, acum nu poti refuza fata, ca se supara, nu???? crazy.gif
anca veselie
axe ma ajuta mult sportul. s-a dus grasimica de pe el!
dulcico nu pot s-o refuz... a venit cu ele in birou asa ca am mancat... azi nu ma mai consider la regim, incerc sa nu sar totusi peste cal mai mult de atat. iar maine o sa merg la un gratar, asa ca nu tin nici maine.
acum o sa-mi fac un ceai verde sa dizolv praji tease.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 01:47 PM) *

dulcico nu pot s-o refuz... a venit cu ele in birou asa ca am mancat... azi nu ma mai consider la regim, incerc sa nu sar totusi peste cal mai mult de atat. iar maine o sa merg la un gratar, asa ca nu tin nici maine.
acum o sa-mi fac un ceai verde sa dizolv praji tease.gif

Pai daca e bombe'...e ok...
anca veselie
CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 02:07 PM) *

CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 01:47 PM) *

Pai daca e bombe'...e ok...

cool.gif e
amalia0701
Sexoasa esti fata slabanoagaaaaaaaaaaa
De la 16 ani nu am mai avut fusta scurta sad.gif
Esti tare slabutza.
Sa nu te mai aud ca te mai vaizti ca te bat devil.gif
anca veselie
merci ami blushing.gif blushing.gif
huh, ce sa fac si eu... cand vad ca nu ma mai incap pantalonii de acum 2 ani ma oftic...
axe10
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 02:28 PM) *

huh, ce sa fac si eu... cand vad ca nu ma mai incap pantalonii de acum 2 ani ma oftic...

Zi si tu ca s-au demodat si nu-i mai purta!
bubbles
Neata yahoo.gif .Ti`am scris si la neuroni si repet .. cat esti de slabaaaa w00t.gif .Vreau si eu sad.gif
anca veselie
CITAT(axe10 @ 12-05-2007, 08:42 AM) *

CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 02:28 PM) *

Zi si tu ca s-au demodat si nu-i mai purta!

lol.gif lol.gif e si asta o optiune hug.gif

bubbles pupic.gif merci
anca veselie
neatzaaa!
am avut un weekend dragutz si plin: am iesit in oras, am fost si la gratar, m-am si bronzat putin, am renuntat la dieta blum.gif
azi incep cu zilele yang, 2 zile, iar miercuri vreau sa tin dieta cu fazele lunii.
md: 100g gratar pui, 200g br. fagaras si niste seminte de dovleac.
Amazoana
Neata Anca pupic.gif
Si eu am avut un week-end super. M-am intalnit cu Mirela si Luissa in Mamaia, apoi am fost la 2 Mai, m-am jucat cu nepotelul meu Rares, am stat in curte la soare, m-am plimbat pe dig, a fost si ceata.....dar per total a foat tare frumos
Unde sa mai pun ca am primit DOUA extra complimente grin.gif ca am mai slabit. cheer.gif
Te pup, sa ai o zi buna!
Karin
CITAT(dulcikatty @ 14-05-2007, 09:44 AM) *

Neata Anca pupic.gif
Si eu am avut un week-end super. M-am intalnit cu Mirela si Luissa in Mamaia, apoi am fost la 2 Mai, m-am jucat cu nepotelul meu Rares, am stat in curte la soare, m-am plimbat pe dig, a fost si ceata.....dar per total a foat tare frumos
Unde sa mai pun ca am primit DOUA extra complimente grin.gif ca am mai slabit. cheer.gif
Te pup, sa ai o zi buna!

Poate iti pui si un ticker. wink1.gif Asa poti vedea evolutia si putem si noi sa te felicitam cand slabesti! pupic.gif
Amazoana
CITAT(Karin @ 14-05-2007, 09:46 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 14-05-2007, 09:44 AM) *

Neata Anca pupic.gif
Te pup, sa ai o zi buna!

Poate iti pui si un ticker. wink1.gif Asa poti vedea evolutia si putem si noi sa te felicitam cand slabesti! pupic.gif

Nu m-am cantarit de cativa ani. Intru in depresie daca ma urc pe cantar.... sad.gif
anca veselie
dulcico ma bucur ca ai mai slabit pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 14-05-2007, 10:03 AM) *

dulcico ma bucur ca ai mai slabit pupic.gif

Eu nu cred, dar daca asa au zis fetili alea......... blink.gif
amalia0701
Servus!
O saptamana faina sa ai dupa un weekend plin.
pupic.gif
anca veselie
merci amalia pupic.gif sa avem toate o sapt buna!
dulcico , la haine nu obs daca ai mai slabit?

fetelor, am fost la ikea sa-mi iau dulapul dorit. voiam din mesteacan. la cel din mesteacan, nu aveau usile. zic: bine, imi iau de stejar. la cel de stejar... nu aveau cadrul lol.gif lol.gif asa ca... mi-am luat sifonierul cu tot ce vreau sa am in el, dar ... fara usi lol.gif acum trebuie sa ma sune cand vin usile, pt a-l putea monta... foarte tare!

pranz: 140g somon afumat, aprox 50g gratar pui, 200 g br. fagaras si 175g iaurt 0.1% cu indulcitor. acum o sa beau o cafea si apoi ceai verde
bubbles
Hello .. cum mai merge yin - yang?Ia repeta si mie la urechile mele de baba ce mananci in zilele yin si ce in cele yang wink1.gif
ina_ceva
Frumusei pantofiori wink1.gif si fustitza aia te face sexoasa rau naughty.gif

Imi pare rau de dulapul tau, stiu cat iti doreai sa-l ai astazi, intreg grin.gif . Dar cand vin usile, ne pui si noua o poza.

Fost la medic, numai de bine yahoo.gif ; nu-ti spun ca sambata nu am iesit din casa decat seara, in rest mi-a fost frica sa fac efort si am vazut vreo 6 filme.

hug.gif pupic.gif merci de sprijin blum.gif
anca veselie
ofof babutzo )).gif
la mine cam schioapata yy, ca tot am abateri blum.gif
in zilele yang este foarte simplu ce mananc: un ou, aprox 300g carne, in general pui si putin peste, aprox 300 g branza de vaci dietetica, aprox 300 ml iaurt. aici nu prea poti face multe inginerii. mai mananc seminte de dovleac, aseara de ex am papat 50g
iaurtul cu fructe e o combinatie de yang - iaurtul si yin - fructele, asa ca nu-l mananci.
la zilele yin mananc de dimi 50g graham cu zacusca, in general, sau fasole batuta. apoi la pranz de obicei o salata mare cu tot felul de legume, depinde de inspiratie, sau mancarica de legume, daca am ceva la indemana. fructe pap de obicei o banana, cateva curmale, dar sunt inselatoare si-ti vine sa papi prea multe, putin ananas, sau portocala, alune sau nuci, dar mai putine, depinde de pofte. in general beau si sucul de legume. mai trisez cu cate un drops orbit cand mi-e pofta de dulce.

inutzaaaa hug.gif pupic.gif merci! normal ca o sa pun poza cand vin usile!
ma bucur tare ca esti bine pupic.gif hug.gif
eu am fost azi sa-mi ia sange, sper sa fie totul in regula!
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif
ina_ceva
Neatza si de la mine pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Pe unde umbli duamna blum.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 15-05-2007, 10:55 AM) *

Neata yahoo.gif .Pe unde umbli duamna blum.gif

Creanga, pe unde blum.gif sau il pipaie pe boss tease.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif la ce funduletz sexy are w00t.gif
anca veselie
neatza la toate tacanitele pupic.gif
sunt la serviciu, dar am avut de facut un raport si ceva treaba, ca daca intru pe net nu mai fac nimic sorry.gif
sunt cu fundu-n sus. nust exact de ce. sunt cam obo si vreau sa dorm.
bossul e si el cam bolnavior, a facut o criza de fiere.

md: aprox 150g br fagaras si aprox 100g gratar porc. seminte de dovleac, cafea si ceai verde
ina_ceva
Ia niste vitamine, ceva.
Am observat ca atunci cand sunt cu fundu'-n sus sau obosita, iau comprimate efervescente si schimbarea se face simtita grin.gif
Amazoana
Eu stiiiiiiiiiiiu cum e sa ai fundu'n sus din senin....simti ca toti te calca pe nervi si in acelasi timp stii ca oamenii nu ti-au facut nimic. Asa?
Pe mine ma calmeaza sa vb cu voi. Asta cateodata, ca se mai intampla sa nu am rabdare sa intru si ma enervez si mai tare. Si ce crezi ca fac? Ma cert cu B, il enervez si-mi trece blum.gif Na!

Hai sa-ti dau eu un pupicioi pupic.gif s'un hug hug.gif poate ajuta........
anca veselie
no bine, dar eu cu cine sa ma cert? cu sefu'? tease.gif l-am bruftuluit putin blushing.gif
ina, dulci pupic.gif o sa caut si o vitamina, ceva dry.gif

ideea e urmatoarea: vineri am cunoscut un tip, care ni s-a parut mie si prietenei mele cam enervant. anyway, i-am dat nr de tel. ieri m-a sunat si aseara am iesit cu el. prietena mea a fost f mirata ca am iesit cu el. oricum, tipul are ceva care nu-mi place, dar m-a enervat si reactia ei. si ma enerveaza si ca suna fix cine nu trebuie sad.gif si acum nu stiu daca sa mai ies cu el sau nu, asa ca ma enerveaza si chestia asta )).gif ati inteles ceva?

pranz sau ce-o fi: aprox 100g gratar pui cu 100g br vaci, seminte.
ina_ceva
)).gif am inteles ceva; cred ca tocmai faptul ca are ceva care te enerveaza te atrage la el si poate vrei sa afli exact ce grin.gif
anca veselie
doh.gif ce sa zic.... e posibil devil.gif
anca veselie
completare de meniu: ou fiert, 100 g gratar porc, iaurt 0.1% cu indulcitor si cappucino fara zahar. abatere: aprox 100ml vin rosu blushing.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 12:55 PM) *

)).gif am inteles ceva; cred ca tocmai faptul ca are ceva care te enerveaza te atrage la el si poate vrei sa afli exact ce grin.gif

Da, da, daaa, exact asta voiam si eu sa spun. Ii place tipul, dar inca nu si-a dat seama.....
anca veselie
mah, nust ce sa zic despre placutul asta. depinde f mult de cum o sa se comporte in continuare tease.gif daca nu.... next biggrin.gif
eu va pup, plec la aerobic sa dau din fund!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 15-05-2007, 05:08 PM) *

mah, nust ce sa zic despre placutul asta. depinde f mult de cum o sa se comporte in continuare tease.gif daca nu.... next biggrin.gif
eu va pup, plec la aerobic sa dau din fund!

Du-te sa dai din fund si pt noooooooi, eu ma duc sa fac o baie si sa dorm, ca mor de durere de burta! V-am pupat!
ina_ceva
Spor la unduiri din fund grin.gif

Ce faci dupa? Apa plata, ceva, cioco?
anca veselie
inutza, am vazut abia acum postarea ta, pt ca am plecat pe la 5 pt ca nu e sefa mare. o lasam iar pe data viitoare sad.gif
am facut f greu, nust de ce naiba sad.gif ma simt stoarsa de puteri, sunt super obo. asa ca am pus o masina la spalat, ma spal si eu si ma bag in pat.
axe10
CITAT(anca veselie @ 15-05-2007, 12:24 PM) *

no bine, dar eu cu cine sa ma cert? cu sefu'? tease.gif l-am bruftuluit putin blushing.gif
ina, dulci pupic.gif o sa caut si o vitamina, ceva dry.gif

ideea e urmatoarea: vineri am cunoscut un tip, care ni s-a parut mie si prietenei mele cam enervant. anyway, i-am dat nr de tel. ieri m-a sunat si aseara am iesit cu el. prietena mea a fost f mirata ca am iesit cu el. oricum, tipul are ceva care nu-mi place, dar m-a enervat si reactia ei. si ma enerveaza si ca suna fix cine nu trebuie sad.gif si acum nu stiu daca sa mai ies cu el sau nu, asa ca ma enerveaza si chestia asta )).gif ati inteles ceva?

pranz sau ce-o fi: aprox 100g gratar pui cu 100g br vaci, seminte.

NU...nu am inteles...dar eu sunt mai grea de cap...te pupicesc...ai grija sa nu fi racit...vorba Inei, baga niste vitamine!
anca veselie
axe pupic.gif stiu ca-s putin dusa )).gif
dany
Buna , Anca !

Am vazut ce ai scris despre sifonier . Intrebarea mea este : oare ar arata urat fara acele rame de dulap ??? Noi ne-am gandit sa luam doar suporturile ( barele ) pentru pantaloni , camasi , etc , fara a arata ca un dulap . Acele bare sunt stabile , au picioare pentru a fii puse direct pe podea . Pentru tricouri & co ne-am gandit la un dulap cu rafturi dar deschis in spate , ceva de genul asta . Ce zici ?????
julyalina
'neatza ancutza! pupic.gif
imi pare rau sa citesc ca nu nu prea esti in apele tale sad.gif acum te simti mai bine ?
ina_ceva
Unde e paharul cu vitamine unknw.gif ?

pupic.gif
Amazoana
Imagine

Va invit la cafea! pupic.gif

Imagine Imagine

Uite si vitaminele pt Anca
anca veselie
neatzaaa!
dany , foarte faina ideea! imi plaaaace, merge pt un dressing. pana la urma iti faci o camera de dressing? daca da, cred ca nici nu merita sa iti iei sifonier, dai banii degeaba. iar dulapul cu rafturi pt tricouri arata tare bine!

alina , merci pupic.gif . nici azi nu-s tocmai in forma, sunt nelinistita, as vrea sa-mi pun camera la punct, cu parchet, sa-mi montez sifonierul... cred ca e cel mai nasol sa nu fii multumit de locul unde stai sad.gif
inutza pupic.gif
dulcico , arata minunat pupic.gif

m-am trezit de dimi si am dat cu aspiratorul, cu mopul si am sters praful.
azi tin postul de luna noua, m-am cantarit de dimi si sunt curioasa ce rezultate o sa am. mi-e cam foame unsure.gif
pana acum am baut 200 ml suc rosii, apa, vreo 3 pahare de apa, o cafelutza miiica si vreo 2 cani de ceai de fructe.
ina_ceva
Te sustin , sunt cot la cot cu tine cu postul de azi.
Pana acum nu am baut nimic si sper sa rezist pana la vreo 15, 16. Am pregatit 4l de apa cu lamaie si putina miere wink1.gif
julyalina
hai ca te sustin si eu la postul cu lichide pupic.gif
desi eu am mancat cateva bucatele de blue cheese cu 1/2 de castravete si niste cascaval smile.gif m
o sa incerc sa nu mai mananc decat eventual niste fructe mai pe seara smile.gif sa vad ...

apropo... am si eu o intrebare biggrin.gif de unde ai cumparat biblioteca ta? ca la ikea am vazut pretul de 5 ori mai mare (peste 3000 de ron ) sad.gif(
imi place si ma bate gandul sa-mi iau si eu una blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.