la mine s-au produs cateva schimbari, unele bune, altele nu prea:
- am scapat de gura mamei care ma dirija non-stop, bine, am dat peste gura barbatului, dar pentru ca el nu prea sta pe acasa, fiind mai mult la servici, imi tihneste
- mi se pare ca ne-am indepartat de prieteni si ei de noi, pentru ca ei erau genul de oameni petrecareti, dar fara planuri de viitor, noi am vrut o casa, o familie..vroiam cumva sa avansam, dar s-au pierdut relatiile,noi avand mai multe responsabilitati. acum si sotul meu nu e chiar ospitalier cand vine cineva, depinde de toane si de aceea mi-e teama sa invit pe cineva in prezenta lui, adica mai intai il pregatesc psihologic
- partea cu copilul am adus-o in discutie la un alt subiect
- mi se pare ca am devenit mai casnici, adica nu prea iesim, ne luam berea acasa, ne uitam la calculator la un film, chestii de batranei, s-a pierdut cu totul gustul pentru iesit, cel putin din partea sotului meu si mie mi se pare ca nu mai am viata sociala si ma afecteaza enorm
- sa mai zic si de bine
la voi cum este? eu sper ca fata mea sa mai readuca distractia in familie ca eu sunt mai nebunatica si daca cineva ma trage de maneca, apai ma pun si eu pe traznai
la voi cum este?