Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
INES
CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 09:59 AM) *

INES - unde ai gasit , mama , portocalii aia ??? Trimite si la mine un vlastar )).gif

eeeeeee, ce stii tu m-am ajuns.....portocalii aceia sunt de pe strada , pe un trotuar din catellon

imi plac la nebunie sa-i vad cum infloresc si apoi fac fructe
nu e singurul , sunt pe toate strazile.

multam de flori fetelor , offf ce ma fac ??? nu mai unde le pune , sunt asa de multe.........si frumoase ca voi

danyhoney
CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 10:14 AM) *

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 11:10 AM) *

Am baut cafeaua singurica ... nici un neuron n-a pregatit cafea sau micul-dejun pentru noi azi sad.gif

doh.gif doh.gif stiam eu ca mai am ceva de facut de dimineatza

lol.gif lol.gif bataita.gif
Amazoana
Imagine
Va ofer din cana mea magica wink1.gif nu se termina niciodata! pupic.gif
Dany, cred ca am vazut poze mai vechi......le-am vazut odata cu cele cu gradina, cu liliacul....
Dar de ce zici ca mai aveti numai 6 saptamani? Aveti termen limita?
Neata Ina pupic.gif si tu esti invitata la cafea/suc!
danyhoney
CITAT(INES @ 20-05-2007, 10:15 AM) *

eeeeeee, ce stii tu m-am ajuns.....portocalii aceia sunt de pe strada , pe un trotuar din catellon

imi plac la nebunie sa-i vad cum infloresc si apoi fac fructe
nu e singurul , sunt pe toate strazile.

Ma prinsesem eu ca te-ai ajuns lol.gif , de aia ma gandeam ca poate imi arunci si mie un vlastar . La cati portocali ai pe acolo , nici nu se va observa ca lipseste vreun pomishor blum.gif

CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 10:18 AM) *

Dar de ce zici ca mai aveti numai 6 saptamani? Aveti termen limita?

Dap , pana pe 30 iunie . Noi speram sa terminam totul intr-o luna( pana pe 31 mai ) dar nu mi-am imaginat ca vor fii chiar atat de multe de facut doh.gif
E, reusim noi cumva ...trebuie . Vorba lui Dirk : in ziua in care vom fii gata cu totul , ne vom tolani direct pe iarba in gradina si vom bea IN LINISTE o bere lol.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 11:18 AM) *

Neata Ina pupic.gif si tu esti invitata la cafea/suc![/color]

Cum sa nu vin la cafeaua ta aromata pupic.gif merci!

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 11:22 AM) *

Vorba lui Dirk : in ziua in care vom fii gata cu totul , ne vom tolani direct pe iarba in gradina si vom bea IN LINISTE o bere lol.gif

...nu Uzo?

Vreau si eu portocali in balcon dry.gif
INES
uite , ti-am adus o livada intreaga , desi nu se ved bine portocalele , ptr ca poza era destinata ptr alt scop , ceva mai amplu.

Imagine

mai dany dulce, iti faci casuta???

sa-ti ajute D zeu sa fii fericita in ea
si eu vreau poze cu casuta ta si ptr ca-mi "place sa fiu laudata ptr pozele mele" , am sa va postez si eu casuta mea, dar sa nu fiti "invidioase" daca voi nu aveti palmier baby.gif baby.gif

am sa-ti aduc si tie un vlastar, dar daca vei vedea cum miroase floarea...........vei dori sa vii in spania si nu cred ca-i indicat , am fi 2 si-mi iei din aer naughty.gif naughty.gif

danyhoney
CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 10:26 AM) *

...nu Uzo?

lol.gif Shhhhhhhhhhttttt , din ala vom bea in seara asta ( iar mergem la grec - vom fii vreo 16 persoane doh.gif ) , dar nu mai spune la nimeni ca iar sare lumea pe mine ca incep cu alcoale pe aici lol.gif

INES , lol.gif lol.gif Promit sa nu-ti iau din aer ... doar din portocali lol.gif

Poze cu , casuta mea vezi la mine in album ( link-ul e la semnatura mea ) . ASTEPT poze de la tine cu palmierul+casuta . Hai , fa-ne sa ne zgariem pe ochi lol.gif
INES
ina , draga mea , pai portocalii sunt ptr toata lumea, serveste-te

si data viitoare incercati sa nu mai beti cafeaua pe ascuns , sunt aici si eu , nu fiti calice.

dar daca eveti un energizant si mai bine , ptr ca eu ocolesc cafeaua de ceva vreme, din cauza unor probleme de sanatate, dar daca nu aveti.....ce sa fac, ma asez cu voi si la cafea. cine o prepara???
vedeti ca o beau neagra, dar nu de suparare , ci de "bunastare" , asa sa ma dau mare
si nu o faceti dulce , ptr ca nu suport "ducegarile"

Amazoana
CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 11:32 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 10:26 AM) *

...nu Uzo?

lol.gif Shhhhhhhhhhttttt , din ala vom bea in seara asta ( iar mergem la grec - vom fii vreo 16 persoane doh.gif ) , dar nu mai spune la nimeni ca iar sare lumea pe mine ca incep cu alcoale pe aici lol.gif

INES , lol.gif lol.gif Promit sa nu-ti iau din aer ... doar din portocali lol.gif

Poze cu , casuta mea vezi la mine in album ( link-ul e la semnatura mea ) . ASTEPT poze de la tine cu palmierul+casuta . Hai , fa-ne sa ne zgariem pe ochi lol.gif

Baga cu alcoale, ca stii ca se obisnuieste la casa mea wacko.gif

CITAT(INES @ 20-05-2007, 11:34 AM) *

ina , draga mea , pai portocalii sunt ptr toata lumea, serveste-te

si data viitoare incercati sa nu mai beti cafeaua pe ascuns , sunt aici si eu , nu fiti calice.

dar daca eveti un energizant si mai bine , ptr ca eu ocolesc cafeaua de ceva vreme, din cauza unor probleme de sanatate, dar daca nu aveti.....ce sa fac, ma asez cu voi si la cafea. cine o prepara???
vedeti ca o beau neagra, dar nu de suparare , ci de "bunastare" , asa sa ma dau mare
si nu o faceti dulce , ptr ca nu suport "ducegarile"

Faci si versuri, hmm?
Si eu o beau neagra....sau blonda?????Ii pun putina miere.

Ines, serveste-te: Imagine
danyhoney
Dulci )).gif , as baga eu alcoale dar ... e cam devreme , nu crezi ? Nemtii au o gluma : niciodata prima bere inainte de ra 12 ( pranz ) asa ca mai am de asteptat 1 ora si 20 minute sad.gif

Ines , pe aici Dulci e responsabila cu facutul cafelei asa ca sari pe ea )).gif
INES
haoleuuuuuuuu, fata tu esti mai avuta ca mine si mai plimbata.... w00t.gif w00t.gif w00t.gif
ce ma fac?????

acum imi este frica sa mai postez casusta mea, dar totusi dupa amiaza am sa-i fac cateva poze, asa.....din plictiseala, in putin sictir. grin.gif grin.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 11:40 AM) *

Dulci )).gif , as baga eu alcoale dar ... e cam devreme , nu crezi ? Nemtii au o gluma : niciodata prima bere inainte de ra 12 ( pranz ) asa ca mai am de asteptat 1 ora si 20 minute sad.gif

Virtual poti be!Auzi, tu in ce zona te-ai nascut?
INES
CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 10:40 AM) *

pai , ce sa mai zic......e deja la datorie si a inteles ce beau

asa ca azi o iert si-i dau un PUP. pupic.gif pupic.gif ptr promtitudine

las-o neagra )).gif
Amazoana
CITAT(INES @ 20-05-2007, 11:44 AM) *

haoleuuuuuuuu, fata tu esti mai avuta ca mine si mai plimbata.... w00t.gif w00t.gif w00t.gif
ce ma fac?????

acum imi este frica sa mai postez casusta mea, dar totusi dupa amiaza am sa-i fac cateva poze, asa.....din plictiseala, in putin sictir. grin.gif grin.gif

Oftica-ne. Eu am un ap mititel si fetele astea ma tot bat la cap sa le pun poze cu el. Pe langa casele voastre....... sad.gif
Dar stiti voi, e mica, dar e a mea

Lu, ce faci? Stai seara pana tarziu si acum dormi????????? mad.gif
INES
CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 10:46 AM) *

ce ma fac?????

Oftica-ne. Eu am un ap mititel si fetele astea ma tot bat la cap sa le pun poze cu el. Pe langa casele voastre....... sad.gif
Dar stiti voi, e mica, dar e a mea

important este sa fii fericita in ea, indiferent cat de "lunga" sau "lata" este

am o singura poza , dar de pe strada si se vede palmierul, dupa amiaza vin cu altele. baby.gif baby.gif

Imagine

fetelor eu trebuie sa plec , mi-a facut placere sa stau cu voi la taclare , dar......mai si muncesc
va las ceva exotic de manacare de pe meleaguri spaniole si stati linistite ca NU INGRASA
scoici
Imagine

langostinos
Imagine

gambas
Imagine

sa aveti pofta si o zi buna
danyhoney
CITAT(INES @ 20-05-2007, 10:44 AM) *

ce ma fac?????

Bueyyyy, nu sunt avuta si nici plimbata !!! Suntem oameni normali , facem parte din categoria medie . Nu conteaza ca e apartament , casuta cu 2 camere sau cu 10 : e a ta si te simti bine in ea .Asta e important .
Asa ca , fa bine si pune poze ca , daca nu , chiar vin la tine si-ti iau aerul lol.gif lol.gif

Aaaa, poza cu palmierii ai pus , se vede un pic si din casuta . M-ai facut tare curioasa asa ca dupa amiaza pui poze , daaaaaa ???

CITAT(INES @ 20-05-2007, 10:56 AM) *

scoici
Imagine

langostinos
Imagine

gambas
Imagine

sa aveti pofta si o zi buna

Mamaaaaaa, ce m-ai lovit !!!!!!!!!! Imi place la nebunie tot ce ai pus aici ....Salivez deja )).gif

O zi buna si tie !

CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 10:45 AM) *

CITAT(danyhoney @ 20-05-2007, 11:40 AM) *

Virtual poti be!Auzi, tu in ce zona te-ai nascut?

Sunt nascuta in Brasov , Mada
ina_ceva

Abia astept sa o vad, palmierul e frumusel (tine umbra?) grin.gif
tania
buna fetelor
mada am baut si eu putin din cana ta magica cafea.gif
va doresc o zi super minunata!!
Amazoana
Am facut poze casei. Acum trebuie sa le incarc undeva si vi le arat. Daca nu sunt pe aici, sa stiti ca din cauza lui B, care ma impinge de la calculator, sa se joace..... tease.gif

Tania, ma bucur ca ti-a placut cafeaua.
Ines, super tare palmierul tau. Vreau si euuuuuuuuu sorry.gif sorry.gif sorry.gif Mor dupa fructe de mare. Multumim pupic.gif

Dany dulce, eram sigura ca esti ardeleanca, d'aia am si intrebat pupic.gif
Ina, tu nu spui nimic despre tine? unsure.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 01:11 PM) *

Ce sa spun? Ce-ti doreste inimioara sa afle?

Nu am casa blum.gif blum.gif nici apartament; stau cu chirie pana peste vreun an (sper) grin.gif
bubulinutza
Imagine
Imagine

buna fetele!!!!
ce faceti?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 01:15 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 01:11 PM) *

Ce sa spun? Ce-ti doreste inimioara sa afle?

Nu am casa blum.gif blum.gif nici apartament; stau cu chirie pana peste vreun an (sper) grin.gif

Ete na blum.gif voiam sa stiu cati ani ai, ce lucrezi, de unde esti? d'astea. Nu te iau de nevasta tease.gif sa-mi spui proprietatile.......

CITAT(bubulinutza @ 20-05-2007, 01:34 PM) *

Imagine
Imagine

buna fetele!!!!
ce faceti?

Ola Bubu, bine, pe acasa, ma impung cu babuinul pe calculator. Tu?
luisssa
ce faceti fetele?
eu nu fac bine...
am un deces in familie
acum am ajuns acasa,m=am imbracat in negru si plec
va pup
ina_ceva
lol.gif lol.gif blum.gif blum.gif Piatra-Neamt, 24 si1/2 ani , nemaritata naughty.gif naughty.gif propuneri?

CITAT(luisssa @ 20-05-2007, 01:41 PM) *

am un deces in familie

Condoleante hug.gif
bubulinutza
Imagine
p'acasa si io..
nu fac nimic deosebit..

m-am trezit mai tarziu ca aseara a fost o prietena la mine si am vb toata noaptea
Amazoana

ce faceti fetele?
eu nu fac bine...
am un deces in familie
va pup

Ohh, Lu, imi pare rau.....Condoleante hug.gif
luisssa
CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 01:42 PM) *

lol.gif lol.gif blum.gif blum.gif Piatra-Neamt, 24 si1/2 ani , nemaritata naughty.gif naughty.gif propuneri?

am un deces in familie

Condoleante hug.gif

multumesc ina,mada
am aflat de dimineata si ma simt tare rau
ufff
am avut azi un chef de c.practic...
bubulinutza
luisssa, condoleante
hug.gif
Lenomiss
Ciao fetelee !!! pupic.gif
Am mult de munca azi, proiecte pt facultate ..
de invatat am o groaza .. of .. simt ca nu mai termin Imagine
am trecut doar sa va salut si sa va urez weekend placut !
Imagine

ps-luissa, condoleante scumpa sad.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 01:42 PM) *

Prieten ai, ca propuneri iti fac imediat naughty.gif

CITAT(Lenomiss @ 20-05-2007, 02:02 PM) *

Ciao fetelee !!! pupic.gif
Am mult de munca azi, proiecte pt facultate ..
de invatat am o groaza .. of .. simt ca nu mai termin Imagine
am trecut doar sa va salut si sa va urez weekend placut !
Imagine

ps-luissa, condoleante scumpa sad.gif

Multa bafta la invatat! pupic.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 02:22 PM) *

Pleaca, ca si al tau. Ce propui? naughty.gif

Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 02:38 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 02:22 PM) *

Pleaca, ca si al tau. Ce propui? naughty.gif

Ramanem sinure si ne facem de cap naughty.gif blum.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubulinutza
fara mine?Imagine
Amazoana
Cu tot cu tine. Imi place semnatura ta wink1.gif yahoo.gif
Titou
Imagine
bubulinutza
CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 03:12 PM) *

Cu tot cu tine. Imi place semnatura ta wink1.gif yahoo.gif

si mie!!!!!
Imagine

CITAT(Titou @ 20-05-2007, 03:21 PM) *

Imagine

Imagine
Amazoana
CITAT(Titou @ 20-05-2007, 03:21 PM) *

Imagine

Bine ai venit, ce faci Titou?
Eu ma straduiesc sa incarc foto pe yahoo
Amazoana
Luissa, Mirela, fetele, fotografiile din Mamaia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dulcikatty/album?.dir=/b4c6scd

Si casa mea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dulcikatty/a...katty/my_photos
ina_ceva
Superba gradina ta din balcon, asa as vrea sa-mi fac si eu o gradinitza naughty.gif
Imi place apartamentul, e numai si numai al tau?
bubulinutza
Imagine
am vazut si io pozele cheer.gif cheer.gif cheer.gif
imi aratase si lu aseara vreo 3...dar am vazut acum mai multe )).gif

ce dragute sunteti!!!!!

si casuta ta e suuuper..sa ai grija de ea sanatoasa

tu ai vazut poze cu camaruta mea..
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 03:57 PM) *

Superba gradina ta din balcon, asa as vrea sa-mi fac si eu o gradinitza naughty.gif
Imi place apartamentul, e numai si numai al tau?

Multu. Da e a mea si a mea si a lui iubi blum.gif

CITAT(bubulinutza @ 20-05-2007, 03:57 PM) *

Imagine
am vazut si io pozele cheer.gif cheer.gif cheer.gif
imi aratase si lu aseara vreo 3...dar am vazut acum mai multe )).gif

ce dragute sunteti!!!!!

si casuta ta e suuuper..sa ai grija de ea sanatoasa

tu ai vazut poze cu camaruta mea..

Multumim, Bubu. Aaaa, nu mai stiu daca am vazut sau nu........cred ca da, e cu verde. Ma insel?
Amazoana
Fetele, cand vreti sa vedeti pozele, spuneti-mi, ca le-am dat "private" wink1.gif
tania
CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 10:50 AM) *

mada, ce toanta's nu reusesc sa vad pozele mad.gif
cum sa fac?

CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 11:22 AM) *

Fetele, cand vreti sa vedeti pozele, spuneti-mi, ca le-am dat "private" wink1.gif

ce te bat, de'aia nu am reusit sa le vad )).gif
sunt aici si vreau sa le vad yahoo.gif
Amazoana
Papa fetele, ma duc la un meci si la zilele Constantei, ne vedem maine, o seara frumoasa tuturor! pupic.gif
tania
CITAT(dulcikatty @ 20-05-2007, 11:57 AM) *

Papa fetele, ma duc la un meci si la zilele Constantei, ne vedem maine, o seara frumoasa tuturor! pupic.gif

distractie placuta cheer.gif cheer.gif
Anna
tocmai vroiam sa imi bag si eu nasul in poze blum.gif dar le-ai ascuns pleasantry.gif
Distractie placuta give_rose.gif .
tania
da, frumos palmier...
dar si eu am baby.gif )).gif
tania
si aici sunt locuri frumoase
Imagine

Imagine

Imagine
luisssa
am ajuns acasa
am votat animalutele
vreau sa pap ceva si sa ma odihnesc
va pup
la poze nu ma uit azi
INES
CITAT(luisssa @ 20-05-2007, 09:24 PM) *

am ajuns acasa
am votat animalutele
vreau sa pap ceva si sa ma odihnesc
va pup
la poze nu ma uit azi

sa ii cuminte si somn usor
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.