Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
anca veselie
bueeeeey, pe unde umbli? mi-e dor de tine pupic.gif
ina_ceva
Si-a anuntat sosirea si apoi s-a ascuns dry.gif
anca veselie
cam da. cred ca e inca in concediu si isi face de cap naughty.gif
ina_ceva
Dulci, sa nu uiti de fursecuri naughty.gif
Nessie
buei...te asteptam cu poze si cu detalii, da? biggrin.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 17-04-2007, 11:34 AM) *

cam da. cred ca e inca in concediu si isi face de cap naughty.gif

Buna fetelor, ce dragute sunteti ca treceti pe la mine. Rusinica mie, nici nu am apucat sa va raspund.....Ancule, nu imi fac de cap, muncesc, ti-am scris la tine.....

CITAT(ina_ceva @ 17-04-2007, 11:40 AM) *

Dulci, sa nu uiti de fursecuri naughty.gif

Nu am cum, ca sunt parintii lui Bogdan aici sad.gif

CITAT(Nessie @ 18-04-2007, 11:49 AM) *

buei...te asteptam cu poze si cu detalii, da? biggrin.gif pupic.gif

Vin cu poze, cum sa nu pupic.gif numai ca nu am stapanit inca "arta" de a le pune aici........las' ca va mai stresez eu cu intrebari. Va pup pe toate. Azi am program de facut gogosi si eventual o plimbare pe faleza...Maine iar balamuc si de miercuri: scarbici sorry.gif
dany
Bine ai revenit , Mada !!! give_rose.gif give_rose.gif

Bafta la munca si .... pozeeeeee .

Adica poze din concediu + poze cu renovarea smile.gif
lliliana
floare.gif Sal Dulcy...s-auzim de super bine!!! Am revenit, sper sa nu mai fac pauze ashea lungi, dar nu mai promit nika. pupic.gif )).gif hug.gif
anca veselie
dulci spor la munci, asteptam poze pupic.gif
eu sambata ma infiintez la mare, poate punem de-o intalnire yahoo.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 07:38 PM) *

Bine ai revenit , Mada !!! give_rose.gif give_rose.gif

Bafta la munca si .... pozeeeeee .

Adica poze din concediu + poze cu renovarea smile.gif

Multumesc frumos! pupic.gif La tine cum merg treburile?

CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 08:46 AM) *

floare.gif Sal Dulcy...s-auzim de super bine!!! Am revenit, sper sa nu mai fac pauze ashea lungi, dar nu mai promit nika. pupic.gif )).gif hug.gif

Bine ai revenit. Si eu am lipsit o saptamana jumatate....bine-i sa revi printre prieteni, nu? pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 10:58 AM) *

dulci spor la munci, asteptam poze pupic.gif
eu sambata ma infiintez la mare, poate punem de-o intalnire yahoo.gif

Chiar mi-ar face placere, am putea sa le spunem si Ancai(luchi) si lui Tzutzi. Sa vezi bucurie pe ele. Faza e sa pot si eu din cauza curateniei..........dar mai este pana atunci si mai vedem. Bine? te pup, sa ai o zi super!
buretel
deci pe langa timisoara, se anunta intalnire de gr III si la constanta pupic.gif
ce mai faci tzaca? )).gif ce curatenie, maica?
Amazoana
Gresie si faianta. Asta e demolition, nu curatenie, dar ce sa-i fac.........sa vezi dupa aceea ce mandra voi fii!
La Timisoara? te duci? Sa te tii fratica, schimb de fotografii apoi yahoo.gif

CITAT(Titou @ 15-04-2007, 06:51 PM) *

cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Sa nu spui tu nici un cuvant unsure.gif
Bine ai venit give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif ia s-un pupicioi mareeeeeeee pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
dada, mai e ceva timp. eu stau oricum de sambata pana marti cheer.gif
buretel
nu ma duc, ca nu-s in zona sad.gif
dar ma bucuram pt voi, ca va vedeti pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 12:01 PM) *

dada, mai e ceva timp. eu stau oricum de sambata pana marti cheer.gif

Fericito!!!!!!!!!!

CITAT(buretel @ 23-04-2007, 12:02 PM) *

Lasa ca-ti aratam foto, nu Anca? Vezi ca ti-am raspuns in jurnal, ai vazut?
buretel
CITAT(dulcikatty @ 23-04-2007, 11:03 AM) *

mie? in care jurnal? rolleyes.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 23-04-2007, 12:05 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 23-04-2007, 11:03 AM) *

mie? in care jurnal? rolleyes.gif

M-am exprimat aiurea, scuze. Ancai i-am raspuns. Sorry
anca veselie
dadada, am vazut si ti-am raspuns pupic.gif
Titou
hello Mada ,ce faci ? salut.gif
lliliana
Sal' Dulcy...pupacesc fata frumoasa shi urez o zi calda shi linishtita. Mua.
Amazoana
CITAT(Titou @ 23-04-2007, 07:31 PM) *

hello Mada ,ce faci ? salut.gif

Bonjour Titou, ce faci? Ti-am scris mai sus, cateva cuvinte. Azi e ultima zi de concediu.....sunt tristuta......Tu?

CITAT(lliliana @ 24-04-2007, 07:47 AM) *

Sal' Dulcy...pupacesc fata frumoasa shi urez o zi calda shi linishtita. Mua.

Neata Liliana, hai sa bem o cafea cafea.gif impreuna . Te pup, sa ai o zi super! pupic.gif
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif
vreau si io o cafelutza blum.gif se poate? cu multa frisca si un praf de scortisoara naughty.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 24-04-2007, 10:02 AM) *

'neatza dulcikule pupic.gif
vreau si io o cafelutza blum.gif se poate? cu multa frisca si un praf de scortisoara naughty.gif

Moaaaaaa, da' ce cafeluta mistoaca vrea fata
Poftim una cafea.gif si-un pupicioi bonus! pupic.gif Ce faci? esti la munca?
julyalina
)).gif daaaa, acum mi-a venit ideea )).gif adica poftele blum.gif
la scarbici , la scarbici noroc ca seful al mare isi insoara baiatul in wk si e in conced iar seful cel mic are treaba pe teren asa ca ... suntem si noi mai relaxati blum.gif

tu mai ai cu santierul (gresie/faiantza) ? te ajuta cineva la curatenia de dupa sau esti singurica pe plantatie ?
ina_ceva
Sa profitzi la maxim de ea, stiind ca e ultima zi; cu amintirile ce-ti raman itzi alini sufletzelul in zilele de lucru wink1.gif
anca veselie
dulci draga, cum mai stai cu santierul? las' ca o sa mai ai tu zile de concediu hug.gif ce-ti mai face iubitelul?
Amazoana
Sa va povestesc: baia este aproape gata, mai este de pus ultimul rand de jos.
La bucatarie abia acum s-au apucat sa razuiasca peretii (erau cu o vopsea albastra de la fostii proprietari, de mai mare "dragul" - mi-am cumparat apart. doar de un an jumatate si am facut ce am putut blum.gif .....) apoi pun faianta pe care am cumparat-o ieri si.....ar mai fii toata gresia din baie, hol, bucatarie. tease.gif

Mi-am cumparat oglinda cu etajera si spoturi, suport de sapun pt cada, cada - evident......etc. Imi mai trebuie un calorifer vertical, dar nu mai avem bani.

Sa vedeti ce tampenie am facut: am cumparat faianta si gresia de anul trecut, in ideea ca atunci cand vom avea bani si timp, s-o punem. Acum am descoperit ca nu am masurat bine si faianta (era de-o sg nuanta) pe care o luasem sa ne ajunga pt baie si bucatarie, nu mi-a ajuns nici macar pt baie. doh.gif Noroc ca am gasit ieri la fel. Asta e! Din greseli invatam, nu?

Azi dimineata, alta problema: mama lui iubi s-a trezit cu piciorul umflat, o doare tare de tot, de nu-l poate pune in pamant. Am cautat pe internet si nu am gasit nici o explicatie. Nu s-a lovit, nu are varice. Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat, va rog!
I-am dat ketorol, aspirina si paracetamol, ca a spus la un moment dat ca face temperatura, acum doarme. Aaa si s-a uns cu voltaren gel.

oooo, cat am scriiiiisssss sorry.gif
Sexymom
Hola iubita, cred ca ar trebui sa o duceti la medic nu sa o medicati acasa si nici sa cauti pe internet.

Cred ca iese super casa ta, acum e mai greu ca se face deranj si e multa mizerie, dar cand oi termina sa vezi ce bine o sa te simti.
Amazoana
CITAT(julyalina @ 24-04-2007, 10:34 AM) *

)).gif daaaa, acum mi-a venit ideea )).gif adica poftele blum.gif
la scarbici , la scarbici noroc ca seful al mare isi insoara baiatul in wk si e in conced iar seful cel mic are treaba pe teren asa ca ... suntem si noi mai relaxati blum.gif

tu mai ai cu santierul (gresie/faiantza) ? te ajuta cineva la curatenia de dupa sau esti singurica pe plantatie ?

Nu mai are cine sa ma ajute, ca parintii lui pleaca duminica....dar am baza in babuin, ca e mana fosrte la curatenie. pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 24-04-2007, 02:15 PM) *

Hola iubita, cred ca ar trebui sa o duceti la medic nu sa o medicati acasa si nici sa cauti pe internet.

Cred ca iese super casa ta, acum e mai greu ca se face deranj si e multa mizerie, dar cand oi termina sa vezi ce bine o sa te simti.

Da Sexy, stiu.....faza e ca de azi dimineata doarme, i-am dat sa manance si s-a culcat la loc. A spus ca ii este mult mai bine...nu am prea mult timp sa vad de ea, ca ii ajut pe baieti la bucatarie, le mai dau una alta la mana. Daca m-ati vedea ce imputita sunt, ce unghii si ce par murdare am, moaaaa, cum m-oi duce maine la scarbocea?????
Nu stiu daca va iesii super cum zici tu, dar macar decenta sa fie, ca aveam o bucatarie de.......

Hai ca iar ma apuc sa scriu mult, dar vreau sa va zic ceva: eu lucrez la o firma de crewing (recrutare personal navigant).
Azi m-a sunat o fosta colega. A auzit ca cineva vrea sa-si deschida o astfel de firma si are nevoie de o pers. care stie ffff bine lb engleza si care a lucrat in domeniu. As fii o candidata buna, dar problema e ca mi-e tare frica sa plec. Unde lucrez eu este binisor (mai impung sefii).....in partea cealalta as avea functie mai mare, dar nu stiu salariul. Si daca firma da repede faliment? Ce fac? raman cu fundul in strada? Vreau s-o sun pe tipa respectiva, sa imi dea cateva detalii, dar credeti-ma ca si pt atata lucru am emotii.
Ce sa fac? Voi ce parere aveti?
anca veselie
eu cred ca ar trebui sa te intalnesti cu respectiva tipa si sa ceri detalii clare despre job si firma. eventual pui pe o hartie ce intrebari ai. dupa care pui in balanta bunele si relele si iei o decizie. e normal sa-ti fie teama, dar intotdeauna tre sa risti putin pupic.gif
in ceea ce priveste cealalta problema, diseara faci o baie si iti scoti fatza de serviciu floare.gif
ina_ceva
Dulci, daca nu risti nu reusesti wink1.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 24-04-2007, 04:13 PM) *

eu cred ca ar trebui sa te intalnesti cu respectiva tipa si sa ceri detalii clare despre job si firma. eventual pui pe o hartie ce intrebari ai. dupa care pui in balanta bunele si relele si iei o decizie. e normal sa-ti fie teama, dar intotdeauna tre sa risti putin pupic.gif
in ceea ce priveste cealalta problema, diseara faci o baie si iti scoti fatza de serviciu floare.gif

Sar'na pt ajutor! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 04:16 PM) *

Dulci, daca nu risti nu reusesti wink1.gif

Asa-i, stiu, dar mi-e teama....si asa mi se pare ca-i joc p'astia de la scarbiciul actual pe la spate daca fac asta.....
mirela62
CITAT(dulcikatty @ 30-03-2007, 11:22 AM) *

Neata
Completez meniul de ieri cu 5 sarmalute mici de la Carefour si un mar
Azi am mancat:
- 2 felii de paine
- putina branza Philadelphia
-2 feliute de salam Victoria
- o cafea cu 1/2 ling miere
- un 3 in 1
- un ceai neindulcit

Alo, buna, dragutza mea!!!
Iata ca mi-am facut si eu cont!!
Trebuia sa-mi fi spus de site-ul asta mai demult! Reao!!!!! naughty.gif
Titou
N'seara Mada ,abea astept si eu sa vad poze cu noile amenajari ,o sa fie foarte frumos mai ales ptr ca o sa fie nou ,iar efortul o sa fie meritat ,cand faci tu este mai bine ptr ca iti faci cum vrei .
Ptr oferta aia si eu ti-as spune sa vezi exact despre ce este vrb si apoi sa analizezi bine daca merita sau nu .
Despre problema soacrei nu stiu nica . sad.gif
Si eu sunt tare obosita si as avrea inapoi vacanta insa trebuie sa continuam si sa visam la vacanta de vara biggrin.gif

PS -Mirelus maica ,bine ai venit si mataluta pe aici floare.gif
Amazoana
Asaaaaa fetele mele dragi! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Bine ati venit amandoua!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ImagineImagine
Cat imi este de drag sa va vad aici! ImagineImagine
ImagineImagineImagine
Mirela draga sigur cunosti persoana de mai sus wink1.gif
Titou, multumesc frumos pt sfaturi! pupic.gif Si poate ajungem sa ne si vedem intr-o vacanta..........
dany
E super dulce pustiul ala !!!!!!!

Dulci
, cine nu risca nu castiga , nu ? Cum au spus si fetele : vorbeste cu acea tipa si vezi ce zice . daca nu iti convine ... macar stii ca ai incercat .

In legatura cu par nespalat , unghii murdare , etc .... ne luam de mana , sor-mea )).gif

Dar macar stim ca aratam asa doar ca sa arate casa noastra bine ... deci avem un motiv . Nu ca am fii noi nespalate ..... JOKE !!!!
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 24-04-2007, 09:37 PM) *

E super dulce pustiul ala !!!!!!!

Dulci
, cine nu risca nu castiga , nu ? Cum au spus si fetele : vorbeste cu acea tipa si vezi ce zice . daca nu iti convine ... macar stii ca ai incercat .

In legatura cu par nespalat , unghii murdare , etc .... ne luam de mana , sor-mea )).gif

Dar macar stim ca aratam asa doar ca sa arate casa noastra bine ... deci avem un motiv . Nu ca am fii noi nespalate ..... JOKE !!!!

Chiar ca, Dani dulce, noi doua suntem cu santierele. Dar sa te tii ce mandre vom fii cand terminam. Tre sa-i tragem o petrecere, nu? pupic.gif hug.gif
Si eu am acelas gand acum: baie, putin TV si nani.
dany
De acord cu petrecerea ..... dar o facem la mine , ok ? Sa fie si la mine gata ... nu doar la tine blum.gif

hug.gif
ina_ceva
Petrecere cheer.gif ...sa nu uitati sa ne invitati si pe noi wink1.gif
dany
Chiar crezi ca va putem uita , Ina ?????? No way !! pupic.gif

Impreuna la bine si la rau !!
Tzutzi80
Mada ai grija cu oferta aia! Sa stii ca eu am patit-o odata. Lucram la un hotel de 3* si o cunostiinta isi deschidea unul de 4*. Ma tentat cu un salariu mai bun, eu am plecat, i-am organizat receptia, si dupa jumatate de an, cand s-a prins cum e treaba si se formasera celelalte fete....m-a rugat sa imi prezint demisia, ca sa nu ma dea ea afara blink.gif Si am ramas pafff.....
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 24-04-2007, 11:08 PM) *

Mada ai grija cu oferta aia! Sa stii ca eu am patit-o odata. Lucram la un hotel de 3* si o cunostiinta isi deschidea unul de 4*. Ma tentat cu un salariu mai bun, eu am plecat, i-am organizat receptia, si dupa jumatate de an, cand s-a prins cum e treaba si se formasera celelalte fete....m-a rugat sa imi prezint demisia, ca sa nu ma dea ea afara blink.gif Si am ramas pafff.....

Neata
Am ajuns la serviciu mad.gif
Tzutzi, ce faza naspa.......nu ti-a dat nici o explicatie?
ina_ceva
O zi linistita sa ai astazi la serviciu! wink1.gif
anca veselie
dulci neatza pupic.gif cum e la scarbici?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 25-04-2007, 10:35 AM) *

O zi linistita sa ai astazi la serviciu! wink1.gif

Multumesc Ina, la fel si tie! pupic.gif
julyalina
'neazta dulcikule ! pupic.gif
si io tot la serviciu smile.gif
de acord cu fetele ... incearca si vezi cum este , vezi conditii si salariu+/- avantaje , abia pe urma iei hotararea.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 25-04-2007, 10:43 AM) *

dulci neatza pupic.gif cum e la scarbici?

Neata la pranz Anca pupic.gif
Deocamdata e bine,am primit o singura privire aiurea de la contabila si o impunsatura ca miercurea nu se vine la serviciu (de unde trag concluzia ca trebuia sa vin luni blum.gif ). Si am fff mult de munca, am teancuri pe birou........
Tu ce faci?

CITAT(julyalina @ 25-04-2007, 11:22 AM) *

'neazta dulcikule ! pupic.gif
si io tot la serviciu smile.gif
de acord cu fetele ... incearca si vezi cum este , vezi conditii si salariu+/- avantaje , abia pe urma iei hotararea.

Buna ziua, Jully! pupic.gif Multu' de sfaturi
anca veselie
uite stau pe net si pap seminte, ca-i pauza blum.gif nu prea am chef de munca si ma bucur ca-i miercuri tease.gif
ce naspa contabila asta, ce-o intere pe ea cand iti iei tu concediu? doh.gif
mirela62
Buna, Mada!!! Si eu tot la serviciu, tot in pauza, seminte am rontait mai devreme, plus un sandvis cu snitel si cartofi prajiti - ce vrei, e pranzul, diseara nu mai pap, si nu ma cicali!!! - si uite am mai intrat pe-aici cu ochii roata, sunt curioasa care e viata si cum e mersul. Am vorbit astazi si cu Orely si cu Luisssa. Ai fost acolo, unde spuneai de-un nou job? cheer.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 25-04-2007, 01:48 PM) *

uite stau pe net si pap seminte, ca-i pauza blum.gif nu prea am chef de munca si ma bucur ca-i miercuri tease.gif
ce naspa contabila asta, ce-o intere pe ea cand iti iei tu concediu? doh.gif

ohooooooooo, daca ai stii inca ce-o intereseaza si cate zile negre mi-a facut pana acum........cand m-am inrors din concediul trecut, am aflat cu stupoare ca-mi pusese o "vorba buna" sa ma dea afara..........
hai ca iti povestesc mai tarziu ca am putina treaba!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.