Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
tania
fetelor va doresc un week-end minunata
mada un pupic.gif mare hug.gif hug.gif
bubbles
Hey Dulci pupic.gif pupic.gif .La Multi Ani copilului din voi .. si copiilor vostri !!!
Titou
Distractie placuta la nunti cheer.gif

eu maine am zi de "formare profesionala " ,pfiuuu,,,,ciuri-buri ,nu alta ... wacko.gif
INES
ce fac copiii(din voi)?

eu is rupta,,,,,,,,,,,,,,, munca si iar munca , vad ca voi va faceti de cap

ma indigna mult cazul profesoarei corina si a lui bogdan si sunt cu ochii pe televizor
cum ati pettrecut ziua de 1 iunie??
ati papat ce v am lasat?
Anna
Dulci pupic.gif hug.gif si distractie placuta la nunta!
ina_ceva
Distractie placuta, dulci! pupic.gif
tania
Neata fetelor
am adus mic dejun
Imagine
si cafeluta
Imagine
Imagine
INES
iaaaaamyyyyy, ce bunataturi!!!!!!

unde sunt plecate fetele???
tania
nu stiu!!
si eu am observat ca e gol pe aici

ps. ce ma enerveaza ca nu imi mai apar notificarile de 2 zile mad.gif
INES
CITAT(tania @ 02-06-2007, 10:18 AM) *

nu stiu!!

da le 2 palme

nici mie , dar am crezut ca din cauza ca eu nu mai intru pe aici

vad ca toata lumea intra dupa ce plec eu la munca si azi e sambata nu duminica , ce or fi facand fetele de nu intra macar la cafea!!!!!
bubbles
Neata yahoo.gif .dulci distractie placuta la nunta hug.gif .
raportez 1 kg pierdut sapt asta cheer.gif .
INES
CITAT(bubbles @ 02-06-2007, 11:00 AM) *

bravo give_rose.gif
tine o tot asa, doar sa ramai in picioare
INES
la cata galagie e pe aici.......ma dor urechile

acum trebuie sa plec, va pup si va urez o zi faina
anca veselie
dulcico sper ca esti mai bine pupic.gif pupic.gif iti tin pumnii pupic.gif dar eu zic ca se rezolva sigur hug.gif pupic.gif
raluxy
Salutare salutare! Am aparut intr-un tarziu si eu pe aici wink1.gif Am fost la serenade vineri noaptea si m-am intors acasa abia pe la 6 dimineata. A fost foarte fain, dar am baut, dansat si ne-am prostit cam mult blushing.gif Nu imi pare rau, dar ce regret este ca se termina facultatea si adio chefurile de magnitudinea asta....Ieri am incercat sa imi revin toata ziulica si azi nu stiu ce fac. De maine trec iar la invatat.
Voi ce mai faceti? Vad ca va delectati cu bunatati pe aici biggrin.gif Bubbles, felicitari ptr kg in minus si la cat mai multe in jos!!! give_rose.gif
Titou
Mada ,ce faci ,pregatesti pozele ,hein???
cum te-ai distrat ?
Anna
Yuhuuu...Dulci?! Si tu tragi chiulu?
Iti las o cafea...poate vii dupa aroma..
O zi frumoasa sa ai! pupic.gif
Imagine
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 04-06-2007, 10:08 AM) *

Yuhuuu...Dulci?! Si tu tragi chiulu?
Iti las o cafea...poate vii dupa aroma..
O zi frumoasa sa ai! pupic.gif
Imagine

Neata
Multumesc pt cafea
I-am simtit mirosul si am aparut pupic.gif

CITAT(Titou @ 03-06-2007, 11:22 PM) *

Mada ,ce faci ,pregatesti pozele ,hein???
cum te-ai distrat ?

Buna Titou
asta fac, uploadez poze, sa vedeti frumusetile blum.gif pupic.gif

CITAT(raluxy @ 03-06-2007, 10:06 AM) *

Salutare salutare! Am aparut intr-un tarziu si eu pe aici wink1.gif Am fost la serenade vineri noaptea si m-am intors acasa abia pe la 6 dimineata. A fost foarte fain, dar am baut, dansat si ne-am prostit cam mult blushing.gif Nu imi pare rau, dar ce regret este ca se termina facultatea si adio chefurile de magnitudinea asta....Ieri am incercat sa imi revin toata ziulica si azi nu stiu ce fac. De maine trec iar la invatat.
Voi ce mai faceti? Vad ca va delectati cu bunatati pe aici biggrin.gif Bubbles, felicitari ptr kg in minus si la cat mai multe in jos!!! give_rose.gif

Te mai astept sa ne mai povestesti. Iti tin pumnii pt examene pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 02-06-2007, 05:11 PM) *

dulcico sper ca esti mai bine pupic.gif pupic.gif iti tin pumnii pupic.gif dar eu zic ca se rezolva sigur hug.gif pupic.gif

N-as prea crede...
Haideti sa va povestesc pe scurt: avansarea mea care trebuia sa fie pe 1 Iunie, mi-a fost suflata de sotia unui coleg (am aflat ca-si daduse demisia de la fostul loc de munca). Asa ca eu am fost lasata pe dinafara.
Nu-i mai suport. O gasca de pupincuristi, spagagii si ipocriti. Cu astfel de persoane lucrez. Am uitat, si misogini!
Vai de curul meu sorry.gif
Te pup Anca draga pupic.gif

CITAT(INES @ 02-06-2007, 12:57 PM) *

la cata galagie e pe aici.......ma dor urechile

acum trebuie sa plec, va pup si va urez o zi faina

Cam rarut pe aici InesiTTa. Te pup sa ai o sapt usoara! pupic.gif

CITAT(bubbles @ 02-06-2007, 12:00 PM) *

Felicitari cheer.gif pupic.gif
Eu am bagat fffff mult la nunti.
Sapt asta ma tin iar de treaba.

CITAT(tania @ 02-06-2007, 11:18 AM) *

nu stiu!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 02-06-2007, 10:42 AM) *

Distractie placuta, dulci! pupic.gif

Multumesc draguta, chiar ne-am simtit bine pupic.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 01-06-2007, 10:37 PM) *

Dulci pupic.gif hug.gif si distractie placuta la nunta!

pupic.gif pupic.gif

CITAT(red_rose @ 01-06-2007, 02:29 PM) *

Imagine

la multi ani ptr copilul din voi!!!

Ma bucur ca mai intrii pe aici. Ce faci? Cum te simti? Sa-ti traiasca sotul, nu am mai intrat sa-ti urez la timp....Sa fiti sanatosi, si sa va iubiti la fel ca acum pana la adanci batraneti! pupic.gif
axe10
Femeile la avansare in Romania cam greu...de obicei spaga e ideea...poate data viitoare...succes in continuare!
Amazoana
CITAT(axe10 @ 04-06-2007, 11:16 AM) *

Femeile la avansare in Romania cam greu...de obicei spaga e ideea...poate data viitoare...succes in continuare!

Da, spaga e ideea, dar eu am crezut ca oamenii de aici sunt corecti.......Doamne, cat de naiva pot fii........ sad.gif
Acum realizez ca toti angajatii de aici, in afara de mine, sunt angajati pe pile....Eu, functia cea mai mica, sunt aia angajata cu interviu si perioada de proba, restul au aparut din senin! sad.gif

Poze de la una dintre nunti, la cea de a 2a nu am pozat decat mirii, pe noi nu, asa ca nu am pus aici...: http://my.imageshack.us/v_images.php
Sa-mi spuneti daca se vad, ca le-am incacat pe Imageshack si e prima oara cand il folosesc,ok?
Anna
CITAT(dulcikatty @ 04-06-2007, 11:22 AM) *

CITAT(axe10 @ 04-06-2007, 11:16 AM) *

Da, spaga e ideea, dar eu am crezut ca oamenii de aici sunt corecti.......Doamne, cat de naiva pot fii........ sad.gif
Acum realizez ca toti angajatii de aici, in afara de mine, sunt angajati pe pile....Eu, functia cea mai mica, sunt aia angajata cu interviu si perioada de proba, restul au aparut din senin! sad.gif

Poze de la una dintre nunti, la cea de a 2a nu am pozat decat mirii, pe noi nu, asa ca nu am pus aici...: http://my.imageshack.us/v_images.php
Sa-mi spuneti daca se vad, ca le-am incacat pe Imageshack si e prima oara cand il folosesc,ok?

Cred ca ai pus alt link...sau e ceva ciudat...ca pe mine ma baga la o pagina unde tb sa ma inregistrez. huh.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 04-06-2007, 11:22 AM) *
Contul de pe imageshack.us este doar privat. Noi nu putem vedea pozele uploadate de tine decat daca ne dai link la fiecare dintre ele. (ca pe photobuck... sau cum se cheama doh.gif ca am vazut ca il folosesti)
Anna
Dulci Esti f dragutza, mi-a placut mult costumatia ta pupic.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 04-06-2007, 01:04 PM) *

Dulci Esti f dragutza, mi-a placut mult costumatia ta pupic.gif

Multumesc frumos
May
Arati super give_rose.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 01:55 PM) *

Arati super give_rose.gif

Multumesc May! Ce faci? pupic.gif
May
Ce sa fac, beau un ceai antioxidant ca am facut curat sambata prin dulapuri si am gasit pe acolo o cutie )).gif

Mai stau juma` de ora si pun de o omleta mare ca imi vine omul la pauza de pranz floare.gif
julyalina
pupic.gif dulcicule , si tu ai fost la nunta in weekendul trecut?
ina_ceva
Frumusica foc si ce dotari swoon.gif swoon.gif

pupic.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 02:01 PM) *

Ce sa fac, beau un ceai antioxidant ca am facut curat sambata prin dulapuri si am gasit pe acolo o cutie )).gif

Mai stau juma` de ora si pun de o omleta mare ca imi vine omul la pauza de pranz floare.gif

IAR INCEPI????? mad.gif
Azi am mancat md: fulgi cu lapte 2p
2 nectarine mici 0p
iaurt cu fulgi 2p
un pahar cu suc natural de pere 1p
o cafea mare cu 2 lapte condensat 1p
--------------------
6p - pana acum

Nu scriu ce am mancat in we ca picati pe spate. Cred ca am mancat sambata 150pc. Serios! Sunt umflata ca cimpoiul

CITAT(julyalina @ 04-06-2007, 02:07 PM) *

pupic.gif dulcicule , si tu ai fost la nunta in weekendul trecut?

La doua chiar )).gif am citit la tine ca ati fost si voi. Si noi tot pana pe la 4.30 am stat. Si acum dorm pe mine.....

CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 02:14 PM) *

Frumusica foc si ce dotari swoon.gif swoon.gif

pupic.gif hug.gif

Daaaa Ina )).gif , traiasca sutienele push up dry.gif

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 02:01 PM) *

May, sa stii ca tonul meu de mai sus e glumet, sa nu crezi ca m-am bosumflat. Mi-ai facut pofta de omleta. Iar. Te tuc give_rose.gif pupic.gif
May
Stai linistita ca am inteles ideea, mai ales ca nu aveai de ce sa te superi ca iti fac pofta de omleta, ca nu e cine stie ce minune care te ingrasa )).gif. Chiar te sfatuiesc sa prestezi blum.gif
Lenomiss
Hello Dulci !
Imagine
Uite poposesc si eu pe la tine dupa o absenta maricica
Ai fost tare frumusel imbracata ..
Ca sa nu mai zic de tine .. Esti scumpa foc ! floare.gif
Imagine
danyhoney
Pup fata dulcica !!!!

Ce sexy ai fost la nunta ..... si ce dotariiiiii !!!! Si ce smecher cu sapca verde ai avut langa tine )).gif

hug.gif
ina_ceva
Chiar frumusel B. Pacat ca e luat blum.gif blum.gif
danyhoney
Bueeeyyyyy, Ina !!! La columbianul din jurnalul lui Tzutzi te-ai bagat ..... acum si la B. ???? )).gif )).gif )).gif
May
Da ina, i-ai tu pe toti dry.gif )).gif
danyhoney
Cam nesatula Ina , nu ???? )).gif )).gif
May
De cand i-am zis ca nu conteatza tzatzele, se baga cu fundul sa ii ia pe toti, noua nu ne mai lasa nimic dry.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Pai B., desi e luat, poate fi admirat wink1.gif .Columbianul poate fi mai mult decat admirat naughty.gif devil.gif

Neatza, dulcico!
Vin cu cafelutza gata preparata la tine pupic.gif
julyalina
'neatza dulcicule pupic.gif

mai dormi pe tine? naughty.gif
Amazoana
CITAT(Lenomiss @ 04-06-2007, 07:08 PM) *

Hello Dulci !
Imagine
Uite poposesc si eu pe la tine dupa o absenta maricica
Ai fost tare frumusel imbracata ..
Ca sa nu mai zic de tine .. Esti scumpa foc ! floare.gif
Imagine

Chiar eram supi ca nu ai mai venit in vizita sorry.gif dar te iert pupic.gif
Hai, apuca-te si povesteste ce ai mai facut si cum te simti

CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 08:18 PM) *

Pup fata dulcica !!!!

Ce sexy ai fost la nunta ..... si ce dotariiiiii !!!! Si ce smecher cu sapca verde ai avut langa tine )).gif

hug.gif

Neataaaaa cheer.gif Mi-era dor de tineeeeeeeeeeeeeeeee pupic.gif
Multumesc, dar dotarile sunt false...traiasca buretii blum.gif
Doamne ajuta, smecherul si-a lasat sapca acasa )).gif
Tu ce faci? Sunteti pe ultima suta, nu? Mai aveti 10 zile? Am vazut ultimele poze, cele cu dressingul. Imi place mult culoarea tapetului. E calda........

CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 09:12 PM) *

Chiar frumusel B. Pacat ca e luat blum.gif blum.gif

Uliuliuuuuuuuuuuuuuuuu blink.gif .........iti place babuinul meu? Fata, are o burticuta mareee )).gif )).gif dar nu-i problema, eu ti-l dau (DAR DOAR CU IMPRUMUT, CA-L VREAU INAPOI!!!!!!!)

CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 12:39 AM) *

Da ina, i-ai tu pe toti dry.gif )).gif

Lasa May, ca-l ai si tu pe Remy, bunaciunea ta......... hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 05-06-2007, 07:36 AM) *

Pai B., desi e luat, poate fi admirat wink1.gif .Columbianul poate fi mai mult decat admirat naughty.gif devil.gif

Neatza, dulcico!
Vin cu cafelutza gata preparata la tine pupic.gif

De unde ai luat-o? Vreau si eu!!!!
anaoi
si eu vreau...pls,pls,pls....
Amazoana
CITAT(julyalina @ 05-06-2007, 08:30 AM) *

'neatza dulcicule pupic.gif

mai dormi pe tine? naughty.gif

Neata Canarule pupic.gif
Da, inca dorm, ca e asa de cald noaptea ca nu ma pot odihni bine.........
Aseara am fost pe faleza la o bere (care a fost de fapt Ice Tea) si era atat de cald, nu adia nimic.......iar marea parea un lac, nici un valulet.....da Anca am pupat marea din partea ta!
luchi
Hei, frumusete mica...Aratai foarte bine, nu iti mai face atatea griji. pupic.gif
Amazoana
Luchisor, draga mea draga, hai si tu sa bei o cafea cu noi! pupic.gif Si poate ai timp sa ne spui si ce mai faci. Mi0-e dor de tineeeeeeeeeeeee

CITAT(luchi @ 05-06-2007, 09:39 AM) *

Hei, frumusete mica...Aratai foarte bine, nu iti mai face atatea griji. pupic.gif

Deah......stii tu ca defectele se pot ascunde, dar raman...........
Esti bine?
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 05-06-2007, 08:37 AM) *

CITAT(danyhoney @ 04-06-2007, 08:18 PM) *

Pup fata dulcica !!!!

hug.gif

Neataaaaa cheer.gif Mi-era dor de tineeeeeeeeeeeeeeeee pupic.gif
Multumesc, dar dotarile sunt false...traiasca buretii blum.gif
Doamne ajuta, smecherul si-a lasat sapca acasa )).gif
Tu ce faci? Sunteti pe ultima suta, nu? Mai aveti 10 zile? Am vazut ultimele poze, cele cu dressingul. Imi place mult culoarea tapetului. E calda........

Neata !! Am sutit si eu o cafea de la tine )).gif

Da , mai avem 10 zile ca sa terminam totul si apoi incepem sa caram .

Ai vazut pozele puse aseara ??? naughty.gif

hug.gif Si mai intru cand mai pot
Amazoana
Le-am vazut acum si pe acelea. Mi s-a zburlit pielea cu podul acela peste trepte.......... dry.gif
bubbles
Neata frumoaso hug.gif .Te pup repede ca ma apuc de treaba si apoi de studiu aprofundat lol.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 11:21 AM) *

Neata frumoaso hug.gif .Te pup repede ca ma apuc de treaba si apoi de studiu aprofundat lol.gif

Neata back
Spor la invatat pupic.gif
Mie imi pica ochii, mai rau decat ieri . cred ca e si de la vreme, ca e innorat tare aici.......
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.