Eu am facut 36 de ani, ma simt super bine, frumoasa, iubita, asta si datorita copiilor care ii am si care imi spun mereu cat sunt de frumoasa, cat de bine miros, ca vor sa aiba ochii mei si sa fie ca mine.
Sotul meu imi spune ca sunt neschimbata (cred ca exagereaza putin deoarece cand m-a luat aveam 54 de kile
).gif)
), imi spune ca arat si acum ca un porumbel alb atunci cand imi pun o rochie, ca am fatza zambitoare si luminoasa, ca am ceva kg in plus nu se baga de seama.Celulita nici atat.Cei de langa tine te fac sa te simti minunata si dorita.
Mai am zile in care vad ca fatza ma tradeaza, ca nu ma odihnesc, imi cumpar tot felul de creme scumpe pe care nu ajung sa le folosesc, fond de ten, etc...dar tot naturala ma simt mai bine.
E natural sa imbatranm, eu ma gandesc ce super o sa fie cand o sa duc fata la altar, cand o sa am si eu nepoti si o sa le trimit pe ele la plimbare, sa se distreze si sa ma lase pe mine sa le cresc si sa le educ copii, asta daca vor numai.Fiecare varsta este frumoasa.i eu vreau sa ma bucur cat pot de mult de fiecare zi.Asta ar trebuii sa faceti si voi. Parerea mea sincera.