Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
julyalina
CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 01:42 PM) *

alina pupic.gif ma duc la tine sa-ti scriu, cred ca nu ai citit postarea referitoare la sala.
[

ancutza, am citit smile.gif dar nu mai stiu pe unde am scris raspunsul doh.gif
spuneam ca maine am termenul de predare a 2 rapoarte pentru 2 proiecte diferite si ca abia de saptamana viitoare sunt mai libera naughty.gif
sala la care ma duc eu este aici dar nu au mai e actualizat. iti povestesc eu mai multe cand am nitzel timp pentru ca s-au extins si au multe chestii acum pupic.gif
anca veselie
am intrat, am vazut ca nu e actualizat. imi povestesti cand ai timp, poate cand ne vedem naughty.gif oricum, nu arde!
am citit de proiecte, spor mult cheer.gif pupic.gif
ina_ceva
M-ar interesa si pe mine sala asta wink1.gif
anca veselie
pufff, am reusit sa demontan partial biblioteca, am smuls si linoleul... arata la mine in casa ca la razboi sad.gif
si... dupa atata munca mi s-a facut foame, asa ca am mancat si cu ocazia asta am depasit cu 4 pct pe ziua de azi doh.gif ma duc sa fac un dus si sa vad un film.
ina_ceva
Acum am terminat si eu de vazut Profetziile omului molie. Acum 5 ani vazusem jumatate din el si astazi l-am terminat )).gif
Nu stiu ce e cu mine, dar la jumatate de ora dupa ce manac mi se face iar foame dry.gif mad.gif .Crezi ca e din cauza ca am inceput sa iau anticonceptionale? E prima data cand iau unsure.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 10:06 PM) *

Acum am terminat si eu de vazut Profetziile omului molie. Acum 5 ani vazusem jumatate din el si astazi l-am terminat )).gif
Nu stiu ce e cu mine, dar la jumatate de ora dupa ce manac mi se face iar foame dry.gif mad.gif .Crezi ca e din cauza ca am inceput sa iau anticonceptionale? E prima data cand iau unsure.gif

De care iei?
E foarte posibil, vezi cum reactionezi prima luna si ai grija, sa nu stai cu ele daca vezi ca iei in greutate fie si 2 kg pe luna. O colega de-a mea asa a stat, a zis ca e de la altceva, si a ajuns de nerecunoscut.
Asa ca urmareste cu atentie si schimbarea de greutate, si de foame si de stari psihice ( trecut de la ras la plans), ca practic e o schimbare hormonala. Si la orice semn, du-te la medic si schimba-le. Medicul recomanda 3 luni de acomodare....insa din prima luna daca constati ca nu te impaci bine cu ele le poti schimba.
pupic.gif
ina_ceva
Harmonet iau dry.gif

Din cate stiu compozitzia e identica cu cea de la Logest unsure.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 10:55 PM) *

Harmonet iau dry.gif

Din cate stiu compozitzia e identica cu cea de la Logest unsure.gif

Ce sa zic, am auzit ce de la Logest si Yasmine, slabesti chiar...dar fiecare cu organismul ei.
Eu luam Marvelon, si m-am simtit bine cu ele...mai rau a fost in prima luna ca aveam schimbari de stare - zic eu ca de la ele era.
eu sunt asa stresata cu pastilele astea pt ca am vazut la acea colega cat rau i-au facut. S-a ingrasat super mult plus pilozitate excesiva si alte dereglari.
ina_ceva
Deja sunt la a patra pastila si aseara am avut o stare de ametzeala si dureri de cap.

Trebuie sa fac ceva sa ma controlez si din punct de vedere al mancarii. Cred ca imi voi umple frigiderul cu legume.

Am patzit si o chestie aiurea: eu detest branza, cascavalul si alte asemenea si astazi, pt prima data in viatza mea )).gif mi s-a facut pofta de cascaval si am mancat destul de mult. Am sa fiu mai atenta si am sa-mi notez tot ce pap. Abia astept sa ma duc la control si poate o intreb daca pot sa le intrerup, sa nu mai iau deloc dry.gif
Anna
pai de ce te-ai hotarat sa iei acum?
daca pana acum ti-a fost bine fara si babu tau nu a avut de comentat eu zic ca ti-ai bagat mortul in casa cu ele blum.gif parerea mea desigur.
ina_ceva
lol.gif lol.gif
au descoperit ca am chist si doctorul m-a trimis sa iau din astea wacko.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 11:11 PM) *

lol.gif lol.gif
au descoperit ca am chist si doctorul m-a trimis sa iau din astea wacko.gif

aaa...asa da, pai si pentru cat timp tb sa le iei?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 10:06 PM) *

Neata Ina pupic.gif
Auzi, am vazut si eu cateva filme pe jumatate.....oare fac ca tine, le vad sfarsitul peste cativa ani? )).gif
Cu mancatul si anticonceptionalele nu stiu, nu am luat .......imi tot recomanda dr dar mi-e asa frica sa nu ma ingras........
ina_ceva
Neatza, anca! pupic.gif hug.gif

Dulci, daca e sa vad ca iau in greutate, masuri drastice iau: dieta in fiecare zi, nu asa cum fac acum (o saptamana nu, doua da)
Anna, trebuie sa ma duc la doctor peste doua luni, asa ca incerc sa rezist cu pastilele astea in tot acest timp.
anca veselie
neatzaaa!
ina sigur foamea e de la anticonceptionale. si eu am luat pt microchisturi. initial mi-a dat mycroginon de la care m-am simtit f rau: foame, dureri de cap, m-am ingrasat... apoi le-am schimbat cu logest si mi-a fost putin mai bine, dar nu perfect. vezi cum te simti in luna asta si daca ai simptome din astea du-te la doctor sa ti le schimbe pupic.gif sa nu astepti 2 luni! si sa nu le intrerupi, du folia pana la capat. e un bun tratament pt chisturi, mie mi-au trecut microchisturile de tot.
anna, dulci pupic.gif

azi trebuie sa recuperez depasirea de ieri... oricum diseara o sa ies in oras si o sa consum pct din sport, probabil.
meniul partial de azi:
md: 4.5p
ou 2
sunca 2
br. Fagaras 0.5
rosie 0

pepene galben 0

pranz: 5p
80g piept pui 1.5
60g porc 1.5
varza calita 1
iaurt 0.1% 1
Anna
pupic.gif Anca ..eu acu iau micu dejun si va citesc pe voi biggrin.gif
ina_ceva
CITAT(annaiss_derrian @ 25-05-2007, 12:13 PM) *

Pofta mare cool.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 12:10 PM) *

neatzaaa!
ina sigur foamea e de la anticonceptionale. si eu am luat pt microchisturi. initial mi-a dat mycroginon de la care m-am simtit f rau: foame, dureri de cap, m-am ingrasat... apoi le-am schimbat cu logest si mi-a fost putin mai bine, dar nu perfect. vezi cum te simti in luna asta si daca ai simptome din astea du-te la doctor sa ti le schimbe pupic.gif sa nu astepti 2 luni! si sa nu le intrerupi, du folia pana la capat. e un bun tratament pt chisturi, mie mi-au trecut microchisturile de tot.
anna, dulci pupic.gif

azi trebuie sa recuperez depasirea de ieri... oricum diseara o sa ies in oras si o sa consum pct din sport, probabil.
meniul partial de azi:
md: 4.5p
ou 2
sunca 2
br. Fagaras 0.5
rosie 0

pepene galben 0

pranz: 5p
80g piept pui 1.5
60g porc 1.5
varza calita 1
iaurt 0.1% 1

Eu am folosit o data mictogynon ovule....au avut efect, mi-au placut.....

Sa ai pofta!
Sexymom
Mi-a fost dor de tine, sper sa stam de vorba mai mult pupic.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 25-05-2007, 12:19 PM) *

Pofta mare cool.gif

ms fumos pupic.gif hug.gif

CITAT

Sa ai pofta!

pupic.gif dulci
anca veselie
anna ce papi?
sexi hug.gif hug.gif pupic.gif bine ai revenit pupic.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 12:38 PM) *

anna ce papi?
sexi hug.gif hug.gif pupic.gif bine ai revenit pupic.gif cheer.gif

Dar tu pe unde ai fost pana acum? Nu te-ai prezentat nici la cafea.......... dry.gif
Anna
~ 2 fel sunca - 1 pct
~ 2 fel paine - 1 pct
~ perle branza dorna - 2.3 pct

miam miamm...mai am un iaurt cu fulgi pt mai tz, un sw ( ca la 4 plec la fac si nu am cum sa papa nimic gatit sad.gif ) si 2 mere
Amazoana
Eu am mancat 3 bomboane de cioco si o cafea!
Nu am nimic de mancare la mine....si bobo erau in sertar.......
Anna
CITAT(dulcikatty @ 25-05-2007, 12:43 PM) *

bataita.gif fugi pana la cel mai apropiat magaz si ia niste iaurt sau fructe..
auzi la ea, papa bobo din sertat... mad.gif mad.gif
anca veselie
dulciiii te iau la alergat cu nuiaua!!!!!!!!!!! baga un iaurt, ia-ti o chifla de graham ceva!
am fost la birou dar pana acum mi-am golit mailul de yahoo, era pliiin.
anna bun meniu. pupic.gif
Tzutzi80
Eu am papat o inghetata maaaare devil.gif cu crema de artar si nuci caramelizate (bine....nu chiar mare - 150g)
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 25-05-2007, 02:38 PM) *

Eu am papat o inghetata maaaare devil.gif cu crema de artar si nuci caramelizate (bine....nu chiar mare - 150g)

da, am udat tastatura )).gif
ina_ceva

Am impresia ca si tu vrei bataie devil.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 25-05-2007, 02:53 PM) *

si eu am aceeasi impresie asa ca ii dam lu Tzutzi ce merita bataita.gif
anca veselie
bueeeeey, fara violetza la mine aici )).gif
fetelor, imi este foarte somn, am atipit 5 minute in scaun la birou blushing.gif
ina_ceva
O cafea mica? pupic.gif
anca veselie
am baut una, m-am mai trezit. acum ma joc conquistador si astept sa ma car la sala. dar plec abia la 6 sad.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 25-05-2007, 12:45 PM) *

V-am luat-o inainte. Am cumparat si mancat iaurt, asa ca retrageti-va! blum.gif
Anca, hai sa bagam un conquiztador la separeu. Vrei?Te invit eu
Tzutzi80
CITAT(annaiss_derrian @ 25-05-2007, 03:02 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 25-05-2007, 02:53 PM) *

si eu am aceeasi impresie asa ca ii dam lu Tzutzi ce merita bataita.gif

Daaaaa....dati-mi ce merit naughty.gif
ina_ceva
Eu sunt varza cu conquiztador dry.gif
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 25-05-2007, 04:38 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 25-05-2007, 12:45 PM) *

V-am luat-o inainte. Am cumparat si mancat iaurt, asa ca retrageti-va! blum.gif
Anca, hai sa bagam un conquiztador la separeu. Vrei?Te invit eu

da vreau
cum ma inviti?
dar sa stii ca nu-s prea buna
ina_ceva
si eu
anca veselie
si cu toate astea imi place sa ma joc naughty.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 25-05-2007, 04:51 PM) *

Eu sunt varza cu conquiztador dry.gif

Eu ieri urcasem in top...apropos eu sunt acolo buzubuzu...si sa va feriti de bwana ca e un coleg de al meu super tare....uitati-va in top....o sa-l vedeti pe sus!

anca veselie
te-am bagat la prieteni. eu sunt ancas. poate facem un joc grin.gif
am plecat la sala cheer.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 06:13 PM) *

te-am bagat la prieteni. eu sunt ancas. poate facem un joc grin.gif
am plecat la sala cheer.gif

O sa te bag si eu!
Amazoana
Helloooooooooooooooooo, nu intrii sa ne povestesti cum te-ai distrat aseara? Sau muncesti? Vezi ca e sarbatoare azi! pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa!
dulci pupic.gif a fost ok in oras, dar nimic deosebit. ieri nu am muncit, dar din pacate azi e ziua cea mare, il montez pe bambusica si sunt in focuri. deja 2 randuri sunt montate cheer.gif
cu papa ce sa zic... ieri am cam sarit punctele, nu am pus pe hartie cat exact. dar azi o sa continuu cumintica. oricum cred ca am iesit ok datorita punctelor din sport.
ina_ceva
Spor la montat bambusica, cred ca o sa arate super cheer.gif
anca veselie
merciii pupic.gif
tu ce faci? asa matinala? ce-ai facut ieri?
anca veselie
hai sa ma spovedesc de ieri: 2 dots, 2 patratele de cioco neagra plus niste vin blushing.gif
sa postez si md: 7.5p
mozarella 3.5
sunca 2
masline verzi 1
paine 1
rosie si castravete 0

kiwi 0
bubbles
Hello yahoo.gif .Si eu am pacatuit cu niste c rema de cioco sorry.gif dar azi gata...mai ales ca nici babu nu`i acasa grin.gif .Si mi`e lene sa mananc cand sunt singura.Trebuie sa ma duc sa`mi iau mere multeee dar...mi`e lene lol.gif .Ma bag la un pilates de 20 min si apoi fac un dush sanatos si trag o fuga sa`mi iau niste ton in apa si cateva mere grin.gif
anca veselie
spor la pilates bubbles pupic.gif se pare ca eu iar depasesc doh.gif deja cu tot cu pranz am mancat de 18p, depasire 1p. trebuie neaparat sa fac ceva sport.
pranz: 10.5p
ciorba 1
sarma in foaie de vitza 2.5
150g ficatei la cuptor 4
cartofi la cuptor 2
salata varza + rosie + castravete cu ulei 1

aproape am terminat montarea, sper sa-mi monteze la loc si biblioteca sa nu mai stau cu ea pe hol.
bubbles
Eii lasa Anca ca recuperezi de maine wink1.gif .Am facut 20 min pillates cat am putut eu mai bine grin.gif si m`am si cantarit si arata 63.8 -63.9 kg .. cred ca a mers kilo - kick grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.