Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Bonsai
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber
_noni_
pana la urma tot eu o sa propun si tema pentru saptamana aceasta. tease.gif

si pentru ca suntem la litera B, m-am gandit la... taaaaannnnaaanaaaaa....: BONSAI

sper sa va placa!

BONSAI

O traducere literara pentru Bonsai inseamna 'planta in tavita'. Multi oameni cred ca Bonsai e o specie de copac, dar in realitate este modul de a creste un copac in asa fel incat sa ramana mic ca dimensiuni dar sa-si pastreze toate caracteristicile unui copac normal. exista multe feluri de a alege forma unui Bonsai, imitatii ale formelor naturale. Ganditi-va la modul Cascada, imitat dupa forma copacilor apasati de greutatea zapezii de pe crengile sale incat trunchiul se apleaca pentru a forma o curba larga.

mai multe informatii gasiti aici!

sursa:all.hobby-site.com

revin cu poze si va astept cu comentarii!

}{
_noni_
Imagine
sa obtii un copacel prin de flori poate fi o provocare destul de dificila, insa rezultatul e atat de uimitor incat merita intreg efortul. printre copaceii care infloresc natural sa numara prunul, ciresul si bougainvillea.

sursa: www.bonsai-express.com

Imagine
o adevarata oaza in casa sau biroul tau!

Imagine
plantand in acelasi vas mai multe exemplare dintr-un soi, poti realiza imaginea in miniatura a unei paduri adevarate!

sursa: www.sphosting.com

Imagine
imagine de toamna

sursa: /herba.msu.ru
danyhoney
Am un bonsai de cateva luni ....am avut grija de el .....dar in periaoada asta ( plina de facut mancare si altele ) am uitat de el doh.gif doh.gif si ....s-a uscat !!!!! Il mai pot salva ??????????
ambrapet
fiecare e liber sa fie asa cum vrea.

de ce as schimba asta la o floare sau un copac?
e impotriva naturii...

daca as fi tinuta intr-un borcan de cativa cm, as mai fi eu? sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.