CITAT(dulcikatty @ 29-05-2007, 12:05 PM)

Moaa, ce SF-uri vad pe aici........cu strazi mununate ptin Buc.......oohohooohooooooooooooo
sa mi bag piciorul daca eu inteleg de ce nu se fac sosele in romania!!!!!
la astia apare o autostrada in 6 luni si la noi in 6 decenii
am fost in romania in febroarie, imi venea sa strig in fata la guvern.......oricum nu ceva de bine
soseaua dintre targoviste si ploiesti, e ORIBILAAAAAA, daca incercai sa ajungi la 80/ora , aveai impresia ca masina nu stie sa mearga drept , era cand pe stanga , cand pe dreapta, sa nu mai vb de gropi
eram odata in buzau , se inaugura o piata , ministru era nastase , nu va imaginati cata curatenie si cate strazi asfaltate. nimic ciudat pana aci, dar ma intrebam de ce lumea nu sare la gatul primarului, sa il intrebe de ce le cheltuieste banii asa in van, ca doar peste 4 zile ieseau iar gropile
aici lumea face galagie si daca un tomberon de gunoi este asejat aiurea , daca incurca circulatia , sau daca e pe un colt si vizibilitatea este redusa, ptr orice se face galagie aici. ei sunt constienti ca ei platesc iar primarul trebuie sa ASCULTE.
cand se va ajunge si in romania la fel......ma voi intoarce, pana atunci...pass, mai stau p-aci