Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
ina de ce sa nu bei nimic? eu o sa consum si niste suc de fructe fara zahar.
alina eu mi-am cumparat sifonier, ina si-a cumparat biblioteca! sau te referi la poza pe care a postat-o dany ?

ma bucur ca tineti si voi, sa vedem ce rezultate avem naughty.gif
julyalina
eroare de greseala blushing.gif doh.gif vroiam sa spun sifonier biggrin.gif
am vazut la noni in jurnal ca ai spus 660 ron si ca seamana cu cel din catalogul ikea care costa >3000 Ron sad.gif
anca veselie
am cumparat doar corpul din mijloc, adica un cadru de 236 cm inaltime, latime de 100 cm si adancime de 58 cm, 2 cosuri mari pe post de sertare, bara de umerase, cea de pantaloni si voi cumpara usile aferente. in total ajung la 660 ron. e mai ieftin pt ca tu decizi ce sa pui in el, sertarele sunt mai scumpe in general, politele si ele sunt destul de scumpe. asta e smecheria cu ikea, ca poti sa alegi tu ce vrei sa contina dulapul si alegi exact ce-ti trebuie.
ina_ceva
Recunosc ca am papat 4lg de salata cu morcov si cu 1/2 lgt ulei si un mar. Ma luase cu lesin, mai ales ca nu prea am dormit azi noapte din cauza caldurii blushing.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 16-05-2007, 02:17 PM) *

Recunosc ca am papat 4lg de salata cu morcov si cu 1/2 lgt ulei si un mar. Ma luase cu lesin, mai ales ca nu prea am dormit azi noapte din cauza caldurii blushing.gif

Uaaauuuuuuu, ce buuun!!!!
dany
CITAT(anca veselie @ 16-05-2007, 10:14 AM) *

dany , foarte faina ideea! imi plaaaace, merge pt un dressing. pana la urma iti faci o camera de dressing? daca da, cred ca nici nu merita sa iti iei sifonier, dai banii degeaba. iar dulapul cu rafturi pt tricouri arata tare bine!

Mersi , Anca hug.gif . Da , avem o camera de dressing, sunt curioasa cum va arata cand va fii gata

Cum stai cu apa azi ?
anca veselie
ina , bun rau, vorba lui dulci
dany sunt sigura ca va arata senzational!

cu apa stau biiine. mi-e foame si nu prea am energie, in rest sunt bine )).gif in total pana acum am baut aprox 1.5l apa, vreo 750 ml ceai, 400 ml suc rosii, cam 500 ml suc ananas fara zahar. ma duc spre casa sa ma uit la un film, ceva si sa dorm, astept cu nerabdare sa vina dimineatza de maine ca sa pap.
ina_ceva
Sa ai pofta maine dimineatza! wink1.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 16-05-2007, 05:57 PM) *

ina , bun rau, vorba lui dulci
dany sunt sigura ca va arata senzational!

cu apa stau biiine. mi-e foame si nu prea am energie, in rest sunt bine )).gif in total pana acum am baut aprox 1.5l apa, vreo 750 ml ceai, 400 ml suc rosii, cam 500 ml suc ananas fara zahar. ma duc spre casa sa ma uit la un film, ceva si sa dorm, astept cu nerabdare sa vina dimineatza de maine ca sa pap.

Cer drepturi de autor!!!! devil.gif Buna rau este vorba mea preferata!
julyalina
'neata anca! pupic.gif
cum a fost ziua de lichide?
Pisik
Neatza Ancut!

Rezultate de la lichide? Eu te admir din suflet ca o poti tine, sincer pupic.gif
anca veselie
neatzaaa!
pisik pupic.gif nu eram sigura ca sunt in stare )).gif dar am reusit! cheer.gif
ina pupic.gif am avut!!
neatza alina pupic.gif
dulcico stiu ca esti fata buna si ma lasi s-o folosesc pe gratis blum.gif

aseara m-am culcat la ora 8.30!!! azi de dimineatza, dupa ziua de post de ieri avem in plus 100g fata de ieri )).gif bine, adevarul e ca nici nu am iesit afara, dar oricum )).gif anyway, e bine pt dezintoxicare.
m-am plictisit de yy, trebuie sa ma reorientez si cred ca dupa 2 ani ma intorc la o veche iubire de-a mea: monti cheer.gif

md: 50g graham, zacusca si niste spanac.
Karin
Mult noroc cu Monti! Pentru mine e prea greu de inteles toate legile alea... laugh.gif
pupic.gif floare.gif
Amazoana
Neata
Nici eu nu pricep ni'ca din Moni. blink.gif
Pisik
CITAT(dulcikatty @ 17-05-2007, 10:51 AM) *

Neata
Nici eu nu pricep ni'ca din Moni. blink.gif

Subscriu. desi cunosc principiile, multe nu le pot intelege si decat sa ma incurc mai bine lipsa
ina_ceva
Poate rezultatele se lasa rugate ca sa apara; incearca sa te cantaresti peste 2 zile poate se vede ceva unsure.gif
anca veselie
staaati, ca nu m-am hotarat inca )).gif credeati ca e asa usor??? eu il inteleg pe monti, dar are niste chestii de finete de care nust daca am chef acum )).gif
ina , asa o sa fac!
pisi ma gandesc sa tin regimul tau grin.gif ce zici?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 11:59 AM) *

staaati, ca nu m-am hotarat inca )).gif credeati ca e asa usor??? eu il inteleg pe monti, dar are niste chestii de finete de care nust daca am chef acum )).gif
ina , asa o sa fac!
pisi ma gandesc sa tin regimul tau grin.gif ce zici?

Eu zic ca este un regim f echilibrat si sunt aici sa te sustin; mie mi s-a parut f greu la inceput, dar acum m-am obisnuit si mi se`pare super ok; dar tu esti invatata cu regimuri grele asa ca o sa fie piece of cake
anca veselie
merci pisi pupic.gif o sa ma documentez la tine in jurnal.
ideea e ca sunt tare nehotarata ce regim sa adopt si in acelasi timp clar mai vreau sa slabesc.

mi-am luat papa de pranz de la un rest turcesc grin.gif asa ca am papat: o lipie mai micutza si mai grosuta cu salata de vinete o minunatie, niste masline cu migdale si 2 guri de salata cu pui. apoi am savurat un cappucino cu indulcitor. a fost cam mult, cred, mai ales dupa ziua de ieri de lichide...
anaoi
unde ai fost? pt ca meniul suna misto
anca veselie
e lg serviciu, mai precis pe str. buzesti pe partea dreapta cum vii din piata victoriei, dupa mc donalds buzesti si cladirea generali, daca le stii, s-a deschis un rest turcesc si poti sa-ti iei si la pachet. si au numai bunatati, iti ploua-n gura!
anaoi
sincer, habar nu am unde e.... huh.gif
anca veselie
daca vrei vreodata sa mergi, ne intalnim in piata victoriei si te duc eu grin.gif
nu prea ma pricep la explicatii sorry.gif
anaoi
se face ...mergem.... grin.gif

eu nu striu unde e strada buzesti...ca deh, nu stau in bucuresti
anca veselie
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 04:53 PM) *

ahaaa, asta nu stiai!
e str care incepe perpendiculara din piata victoriei, unde e gregory's, pe ala il stii sigur naughty.gif
ina_ceva
...si preturi...?
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 17-05-2007, 05:24 PM) *

...si preturi...?

salata de vinete 7 ron, lipia din partea casei. am mai luat o mancarica de vinete cu putina carne de berbecutz care costa 16 ron. mancarurile in general costa 16 ron, iar salatele 7 ron, dar portii maricele.
ina_ceva
Inseamna ca ma scap si eu pe acolo, poate chiar WE asta.
Stii cum se numeste exact?
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 17-05-2007, 05:49 PM) *

Inseamna ca ma scap si eu pe acolo, poate chiar WE asta.
Stii cum se numeste exact?

shark's. eu zic ca merita, mancarea e ca-n istanbul naughty.gif
ina_ceva
Merci!
Maine ma duc la La papi sa iau pranzul cu babuinul si trei prieteni buni si asta cu shark's o las pe sambata sau duminica.

Trebuie rezervare inainte, e plin la pranz?
anca veselie
nu stiu ce sa zic
julyalina
'neatza ancutzule pupic.gif
ia spune matale unde lucrezi ? ca eu lucrez pe dinicu golescu biggrin.gif deci... naughty.gif
anaoi
CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 05:10 PM) *

CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 04:53 PM) *

ahaaa, asta nu stiai!
e str care incepe perpendiculara din piata victoriei, unde e gregory's, pe ala il stii sigur naughty.gif

aaaaaaaaaaaaaaa...gata stim.
ina_ceva
Neatza anca! flowers1.gif
axe10
Eu zic Dylly sa-si sacrifice pauza de pranz ca tot e grasa si sa isi miste popoul pana acolo sa vada cum este treaba!
Amazoana
Neata Anca! pupic.gif
anca veselie
CITAT(julyalina @ 18-05-2007, 08:14 AM) *

ia spune matale unde lucrezi ? ca eu lucrez pe dinicu golescu biggrin.gif deci... naughty.gif

eu lucrez langa mc donalds buzesti. deci deci ai pauza de masa? grin.gif

neatzaaaa taie greatzaaaa grin.gif
dylly, ina, axe, dulci pupic.gif

va spun despre mine ca sunt bine, m-am culcat la 2 din cauza de 2 concert (vita de vie si zob ) si m-am trezit la 7.30. depresie maxima cauzata de domnu cantar, care catadicseste sa-mi arata cu 1 kg mai mult decat ieri blink.gif asa ca m-am decis sa nu mai tin prea curand cura cu lichide, pt ca-mi cauzeaza in plus la cantar sad.gif

md: 2 sarmalutze (am poftit de aseara) blushing.gif , 2 oua ochiuri cu spanac si o felie de paine
gustare: kiwi

axe10
CITAT(anca veselie @ 18-05-2007, 11:13 AM) *

CITAT(julyalina @ 18-05-2007, 08:14 AM) *

neatzaaaa taie greatzaaaa grin.gif
dylly, ina, axe, dulci pupic.gif

va spun despre mine ca sunt bine, m-am culcat la 2 din cauza de 2 concert (vita de vie si zob ) si m-am trezit la 7.30. depresie maxima cauzata de domnu cantar, care catadicseste sa-mi arata cu 1 kg mai mult decat ieri blink.gif asa ca m-am decis sa nu mai tin prea curand cura cu lichide, pt ca-mi cauzeaza in plus la cantar sad.gif

md: 2 sarmalutze (am poftit de aseara) blushing.gif , 2 oua ochiuri cu spanac si o felie de paine
gustare: kiwi

eu nu stiu de ce iti arata mai mult...mi se mai intampla si mie...dar nu dispera...
julyalina
CITAT(anca veselie @ 18-05-2007, 11:13 AM) *

deci dec eu nu am pauza de masa sad.gif dar la o adica pot sa ies si eu juma de ora blum.gif sau sa plec mai devreme dry.gif
tu pe la cat ai pauza de masa ?

p.s. noi intr-un timp mai luam papa de la matache blum.gif

anaoi
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:39 AM) *

Eu zic Dylly sa-si sacrifice pauza de pranz ca tot e grasa si sa isi miste popoul pana acolo sa vada cum este treaba!

pai gata sefa. devil.gif elefantul de dylly se duce dupa 14.30. dylly nu are pauza de mas aatat d elunga incat sa iasa din sediu
axe10
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 11:21 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:39 AM) *

pai gata sefa. devil.gif elefantul de dylly se duce dupa 14.30. dylly nu are pauza de mas aatat d elunga incat sa iasa din sediu

pai asa e la astia cu gunoiul...eu iau pauza cand vrea muschii mei...sic
anca veselie
alina eu am pe la 1. poate ne organizam totusi intr-o zi sa ne vedem la o cafea!
dylly vrei sa vin cu tine? tu scapi la 14.30?
axe tu esti mai smechera.

si sa ma vedeti inainte de concert:
Imagine Imagine
aici mi se vad dotarile naughty.gif Imagine
si aici pe la 12 noaptea la concert: Imagine

Pisik
Ce frumusica esti pupic.gif
Sa vezi ca bataie iei daca te mai chinui cu cure tampite! Pai ce fata tu esti de slabit? Ramai asa si nu te mai stresa degeaba! Buf vorba lui Dylly devil.gif
anca veselie
merci pisi , mie mi se pare ca-s grasutza blushing.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 18-05-2007, 12:42 PM) *

merci pisi , mie mi se pare ca-s grasutza blushing.gif

la cap...fugi de aici!
anca veselie
)).gif )).gif
Karin
Ma alatur si eu celor care iti spun ca ESTI SLABA! Nu cred ca mai ai nevoie sa slabesti de pe nicaieri! Esti foarte bine asa cum esti! wink1.gif
pupic.gif hug.gif
anaoi
dylly pleaca acasa...pa . pe luni sau maine.
anca veselie
merci bubule pupic.gif
dylly , eu sper ca pe maine!
m-am hotarat sa-mi fac abonament de 12 sed la aerobic/ tae bo si sa merg de 3 ori/ sapt. sper sa-mi si iasa blum.gif
pranz: un rest de mancarica de vinete de la turci, cu vreo 3 cubulete de berbecut, o conserva mica de ton in ulei de masline si 2 rosii. desert: cappucino fara zahar.
Amazoana
Da da da si eu zic ca esti slaba.

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 02:44 PM) *

dylly pleaca acasa...pa . pe luni sau maine.

Pup mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.