Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 02:56 PM) *

Da da da si eu zic ca esti slaba.
Pup mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pupic.gif

multuuu pupic.gif
anca veselie
eu ma car la aerobic, sa dau din fund grin.gif
dupa care repede acasa, fac baitza si de la 20.30 merg la teatru cheer.gif
va urez wee placut!
ina_ceva
O seara placuta, scumpi!
Esti toata o dragutza naughty.gif
Amazoana
Week-end placut Anca!
axe10
Chiar imi place programul tau...nu stai deloc sa-ti plangi in pumni ca esti singurica....poate invata si Ramona ceva de la tine... pupic.gif
ina_ceva
Cum a fost la petrecere? I-a placut tipei cadoul?
anca veselie
dulci pupic.gif
inutza pupic.gif i-a placut mult cadoul, bratarile si le-a pus.
axe pupic.gif , nu imi sta in fire sa-mi plang de mila, imi place sa ma distrez si vreau sa-mi traiesc viata grin.gif
am postat si la neuroni, dar o sa scriu si aici.
aseara m-am imbracat intr-o fustita scurta si un maieutz decoltat si eram tare dragutzica cel putin asa cred blushing.gif . la chef nu a fost nimic deosebit, asa ca m-am dus in clubul meu obisnuit. acolo vad un tip care ma tot fixa, vine la mine, ma invita afara la o plimbare ne pupam, imi cere numarul de telefon, dar spune ca nu are baterie la telefon. incerca sa-l retina pana imi vine mie ideea sa-i dau un sms cu numarul. zis si facut. el pleaca si ramane sa ma sune sa iesim. peste cateva ore bune, vreo 3, primesc un telefon de pe private nr. o tipa care-mi zice: "de ce i-ai dat sms cu nr tau prietenului meu? daca te prind te calc in picioare, ca stiu cine esti. nu ai vazut ca eram cu el?" eu foarte mirata imi aduc aminte ca tipul respectiv era cu o tipa, dar eu, de buna credinta, am zis ca-i vreo amica. ii spun frumos fetei asta, ii explic si din fericire ma crede nu credeam ca barbatii pot fi chiar asa de porci!!!!!!!!! adica vii cu prietena la carciuma si cat e ea la buda sau unde o fi fost, tu iesi cu alta afara si te dai la ea. oribil...
in rest am avut succes, dar la babuini nepotriviti.
azi am gatit niste pui la cuptor si o mancarica de fasole si una de mazare, sa vad acum cum au iesit. regimul este total abandonat momentan, am mancat si o shaorma dar imi era pofta de mult. aseara am baut si niste cockteiluri bunutzeeee blushing.gif
anca veselie
nu mai pricep nimic... tocmai m-a sunat tipul de aseara si mi-a spus ca tipa respectiva este de fapt fosta lui prietena. ca aseara a baut o bere in plus si s-a intamplat sa ajunga cu ea acasa... m-a invitat la un suc, ma vad cu el in juma de ora. chiar sunt curioasa...
ina_ceva
Have fun; vezi totusi sa nu ai probleme pupic.gif
anca veselie
pupic.gif merci. e cam ciudat, stiu...
ina_ceva
Poate te trezesti prin mall cu o palma venita de "nicaieri" laugh.gif

Am avut o prietena care a patzit asta, dar posesoarea palmei si-a dat seama ca a confundat-o lol.gif
Anna
Distractie placuta. Numa ai grija pupic.gif .
Ca vorba Inei, cine stie ce surprize mai are tipul. blum.gif
Aaa..si apropo, in ce club ai fost? ca ai zis ca e clubul tau preferat..
axe10
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif , ce aventuri ai si tu Anca....parca ai fi la liceu....hihihihi...cum a iesit?
Tzutzi80
of....mai Ancule! Stii cum e asta cu "fosta" prietena? Ca nuca in perete. Hai sa iti zic pe scurt o faza. Acum vreo 7 ani trebuia sa ma marit. Asta se intampla in iunie si noi aveam nunta in toamna. Si l-am prins pe al meu de mana cu alta, giugiulindu-se. Bineinteles ca m-am dus la ei direct si am intrebat-o pe ea ce fac, si cine e ea pentru el (ea era o fosta colega de generala de a mea, dar el habar nu avea ca noi ne cunoastem). Si mi-a zis cu seninatate ca este prietena lui. Si eu cine sunt? Si mi-a zis ca sunt fosta lui prietena probabil, care nu intelege ca ne-am despartit. doh.gif Mi-a cazut fata, nu mai stiam ce sa zic. Socul respectiv inca ma urmareste si azi. Eu eram cica fosta prietena. Fosta prietena, cica, si noi aveam nunta pregatita in toamna. blink.gif
anca veselie
gata, am venit.
ina, nu am fost in mall )).gif tipul se intampla sa fie vecin cu mine, sta la 5 minute distanta. tipul cica e sef bucatar, ca are si o firma de turism blink.gif ma rog... avand in vedere ca nu are facultate nu cred ca va iesi mare lucru, dar de-o aventura merge tease.gif
mi-a zis ca a stat cu ea, ca ea mai are inca haine la el. voia sa ma duc la el, dar eu nu am vrut blushing.gif voia sa urce el la mine, dar nici asta nu am vrut blushing.gif a ramas ca ne vedem marti naughty.gif sa zicem ca inca mai e cu ea, ok, dar ce cauta duminica seara cu mine in oras?
anna eu merg in barfly mai tot timpul. dar as fi dispusa sa incerc si altceva, daca vii cu propuneri naughty.gif tu unde mergi de obicei?
da, axe, macar nu ma plictisesc lol.gif adevarul e ca aveam chef de o intalnire naughty.gif ne-am plimbat de manutza pe strada, mirosea frumos, ne-am pupat in mijlocul trotuarului blushing.gif ca la liceu. )).gif
tzutzi pupic.gif , faza de super c.a.c.a.t........... no comment, ce jeg de om ....
Tzutzi80
Da...ce jeg de om. Si eu l-am iubit ca o nebuna. Macar acum intelegi de ce nu mai am incredere in oameni? Si cand se pune vorba de casatorie....fug ca o apucata dry.gif
Anna
ancaaaaaaaaaaaaaa.............m-ai dat pe spate swoon.gif swoon.gif barfly este barul meu de suflet, insa acu nu prea ma mai duc. mi-am facut acolo majoratul si o multime de alte petreceri au avut loc acolo, si multe intamplari frumoase din viata mea ..uff..ce amintiri. Iubesc baru ala si dansul pe mese si pe scaune naughty.gif si atmosfera aia calda si intima si ce mai! fara cuvinte.
dany
Anca , ma bag si eu pe aici . Ma distreaza povestea cu acel tip si sper sa nu te superi ca iti spun asta !! Ma bucur ca esti o fata cu , capul pe umeri si nu te arunci la primul venit !!! Respect !!! Vei intalni candva , omul potrivit pentru tine si ... crede-ma , vei simti imediat ca e cel potrivit !!! Imi place ca vrei sa iti traiesti viata pana atunci !!! Super !!!

CITAT(annaiss_derrian @ 20-05-2007, 10:07 PM) *

Iubesc baru ala si dansul pe mese

Alooooooo , vreau si eu un bar din ala !!!! Ultima data cand am dansat pe masa a fost la nunta noastra si am promis ca va fii si ultima data ... la noi acasa ....... Ca in disco as dansa oricand pe mese lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 20-05-2007, 10:38 PM) *

macar nu ma plictisesc lol.gif adevarul e ca aveam chef de o intalnire naughty.gif ne-am plimbat de manutza pe strada, mirosea frumos, ne-am pupat in mijlocul trotuarului blushing.gif ca la liceu. )).gif

Super, asa sa faci, fata; nu lasa viatza sa treaca pe langa tine. Mi-a placut ca nu te-ai dus la el si nu l-ai lasat nici pe el sa vina la tine lol.gif

Vreau si eu in barfly dry.gif
julyalina
'neatza Ancutza ! pupic.gif

mamaaaaa... ce aventuri ai tease.gif
Amazoana
Neata Anca
Ce tare! Chiar mi-a placut povestea ta si mai ales ma bucur muuult de tot ca te simti admirata!
Ma inscriu si eu la "vreau in Barfly"
anca veselie
neatzaaaa!
tzutzi pupic.gif te inteleg....... eu sunt credula si iau oamenii drept sinceri, dar stau in expectativa ca sa nu sufar prea mult la o dezamagire...
anna e ok barul, e funny. cateodata e cam prea plin. tu pe unde mergi?
dany merci pupic.gif stiu ca voi intalni tipul potrivit, acum depinde cand doh.gif
pai organizam o escapada cand vii si dansam pe mese pana dimineatza naughty.gif
tipul asta nu e cel potrivit, dar pot sa-mi pierd vremea putin cu el, asta daca mai suna, normal )).gif
inutza pupic.gif sunt fata cuminte )).gif putem sa organizam o iesire naughty.gif
alina pupic.gif macar nu ma plictisesc )).gif
dulcico pupic.gif am parte de peripetii din astea din cand in cand blum.gif

dragele mele de azi incep iar sa numar cheer.gif am cugetat indelung si am hotarat ca e cea mai buna dieta in momentul asta!
md:
paine - 2p
sunca pui - 2p
br. fagaras - 1p
total 5 p
Pisik
CITAT(anca veselie @ 21-05-2007, 10:20 AM) *

neatzaaaa!
tzutzi pupic.gif te inteleg....... eu sunt credula si iau oamenii drept sinceri, dar stau in expectativa ca sa nu sufar prea mult la o dezamagire...
dany merci pupic.gif stiu ca voi intalni tipul potrivit, acum depinde cand doh.gif
tipul asta nu e cel potrivit, dar pot sa-mi pierd vremea putin cu el, asta daca mai suna, normal )).gif
inutza pupic.gif sunt fata cuminte )).gif putem sa organizam o iesire naughty.gif

dragele mele de azi incep iar sa numar cheer.gif am cugetat indelung si am hotarat ca e cea mai buna dieta in momentul asta!
md:
paine - 2p
sunca pui - 2p
br. fagaras - 1p
total 5 p

Foarte inteleapta decizie, succes!!!! pupic.gif
Amazoana
Ooofff, eu slabisem putin saptamana trecuta, se vedea cu ochiul liber. Dar de vineri seara am tinut-o numai cu shaworme si fripturi la 12 noaptea mad.gif ma urasc!!!!
Reincep sa numar si eu
anca veselie
merci pisi pupic.gif
dulciiii te rog sa nu mai spui ca te urasti pupic.gif
Pisik
CITAT(dulcikatty @ 21-05-2007, 10:27 AM) *

Ooofff, eu slabisem putin saptamana trecuta, se vedea cu ochiul liber. Dar de vineri seara am tinut-o numai cu shaworme si fripturi la 12 noaptea mad.gif ma urasc!!!!
Reincep sa numar si eu

Hai Dulci ca toate calcam stramb in week-end! Important este sa nu renunti!

Anca, la meniul de MD eu as mai adauga ceva, este cam "subtire"
ina_ceva
Spor la numarat, anca! give_rose.gif
Iesim, dansam pe mese, cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 21-05-2007, 10:40 AM) *

merci pisi pupic.gif
dulciiii te rog sa nu mai spui ca te urasti pupic.gif

dry.gif

CITAT(Pisik @ 21-05-2007, 10:44 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 21-05-2007, 10:27 AM) *

Reincep sa numar si eu

Hai Dulci ca toate calcam stramb in week-end! Important este sa nu renunti!

Anca, la meniul de MD eu as mai adauga ceva, este cam "subtire"

Nu renunt, ca am vazut ceva rezultate....doar ca ma apuca dracii ca nu rezist tentatiilor! mad.gif
anca veselie
pisi, ce sa ma adaug?
hai ca tocmai am scapat la bobo, am o sarbatorita in firma. 3 bobo de cioco , le voi puncta cu 4p
ina pupic.gif dada, dansam pe mese cheer.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 21-05-2007, 11:27 AM) *

pisi, ce sa ma adaug?
hai ca tocmai am scapat la bobo, am o sarbatorita in firma. 3 bobo de cioco , le voi puncta cu 4p
ina pupic.gif dada, dansam pe mese cheer.gif

O rosioara, o leguma ceva; si cate un ou, din cand in cand.
Bobo nu bun, nu bun blum.gif
anca veselie
da, ai dreptate, merge cate-o leguma. o sa bag.
stiu ca bobo nu bun, dar.... ce sa fac daca-i sarbatoare? a mai venit o colega cu o toffiffee, dar o pastrez pt zile negre naughty.gif
julyalina
sad.gif( mie-mi spui ??? eu am 3 sarbatoriti la birou cuplu.gif
anca veselie
e naspaaaaaa! oricum, am rezistat la pateuri naughty.gif
anca veselie
pranz:
100 g pulpe pui 2.5p
salata varza+rosie
cu ulei masline 1.5p
mancarica fasole 0p
total: 4p
ina_ceva
clap.gif clap.gif merge merge
anca veselie
normal blum.gif inca nu am uitat ww
ina_ceva
Dupa ultimele reguli : 100 gr fasole verde = 1 p (asta a spus dany-dulce acum ceva timp),
fasole uscata,linte... 1 lingura 0.5 p
Porumb, conserva 2 linguri 50g 0,5
mazarea 50 g 0.5 p

Cam astea ar fi cu puncte wink1.gif
anca veselie
multu pupic.gif
in cazul asta mai adaug 1 p si imi mai raman 1.5p neconsumate.
eu fug la aerobic! cheer.gif
ina_ceva
Sa ai spor pupic.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 21-05-2007, 10:20 AM) *

neatzaaaa!

md:
paine - 2p
sunca pui - 2p
br. fagaras - 1p
total 5 p

da da...cand facem un "dezmatz" in barfly? biggrin.gif cheer.gif cheer.gif
Eu nu prea merg in cluburi, sunt fata de casa lol.gif
Daca vreau sa dansez merg in club A...imi place muzica biggrin.gif e uneori cam aglomerat si cu lume cam dubioasa biggrin.gif biggrin.gif
mai merg in twice, backstage si in cluburile din regie daca am gasca mai mare.
Dar in general ca o baba, pe langa casa biggrin.gif

anca ce zodie esti? Ca m-am regasit in fraza " am incredere in oameni" blum.gif blum.gif
anca veselie
ina, la multi ani babuinului tau pupic.gif
am avut mare spor: am fost la ora de step aerobic (care m-a cam spart), dupa care am fost la ora de tae bo cheer.gif iar cand am venit acasa am gasit toate hainele in mijlocul camerei pt ca al meu tatic venit in vizita a zis sa nu stea degeaba si mi-a mutat sifonierul vechi pe hol. asa ca pana la 11 noaptea am stat sa ordonez sifonierul doh.gif

anna, eu sunt fecioara cu influente de leu.
draga mea, daca tu esti baba, inseamna ca eu mai am putin si expir )).gif
nu am mai fost de o eternitate prin twice si backstage. in club a nu mi-a mai placut, dar poate-am nimerit o seara mai naspa.
eu ma dezmatuiesc cam in fiecare weekend, stabilim si cu ina si ne facem de cap naughty.gif
Anna
dap, asa e in club A, ori iti place de mori ori nu te mai duci a doua oara )).gif )).gif
Sa ne pui poze cu sifonierul...daca ai pus deja sry biggrin.gif

Mergem, mergem...dantuit scrie pe noi yahoo.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Oauuuuuuu
Mi dor de club A..........mi-s batrana si grasa...........
Parca am fost acum 2000 de ani in club A.......
Cred ca ma afecteaza norul de afara )).gif
Amazoana
Neata Anca
uite ceva special pt tine, cu pupicii aferenti pupic.gif
Imagine
Pisik
Neatza Ancule!
Ceva meniuri astazi ne arati?
ina_ceva
Merci, anca pupic.gif !

In Club A nu prea imi place atmosfera, desi muzica nu e chiar de aruncat; am fost mai mult in Fire si de vreo cateva ori in Revenge.
In Regie nu am mai fost de mult dry.gif
anca veselie
neatzaaaa!
dupa ce am stat pana la 11 noaptea sa sortez haine, azi de dimineatza tata s-a gandit sa imi mai dea putin de lucru, asa ca a strans rufele de pe sarma si le-a trantit pe canapea doh.gif asa ca la 8 dimineatza eu asezam rufe... doh.gif

anna am fost in club a toata studentia mea! dar era alta atmosfera, sa nu mai zic de oameni... plus ca am depasit media de varsta de acolo )).gif sifonierul nou e inca in cutie si-mi mai trebuie usile, mai dureaza ceva pana il pun in functiune )).gif
amalia pupic.gif nu cred ca vrei in noul club a )).gif era tare fain acolo! imi aduc aminte ca prima oara cand am fost faceau barmanii misto de mine ca nu-mi dau bere pt ca-s minora )).gif m-am dus cu buletinul sa le arat ca am 18 ani )).gif
dulci pupic.gif arata bestial!
pisi pupic.gif imediat bag meniu!
ina nu am mai fost de cateva luni in fire si nici in revenge. am nimerit niste seri cu oameni mai naspa si nu au mai vrut fetele sa mergem. dar mie imi place muzica de acolo grin.gif

meniu partial:
md:
paine 2
sunca 0.5
ou 2
cascaval 2.5
rosie 0
cafea 0
gustare
gref 0
total md: 7p
pranz:
100 g pulpe pui 2.5
salata varza+rosie cu ulei masline 1.5
spanac 0.5 (pt ca are ulei)
total pranz: 4.5p
gustari:
banana 1
iaurt 1
total momentan 13.5p

sa vad ce mai pap de 3.5p
ieri am papat de 16.5 p, eu zic ca-i ok!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 12:09 PM) *

meniu partial:
md:
paine 2
sunca 0.5
ou 2
cascaval 2.5
rosie 0
cafea 0
gustare
gref 0
total md: 7p
pranz:
100 g pulpe pui 2.5
salata varza+rosie cu ulei masline 1.5
spanac 0.5 (pt ca are ulei)
total pranz: 4.5p
gustari:
banana 1
iaurt 1
total momentan 13.5p

sa vad ce mai pap de 3.5p
ieri am papat de 16.5 p, eu zic ca-i ok!

Moaa, cat ai mancat.......stiu ca te incadrezi in puncte, dar pe langa ce mananc eu, tu mananci muuuult. Si eu sunt grasa. Mi-a facut B niste poze (nud) aseara si cand m-am vazut am crezut ca mor. Atarna suncile pe mine, ca pe hipopotam. Ma urasc si azi. am mancat juma de para azi. ATAT! mad.gif
anca veselie
stai, fata, ca n-am mancat mult!!!
dar zii ce ti se pare asa mult?
tu ce mananci?
ina_ceva
Cand te mai duci la sala?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.