Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
Titou
si eu aveam impresia ca daca mananc putzin o sa slabesc si cand aveam niste pofte de macaroane sau ceva mai consistent puneam un kil odata unde mai pui ca ma trezeam cu mainile umflate de numa

acuma dupa cum am mai zis bag salate si legume si fructe in fiecare zi ,chiar la fiecare masa

-dim- cereale cu lapte sau mai nou cu dieta South Beach mancam 2 oua fierte cu ardei rosu sau branza cu ardei sau omleta etc.la inceput imi era greu pe urma mi-am dat seama ca era destul de consistent si ca imi tinea lejer pana la pranz
-la pranz carne sau peste sau oua cu legume in general salate si ceva iaurt sau branza
-gustare -iaurt sau fructe
-cina la fel ca la pranz

cand nu imi pot lua cutiuta cu mancare cu mine sau nu pot manca acasa imi fac un "sandwich" din foi de salata si jambon si branza si un iaurt sau un mar desert si chiar ceva dulce si este un pranza cat de cat complet si sanatos ...

pe langa asta beau ceai la greu ,ocazional cafea si prefer sa mananc fructele decat sucurile de fructe

nah ....asta am invatat eu de la dieta asta si merge desi ma pus la pamant sad.gif

acuma nu mai tin strict mai bag cate un patratel de cioco sau altceva .
May
Prima ta schimbare ar fi sa mananci 3 mese principale pe zi. Apoi sa adaugi 1-2 gustari. La micul dejun ai putea sa mananci cereale integrale cu lapte sau omleta, apoi o gustare care sa constea intr.un fruct. La pranz ai putea sa mananci cartofi cu carne la cuptor, sau paste, macarica de legume ( de o mie si una de feluri) cu saltate mari, apoi o gustare de genul iaurt sau branza cu rosie ( fii atenta ce branza alegi ). La cina ar trebui ceva usor de genul salata cu carne de pui.

E super ce zici tu titou acolo cheer.gif
bubbles
Asa asa May clap.gif .Uitasem ca m`am obisnuit sa mananc 3 mese principale si 2 gustari.Inainte mancam dezordonat si nu tineam cont ca e dejun sau pranz...mai ales ca pana pe la 12 nu mancam nimic ca nu puteam.Acum pot - nu pot mananc si micul dejun. blum.gif
Titou si eu cand am inceput cred ca a durat o luna pana am calcat stramb iar acum .. calc din ce in ce mai des sorry.gif .
May clap.gif pupic.gif foarte bun meniu ai pus hug.gif
Titou
bubbles,ce dieta tii ???

eu dupa o aproape o luna de Soth beac (care apropo este foarte asemanatoare cu Monti ) am cedat nervos luni dimineata ,mai avema 2 zile si efectiv luni m-am prabusit in baie ,
nu mi-am dat seama ca eram asa de afectata de dieta ,lipsa totala de zahar (in afara unui singur fruct pe zi ) si-a spus cuvantul si cred ca din cauza asta nu am mai rezistat

-la inceput in primele 2 saptamani am dat cam 3.5 kg ,prea mult insa era de asteptat dupa ce am eliminat atatea ,,,eram insa lesinata ,un zombi atat de scursa de energie eram ,pe urma am inceput sa mananc si chestii mai putin light si mai normale si in loc sa slabesc am luat un kil ,poate din cauza ca mancam prea mult (ma gandesc eu ) este adevarat ca mancam o salata enorma (si multe legume in general ) si cu ceva carne sau peste sau branza ,insa nah ,asa a reactionat corpul meu pana luni cand am crezut ca raman in baie pe jos toata dimineata ,cand voiam sa ma ridic incepeam sa tremur si sa ma simt rau ,nu ma puteam tine pe picioare blushing.gif
am bagat repede un croissant cu ciocolata si o cana de lapte si pe urma s-a reglat situatia

de atunci nu am abandonat total dieta insa nu mai tin ca la carte si mai gust cate una alta ,nu stiu daca o sa mai slabesc insa nici nu mai am chef sa trec prin ce am trecut ...

poate ca o sa ma indrept spre Monti ca e mai permisiva un pic ...

mi-am luat cereale de ovaz (avoine ) am inteles ca astea e voie in dietele astea ,au un gust oribil dar macar umple burta blushing.gif

am ajuns la concluzia ca dietele tinute aiurea fac mai mult rau decat bine sad.gif
bubbles
titou eu`s cu WW grin.gif .Si eumi-am luat cereale de la Sanovita cu stafide si-s ata de bune .. mananc cand sunt la Piatra cate 25 g pe zi cu lapte 200 ml smile.gif
dany
Mada , stii ca mi-esti draga , nu ? DAR ..... sunt de acord cu May , Titou si Andreea !!!!!!!! Refa-ti modul de a papa !!!!!!!! Acum , poate , iti e bine ....dar va veni o vreme in care vei simti dureri de stomac , ficat , etc si te vei intreba de ce .

Andreea , m-ai facut sa rad )).gif )).gif N-ai dat nume dar eu ma "simt" printre cele care s-au luat de tine cu felul tau de a manca )).gif( si cred ca nu m-ai prea placut la momentul respectiv blum.gif ) Ma bucur ca ti-ai revenit hug.gif
bubbles
Dany nu dau nume blum.gif dar stiu ele fetele care s`au luat de mine si m`au adus pe drumul cel bun. Nimeni nu vrea s te supere Dulci hug.gif ci sa te ajute pleasantry.gif in a face alegeri mai bune.Si are dreptate Dany cu durerile .. am patit`o si eu .
ina_ceva
Dulci, fetele au dreptate pupic.gif hug.gif
dany
CITAT(anaoi @ 30-05-2007, 10:09 AM) *

dylly azi e pus pe cearta pt ca nu a dormit.

pupic.gif pupic.gif Si eu am dormit prost azi noapte : la ora 1:30 inca nu adormisem ( desi eram in pat de la ora 22 ) , trezit de 15 ori si apoi dat jos din pat la ora 5:50 pentru ca nu mai aveam stare sa stau intinsa doh.gif
anaoi
MADA !!!!! vezi ca vine dylly si te alearga pana mananci corect, clar?

pazea....azi dylly e mai ok ca ieri.
mersi mult de tot pt sprijin
ina_ceva
Dulci pupic.gif hug.gif hug.gif unde e cafeaua?
anaoi
dulci, ai pm
dany
Si eu vreau cafeaaaaaa , plssss

Neata , Mada hug.gif

Dylly , te pupic.gif si ma bucur ca esti mai bine azi
Amazoana
Uaaaaaaaauuuuuuuuuuu, ce-i aici? Razmerita? )).gif moaaaa, da' cate ati satit pe mine sad.gif
Incerc, incerc sa fac cum ziceti voi, zuzelor. tease.gif Dar ca sa mananc ceva consistent dis-the-morning trebuie sa ma trezesc la 6, sa am timp...ooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffff doh.gif
S-o luam usurel. Deci Cafea!Imagine
ImagineImagineImagine
ina_ceva
Dulci, ai pm
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 31-05-2007, 09:45 AM) *

Dulci, ai pm

pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 31-05-2007, 09:40 AM) *

Si eu vreau cafeaaaaaa , plssss

Neata , Mada hug.gif

Dylly , te pupic.gif si ma bucur ca esti mai bine azi

Buna Dany dulce, ce program ai azi?

CITAT(ina_ceva @ 31-05-2007, 09:22 AM) *

Dulci pupic.gif hug.gif hug.gif unde e cafeaua?

Vezi tu acolo mai sus, pt tine si Dylly am pus tona aia de cafea, da?
Daca va mai trebuie, mai pun un rand la filtru, bine? pupic.gif

CITAT(anaoi @ 31-05-2007, 09:11 AM) *

MADA !!!!! vezi ca vine dylly si te alearga pana mananci corect, clar?

pazea....azi dylly e mai ok ca ieri.
mersi mult de tot pt sprijin

Daca ma alearga Dylly, inseamna ca facem jogging prin Ct cheer.gif Suna super perfect wink1.gif

CITAT(Titou @ 30-05-2007, 10:07 PM) *

si eu aveam impresia ca daca mananc putzin o sa slabesc si cand aveam niste pofte de macaroane sau ceva mai consistent puneam un kil odata unde mai pui ca ma trezeam cu mainile umflate de numa

acuma dupa cum am mai zis bag salate si legume si fructe in fiecare zi ,chiar la fiecare masa

-dim- cereale cu lapte sau mai nou cu dieta South Beach mancam 2 oua fierte cu ardei rosu sau branza cu ardei sau omleta etc.la inceput imi era greu pe urma mi-am dat seama ca era destul de consistent si ca imi tinea lejer pana la pranz
-la pranz carne sau peste sau oua cu legume in general salate si ceva iaurt sau branza
-gustare -iaurt sau fructe
-cina la fel ca la pranz

cand nu imi pot lua cutiuta cu mancare cu mine sau nu pot manca acasa imi fac un "sandwich" din foi de salata si jambon si branza si un iaurt sau un mar desert si chiar ceva dulce si este un pranza cat de cat complet si sanatos ...

pe langa asta beau ceai la greu ,ocazional cafea si prefer sa mananc fructele decat sucurile de fructe

nah ....asta am invatat eu de la dieta asta si merge desi ma pus la pamant sad.gif

acuma nu mai tin strict mai bag cate un patratel de cioco sau altceva .

pupic.gif pupic.gif Foarte interesant. Invat! Multumesc
Te mai astept aici sa mai variez si eu meniul, ca imi place ce mananci tu.

CITAT(Maybeline @ 30-05-2007, 10:12 PM) *

Prima ta schimbare ar fi sa mananci 3 mese principale pe zi. Apoi sa adaugi 1-2 gustari. La micul dejun ai putea sa mananci cereale integrale cu lapte sau omleta, apoi o gustare care sa constea intr.un fruct. La pranz ai putea sa mananci cartofi cu carne la cuptor, sau paste, macarica de legume ( de o mie si una de feluri) cu saltate mari, apoi o gustare de genul iaurt sau branza cu rosie ( fii atenta ce branza alegi ). La cina ar trebui ceva usor de genul salata cu carne de pui.

E super ce zici tu titou acolo cheer.gif

hug.gif pupic.gif multumeeeeeeeeeeeeeesc
Mi-ai facut o pofta de omleta........auzi, dar omleta nu ingrasa??? blink.gif

CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 10:14 PM) *

Asa asa May clap.gif .Uitasem ca m`am obisnuit sa mananc 3 mese principale si 2 gustari.Inainte mancam dezordonat si nu tineam cont ca e dejun sau pranz...mai ales ca pana pe la 12 nu mancam nimic ca nu puteam.Acum pot - nu pot mananc si micul dejun. blum.gif
Titou si eu cand am inceput cred ca a durat o luna pana am calcat stramb iar acum .. calc din ce in ce mai des sorry.gif .
May clap.gif pupic.gif foarte bun meniu ai pus hug.gif

Ahaaa, deci si pe tine te-au certat la un moment dat, hmm? pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 30-05-2007, 10:57 PM) *

Mada , stii ca mi-esti draga , nu ? DAR ..... sunt de acord cu May , Titou si Andreea !!!!!!!! Refa-ti modul de a papa !!!!!!!! Acum , poate , iti e bine ....dar va veni o vreme in care vei simti dureri de stomac , ficat , etc si te vei intreba de ce .

Andreea , m-ai facut sa rad )).gif )).gif N-ai dat nume dar eu ma "simt" printre cele care s-au luat de tine cu felul tau de a manca )).gif( si cred ca nu m-ai prea placut la momentul respectiv blum.gif ) Ma bucur ca ti-ai revenit hug.gif

Tu o certai pe Bubbles? Moaaa, nu pot sa cred ca esti si rea blum.gif pupic.gif
anaoi
dulci, ai mail...

ce jogging? dylly va fi in masina (autobuz cred) si tu pe jos...ca dylly vrea sa isi pastreze fundul al mare de tot si gras d enuma.
Amazoana
CITAT(anaoi @ 31-05-2007, 10:24 AM) *

dulci, ai mail...

ce jogging? dylly va fi in masina (autobuz cred) si tu pe jos...ca dylly vrea sa isi pastreze fundul al mare de tot si gras d enuma.

Nu-i coreeeeect nono.gif cum adica je sa alerge pana sa-i iasa ochii shock.gif , iar tu sa stai "comoada" in masina?noooooooooo sweating.gif si tuuuuu crazy.gif
anaoi
eu inot si tu alergi. asa e ok?
Amazoana
CITAT(anaoi @ 31-05-2007, 11:24 AM) *

eu inot si tu alergi. asa e ok?

lol.gif lol.gif lol.gif Dar mai facem si cu schimbul. Dyly, iti raspund la mail imediat ce am timp, bine? pupic.gif
anaoi
nu facem cu scvhimbul, ca dylly are genunchii paraditi si lui ii place in apa
Amazoana
Atunci inotam amadoua blum.gif
anaoi
hm...si salvamarii sa fie la mal la tureci, ca la cat de ambitioase suntem noi, reusim sa ajungem si acolo
May
Neatza floare.gif

Eu fac omleta in felul urmator: sparg intr-un vas 2 oua, le amestec bine si apoi adaug un pic de apa minerala ( ``blatul`` creste si se face pufos, aerat ) si sare. Le torn intr-o tigaie de teflon, fara ulei, sau max o linguritza. Presar pe deasupra ardei gras taiat bastonase subtiri si cubulete de sunca slaba de pui sau curcan. Daca am, pun si un fir de ceapa verde. Apoi pun capacul si las la foc mic pana se rumeneste pe deasupra. NU mestec deloc in ea. Cand e gata o sa se desprinda singura de tigaie si incalinand tigaie langa o farfurie, o sa iti alunce direct in ea omleta. Pofta buna floare.gif. Totul are 4 puncte ( daca nu pui lingurita de ulei). O smecherie ar mai fi daca ti-ai face omleta din 1 galbenus si 3 albusuri, ai iesi la 3 puncte, dar asta e un truc pt cand ai puncte putine si nu stii ce sa mananci. Mai fa-ti alaturi o salata de rosii cu oregano si sare, plus o liguritza de ulei si o sa ai un mic dejun copios blum.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 31-05-2007, 01:16 PM) *

Neatza floare.gif

Eu fac omleta in felul urmator: sparg intr-un vas 2 oua, le amestec bine si apoi adaug un pic de apa minerala ( ``blatul`` creste si se face pufos, aerat ) si sare. Le torn intr-o tigaie de teflon, fara ulei, sau max o linguritza. Presar pe deasupra ardei gras taiat bastonase subtiri si cubulete de sunca slaba de pui sau curcan. Daca am, pun si un fir de ceapa verde. Apoi pun capacul si las la foc mic pana se rumeneste pe deasupra. NU mestec deloc in ea. Cand e gata o sa se desprinda singura de tigaie si incalinand tigaie langa o farfurie, o sa iti alunce direct in ea omleta. Pofta buna floare.gif. Totul are 4 puncte ( daca nu pui lingurita de ulei). O smecherie ar mai fi daca ti-ai face omleta din 1 galbenus si 3 albusuri, ai iesi la 3 puncte, dar asta e un truc pt cand ai puncte putine si nu stii ce sa mananci. Mai fa-ti alaturi o salata de rosii cu oregano si sare, plus o liguritza de ulei si o sa ai un mic dejun copios blum.gif

mmmmmm. multumesc. pupic.gif
anaoi
eu nu, may, pt ca mi s-a facut foame...iar
May
Acum vad ca nu am calculat decat ouale, mai puneti 1 punct si pt sunca, dar oricum, un mic dejun copios si de putine puncte )).gif. Parerea mea e ca in omleta poti pune absolut tot ce vrei, depinde de gusturile tale blum.gif
anaoi
considera ca am aruncat cu oualele dupa tine, tu faci omleta si o si aduci....
anca veselie
dulcico vad ca iar se luara fetele astea de tine. in legatura cu celulita de pe burtica, iti recomand crema anticel Supliform, de la plafar, este ieftina si buna uite aici informatii despre ea. te poti infolia cu folie de plastic si transpiri, daca faci si ceva exercitii cu ea e minunat pupic.gif
despre mancat nu mai zic nimic pupic.gif
May
Mersi de oua dylly dar sa nu mai astepti omleta ca am mancat-o eu la pranz lol.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 31-05-2007, 03:11 PM) *

dulcico vad ca iar se luara fetele astea de tine. in legatura cu celulita de pe burtica, iti recomand crema anticel Supliform, de la plafar, este ieftina si buna uite aici informatii despre ea. te poti infolia cu folie de plastic si transpiri, daca faci si ceva exercitii cu ea e minunat pupic.gif
despre mancat nu mai zic nimic pupic.gif

Ah, ce bine ca nu zici nimic. Macar tu! pupic.gif
Multumesc. Chiar am fost la plafar, dar am gasit atat de multe produse incat m-am intors si am plecat. De unde sa stiu care sunt bune si care nu, ca vanzatoarele il lauda pe cel mai scump de obicei....... unsure.gif
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 31-05-2007, 04:41 PM) *

pupic.gif hug.gif

Si eu iti trimit un mare pupicioi! pupic.gif
Pleci acasa?Ti-ai terminat programul?
anaoi
CITAT(Maybeline @ 31-05-2007, 04:16 PM) *

Mersi de oua dylly dar sa nu mai astepti omleta ca am mancat-o eu la pranz lol.gif hug.gif

sa iti fie de bine !!!!
May
pupic.gif hug.gif give_rose.gif
INES
CITAT(dulcikatty @ 31-05-2007, 12:39 PM) *

CITAT(Maybeline @ 31-05-2007, 01:16 PM) *

Neatza floare.gif

mmmmmm. multumesc. pupic.gif

mamaaaaa , ce dajtep e omul meu.....asa face si el omleta

ce mai fac fetele?????
am trecut sa va urez

LA MULTI ANI ptr maine

ImagineImagineImagineImagine

Imagine

am sa va las cadouri ptr ziua de maine , poate nu voi avea timp

Imagine

ImagineImagineImagine
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

pofta buna si distractie placuta
dany
May - moooama ce omleta faci !!!!!!!!!!!!!! vii si la mine ? O faci tu si papam impreuna )).gif Nu-i de mirare ca lui Dylly i s-a facut "foame iar" ...Mie imi ploua in gura ...dar stiu ce pap maine dimineata blum.gif

CITAT(anca veselie @ 31-05-2007, 02:11 PM) *

in legatura cu celulita de pe burtica, iti recomand crema anticel Supliform, de la plafar, este ieftina si buna

Bueyyy , ce ma enervati !!! de ce nu se gaseste Supliform si la mine ????? sad.gif

Ines
- ai innebunit ????????? Atata potol si alcoale doar pentru 1 Iunie ??????? lol.gif La multi ani si tie .... copilu` blum.gif
May
dany pt tine, oricand hug.gif
dany
pupic.gif May !!! Deci .....faci pentru mine omleta bunaaaaaa ??? Dar si pentru Mada si Dylly , daaaaa ??? Plsssss
May
Fac pentru toate si bagam si o praji blum.gif
dany
Dar...... toate astea la mine in casutza , daaaaaaaaaa ?????? Zi " daaaaaa" , zi " daaaaa " )).gif hug.gif
May
DA
dany
hug.gif pupic.gif

De abia astept sa vad comentariile lui Dylly maine lol.gif
May
Si eu, macar ma fac si eu cu oua gratis caci prevad ca iar ma bombardeaza )).gif
raluxy
LA MULTI ANI!!!! pupic.gif Sa aveti parte de tot ce va doriti si sa nu uitati niciodata de copilul din voi!

Eu va pup cu tot dragul. Diseara ma serbez la serenadele din camine yahoo.gif O sa ma gandesc si la voi! Sa aveti o zi faina, fara ploaie si plina de caldura!
anaoi
ha...dylly a primit aseara branzeturi, asa ca nu mai bombardeaza pe nimeni cu oua...numai cu rosii

si vezi may, ca tot iti trimit ingredientele pentru o omleta buna...de sacvurat in balansoar blum.gif

ce praji??? INGHETATA si tort tiramisu, da?

CAFEA !!!!!!

multumim pt cadouri...dylly si ioana
red_rose
Imagine

la multi ani ptr copilul din voi!!!
anaoi
am plecat...pa...pe luni
dulci, daca intri, sa ai un we super si sa te odihnesti
Amazoana
CITAT(red_rose @ 01-06-2007, 02:29 PM) *

Imagine

la multi ani ptr copilul din voi!!!

Multumesc la fel.......te pup Anto, ma bucur ca ai intrat.
Sunt neagra de suparare azi. Nu am chef de explicatii. Va povestesc intr-o seara .....cand voi avea timp.....azi nu ca ma pregatesc de nunti, maine nu ca-s la nunti dry.gif poate duminica seara
Va doresc ca voi sa aveti un week-end absolut minunat!
Anto, bafta la examene!!!!!!

CITAT(anaoi @ 01-06-2007, 02:40 PM) *

am plecat...pa...pe luni
dulci, daca intri, sa ai un we super si sa te odihnesti

No way!!!! Dar multumesc oricum. Iti doresc sa ai tu parte de liniste si odihna, ca-ti trebuie si tie
Nessie
Dulci, imi pare rau! hug.gif Iti doresc putere sa treci peste ce ti s-a intamplat si noi te asteptam aici cu umarul, cand poti tu! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.