Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
anaoi
la nunta a fost misto, dar dylly e suparat momentan ca 2 zile nu are telefon.buf.buf.buf
Amazoana
CITAT(anaoi @ 28-05-2007, 11:41 AM) *

la nunta a fost misto, dar dylly e suparat momentan ca 2 zile nu are telefon.buf.buf.buf

Ce are telefonul tau draga mea? Haide maaaa, nu fi suppiiiiiii pupic.gif
anca veselie
m-am linistit dulcico pupic.gif
dylly de ce nu ai telefon?
Amazoana
Dylly, uita-te pe pg precedenta unde-l vei vedea pe Rares. In prima poza face cu ochiul si te inveseleste. SIGUR! Are o mocuta de tot rasul.....
anaoi
pai dylly il adora pe Rares....

are ceva la dispaly, ca nu se mai aprinde si mi-l returneaza abia maine dupa-amiaza
Amazoana
CITAT(anaoi @ 28-05-2007, 11:49 AM) *

pai dylly il adora pe Rares....

are ceva la dispaly, ca nu se mai aprinde si mi-l returneaza abia maine dupa-amiaza

Lasa ca trece repede ziua de azi si maine ai tel!
Rares stie sa dea si pup, u know baby.gif pupic.gif
Tzutzi80
Taca...tocmai am realizat ca sunt mai mare ca tine cu un an si doua zile )).gif Sa imi spui tanti, da??? Si sa imi aduci paharul cu apa, ca eu sunt mai batrana si nu ma pot deplasa asa repede ca tine lol.gif naughty.gif

Stai sa ma corectez un pic....ca tu esti o dulce si imi aduci cafeaua in (aproape) fiecare dimineata pupic.gif
Amazoana
Meniul meu de azi( partial):
un pateu cu branza - 2p (e bine asa, sau trebuie mai mult? Nu am gasit pe nicaieri, nu stiu sa calculez)
1 patratica cioco neagra - asta cate p are ??????
1 salata dobrogeana(ou 0.5p, o lingurita de maioneza 0.5p, sunca presata 0.5p, rosii, castraveti, salata verde) - 1.5p
1 cafea mare + juma lingurita miere - 0p

CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 02:44 PM) *

Taca...tocmai am realizat ca sunt mai mare ca tine cu un an si doua zile )).gif Sa imi spui tanti, da??? Si sa imi aduci paharul cu apa, ca eu sunt mai batrana si nu ma pot deplasa asa repede ca tine lol.gif naughty.gif

Stai sa ma corectez un pic....ca tu esti o dulce si imi aduci cafeaua in (aproape) fiecare dimineata pupic.gif

Eu stiam ca esti mai batrana, dar am tacut! )).gif A se aprecia diplomatia! blum.gif
ina_ceva
patratica de ciocolata cam 1p are

pateul cu branza e mai scump la puncte, ca e foietaj. Cam ce gramaj crezi ca avea sau cat de mare era? Cat o palma?

cantitatea de ou presupun ca a fost un sfert dintr-unul intreg,
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 28-05-2007, 02:50 PM) *

Meniul meu de azi( partial):
un pateu cu branza - 2p (e bine asa, sau trebuie mai mult? Nu am gasit pe nicaieri, nu stiu sa calculez)
1 patratica cioco neagra - asta cate p are ??????
1 salata dobrogeana(ou 0.5p, o lingurita de maioneza 0.5p, sunca presata 0.5p, rosii, castraveti, salata verde) - 1.5p
1 cafea mare + juma lingurita miere - 0p

CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 02:44 PM) *

Eu stiam ca esti mai batrana, dar am tacut! )).gif A se aprecia diplomatia! blum.gif

exact
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 28-05-2007, 02:57 PM) *

patratica de ciocolata cam 1p are

pateul cu branza e mai scump la puncte, ca e foietaj. Cam ce gramaj crezi ca avea sau cat de mare era? Cat o palma?

cantitatea de ou presupun ca a fost un sfert dintr-unul intreg,

Era cat o palma fara degete grin.gif E facut de mine.
Cu oul asa am calculat, un sfert.
ina_ceva
cred ca 3 pcte pt pateul ala ar fi k

wink1.gif
Amazoana
Deci 5.30p pana acum. Doar ce am mai mancat unul, so 8.30....mai vad eu ce mananc acasa ca trebuie sa ajung la 18...
Am cumparat capsune si am calculat, daca mananc jumatate de kg ar mai fi 3.41p
Titou
give_rose.gif
tania
helo fetele
mada,te-ai apucat de dieta?
Amazoana
CITAT(Titou @ 28-05-2007, 06:44 PM) *

give_rose.gif

Mi-era dor de tine pupic.gif

CITAT(tania @ 28-05-2007, 07:43 PM) *

helo fetele
mada,te-ai apucat de dieta?

Tin de cand am venit din concediu, doar ca mai calcat prin laturi blushing.gif .... in seara asta am facut iar Pilates. Am transpirat si mi s-a parut mai greu ca ieri....daca ati stii ce mandra sunt de mine cheer.gif

Adaug meniului meu de azi un cremwuste, o felie de paine, putina branza telemea, capsuni, apa multa, o plimbare de 15 minute si evident 20 min de Pilates. Yupiiiiii cheer.gif
May
Mananci putin si capsunile nu au puncte, pui doar 1 punct daca ai mancat mai mult de 300 de grame. Daca vrei sa tii WW sper ca ai toate materialele. Bafta floare.gif
mirela62
Buna dimineata, Mada. Pozele alea, ioc!!!
Nici n-o sa mai vorbesc!!!
Fetele, imi pare rau ca n-am intrat in ultima vreme, dar am de invatat pentru un concurs si-mi ia aproape tot timpul. Intru doar la Mona mea, si-n rest, nasu-n legi, asta este....
Pisik
Bafta Mirela la concurs, ce concurs este?

Dulci, mananci putin si haotic, parerea mea dry.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 29-05-2007, 02:07 AM) *

Mananci putin si capsunile nu au puncte, pui doar 1 punct daca ai mancat mai mult de 300 de grame. Daca vrei sa tii WW sper ca ai toate materialele. Bafta floare.gif

Neata
Nu am mancat mai mult de 300 g si da am, cred, toate materialele. Te pup, o zi buna!

CITAT(mirela62 @ 29-05-2007, 08:11 AM) *

Buna dimineata, Mada. Pozele alea, ioc!!!
Nici n-o sa mai vorbesc!!!
Fetele, imi pare rau ca n-am intrat in ultima vreme, dar am de invatat pentru un concurs si-mi ia aproape tot timpul. Intru doar la Mona mea, si-n rest, nasu-n legi, asta este....

Mirela, speram sa te vad pe mess sa ti le dau......te pup si spor la invatat! pupic.gif Iti simt lipsa pe aici

CITAT(Pisik @ 29-05-2007, 08:51 AM) *

Bafta Mirela la concurs, ce concurs este?

Dulci, mananci putin si haotic, parerea mea dry.gif

Mi-ai mai spus. That's the best I can do dry.gif
anaoi
pe naiba, dulci...poti si mai bine
mirela62
Mada, n-am timp sa stau pe mess, mai ales ca Nae calareste calc-ul de vreo doua zile, pe site-urile agentiilor de turism, sa vedem unde am merge in concediu. Deocamdata avem Lotus, Sulina, Delfinul, Dunarea, parca, in Mamaia, astea i-au suras pana acum!!!
Amazoana
CITAT(anaoi @ 29-05-2007, 09:39 AM) *

pe naiba, dulci...poti si mai bine

Da-mi un exemplu! Tu ce mananci?
Pt inceput, mie mi se pare extrem de bine, am mancat cate putin din toate, plus fructe, legume nu (nu am avut cu ce) si am facut si sport.
julyalina
pupic.gif
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 29-05-2007, 09:40 AM) *

Mada, n-am timp sa stau pe mess, mai ales ca Nae calareste calc-ul de vreo doua zile, pe site-urile agentiilor de turism, sa vedem unde am merge in concediu. Deocamdata avem Lotus, Sulina, Delfinul, Dunarea, parca, in Mamaia, astea i-au suras pana acum!!!

Nu stiu nici unul din hotelurile alea. Sper sa nu aveti surpriza sa fie mai scumpe apoi....

CITAT(julyalina @ 29-05-2007, 09:59 AM) *

pupic.gif

Cioculet, azi bem numai noi cafeaua, nu ne mai certam cu Mada....ah, ce aiurea ma simt ca a plecat..... sorry.gif
anca veselie
neatza haotica mea mica pupic.gif
eu sunt cu fundu-n sus azi sad.gif m-am certat aseara cu frati-miu sad.gif
te pup si o zi frumoasa pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 29-05-2007, 10:07 AM) *

neatza haotica mea mica pupic.gif
eu sunt cu fundu-n sus azi sad.gif m-am certat aseara cu frati-miu sad.gif
te pup si o zi frumoasa pupic.gif

Si tu Brutus? mad.gif
Si eu am fost ieri asa, m-a enervat rau de tot tata....ce sa facem Anca, sunt ai nostrii, asa cu bune si rele, nu? pupic.gif
mirela62
Pai ne-am uitat pe harta, sunt aici aproape de satul de vacanta, ca trebuie sa fim langa niste carciumi, biletele sunt fara masa. Si biletele le luam direct de la agentie, acolo platim doar taxa de statiune, bre!!!
INES
buna dimineata

na....ca a venit si ziua de marti... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

nu vad prea bine in dimineata asta sa va citesc din urma , dar o voi face zilele astea

simt ca sunt batuta, asa ma doar toate halea

voi????
toata lumea bine?
bafta mirela
anaoi
dulci, ai pm...

CITAT(INES @ 29-05-2007, 10:32 AM) *

buna dimineata

nu vad prea bine in dimineata asta sa va citesc din urma , dar o voi face zilele astea

voi????
toata lumea bine?
bafta mirela

una bucata dylly noroiat din cauza lucrarilor din bucuresti. la naiba
anca veselie
da, dulcico sunt ai nostri huh.gif si colac peste pupaza azi vine tata in vizita doh.gif si tre sa fac frumos doh.gif
anaoi
pai sa il vada pe bambusica, nu?
INES
CITAT(anaoi @ 29-05-2007, 09:58 AM) *

dulci, ai pm...

buna dimineata

voi????
toata lumea bine?
bafta mirela

una bucata dylly noroiat din cauza lucrarilor din bucuresti. la naiba

una bucata ines care cunoaste acesta durere...

din afumati pana in dorobanti faceam o ora si 15 min, dar acum cred ca .......faceam 3 ore ca popa

lasa draga , e de suferit acum putin si apoi o sa folosesti autostrazi )).gif )).gif )).gif )).gif
Amazoana

buna dimineata

voi????
toata lumea bine?
bafta mirela

Bine, bine toate........
tu?

CITAT(anca veselie @ 29-05-2007, 11:02 AM) *

da, dulcico sunt ai nostri huh.gif si colac peste pupaza azi vine tata in vizita doh.gif si tre sa fac frumos doh.gif

)).gif aduna-te si fa-le fata!
anaoi
INES stai ca m-am inecat de ras
dulci am raspuns
INES
CITAT(anaoi @ 29-05-2007, 10:53 AM) *

INES stai ca m-am inecat de ras
dulci am raspuns

Imagine

sa stii ca nu esti prea sexi asa cu gura pana la urechi

vad ca nu ma crezi, ai sa vezi tu sosele ce or sa faca astia

Imagine

uite-asa vor arata , avand in vedere ca multe zone din bucuresti par a fi de munte, cu multe pietre si prapastii
Amazoana
Moaa, ce SF-uri vad pe aici........cu strazi mununate ptin Buc.......oohohooohooooooooooooo
dany
Buna , Mada !

Mai ai cafea si pentru mine ? Una mica macar hug.gif
INES
CITAT(dulcikatty @ 29-05-2007, 12:05 PM) *

Moaa, ce SF-uri vad pe aici........cu strazi mununate ptin Buc.......oohohooohooooooooooooo

sa mi bag piciorul daca eu inteleg de ce nu se fac sosele in romania!!!!!

la astia apare o autostrada in 6 luni si la noi in 6 decenii

am fost in romania in febroarie, imi venea sa strig in fata la guvern.......oricum nu ceva de bine

soseaua dintre targoviste si ploiesti, e ORIBILAAAAAA, daca incercai sa ajungi la 80/ora , aveai impresia ca masina nu stie sa mearga drept , era cand pe stanga , cand pe dreapta, sa nu mai vb de gropi

eram odata in buzau , se inaugura o piata , ministru era nastase , nu va imaginati cata curatenie si cate strazi asfaltate. nimic ciudat pana aci, dar ma intrebam de ce lumea nu sare la gatul primarului, sa il intrebe de ce le cheltuieste banii asa in van, ca doar peste 4 zile ieseau iar gropile
aici lumea face galagie si daca un tomberon de gunoi este asejat aiurea , daca incurca circulatia , sau daca e pe un colt si vizibilitatea este redusa, ptr orice se face galagie aici. ei sunt constienti ca ei platesc iar primarul trebuie sa ASCULTE.

cand se va ajunge si in romania la fel......ma voi intoarce, pana atunci...pass, mai stau p-aci
May
CORECT floare.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 29-05-2007, 01:11 PM) *

Buna , Mada !

Daca pt tine, harnicuto n-am, atunci pt cine??????????Uite una aici din inima, si te astept si la una reala Imagine
tania
hello fetelor
mada,nu am putut deshide pilates mad.gif
o sa-mi mai trimiti odata?
Amazoana
CITAT(tania @ 29-05-2007, 08:12 PM) *

hello fetelor

Buna Tania
Da, sigur ca-ti dau. Esti pe mess? pupic.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 29-05-2007, 01:29 PM) *

CITAT(danyhoney @ 29-05-2007, 01:11 PM) *

Buna , Mada !

Uite una aici din inima, si te astept si la una reala

Ehehei , ce as veni la una reala sad.gif . Poate anul viitor ....cine stie . Anul asta nu cred ca apar prin tara , s-au schimbat planurile

hug.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 29-05-2007, 08:15 PM) *

CITAT(tania @ 29-05-2007, 08:12 PM) *

hello fetelor

Buna Tania
Da, sigur ca-ti dau. Esti pe mess? pupic.gif

Dulci crezi ca poti sa imi trimiti si mie exercitiile pilates?
adresa mail annaiss_derrian@yahoo.com si id de mess annaiss_derrian
ms anticipat pupic.gif hug.gif
Amazoana
Annaiss, ti-am dat add la mess. Iti dau programul cu placere. pupic.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 29-05-2007, 09:18 PM) *

Annaiss, ti-am dat add la mess. Iti dau programul cu placere. pupic.gif

Daca ma apuc si de facut exercitii sunt tare rau lol.gif
Titou
Mada ,cand ai timp vreau si eu exercitiile Pilates ,please !!!
Amazoana
CITAT(Titou @ 29-05-2007, 10:14 PM) *

Dau si la tine, cum sa nu pupic.gif

Annaiss, am vazut ca s-a blocat ceva la transferul tau...mai incercam maine, bine?
Va urez la toate noapte buna!
Anna
CITAT(dulcikatty @ 29-05-2007, 10:44 PM) *

CITAT(Titou @ 29-05-2007, 10:14 PM) *

Dau si la tine, cum sa nu pupic.gif

Annaiss, am vazut ca s-a blocat ceva la transferul tau...mai incercam maine, bine?
Va urez la toate noapte buna!

daaaa, mi-a picat netu sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Noapte buna Dulci pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.