Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: schimbari
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata > Casatoria
himere2005
cum s-a schimbat viata voastra dupa casatorie sau dupa concubinaj?
la mine s-au produs cateva schimbari, unele bune, altele nu prea:
- am scapat de gura mamei care ma dirija non-stop, bine, am dat peste gura barbatului, dar pentru ca el nu prea sta pe acasa, fiind mai mult la servici, imi tihneste grin.gif
- mi se pare ca ne-am indepartat de prieteni si ei de noi, pentru ca ei erau genul de oameni petrecareti, dar fara planuri de viitor, noi am vrut o casa, o familie..vroiam cumva sa avansam, dar s-au pierdut relatiile,noi avand mai multe responsabilitati. acum si sotul meu nu e chiar ospitalier cand vine cineva, depinde de toane si de aceea mi-e teama sa invit pe cineva in prezenta lui, adica mai intai il pregatesc psihologic doh.gif
- partea cu copilul am adus-o in discutie la un alt subiect
- mi se pare ca am devenit mai casnici, adica nu prea iesim, ne luam berea acasa, ne uitam la calculator la un film, chestii de batranei, s-a pierdut cu totul gustul pentru iesit, cel putin din partea sotului meu si mie mi se pare ca nu mai am viata sociala si ma afecteaza enorm
- sa mai zic si de bine grin.gif ma simt mai indepenta si un pic mai stapana pe mine, am reusit sa facem cate ceva din 2 salarii, daca traiam singura lucrul asta nu stiu daca se putea intampla avand in vedere cheltuielile curente, ai o viata sexuala normala ca om casatorit sau cel putin sper lol.gif
la voi cum este? eu sper ca fata mea sa mai readuca distractia in familie ca eu sunt mai nebunatica si daca cineva ma trage de maneca, apai ma pun si eu pe traznai blum.gif
la voi cum este?
bubbles
hmm... sa scriu si eu..
pai in primul rand eu am fugit de acasa ca sa pot fi cu babuinul meu si nuimi pare rau de asta...
pe de alta parte e bine ca deja la nunta vom avea 2 ani de cand suntem impreuna si pot spune ca ne cunoastem destul de bine grin.gif si nu stau cu teama ca poate apoi imi va arata adevarata lui fata...
si noi ne`am indepartat de prieteni pt ca exact ca la tine himere .. toti se gandeau numai la distractie iar la noi deja intervenise responsabilitatea wink1.gif
in mare cam tot ce s`a modificat la voi s`a modificat si la noi...berea acasa,un film ceva etc wink1.gif
Nessie
Ca in orice lucru exista parti bune si mai putin bune, important este ca amandoi sa le vada in acelasi fel. grin.gif
Eu ma bucur cand ma gandesc la faptul ca dupa o zi lunga si grea e el acasa sa imi schimbe dispozitia, ma bucur ca e langa mine cand ma trezesc dimineata, ca adormim amandoi si ca avem tabieturile noastre dimineata si seara, ca luam mici decizii impreuna...

Partea mai putin buna este ca ne-am obisnuit tare mult cu programul nostru, cu ce ne place si ce nu si nu prea iesim in lume. Nu suntem petrecareti si de cele mai multe ori ne delectam cu un film, o plimbare sau o masa in 2. Eu nu ma plang, pentru ca ma simt bine, dar imi e teama sa nu apara rutina sau si mai rau, daca ne despartim ramanem complet singuri. tease.gif
Sexymom
La mine s-a vazut schimbarea imediat. )).gif
Ii primul rand am trecut la o alimentatie corecta, 3 mese pe zi fara coca la mic dejun, coca la pranz si coca la cina. Eu aveam pe atunci 52 de kg, asta la 1,70 inaltime.
Ne-am inmultit prietenii, eu a trebuit sa ii accept pe ai lui, care sunt multi de tot ( juma din orasul Alexandria), el a acceptat prietenii mei ( juma din Bucuresti).
In rest am ramas la fel amandoi, cu singura diferenta ca ne gandeam tot timpul unul la altul si ne sunam de cate 20 de ori pe zi, ceea ce facem si acum ( defect casnicional lol.gif ).De multe ori ma suna sotul meu, fara motiv 8 ca de obicei) ma intreaba ce fac...si cand aude ca stau pe net incepe sa tiupe la mine ca o lalai, de parca eu l-as fii sunat pe el, asa ca inchid telefonul si gata )).gif .Sunt din nou prietena lui. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.