CITAT(ina_ceva @ 31-05-2007, 09:45 AM)

Dulci, ai pm

CITAT(danyhoney @ 31-05-2007, 09:40 AM)

Si eu vreau cafeaaaaaa , plssss
Neata ,
Mada
Dylly , te

si ma bucur ca esti mai bine azi
Buna Dany dulce, ce program ai azi?CITAT(ina_ceva @ 31-05-2007, 09:22 AM)

Vezi tu acolo mai sus, pt tine si Dylly am pus tona aia de cafea, da?
Daca va mai trebuie, mai pun un rand la filtru, bine?
CITAT(anaoi @ 31-05-2007, 09:11 AM)

MADA !!!!! vezi ca vine dylly si te alearga pana mananci corect, clar?
pazea....azi dylly e mai ok ca ieri.
mersi mult de tot pt sprijin
Daca ma alearga Dylly, inseamna ca facem jogging prin Ct
Suna super perfect
CITAT(Titou @ 30-05-2007, 10:07 PM)

si eu aveam impresia ca daca mananc putzin o sa slabesc si cand aveam niste pofte de macaroane sau ceva mai consistent puneam un kil odata unde mai pui ca ma trezeam cu mainile umflate de numa
acuma dupa cum am mai zis bag salate si legume si fructe in fiecare zi ,chiar la fiecare masa
-dim- cereale cu lapte sau mai nou cu dieta South Beach mancam 2 oua fierte cu ardei rosu sau branza cu ardei sau omleta etc.la inceput imi era greu pe urma mi-am dat seama ca era destul de consistent si ca imi tinea lejer pana la pranz
-la pranz carne sau peste sau oua cu legume in general salate si ceva iaurt sau branza
-gustare -iaurt sau fructe
-cina la fel ca la pranz
cand nu imi pot lua cutiuta cu mancare cu mine sau nu pot manca acasa imi fac un "sandwich" din foi de salata si jambon si branza si un iaurt sau un mar desert si chiar ceva dulce si este un pranza cat de cat complet si sanatos ...
pe langa asta beau ceai la greu ,ocazional cafea si prefer sa mananc fructele decat sucurile de fructe
nah ....asta am invatat eu de la dieta asta si merge desi ma pus la pamant
acuma nu mai tin strict mai bag cate un patratel de cioco sau altceva .
Foarte interesant. Invat! Multumesc
Te mai astept aici sa mai variez si eu meniul, ca imi place ce mananci tu.CITAT(Maybeline @ 30-05-2007, 10:12 PM)

Prima ta schimbare ar fi sa mananci 3 mese principale pe zi. Apoi sa adaugi 1-2 gustari. La micul dejun ai putea sa mananci cereale integrale cu lapte sau omleta, apoi o gustare care sa constea intr.un fruct. La pranz ai putea sa mananci cartofi cu carne la cuptor, sau paste, macarica de legume ( de o mie si una de feluri) cu saltate mari, apoi o gustare de genul iaurt sau branza cu rosie ( fii atenta ce branza alegi ). La cina ar trebui ceva usor de genul salata cu carne de pui.
E super ce zici tu
titou acolo

multumeeeeeeeeeeeeeesc
Mi-ai facut o pofta de omleta........auzi, dar omleta nu ingrasa???
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 10:14 PM)

Asa asa May

.Uitasem ca m`am obisnuit sa mananc 3 mese principale si 2 gustari.Inainte mancam dezordonat si nu tineam cont ca e dejun sau pranz...mai ales ca pana pe la 12 nu mancam nimic ca nu puteam.Acum pot - nu pot mananc si micul dejun.

Titou si eu cand am inceput cred ca a durat o luna pana am calcat stramb iar acum .. calc din ce in ce mai des

.
May

foarte bun meniu ai pus

Ahaaa, deci si pe tine te-au certat la un moment dat, hmm?
CITAT(danyhoney @ 30-05-2007, 10:57 PM)

Mada , stii ca mi-esti draga , nu ?
DAR ..... sunt de acord cu
May ,
Titou si
Andreea !!!!!!!! Refa-ti modul de a papa !!!!!!!! Acum , poate , iti e bine ....dar va veni o vreme in care vei simti dureri de stomac , ficat , etc si te vei intreba de ce .
Andreea , m-ai facut sa rad
).gif)
N-ai dat nume dar eu ma "simt" printre cele care s-au luat de tine cu felul tau de a manca
).gif)
( si cred ca nu m-ai prea placut la momentul respectiv

) Ma bucur ca ti-ai revenit

Tu o certai pe Bubbles? Moaaa, nu pot sa cred ca esti si rea