Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
INES
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 10:27 AM) *

BEAC, SPORT ASA DEVREME..............Dar ce-ti venii asa deodata? blink.gif

CITAT(INES @ 22-05-2007, 11:25 AM) *

si eu??????????

Imagine

Nu mai plange, ca nici mie nu mi-a dat.......

Ce faci Nessie? Cum iti merg treburile? Dieta? Te pup dulce, sa ai o zi suuuuper!

Imagine

CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 11:01 AM) *

Eu te ajut, nu vezi? Sunt la cafenea deja Imagine, Imagine sau poate vrei sa atrag si ceva clienti.....Imagine
ImagineImagine
Imagineti-am curatat si statuia de boassa........ blum.gif

CITAT(mirela62 @ 22-05-2007, 11:38 AM) *

RELELOR! Na, INES! Da' sa stii ca eu si pe Mona mea o alint cu "fata rea", deci este un termen de mangaiere, mai dragutza mea!
Luisssa cred ca n-are timp sa intre azi. Ca mi-e dor si de restul fetelor, mai!

Mirela, ia uite-o pe Mona ce face in lipsa ta.....Imagine

moooaaaamaaaa , ce gagica

hai ca vin si eu, dar intai face putin plaja

Imagine

mirelo , iar lasa fursecurile

Imagine

mda , a fost tata pe la mine si normal ca mai trag o tigare, apoi......plec iar la treaba
mirela62
Mai, nu v-a fost rusine sa-i dati Monei mele sa bea? Ca ea e doar o fetita mititica, nu alcoolista!!!!
INES
CITAT(mirela62 @ 22-05-2007, 11:02 AM) *

Eu pot sa spal geamuri, mie-mi place sa spal geamuri!!!
Ca asa te stiu mereu, nemultumita!

sa stergi geamurile?????? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
mie nuuuuuuuu

si doar ti-am zis ca nu sa se sterg geamurile )).gif )).gif )).gif )).gif

Imagine
Amazoana
CITAT(INES @ 22-05-2007, 12:20 PM) *

sa stergi geamurile?????? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
mie nuuuuuuuu

si doar ti-am zis ca nu sa se sterg geamurile )).gif )).gif )).gif )).gif

Imagine

Daca nu se sterg, inseamna ca se sparg si inlocuiesc, nu?
anca veselie
CITAT(amalia0701 @ 22-05-2007, 09:52 AM) *

Mai beau niste ceai ca altfel ma apuc sa ling ecranul grin.gif

si eu am aceeasi senzatie. am mancat niste gref, dar nu simt mare lucru )).gif ii dau cu apa )).gif
dulci pupic.gif o zi frumoasa!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 12:27 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 22-05-2007, 09:52 AM) *

Mai beau niste ceai ca altfel ma apuc sa ling ecranul grin.gif

si eu am aceeasi senzatie. am mancat niste gref, dar nu simt mare lucru )).gif ii dau cu apa )).gif
dulci pupic.gif o zi frumoasa!

MULTUMESC LA FEL SI TIE
In ce domeniu lucrezi, anca? Te-am mai intrebat? unsure.gif
anca veselie
lucrez la o editura de reviste de femei. eu sunt economista in departamentul de difuzare.
INES
paaaaaa gagici
voi iar ma tineti din treaba

off ca s rupta

Imagine

Imagine

eeeee, dar munca ma ajuta sa-mi mentin sulieta

Imagine

paaaaaaaa
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 12:32 PM) *

lucrez la o editura de reviste de femei. eu sunt economista in departamentul de difuzare.

Ooooo, ce interesant...

CITAT(INES @ 22-05-2007, 12:36 PM) *

paaaaaa gagici
voi iar ma tineti din treaba

off ca s rupta

Imagine

Imagine

eeeee, dar munca ma ajuta sa-mi mentin sulieta

Imagine

paaaaaaaa

Spor la treaba, te mai asteptam
bubulinutza
may fetelor!!!!!!
Imagine
ImagineImagine
INES
sunt fleasca toata

ma bag la apa si plec la munca

Imagine

Imagine

m-am suparat pe toata lumea devil.gif devil.gif

iote asa as face....

Imagine
Amazoana
CITAT(INES @ 22-05-2007, 01:40 PM) *

sunt fleasca toata

ma bag la apa si plec la munca

Imagine

Imagine

m-am suparat pe toata lumea devil.gif devil.gif

iote asa as face....

Imagine

Uaaaaaaaaauuuuuuuuuu, violentoooo, ce ai cu noi? Te-am ajutat la curatenie, am spalat, am aspirat, am sters geamuri, ti-am dat mancare si tu? blink.gif

CITAT(bubulinutza @ 22-05-2007, 01:23 PM) *

may fetelor!!!!!!
Imagine
ImagineImagine

Multumim, multumim pupic.gif
bubulinutza
bag de seama ca ines e cam razboinica devil.gif
Imagine
mirela62
Buna, Bubu!
INES, asta ti-e recunostinta????? Ce oameni, dom'le!
Mada, mi-ai pus, mai, pozele pe mail?
Am venit din pauza; am innebunit, mi-am luat bratari, margele, o fusta, o rochie, asta dupa ce aseara mi-am mai luat o fusta si doua bluze, nu mai spun zilele trecute!!!
bubulinutza
CITAT(mirela62 @ 22-05-2007, 02:57 PM) *

Buna, Bubu!
Am venit din pauza; am innebunit, mi-am luat bratari, margele, o fusta, o rochie, asta dupa ce aseara mi-am mai luat o fusta si doua bluze, nu mai spun zilele trecute!!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
suuuper!!te-am vazut eu doamna eleganta..
la mine nu trece zi fara sa cumpar ceva, chit ca imi iau doar o agrafa )).gif

sa le stapanesti sanatoasa, ca iubita esti hug.gif
anca veselie
da, imi place ce fac si imi plac si oamenii cu care lucrez naughty.gif
mirela62
Multam' frumos, Bubu, esti dragutza!
Da' la juice inca -am ajusn impreuna!
Numai Lleno e de vina!
Anca, eu lucrez intr-o firma de distributie a presei.
Amazoana

Buna, Bubu!

Nu te supara Mire, dar nu am chef acum. am o stare asa ....de nervi, sunt agitata.....nu stiu ce mama naibii am...........

CITAT(bubulinutza @ 22-05-2007, 03:01 PM) *

Buna, Bubu!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
suuuper!!te-am vazut eu doamna eleganta..
la mine nu trece zi fara sa cumpar ceva, chit ca imi iau doar o agrafa )).gif

sa le stapanesti sanatoasa, ca iubita esti hug.gif

blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

Ma bag la un joc de conquiztador. Pup
mirela62
Bine ca mi-ai adus aminte. Sa-l incerc si eu.
anca veselie
mirela o firma mai mare sau mai mica?
mirela62
Maaare, mare, mai. 3000 de suflete.
anca veselie
mirela ai PM
bubulinutza
am venit sa ma vait doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

azi nu am iesit din casa decat pana la scara vecina sa platesc intretinerea...ce imi zic??? daca tot ai facut azi atata treaba, ti-a fost si rau!!! de ce sa nu te rasfeti cu un dulce...si nu m-am oprit la unul..mi-am luat 2 albeni si le-am mancat pe amandoua

imi vine sa imi dau palme si alta nu doh.gif doh.gif

azi am stat numai in casa: am spalat 3 masini, am spalat si de mana..mi-am facut o friptura de la care mi s-a facut rau.. am si strans p'aici..
am obosit tare!!!!

si la sf zilei am dat cu ....in fasole, daca ma intelegeti blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif

sunt o mare nesimtita!!!!
vreau sa slabesc si cad in ispita cum ies din bloc!!!!!!!!

somebody kill me, pls tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
tania
buna seara fetelor
mama ce mult ati scris..
eu numai seara pot intra mad.gif , si va da'ti seama am ce citi wink1.gif
bubulinutza
CITAT(tania @ 22-05-2007, 07:46 PM) *

buna seara fetelor
mama ce mult ati scris..
eu numai seara pot intra mad.gif , si va da'ti seama am ce citi wink1.gif

Imagine
Lenomiss
CITAT(bubulinutza @ 22-05-2007, 06:27 PM) *

azi nu am iesit din casa decat pana la scara vecina sa platesc intretinerea...ce imi zic??? daca tot ai facut azi atata treaba, ti-a fost si rau!!! de ce sa nu te rasfeti cu un dulce...si nu m-am oprit la unul..mi-am luat 2 albeni si le-am mancat pe amandoua

azi am stat numai in casa: am spalat 3 masini, am spalat si de mana..mi-am facut o friptura de la care mi s-a facut rau.. am si strans p'aici..
am obosit tare!!!!

si la sf zilei am dat cu ....in fasole, daca ma intelegeti blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif

somebody kill me, pls tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif

albeni yum yum ..
au fost buni macar ? naughty.gif
Amazoana
CITAT(Lenomiss @ 22-05-2007, 08:22 PM) *

am obosit tare!!!!

albeni yum yum ..

Seara
Ce-i aia albeni? blink.gif
Si eu dau cu ...cii in fasole imediat. S-a dus Bog sa ia o boema ceva si mi s-a facut o poftaaaaaaaaaaaaaa
Abia astept sa vina....In seara asta tre sa facem si o tava, doua, cinci de fursecuri blushing.gif aflati voi ce inseamna.....

Tania, Leno, Bubu, ce faceti?Stiti ceva? Sper sa nu se supere pe mine, dar eu nu stiu cine este Ralu huh.gif
tania
hello mada hug.gif
ralu,e o buna prietena de-a mea si a mirelei!
e o fata buna si prietenoasa!!
daca mergi la mine in jurnal,o poti vedea si in poze.
ai grija sa nu arzi fursecurile )).gif
Amazoana
CITAT(tania @ 22-05-2007, 08:41 PM) *

hello mada hug.gif

Ola tania.
Dei stii ce-s fursecurile, hmm? )).gif pupic.gif
raluxy
Scuze Mada, ca eu nu m-am prezentat blushing.gif Eu sunt Raluxy, si sunt, cum a spus si Tanya, o prietena de a lor de pe idieta. Si m-au invitat si pe mine aici smile.gif Sper ca nu e bai ca am venit si eu. Eu te mai stiu de pe celalalt site si mi se pare ca esti tare draguta. Plus ca am vazut pozele de la mare cu tine, Luissa si Mirelutza.
Nici eu nu prea intru pe net in ultima vreme ca am mult de invatat si nu prea am timp. Dar tot imi fac chit ca scriu cateva randuri. Inca ma obisnuiesc cu acest jurnal si il tot pierd sad.gif
No, sper ca e ok ca trec pe aici. Eu nu ma supar daca nu. Oricum, va pup si va urez o seara cat mai faina! pupic.gif
tania
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 03:42 PM) *

CITAT(tania @ 22-05-2007, 08:41 PM) *

hello mada hug.gif

Ola tania.
Dei stii ce-s fursecurile, hmm? )).gif pupic.gif

mi-am dat seama,am citit cateva paginii in urma ca aveai rusiiii )).gif )).gif

ralu scumpa hug.gif sunt sigura ca esti bine venita aici!!
mada e o scumpete de fata..
Amazoana
CITAT(raluxy @ 22-05-2007, 08:56 PM) *

Scuze Mada, ca eu nu m-am prezentat blushing.gif Eu sunt Raluxy, si sunt, cum a spus si Tanya, o prietena de a lor de pe idieta. Si m-au invitat si pe mine aici smile.gif Sper ca nu e bai ca am venit si eu. Eu te mai stiu de pe celalalt site si mi se pare ca esti tare draguta. Plus ca am vazut pozele de la mare cu tine, Luissa si Mirelutza.
Nici eu nu prea intru pe net in ultima vreme ca am mult de invatat si nu prea am timp. Dar tot imi fac chit ca scriu cateva randuri. Inca ma obisnuiesc cu acest jurnal si il tot pierd sad.gif
No, sper ca e ok ca trec pe aici. Eu nu ma supar daca nu. Oricum, va pup si va urez o seara cat mai faina! pupic.gif

PLS, PLS, PLSSS, NU TE SUPARA PE MINE pupic.gif give_rose.gif
Ma gandeam eu ca esti o tipa de treaba daca esti prietena cu ele.....hai te rog, nu te supara, esti binevenita....
doh.gif uite cum dau eu cu bata in balta. Spune-mi, te rog, ce anume inveti? Esti studenta, presupun, nu?
Tatia, am vrut sa postez la tine, insa mi s-a restartat calculatorul si la cat de greu se deschid paginile.........o las pe alta data. Dar voi intra.
Va pup
mirela62
Mada, sa nu te iei de Ralu!!!! devil.gif devil.gif
Ralu, scumpa, ce faci?
Eu am stat cu ochii in petz pana acuma, impreuna cu Anto, a-nceput un nou concurs, deci, va rog, hraniti pisicutele, a mea si a lui Anto, plus papagalul, ca mereu uit de el.
Va multumim si va pupam anticipat!!!!!!
Bubu, fata, nu face o tragedie, asta este!!
Leno, unde-i juice-ul?????
bubulinutza
vreau sa fac si io fursecuri, dar nu am cu cine cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

am obosit tare!!!!

albeni yum yum ..

au fost bune, dar sunt asa supy acum..
ziceam ca vreau sa ma fac slaba si frumoasa...si mananc albeni devil.gif devil.gif

am obosit tare!!!!

albeni yum yum ..

au fost bune, dar sunt asa supy acum..
ziceam ca vreau sa ma fac slaba si frumoasa...si mananc albeni devil.gif devil.gif

au plecat 2 prieteni acum d la mine...o ea+un el..si ei fac fursecuri diseara!!!!!!!!!!
numai eu nu doh.gif
Amazoana
CITAT(bubulinutza @ 22-05-2007, 09:16 PM) *

vreau sa fac si io fursecuri, dar nu am cu cine cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

au plecat 2 prieteni acum d la mine...o ea+un el..si ei fac fursecuri diseara!!!!!!!!!!
numai eu nu doh.gif

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unsure.gif cati ani ai?????????????????????
bubulinutza
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 09:33 PM) *

numai eu nu doh.gif

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unsure.gif cati ani ai?????????????????????

21 blushing.gif
nu am voie?
Amazoana
CITAT(bubulinutza @ 22-05-2007, 09:38 PM) *

numai eu nu doh.gif

21 blushing.gif
nu am voie?

La 21 ai.
Dar ai o fata de copilut...................
INES
salut gagici

Imagine

fursecuri si numai fursecuri, chiar asa , vezi sa nu le arzi )).gif )).gif

Imagine

Imagine

fetelor , acum am ajuns si-s trista tare sorry.gif sorry.gif nu-mi mai vin azi musafirii, vin maine la 10 sorry.gif sorry.gif

am stau un pic pe net si apoi ma duc sa-mi sui picioarele pe pereti , ca-s cat 2 butoiase

Imagine
bubulinutza
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 09:39 PM) *

numai eu nu doh.gif

21 blushing.gif
nu am voie?

La 21 ai.

cati ani imi dadeai tu asa??? )).gif
INES
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 08:39 PM) *

numai eu nu doh.gif

21 blushing.gif
nu am voie?

La 21 ai.

lasa draga ca ai sa te saturi de fursecuri blum.gif blum.gif
bubulinutza
CITAT(INES @ 22-05-2007, 09:40 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 08:39 PM) *

numai eu nu doh.gif

21 blushing.gif
nu am voie?

La 21 ai.

lasa draga ca ai sa te saturi de fursecuri blum.gif blum.gif

cu cine vorbeai?
Amazoana
CITAT(bubulinutza @ 22-05-2007, 09:40 PM) *

16-17..........
Ma duc la nani.

Buna Ines, e super bebelasul acela. Lasa ca trece repede noaptea si maine dim ii ai. Puuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppp
INES
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 08:44 PM) *

16-17..........
Ma duc la nani.

Buna Ines, e super bebelasul acela. Lasa ca trece repede noaptea si maine dim ii ai. Puuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppp

somn usor si .........fursecuri placute

BUBU draga , cu tine vb )).gif )).gif

bubulinutza
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 09:44 PM) *

16-17..........
Ma duc la nani.

Imagine

CITAT(INES @ 22-05-2007, 09:48 PM) *

16-17..........
Ma duc la nani.

ma gandeam eu ca vb cu mine...
eeee
stiu ca e timp pt toate..dar ma apuca dorul, cheful!!!!!!!!!
sunt si io tanara si nelinistita biggrin.gif
tania
mada,somn'usor hug.gif pupic.gif
si ai grija sa nu arzi fursecurile )).gif

sandrina draga,nu fi supy iti va veni si tie randul
si vorba inei te vei satura...
INES
CITAT(bubulinutza @ 22-05-2007, 08:49 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 09:44 PM) *

16-17..........
Ma duc la nani.

Imagine

CITAT(INES @ 22-05-2007, 09:48 PM) *

16-17..........
Ma duc la nani.

ma gandeam eu ca vb cu mine...
eeee
stiu ca e timp pt toate..dar ma apuca dorul, cheful!!!!!!!!!
sunt si io tanara si nelinistita biggrin.gif

mai bine asa decat cum se vede mai jos
Imagine

de ce zici ca era friptura aia a ta??? eu am bagat un pui la cuptor, cu ardei gras , cu ciuperci , putina ceapa....
yamiiii

Imagine

CITAT(tania @ 22-05-2007, 08:57 PM) *

mada,somn'usor hug.gif pupic.gif
si ai grija sa nu arzi fursecurile )).gif

sandrina draga,nu fi supy iti va veni si tie randul
si vorba inei te vei satura...

vezi ca nu sunt singura ca iti zice asta.....
uita te la ei ce draguti sunt.....

Imagine

ce aveti fetelor in seara asta cu fursecurile?????

de ce faceti pofta???? or mai fi si minore pe aici wink1.gif wink1.gif wink1.gif wink1.gif
tania
fetelor,ma duc la nani
noapte buna
puuup pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubulinutza
imi spuneam si eu ofu'
daca sunt minore p'aci.............. doh.gif

CITAT(tania @ 22-05-2007, 10:18 PM) *

fetelor,ma duc la nani
noapte buna
puuup pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Imagine
INES
noapte buna fetelor , sunt rupta

vb maine
sper sa pot intra macar la cafeluta
si mai sper ca imi va opri si mie cineva, cel putin sa miros zatul

Imagine

Imagine

bubule , tu spune mama , toate ofurile , ca noi suntem aici sa te ascultam si daca putem sa te si ajutam , dar in problema fursecurilor.......cam greu )).gif )).gif
va pup
pa

Imagine
raluxy
Fii serioasa, Mada draga ca nu ma supar eu asa de usor pupic.gif Eu sunt studenta in ultimul an la Medicina in Cluj si din acest motiv spuneam ca nu prea am timp. am licenta, e drept in septembrie, si cel mai important, examenul de rezidentiat in noiembrie! wacko.gif E foarte greu examenul asta si e o groaza de invatat! Dar nu am venit aici sa ma plang, ci sa ma relaxez cu voi hug.gif
Si cu fursecurile.....mai din cand in cand ca numai in noiembrie ne mutam impreuna...asta e;)
Tanya draga mea, ma enerveaza la clme idieta ca nu merge cum trebuie asa ca scuza-mi te rog absentele pupic.gif Mirelush, te pup si pe tine iubita si mi-e dor sa mai pove mai mult! Ce face capsunica pe caldurile astea?
Mada, mersi de primire! Uite, ti-am adus o floricica floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.