Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
bravo andreea pupic.gif ti-au trecut rusii?
ce sa mai recuperez, de maine incepe o noua saptamana...
axe10
CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 02:34 PM) *

spor la pilates bubbles pupic.gif se pare ca eu iar depasesc doh.gif deja cu tot cu pranz am mancat de 18p, depasire 1p. trebuie neaparat sa fac ceva sport.
pranz: 10.5p
ciorba 1
sarma in foaie de vitza 2.5
150g ficatei la cuptor 4
cartofi la cuptor 2
salata varza + rosie + castravete cu ulei 1

aproape am terminat montarea, sper sa-mi monteze la loc si biblioteca sa nu mai stau cu ea pe hol.

Cat era puiule sarmaua aia de ai punctat-o 2.5p?....cata carne crezi ca intra la o sarma, orez?....mai socoteste odata please!
anca veselie
adica e prea mult? sarmaua avea 50g, am zis ca 30g carne tocata amestecata 2p si orez 0.5p
axe10
CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 03:20 PM) *

adica e prea mult? sarmaua avea 50g, am zis ca 30g carne tocata amestecata 2p si orez 0.5p

50g?...wow...eu le fac pe astea in foi de vita mici-mici...de aia intrebam....50g cu foaia, zeama...mai bine 2p
bubbles
Nu mi`au trecut rusii.Miercuri tb sa incep o noua folie de anticoncept si nu cred ca imi trece pana atunci. Dar la pilates chiar nu m`a deranjat ca sunt cu rusii pe cap blink.gif
anca veselie
grin.gif grin.gif merci axe, me happy, am mai castigat 0.5p cheer.gif
bubbles, o sa fac si eu dupa ce pleaca lumea macar 15 min de abdomene, sa nu ma mai simt vinovata. eu nust exact cum se face pilates, tre sa caut un filmuletz ceva pe net.
axe10
CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 03:26 PM) *

grin.gif grin.gif merci axe, me happy, am mai castigat 0.5p cheer.gif
bubbles, o sa fac si eu dupa ce pleaca lumea macar 15 min de abdomene, sa nu ma mai simt vinovata. eu nust exact cum se face pilates, tre sa caut un filmuletz ceva pe net.

Am vazut si eu pe la tv cu pilates...cred ca nu e asa dur...intreaba fetele poate au ele ex si ti le trimit si tie ca esti mai ambitioasa...

Am inceput si eu bicicleala...dar vad ca sunt cam putine pcte...doar 3p la 30 min...si nu ma lasa astia de acasa deloc....
bubbles
Anca ti le`as trimite eu grin.gif numai ca`s destul de maricele si nu stiu daca merge pe mess sa le trimit.
Axe sunt "usore" doar ca la inceput mi s`au parut extrem de plictisitoare si ca nu ma muncesc pleasantry.gif deloc dar nu`i asa.Dupa 20 min facute cat pot eu de corect curg apele siroaie de pe mine grin.gif
ina_ceva
Eu tocmai am venit de la targul de flori (destul de mic ) din Herastrau si de la expozitzia de masini de lux din fostul metro otopeni.

Acum am terminat de papa si cred ca am sa bag un somnic mic cam de-o ora, ca ma duc mai tarziu cu niste prieteni la carul cu bere. Am papat bine acum ca sa nu ma atraga vreo portie de papa din local wink1.gif

Ai primit si restul de bucati din Ikea de vrei sa termini astazi cu dulapul?
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 11:06 AM) *

aha. si ce fac cu progr asta?

Pe ICQ stateam si eu acum vreo 5 ani si vorbeam cu diferite persoane, de oriunde din lume (sau aproape oriunde grin.gif ). Nu e nevoie neaparat sa inviti pe cineva, e ca un fel de Mirc naughty.gif
anca veselie
bueeeyyy, am terminat! am montat si biblioteca la loc, acum trebuie sa le asez de unde le-am scos pe toate doh.gif e tare frumos, tre sa fac si poze grin.gif
axe e bine sa faci putina miscare, daca reusesti 15 min/ zi e minunat!
bubbles, merci, mi-a trimis dulci. o sa le studiez, poate chiar in seara asta.
ina cum a fost la expo de masini? nu am primit restul de dulap, a trebuit sa-mi demontez biblioteca si apoi am remontat-o. o sa pun maine poza cu ea. interesant progr asta, o sa-l caut.

gata, ma intorc la facut ordine!
ina_ceva
Poze, poze, poze cheer.gif
La expo a fost interesant, m-am uitat mai mult dupa tipe blushing.gif , ca mie nu-mi plac masinile cool.gif
Tzutzi80
Unde sunt pozele Ancule????
anca veselie
inutza si tipi ceva nu erau? grin.gif
eu acusica am terminat, cica, am facut si poze, dar le pun maine de la serviciu pt ca acasa nu am instrument. sunt tare incantata, bambusica e deschis si da iluzie de mai mare.
nu am mai facut nici un abdomen, dar m-am dat cu crema anticel si m-am infoliat si asa am facut treaba, am transpirat ceva. si am reusit sa mai pap doar kiwi si un mar grin.gif
ina_ceva
cheer.gif abia astept pozele de maine.
Tipi nu erau dry.gif asa ca tipele mi-au atras atentzia
Amazoana
Neata Anca, felelor
Sa aveti o saptamana minunata! pupic.gif
anca veselie
neatzaaa! si ... poze!

vedere cu canapeaua mea si bambusica Imagine bambusica si masuta mea Imagine
biblioteca mea, care este fata in fata cu canapeaua Imagine
si coltul cu patul Imagine detaliu cu un bambusica viu Imagine
si unde e scaunul va fi super dulapul meu grin.gif Imagine
Amazoana
Frumos, frumos! Imi place! Sa-l calci cu placere )).gif pupic.gif
Tzutzi80
Anca, bambusica arata super!!! Eu ma mir cat e de mare dormitorul tau w00t.gif

Hai sa iti vand un pont feng-shui! Daca vrei o relatie, iti trebuie un pat dublu, cu acces la el pe ambele parti. Patul de o persoana, reprezinta faptul ca tie nu iti trebuie un barbat, ca el nu incape in viata ta. La mine a functionat naughty.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 10:23 AM) *

Anca, bambusica arata super!!! Eu ma mir cat e de mare dormitorul tau w00t.gif

Hai sa iti vand un pont feng-shui! Daca vrei o relatie, iti trebuie un pat dublu, cu acces la el pe ambele parti. Patul de o persoana, reprezinta faptul ca tie nu iti trebuie un barbat, ca el nu incape in viata ta. La mine a functionat naughty.gif

Hmmm, "cum le stie ea pe toate, ca un om mare........" blum.gif
Uite si pt tine, Anca Imagine

julyalina
'neatza ancutzule pupic.gif
sa stapanesti sanatoasa noua ta camera cu bambusica smile.gif
e tare frumoasa blum.gif
anca veselie
merci dulci pupic.gif
tzutzi dormitorul meu este de fapt livingul, in dormitorul propriu zis sta frati-miu. puuufff, nu mai am bani si loc sa-mi schimb acum patul, dar daca i-as face acces din ambele parti ar fi mai bine? oare as pacali putin feng shui-ul? naughty.gif

merci alina pupic.gif
ina_ceva
Neatza, anca! pupic.gif
anca veselie
inutza pupic.gif
Tzutzi80
pupic.gif Poti sa incerci. Mai exista si varianta activarii zonei familiei wink1.gif prin ceva ce reprezinta dualitatea cuplului. Intrarea este pe parte opusa ferestrei nu?
julyalina
w00t.gif avem un cunoscator fenshui? blum.gif ia spune matalutza repejor aici mai multe detalii .... naughty.gif
Pisik
Sa stapanesti sanatoasa bambuselul pupic.gif

Eu tanjesc la asa ceva dar babu meu este mega fan parchet de lemn si nu il pot convinge nicicum mad.gif
anca veselie
da, intrarea in camera e fata in fata cu geamul si balconul. uite o poza facuta din usa de la intrare: Imagine
cum activez zona de cuplu? grin.gif
ina_ceva
Mai zi, ca sunt si eu interesata wink1.gif

Merge netu f greu dry.gif
anca veselie
merci pisi. dar cred ca au modelul bambusica si pe lemn, du-te la bricostore!
ina_ceva
Imi pare rau pt maine, dar eu nu cred ca pot veni.
Am treaba de la 11 la aviatorilor si nu stiu cand scap de acolo dry.gif
anca veselie
sad.gif sad.gif sad.gif poate reusesti totusi
Tzutzi80
Stai ca studiez acum problema si iti zic. pupic.gif

Ina poate ajungi totusi
julyalina
dry.gif despre ce vorbitzi voi aici?
lamuriti-ma ca nu inteleg baby.gif
anca veselie
pai pe de o parte vb despre feng shui, ma consiliaza tzutzi cum sa atrag un babuin )).gif si pe de alta parte despre intalneala maine la mc donalds din gara grin.gif te bagi? grin.gif
Tzutzi80
Hai ca am scanat din cartea mea cateva pagini ca sa nu mai faca lenesa rezumat.

Prima imagine o suprapui deasupra planului camerei tale, intrarea fiind in zona carierei. Tu va trebui sa activezi zona casniciei naughty.gif

http://img91.imageshack.us/img91/4056/imgtt1.jpg

http://img514.imageshack.us/img514/7752/img0001jv7.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/7911/img0002xu9.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/8513/img0003yf1.jpg
julyalina
CITAT(anca veselie @ 28-05-2007, 11:01 AM) *

pai pe de o parte vb despre feng shui, ma consiliaza tzutzi cum sa atrag un babuin )).gif si pe de alta parte despre intalneala maine la mc donalds din gara grin.gif te bagi? grin.gif

)).gif banuiam eu ceva pupic.gif
ma bag, cum sa nu? naughty.gif mai ales ca lucrez langa gara )).gif
anca veselie
puffff, nu mai inteleg nimiiic. uite cum arata camera mea. care este spatiul de casnicie?

alina, ma bucur tare!

Tzutzi80
Unde este dulapul si parte din balcon. Ceea ce inseamna ca va trebui sa ai vesnic ordine in dulap dry.gif pupic.gif O sa iti mai scanez cate ceva din carti, dar un pic mai tarziu. Acum cu jumatate de inima, fac bagaje dry.gif
julyalina
hug.gif
anca veselie
merci mult. o sa le studiez indeaproape. naughty.gif
anca veselie
merci mult tzutzi! pupic.gif
eu sunt pamant, oaie si trigrama CHEN grin.gif
le-am printat pe toate, tre sa le studiez grin.gif si am treaba la job si n-am cheffff doh.gif
anca veselie
meniul:
md: 5p
100g pui 2.5
br casa 1
masline 1
cafea cu lapte 0.5

kiwi 0

pranz: 9p
130 g ficatei 4
carfori ww 3
rosie+castra 0
3 lg coliva 2

total 14p

ina_ceva
Unde este mac-ul mai exact? ...la gara de nord?
anca veselie
este in gara, aproape de peron, sigur il gasesti
ina_ceva
aaaa
gata il stiu, numai la ala din gara nu m-am gandit )).gif .
Sper sa ajung pana in ora 2, dar asta nu depinde de mine
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 28-05-2007, 02:48 PM) *

Exact in gara, la iesirea de pe peron. Dar eu o sa vin cred cu microbuzul.
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 03:06 PM) *

Parca fara bilet nu cred ca poti intra in gara. dry.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 28-05-2007, 03:09 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 03:06 PM) *

Parca fara bilet nu cred ca poti intra in gara. dry.gif

eu am un bilet mai vechi biggrin.gif o sa il flutur pe sub nasul alora, si gata naughty.gif Dar te lasa sa intrii. Le zici eventual ca lucrezi la un magazin pe acolo. Pe mine de obicei nu ma opresc cand intru in gara. sau se platesc 5000 lei parca
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.