Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
Amazoana
Tania sta in portugalia )).gif unde iti place tie
tania
CITAT(Sexymom @ 26-05-2007, 06:25 AM) *

Tania de unde esti tu????
Am auzit de plaja.

asa e cum zice mada,Portugalia )).gif
te-as fi invitat la plaja dar nu iti place Portugalia )).gif )).gif
Amazoana
Vin eeeeeeeeeeuuuuuuu
Nu-mi place sa stau la plaja, dar asa mi-ar placea sa vin acolo...las' ca cresc eu mare..... )).gif
tania
CITAT(dulcikatty @ 26-05-2007, 06:37 AM) *

Vin eeeeeeeeeeuuuuuuu
Nu-mi place sa stau la plaja, dar asa mi-ar placea sa vin acolo...las' ca cresc eu mare..... )).gif

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cand vi?
e frumos aici.
nici mie nu prea imi place plaja desi am crescut la munte tot muntele ma atrage mai mult biggrin.gif
Sexymom
Tania, Portugalia e o tara minunata, mie nu imi place limba, nu ma intelege gresit.as vrea sa ajung in Lisabona, si sper sa o fac cat de curand, ma vad deja pe malul oceanului cu burta la soare.
Dar sti ca toti spaniolii spun ca romana este asemanatoare portughezei???ca pronuntam j, tz, sh, che ca ei??
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 26-05-2007, 11:56 AM) *

Tania, Portugalia e o tara minunata, mie nu imi place limba, nu ma intelege gresit.as vrea sa ajung in Lisabona, si sper sa o fac cat de curand, ma vad deja pe malul oceanului cu burta la soare.
Dar sti ca toti spaniolii spun ca romana este asemanatoare portughezei???ca pronuntam j, tz, sh, che ca ei??

Eu aseman portugheza cu moldoveneasca noastra de peste Prut. Nu ma intrebati de ce, asa s-au facut conexiunile in capul meu blum.gif

CITAT(tania @ 26-05-2007, 11:51 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 26-05-2007, 06:37 AM) *

Vin eeeeeeeeeeuuuuuuu

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cand vi?
e frumos aici.
nici mie nu prea imi place plaja desi am crescut la munte tot muntele ma atrage mai mult biggrin.gif

As veni cu cea mai draga inima, dar e vb de bani, concediu.....poate la anu'.....Cat este un bilet de avion dus intors ai idee?
tania
CITAT(Sexymom @ 26-05-2007, 06:56 AM) *

am inteles bine ca lb nu iti place!!!
tara e mica dar plina de frumusete.
da, e usor de inteles, dar mai greu de vb.
ei nu au "tz", in rest da.
daca vrei sa razi punei sa zica tzap sau tzi tza tza....
tu unde stai?
Sexymom
Fetelor va las, ma duc sa dau o musca afara din casa, deoarece copilele sunt in pat la mine infricosate ca o sa le manance si plec sa iau cadou pt. copil.
Pe maine. pupic.gif
tania
mada eu de aici dus-intors am platit 300 E dar pe Budapesta pt.ca e mai aproape de mine.
rezerva si plata am facut'o cu 2 luni inainte.
daca as fi cumparat cu 1 sapt.inainte ma costa 450E.
dar din tara sa cumperi bilet nu stiu cat poate costa...
Sexymom
Sunt in Madrid de 3 ani.Superb oras, super oameni, superba tara, vreau sa mor aici. pupic.gif
Amazoana
CITAT(tania @ 26-05-2007, 12:11 PM) *

mada eu de aici dus-intors am platit 300 E dar pe Budapesta pt.ca e mai aproape de mine.
rezerva si plata am facut'o cu 2 luni inainte.
daca as fi cumparat cu 1 sapt.inainte ma costa 450E.
dar din tara sa cumperi bilet nu stiu cat poate costa...

Ma interesez si eu...multumesc. Mie mi-ar trebui pe Kogalniceanu daca s-ar putea..........
Ne vedem maine, ca plecam la ai mei, la 2 Mai. Va pup dulce pe toate pupic.gif
Tzutzi80
cam 380 euro este de la bucuresti la lisabona
raluxy
Servus gagici! Ce mult scrieti voi in fiecare zi! Mi se pare foarte fain asa smile.gif Eu intru cam o data pe zi, dar imi face mare placere sa citesc ce s-a scris.
Au fost serenadele in camine aseara/azinoapte, in unele camine caci saptamana viitoare va fi cheful cel mare in Hasdeu unde sunt mai multe camine de medicinisti. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi acolo yahoo.gif Aseara, desi nu am avut nici un chef de mers nici eu, nici alte colege, ne-am distrat copios! wacko.gif Am ajuns pe la 4.30 acasa blushing.gif Dar a meritat fiecare secunduta. Si daca aici ne-am distrat asa de bine, imi inchipui ce va fi dincolo...
Pacat ca terminam...
Voi ce mai faceti fetelor? Cum va petreceti week-endul? Eu in rest stau acasa si invat ca no, distractie distractie dar si treaba
Va pup
tania
ce fain Ralu ca va-ti distrat, ma bucur pt. tine.
eu stau acasa, azi ploua tare mad.gif si nici nu prea ma simnt bine.
ce imi place cand vad scris cate'o vorba Ardeleneasca "no"
te pup scumpa pupic.gif hug.gif
Amazoana
Iuhuuuuu, nu am mai plecat la ai mei. Am fost cu B prin oras, ne-am plimbat....acum incerc sa fac o supa de rosii. Zic incerc pt ca atunci cand era plecat in voiaj, de trei ori am ratat si am aruncat-o. Asta desi cand eram studenta imi iesea.... dry.gif Imi spunea cineva ca nu imi iese pt ca nu pun suflet, nu am pt cine s-o gatesc. Vad eu acum.
So, Tzutzi, multu pt informatie pupic.gif
Ralu, imi amintesc si eu cu placere de petrecerile studentesti. Ma bucur ca te-ai simtit bine aseara! pupic.gif Intr-adevar iti pare rau dupa ce termini....nimic nu mai este la fel...ooffff
Tania, draga, de ce nu te simti bine?
Trebuia sa vii aici, ca a fost atat de cald azi...sufocant chiar. Te pup si sper ca deja esti mai bine! pupic.gif
raluxy
Azi ma doare gatul sad.gif Trebuie sa fac ceva! Si in plus, azinoapte am avut o hemoragie (de la stop).....m-am trezit pe la 5.30 plina de sange cry.gif si am transpirat foarte tare. Acuma parca sunt putin mai bine, dar nu sunt inca sigura. Ce sa-i faci? Asa e viata
Tanya ma bucur ca iti face placere sa auzi cate o vb ardeleneasca asa ca o sa incerc sa ti-o ofer mai des wink1.gif No, ma reapuc de invatat. Te pup si eu scumpa
Mada, eu sper sa nu fie foarte nasol dupa ce termin, chiar daca va fi altfel. unsure.gif Sper sa fie bine la un alt nivel. Tu in ce domeniu lucrezi?
Va pup fetelor si sa aveti o duminica cat mai faina! Tanya, ptr tine mult soare ca sa poti merge la plaja pupic.gif
anca veselie
neatza dulcico! o zi frumoasa pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 09:50 AM) *

neatza dulcico! o zi frumoasa pupic.gif

Neata
Ralu, ai grija de tine. Si mie mi se intampla asa....nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, tu te pricepi mai bine, insa ti-as sugera sa bei niste fiole de calciu si magneziu....
Nu am vrut sa zic ca va fi nasol, doar ca vei duce lipsa acestor ani....si se va schimba totul pt ca vin responsabilitatile, serviciul....e diferit....
Eu am terminat limbi straine si lucrez in cu totul alt domeniu - la o firma de crewing(plasare personal navigant)

Anca, te pup. pupic.gif Am citit la tine ca astazi puneti parchetul! Spor la treaba, dar aveti grija ca azi sunt rusaliile si stii ce se spun, ca te stramba......e cea mai "rea" sarbatoare din an!
Asteptam poze dupa ce termini curatenia.Ce faci azi in afara de curatenie?
INES
buna dimineata fetelor

am trecut sa va salut si sa va urez o duminica frumoasa

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
nu stiu ce se spune...
inca nu stiu ce o sa fac, sa vad cand se termina.
bubbles
Ziua yahoo.gif .Pe unde umbli dulcico? Eu am auzit o poveste de Sf. Ilie ... cik erau 2 la coasa (la fan wink1.gif ) de sf ilie si la un mom dat unul din ei s`a hoatart ca totusi nu`i bine sa faca treaba in sarbatoare...si au pus coasele si furcile intr`un copac si nu au apucat sa se indeparteze prea mult ca a traznit in copacul cu pricina.Iti dai seama de spierietura...mai ales ca nici nu era innourat sau sa fi plouat nici inainte nici dupa toata ziua.Asta e de la Bicaz - Chei .O stiu chiar de la unul din patiti wink1.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 27-05-2007, 03:08 PM) *

Ziua yahoo.gif .Pe unde umbli dulcico? Eu am auzit o poveste de Sf. Ilie ... cik erau 2 la coasa (la fan wink1.gif ) de sf ilie si la un mom dat unul din ei s`a hoatart ca totusi nu`i bine sa faca treaba in sarbatoare...si au pus coasele si furcile intr`un copac si nu au apucat sa se indeparteze prea mult ca a traznit in copacul cu pricina.Iti dai seama de spierietura...mai ales ca nici nu era innourat sau sa fi plouat nici inainte nici dupa toata ziua.Asta e de la Bicaz - Chei .O stiu chiar de la unul din patiti wink1.gif

Really??? blink.gif
Eu am facut papica: ficatei si pure si niste foietaj cu branza(pateuri)...acum am terminat. Am si mancat putin blushing.gif
Tu ce faci? pupic.gif Multumesc de vizita

CITAT(INES @ 27-05-2007, 12:09 PM) *

buna dimineata fetelor

am trecut sa va salut si sa va urez o duminica frumoasa

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Buna Ines, sa ai si tu o duminica super! pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 12:19 PM) *

nu stiu ce se spune...
inca nu stiu ce o sa fac, sa vad cand se termina.

E 16 deja. Mai ai?
bubbles
Ce sa fac .. asc o mel de la outlandish - callin you .. care m`a innebunit ca asa de trae imi place.mai stau putin si ma bag la un film ca am vreo 8 nevazute grin.gif .poveste e adevarata .. si pe mine ma trec fiori cand ma gandesc blum.gif
Amazoana
Ah, trebuie sa ma laud! Am facut 20 min de Pilates! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Aiii, ce happy sunt! De mult timp am programul, dar nu l-am mai facut pana acum
anca veselie
bravooo cheer.gif cheer.gif de acum in colo poti sa-l faci in fiecare seara blum.gif
bubbles
Bravo dulci cheer.gif .Cum ti se pare? cheer.gif Eu ma mai balangan pleasantry.gif ca nu pot sta de tot teapana sa nu se miste trunchiul incolo si`ncoace lol.gif .La un moment dat zice mary winsor ca sa nu ne lasam daca la inceput ni se pare greu si nu executam chiar ca la filmulete .. ca practice mekes it perfect grin.gif .Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic lol.gif
dany
Buna , Mada ! pupic.gif

Sper ca nu m-ai dat disparuta )).gif . Nu prea am timp sa intru pe net .... Acum am zis ca macar sa te salut hug.gif
tania
buna fetelor
ce ati facut azi?
mada, da ce gospodina esti tu mancatear mama pe tine hug.gif
bravo ca ai facut pilates cheer.gif cheer.gif cheer.gif
eu nu pot mad.gif
bubbles
Tania nici eu nu puteam inainte...dar dintr`o data m`a lovit vointa si incerc...macar cat pot ca oricum transpir mai ceva ca atunci cand pedalam cate o ora blink.gif .Dulci id de mess al meu boierica1702 .. asta asa ca sa mai parluim blum.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 05:30 PM) *

bravooo cheer.gif cheer.gif de acum in colo poti sa-l faci in fiecare seara blum.gif

'Seara
Da Anca, voi incerca sa fac in fiecare seara. Asta daca nu rade B de mine....sau poate se obisnuieste si el......
Tzutzi80
Pai cand vei fi tu supla (nu ca nu ai fi si acum, dar ma rog) cine o sa rada mai bine? B sau tu?
Amazoana
CITAT(bubbles @ 27-05-2007, 05:45 PM) *

Bravo dulci cheer.gif .Cum ti se pare? cheer.gif Eu ma mai balangan pleasantry.gif ca nu pot sta de tot teapana sa nu se miste trunchiul incolo si`ncoace lol.gif .La un moment dat zice mary winsor ca sa nu ne lasam daca la inceput ni se pare greu si nu executam chiar ca la filmulete .. ca practice mekes it perfect grin.gif .Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic lol.gif

Intr-adevar e mai greu la inceput, deja am febra la burtica. dry.gif
Si tre' sa fac varianta mai usoara, ca am probleme la coloana. Mi-a spus medicul sa fac gimnastica medicala......

CITAT(danyhoney @ 27-05-2007, 06:32 PM) *

Buna , Mada ! pupic.gif

Sper ca nu m-ai dat disparuta )).gif . Nu prea am timp sa intru pe net .... Acum am zis ca macar sa te salut hug.gif

Ma bucur din tot sufletul ca intrii sa ma saluti. Nu trebuie mai mult, citesc la neuroni ce faci si cum merg treburile la casuta.
Te pup si sa ai o saptamana usoara! pupic.gif

CITAT(tania @ 27-05-2007, 06:33 PM) *

buna fetelor
ce ati facut azi?
mada, da ce gospodina esti tu mancatear mama pe tine hug.gif
bravo ca ai facut pilates cheer.gif cheer.gif cheer.gif
eu nu pot mad.gif

De ce nu poti? Ai, vrei sa-ti trimit?
Sa ai o saptamana usoara. Te puuuuup pupic.gif

CITAT(bubbles @ 27-05-2007, 06:53 PM) *

Tania nici eu nu puteam inainte...dar dintr`o data m`a lovit vointa si incerc...macar cat pot ca oricum transpir mai ceva ca atunci cand pedalam cate o ora blink.gif .Dulci id de mess al meu boierica1702 .. asta asa ca sa mai parluim blum.gif

Te-am adaugat la mess, astept sa-mi raspunzi wink1.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 10:11 PM) *

Pai cand vei fi tu supla (nu ca nu ai fi si acum, dar ma rog) cine o sa rada mai bine? B sau tu?

Da, da, supla....esti tu draguta pupic.gif
Fata ma simt asa aiurea ca pleci...voi toti ma faceti sa sufar cu plecatul vostru....Din suflet te rog sa mai treci prin jurnalul tau, sa ne spui ce mai faci, bine? Sa ai drum bun, sa ai grija de tine si sa ne vii cat mai repede inapoi! pupic.gif hug.gif sorry.gif
anca veselie
scumpa mea, sunt sigura ca B rade cu drag pupic.gif si cred ca si el vrea sa faci pupic.gif
Amazoana
Somn usor dragelor, ma duc la nani.
Anca, ma bucur ca ai terminat cu curatenia. Tine loc de sport pe ziua de azi, nu? pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 10:23 PM) *

scumpa mea, sunt sigura ca B rade cu drag pupic.gif si cred ca si el vrea sa faci pupic.gif

Io stiu.......... blum.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 27-05-2007, 10:17 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 10:11 PM) *

Da, da, supla....esti tu draguta pupic.gif
Fata ma simt asa aiurea ca pleci...voi toti ma faceti sa sufar cu plecatul vostru....Din suflet te rog sa mai treci prin jurnalul tau, sa ne spui ce mai faci, bine? Sa ai drum bun, sa ai grija de tine si sa ne vii cat mai repede inapoi! pupic.gif hug.gif sorry.gif

Fata...mai trec eu prin jurnal! Stai cuminte. Eu plec, dar ramane Anca, si B vine repede, si eu vin repede pupic.gif Si aducem si cadouri la gupilu de acasa (asa e bine???)
SI fata....cred ca nu te-ai uitat bine la poze. Eu sunt asa de "supla" ..... exact cat tine + jumatate din Anca
ina_ceva
pupic.gif dulcico
tania
mada, vreau sa-mi trimiti blink.gif

fetelor va doresc o saptamana buna si cat mai usoara!!
noapte buna hug.gif pupic.gif
Titou
doh.gif Doamneee da ce ati mai scris si eu nu am mai primit nici un semn de la voi ,,,,,
tania
nici la mine nu apar tot timpul "notificarile" sad.gif
Amazoana
Neataaa

Titou, ma bucur ca ne vizitezi cheer.gif Chiar daca nu-ti vin notificari, verifica, deoarece noi scriem aici zilnic. pupic.gif
Ce faci? Cum merg treburile? baby.gif

Sa aveti o saptamana minunata! pupic.gif
anaoi
neata....

super fetele in poze... hug.gif

Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 28-05-2007, 09:30 AM) *

neata....

super fetele in poze... hug.gif

Nu-i asa ca suntem frumoase??? )).gif
Amazoana
Neata Dylly, Tzutzi pupic.gif
Dylly, cum a fost la nunta?

Uite, sa te trezesti Imagine

Tzutzi80
E un scump! Si mai baga repede o cafea pe aici, pana nu ma bat cu dylly pentru aia de la starbucks pupic.gif )).gif

Hai ca am priceput!!! Asta e cafeaua lui Dylly, ca eu o am pe a mea, la mine in jurnal (desi e cu urme de cioculet de canar )).gif
Amazoana
Poftim draga mea Tzutzi. Dar fii draguta si da-i si canarului ceva, da?Imagine
julyalina
'neatza dulcicule pupic.gif sa-ti traiasca nepotzelul !
multumim de cefelutza blum.gif

)).gif si totusi sunt niste urme atat de micutze lol.gif
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 28-05-2007, 10:25 AM) *

Pai da, si nu as fi observat urmele finute de cioculet, daca nu erau cele de picioruse de pe marginea farfuriutei wink1.gif tata.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 28-05-2007, 10:25 AM) *

Multumesc pupic.gif L-am adus aici sa ne inveseleasca trista zi de luni....copilul asta in totdeauna imi ridica moralul...
anca veselie
ce scump eeeeee!!!!!!!!!
de ce esti trista?
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pup sa te inveselesc hug.gif
Amazoana
Multumesc Anca pupic.gif
E trista doar pt ca e luni )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.