Neata
M-ati albit cu pozele. Da, cum zice Tzutzi, le pun diseara. Sincer, nici eu nu le-am vazut...........CITAT(Titou @ 24-05-2007, 12:30 AM)

profit ca sunt singura pe aici ,imi fac de cap ,mizerie toate alea asa ca sa aveti ce face maine dimineata ,
deci asa ,in prima faza sunt asa

pe fetele care s-au intalnit ptr ca desi imi verific mai-lurile zilnic nu am gasit nica ,nici macar o poziuta mica ,mica

,asa ceva nu se face .
apoi ,ce puii mei ati scris atata ???? am pierdut sirul paginilor efectiv ,nu mai vrb de sirul noutatilor
am obosit deja ,noapte buna
N-ai facut mizerie,tu eventual faci curatenie, te cunosc eu.............
Haide ma, uite, iti voi trimite pe mess, in seara asta sau maine, bine? Pt ca pe mail se ataseaza atat de greu ca ma apuca nervii.
Tu esi bine? Boy-ul?
MirelaSunt suparata pe tine
aseara erai pe mess, am dat sa-ti dau pozele si in 2 min ai inchis, m-ai lasat cu .......... sa vezi ce-ti faaaaacCITAT(Maybeline @ 24-05-2007, 12:51 AM)

POZE!!!!!

Neata
Pun, pun
O cafea bei? Uite, au lasat fetele astea aici, deja pregatita....CITAT(Tzutzi80 @ 24-05-2007, 01:21 AM)

CITAT(Maybeline @ 24-05-2007, 12:51 AM)

POZE!!!!!

Cica le pune diseara

ca si eu de abia astept sa le vad

CITAT(INES @ 24-05-2007, 08:27 AM)

Neata
Sa ai o zi usoara
Multumim pt cafea!
CITAT(amalia0701 @ 24-05-2007, 08:39 AM)

Asteptam pozele cu interes

Neata Amalia, sa vezi ce fete frumoase suntem, si mai ales cat de serioase................
CITAT(julyalina @ 24-05-2007, 08:50 AM)

multumim pentru cafea ines
'neatza dulcicule
poze?

le astept si eu

Neata July
Bea o cafea, doua pana la pozeBubu multumim pt cafea, vad ca azi te-ai trezit devreme, sa scapi de cearta, asa?
Mergi cu Lenu azi? Sa ai grija de ea si s-o tii de manuta si din partea mea.