Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 12:29 PM) *

stai, fata, ca n-am mancat mult!!!
dar zii ce ti se pare asa mult?
tu ce mananci?

Nu ma intelege gresit Anca, ai mancat diversificat si mai mult in comparatie cu mine. Eu am mancat jumatate de para si un pahar de iaurt cu fulgi
Pisik
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 01:43 PM) *

CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 12:29 PM) *

stai, fata, ca n-am mancat mult!!!
dar zii ce ti se pare asa mult?
tu ce mananci?

Nu ma intelege gresit Anca, ai mancat diversificat si mai mult in comparatie cu mine. Eu am mancat jumatate de para si un pahar de iaurt cu fulgi

Dulcica, imi pare rau sa iti spun, dar tu ai mancat incorect, nu Anca. Fara suparare, tu ar trebui sa nu te lasi influentata de fetele de pe celalalt site, care mananca te-mir-ce, scuipa mancarea ca sa nu o inghita, mananca ce stiu ca le face rau ca sa li se faca si sa nu mai manance si multe alte aberatii pe care nu mi le amintesc acum.
Noi aici promovam mancarea sanatoasa si un regim echilibrat de viata, asa ca nu o mai speria pe Ancuta si pune si tu manuta si mananca frumos, da? pupic.gif
Anna
Unde e Revenge asta? Ca nu am auzit de el blushing.gif
Amazoana
Pisik, stiu bine ca am mancat putin si crede-ma, nu ma iau dupa nimeni (nu se promoveaza mancatul aiurea nici pe celalalt site); stiu ce inseamna bulimie, anorexie, etc.
Nu mi-ati inteles reactia, nici una nici cealalta: eu asa mananc, foaaarte putin (am mai avut o data discutia asta) si nu slabesc deloc, ba chiar ma ingras.
anca veselie
ina inca nu stiu. poate azi, daca nu intervine ceva mai placut smile.gif eu am echipamentul la mine. daca nu, maine. si as vrea si joi. vreau sa ajung de 3 ori/ sapt, nu cred ca pot de 4.
dulcico m-ai speriat. doar atat ai mancat tu??? nu as putea sa traiesc doar cu atat, sa mai am si energie si sa fiu si vesela.
pisi pupic.gif
anna , uite aici Revenge

dulci ai fost la vreun control? ceva analize? nu e normal sa te ingrasi daca papi f putin.
May
Ba da, este f normal sa nu slabesti sau chiar sa te ingrasi daca mananci f putin wink1.gif . In prima faza slabesti, dupa care corpul se acomodeaza cu atat de putina mancare si incepe sa iti ``manance`` din muschi daca nu ii ajunge ce ii dai tu, nicidecum din grasime. Apoi urmeaza alta faza, aceea ca, dandu-i pe o perioada mai mare de timp f putina mancare, corpul identifica aceasta perioada cu una de criza si se asteapta sa micsorezi si mai mult ratia de hrana. De aceea incepe sa isi faca depozite pt zilele negre din mancarea si asa putina pe care i-o dai, reduce activitatile la minim ca sa supravietuiasca ( adica iti incetineste metabolismul ), de aceea te ingrasi wink1.gif

Daca ai incepe acum sa mananci normal, in stilul WW de exemplu, in prima faza te-ai ingrasa, dar apoi corpul ar intelege ca totul a revenit la normal si s-ar comporta ca atare, arazandu-ti grasimile wink1.gif

Crede-ma ca stiu ce vorbesc, am trait juma` de an cu un creamwurst si o bucatica de graham pe zi si probabil ca a fost cea mai idioata chestie pe care am putut sa o fac. M-am dereglat de tot, dar acum mi-am intrat in normal smile.gif
anca veselie
de asta am renuntat si eu la yy, m-am gandit ca o perioada prea lunga cu aceasta cura m-ar cam deregla. si ca vine vara, poate mai plec pe undeva si sunt tentata sa mananc de toate si nu pot...
ina_ceva
Ultima data in Revenge mi s-a facut rau de la fumul de tigara si am plecat destul de devreme, dupa numai 2 ore sorry.gif
anca veselie
era plin? dar lumea cum mai e?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 02:55 PM) *

ina inca nu stiu. poate azi, daca nu intervine ceva mai placut smile.gif eu am echipamentul la mine. daca nu, maine. si as vrea si joi. vreau sa ajung de 3 ori/ sapt, nu cred ca pot de 4.
dulcico m-ai speriat. doar atat ai mancat tu??? nu as putea sa traiesc doar cu atat, sa mai am si energie si sa fiu si vesela.
pisi pupic.gif
anna , uite aici Revenge

dulci ai fost la vreun control? ceva analize? nu e normal sa te ingrasi daca papi f putin.

Nu, nu am fost la control, trebuie sa ma duc la endocrinolog
anca veselie
ma gandesc ca si asta poate fi un motiv pt care nu slabesti pupic.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 03:02 PM) *

Ba da, este f normal sa nu slabesti sau chiar sa te ingrasi daca mananci f putin wink1.gif . In prima faza slabesti, dupa care corpul se acomodeaza cu atat de putina mancare si incepe sa iti ``manance`` din muschi daca nu ii ajunge ce ii dai tu, nicidecum din grasime. Apoi urmeaza alta faza, aceea ca, dandu-i pe o perioada mai mare de timp f putina mancare, corpul identifica aceasta perioada cu una de criza si se asteapta sa micsorezi si mai mult ratia de hrana. De aceea incepe sa isi faca depozite pt zilele negre din mancarea si asa putina pe care i-o dai, reduce activitatile la minim ca sa supravietuiasca ( adica iti incetineste metabolismul ), de aceea te ingrasi wink1.gif

Daca ai incepe acum sa mananci normal, in stilul WW de exemplu, in prima faza te-ai ingrasa, dar apoi corpul ar intelege ca totul a revenit la normal si s-ar comporta ca atare, arazandu-ti grasimile wink1.gif

Crede-ma ca stiu ce vorbesc, am trait juma` de an cu un creamwurst si o bucatica de graham pe zi si probabil ca a fost cea mai idioata chestie pe care am putut sa o fac. M-am dereglat de tot, dar acum mi-am intrat in normal smile.gif

Ma sperii. Eu asa mananc tot timpul. Fac excese uneori, dar asta mananc eu..........

Poate asa se explica starea mea de nervi fara motiv.......... unsure.gif
May
dulci eu stiu ca eram mereu nervoasa fara motiv, irascibila, cateodata ma simteam f slabita, fara putere, firava. Dupa un timp pielea mea a capatat o culoare alb-galbuie, unghiile s-au facut galbene si se rupeau repede, imi cadea parul.... iti doresc din tot sufletul sa realizeze ca te distrugi singura si sa revii pe drumul cel bun floare.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 04:09 PM) *

dulci eu stiu ca eram mereu nervoasa fara motiv, irascibila, cateodata ma simteam f slabita, fara putere, firava. Dupa un timp pielea mea a capatat o culoare alb-galbuie, unghiile s-au facut galbene si se rupeau repede, imi cadea parul.... iti doresc din tot sufletul sa realizeze ca te distrugi singura si sa revii pe drumul cel bun floare.gif

Yuhuuuuuuuuuu, am absolut toate "simptomele"...mai putin cea cu pielea galbena.....dar nu pot manca mai des.
Si asa ma simt vinovata dupa ce mananc.....
Eu tin WW. Adica mananc si fructe si legume, beau si apa....dar nu cred ca fac punctele. Decat in we, cand calc in laturi cu shaworme si fripturi......
Uite, am mai mancat o placinta cu branza, sa echilibrez situatia. Stiiiiiiiu ca nu e alegerea cea mai potrivita, insa asta au cumparat colegii.......
anca veselie
offff mai dulcico. incearca sa nu te mai simti vinovata, nu e bine... si incearca sa te gandesti ca slabesti, nu ca te ingrasi pupic.gif
julyalina
'neatza ancutzule pupic.gif
auzi, cand termini tu abonamentul cu sofica? nu vrei sa faci 2, 3 sedinte de aerobic la sala unde ma duc eu? iti garantez ca o sa-ti placa naughty.gif
Amazoana
Neata Anca pupic.gif
Pisik
Neatza Ancuta pupic.gif
Ceva meniuri propuse pt astazi ne arati?
Dulci, sper ca nu te-ai suparat pe mine, eu, ca si fetele, incercam sa te ajutam sa papi sanatos. Este f periculos ce ai tu acum, trebuie neaparat sa iti pui organismul inapoi pe linia de plutire, sa il obisnuiesti cu un stil sanatosde viata, cu mancare normala si suficienta! pupic.gif
Amazoana
CITAT(Pisik @ 23-05-2007, 10:00 AM) *

Neatza Ancuta pupic.gif
Ceva meniuri propuse pt astazi ne arati?
Dulci, sper ca nu te-ai suparat pe mine, eu, ca si fetele, incercam sa te ajutam sa papi sanatos. Este f periculos ce ai tu acum, trebuie neaparat sa iti pui organismul inapoi pe linia de plutire, sa il obisnuiesti cu un stil sanatosde viata, cu mancare normala si suficienta! pupic.gif

Nu m-am suparat pupic.gif multumesc pt sfaturi.....voi incerca....sar nu stiu daca imi iese....uite aseara am mancat. Dar iar nu am mancat corect.........ma astepta babuinul cu friptura, salata si cartofi prajiti blushing.gif am mancat putin....adica m-am saturat.....
ina_ceva
Neatza, anca! give_rose.gif
anca veselie
neatzaaaa!
ina, dulci pupic.gif
alina eu mai am vreo 3 sapt de facut cu sofica, dar pot incerca si altceva naughty.gif ! detalii despre sala poti sa-mi dai? oricum am trisat in ultimul timp, am descoperit o alta instructoare, flavia care face foarte misto si mai fac cu ea. iar aseara am fost la aerobic la alta paula pt ca saraca sofica e bolnava.
pisikule nu prea am mari schimbari in meniu fata de ieri. o sa postez cina de aseara:
salata varza+rosie cu ulei masline 1.5
rulou hering 2.5
am mai punctat si extra legume 1
pt ca m-am gandit ca am papat mai mult de 300g. si am avut in total 18.5p, depasire 1.5p.
iar pe ziua de azi imi propun:
md: 7p
paine 2
ou 2
cas 3
rosie 0
pranz: 5.5p
50g porc gratar 1
100 g pulpe pui 2.5
salata varza+rosie
cu ulei masline 1.5
spanac 0.5

gustare: iaurt 0.1% 1

total partial 13.5p

am febra musculara de la sport!!!!
Pisik
Frumos meniu, bravo! Pote dimineata mai bagi si 50 gr cereale cu lapte sau iaurt, pe mne ma satura mai bne dar acum nu am voie sad.gif
anca veselie
da, pisi, o sa mai bag din cand in cand.
am fost cu sefu' pe teren si am ajuns la bricostore grin.gif si am ales ce parchet vreau sa-mi pun! l-am poreclit bambusica biggrin.gif
Imagine Imagine

datorita acestei excursii prelungite meniul meu s-a modificat putin, in sensul ca am mai papat 50g de graham blushing.gif dar il postez la neuroni.
azi mi-e leneee si cred ca ma duc acasa si ma relaxez.
ina_ceva
frumos bambusica naughty.gif

...deci sala pica?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 23-05-2007, 05:00 PM) *

am fost cu sefu' pe teren si am ajuns la bricostore grin.gif si am ales ce parchet vreau sa-mi pun! l-am poreclit bambusica biggrin.gif
Imagine Imagine

datorita acestei excursii prelungite meniul meu s-a modificat putin, in sensul ca am mai papat 50g de graham blushing.gif dar il postez la neuroni.

Tot cu sefu, hmmmm? Nu mai am indoieli............. )).gif naughty.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 05:09 PM) *

frumos bambusica naughty.gif

...deci sala pica?

iti place? eu am fost imediat cucerita de el )).gif pai ar cam pica pt ca am ajuns la concluzia ca nu m-am mai relaxat de mult tease.gif te gandeai la un suc? grin.gif

dulci, normal ca cu sefu'!!!!!! cu cine ai vrea sa merg pe teren? tease.gif
ina_ceva
Ma gandeam, dar sunt iar limitata de timp. La 8 trebuie sa fiu la universitate dry.gif
anca veselie
o sa mai merg maine sau vineri. ne vedem poate?
ina_ceva
Daaaa. Sunt libera naughty.gif
anca veselie
am vb cu tata, maine luam parchetul cheer.gif sper sa-l montam cat mai repede, pt ca in seara asta ma apuc sa golesc biblioteca s-o si demontam, poate... o sa fiu cu casa varza blink.gif
inutza ramane sa ne sincronizam pupic.gif
ina_ceva
cheer.gif cheer.gif
Anna
blum.gif blum.gif
CITAT(dulcikatty @ 23-05-2007, 05:10 PM) *

CITAT(anca veselie @ 23-05-2007, 05:00 PM) *

Imagine Imagine

Tot cu sefu, hmmmm? Nu mai am indoieli............. )).gif naughty.gif

subscriu naughty.gif blum.gif
Pisik
si eu. anca, sefu e al tau, te-am maritat noi cu el blum.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif o sa-i spun si lui maine )).gif
am scos aproape tot din biblioteca, o parte sunt insirate prin casa doh.gif dar nu mai am chef sa strang... ma bag la un film.
mirela
Veselie te tii de lucrari in casa? Imi place cum arata parchetul. Am trecut sa te salut rapid, sa-ti multumesc prt. tot suportul, si sa-ti las o miniatura cu mine.Am descoperit trucurile mobilului )).gif .pupici!Imagine
ina_ceva
La ce film te-ai bagat, anca? Ai avut chef azi-dimineatza de strans?

pupic.gif
Amazoana
Neata ancaaaaa pupic.gif
julyalina
'neatza anca ! pupic.gif
ina, nu cred ca a strans ceva de dimineatza ca trebuie sa plece la serviciu smile.gif
ina_ceva
Asa ma gandeam si eu alina, dar stiu ca mai are momente dimineatza cand ii face placere sa faca curat, sa dea cu aspiratorul si ma intreb daca s-a trezit azi-dimineatza la fel de harnicutza )).gif
axe10
Succes la cumparaturi.....dar bagi bani in casa....e a voastra , nu?
ina_ceva
Sa calci cu placere pe bambusica grin.gif .Maine seara il montezi?
Pana la urma in seara asta ce faci?
...dupa sala...
anca veselie
am ajuns si pe la mine prin casuta in sfarsit!
mirela pupic.gif foarte dragutza miniatura, merci! da, fac niste mici imbunatatiri de bun simt, zic eu naughty.gif
inutza am vazut muzica si versurile. dragutzel filmul, de relaxare. azi de dimi m-am trezit cam tarziu, asa ca nu am facut nimic. azi imi demonteaza tata biblioteca, iar pe bambusica il pun duminica, vine tata cu un mester de la campina. in seara asta cel mai sigur merg acasa sa-l ajut pe tata. nu cred ca ajung la sala. tu ce program ai? daca scap la o ora rezonabila ai fi dispusa de un suc? grin.gif
dulci pupic.gif
alina pupic.gif ma duc la tine sa-ti scriu, cred ca nu ai citit postarea referitoare la sala.
axe e casa parintilor mei. eu nu am bagat pana acum nici un ban in ea, oricum ma imprumuta tata pt parchet grin.gif dar trebui neaparat sa-l pun.

sa pun si meniul meu ametit:
md: 6p
paine 3
sunca 2
br. Fagaras 1
rosie 0
pranz: 7.5p
150g paste4fromagi 4.5 sper ca am punctat bine
ciorba 1
salata varza+rosie si vinete+ulei 1
cappucino fara zahar 1
total partial: 13.5p
bubbles
Ziua pupic.gif pupic.gif .Anca tii WW blink.gif flowers1.gif
anca veselie
da bubbles pupic.gif , am reinceput de luni blum.gif
bubbles
Si cum merge?Ce bine imi pare ca tii si tuh blum.gif
anca veselie
nu stiu inca cum merge )).gif sper ca bine!
Anna
Merge bine, nu face pe modesta! Ca ai meniuri misto blum.gif blum.gif
anca veselie
blushing.gif blushing.gif anna merci
ina_ceva
Doar daca ora e rezonabila blum.gif blum.gif (pt tine sunt libera, pisi blushing.gif )

CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 01:42 PM) *

axe e casa parintilor mei. eu nu am bagat pana acum nici un ban in ea, oricum ma imprumuta tata pt parchet grin.gif dar trebui neaparat sa-l pun.

)).gif
anca veselie
ok, te sun daca termin in timp util wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.