Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani , draga noastra SEXY! !!!!!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
danyhoney
Sexy, iti urez de pe acum " LA MULTI ANI " ( chiar daca nu se ureaza inainte de ziua de nastere ) , multa , multa sanatate , fericire si iubire alaturi de omul tau iubit !!!!!!

P.S. Plec la nani si am vrut sa fiu prima care te felicita )).gif
uka
LA multi ani SEXY, sa ramai mereu cu sufletul la fel de tanar, sa fii sanatoasa, iubita, implinita si fericita...
pup
julyalina
party.gif band.gif partytime2.gif dance3.gif
LA MULTI ANI, Sexy!!!! pupic.gif Sa ne traiesti! pupic.gif
Multa sananate si putin noroc pupic.gif ca restul vin singure hug.gif

Imagine
nusarich
La multi ani, sexy! Sa ramai la fel de nebunica si sexoasa ca si pana acum! Sanatate multa si bucurii cat cuprinde alaturi de cei dragi tie!
luchi
La multi ani fericiti, draga noastra!

Sa te bucuri de ai tai, sa fii sanatoasa, si mereu cu zambetul pe buze!

Cadou de la mine naughty.gif

Click sa vezi atasamentul
ina_ceva
La multi ani fericiti alaturi de familia ta minunata! Imagine
aki
Sexy vreau sa te felicit si eu cu ziua de nastere.Sa-ti doresc toate cele bune in viata,fericire,dragoste si sanatate. give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif Distractie placuta cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Karin
LA MULTI ANI!!!!

Sa ai parte numai de bucurii, viata sa iti fie linistita, sa fii sanatoasa si fericita si de acum incolo!
Te pup dulce! pupic.gif hug.gif
Tzutzi80
La Multi Ani Iubita! Cadoul promis )).gif

Imagine
mofturici2005
"La multi ani" Sexy si cat mai multe postari pe forum cu vesti bune despre tine si copilasii tai. de la mine primeImaginesti un pupic.gif
michelle
SEXY, La multi ani!! cheer.gif
Sai ai parte de tot ceea ce ai pe wish-list-ul tau
Imagine
Sexymom
Va multumesc pentru urari si pentru cadouri, sunteti nebunici cu toatele, mi-ati luminat ziua de dimineata pupic.gif pupic.gif
himere2005
sexy, la multi ani, esti un model pentru noi toate...si esti cu adevarat Femeie . sa dea DD sa ajung si eu peste 10 ani la fel ca tine smile.gif floare.gif
Sexymom
Multumesc Himere, cu siguranta vei fii o femeie si o mama mult mai buna pupic.gif
buretel
La Multi Ani draga mea nebunica pupic.gif
Ai o familie minunata, sunteti norocosi sa va iubiti asa de mult! Iti doresc numai fericire in mijlocul lor hug.gif Astept cu drag in fiecare zi sa ne inseninezi forumul cu povestile tale give_rose.gif

Imagine
Nessie
Fericire multa isi doresc si LA MULTI ANI!! flowers1.gif cheer.gif
honey79
LA MULTI MULTI ANI !!! FERICITI.

Iti doresc ca viata sa-ti fie plina de impliniri si bucurii. Sa fii fericita, iubita si mereu aceeasi TU. Esti o persoana deosebita, iar noi toate sunte fericite sa te avem in aceasta mica comunitate.

Pupicei dulci dulci si imbratisari cu drag.
_noni_
LA MULTI ANI!

SA RAMAI ACEEASI GAGICA SPECIALA DE CARE M-AM INDRAGOSTIT!!! pupic.gif hug.gif

....bueyyy, nu-ntelegeti aiurea! tease.gif

Imagine
otilici
LA MULTI ANI SEXY !! Sa fii fericita si iubita!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
hug.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Va iubesc, ma faceti sa ma simt cu adevarat importanta blushing.gif .
Si voua va doresc sa aveti parte numai de lucruri bune, o viata lunga plina de fericire si multe ,multe bucurii. pupic.gif
Soaptaa
La multi ani Sexy! wink1.gif Desi nu te cunosc, iti doresc tot binele din lume si sa-ti implinesti toate visele. pupic.gif
Andreea-Rodica
Inca o data LA MULTI ANI! Sa fii TU mereu! give_rose.gif
bebeingeras
LA MULTI ANI SEXY, SA FII IUUUUUUUUUUUUUBITA, FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI, TE PUPAM CEI DE ACASA give_rose.gif pupic.gif party.gif band.gif flowers1.gif give_rose.gif
Sexymom
Adina imi e dor de tine, sper sa ne vedem cat mai curand.
Draga Soapta iti multumesc pt.urari, esti o scumpica. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.