Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
bubbles
Si la noi e innorat blink.gif .Asa uart mi`e ca am de invatat ca nu am numai o materie ci 4 si la una e cel mai naspa prof din fac bang.gif
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 05-06-2007, 11:28 AM) *

CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 11:21 AM) *

Neata frumoaso hug.gif .Te pup repede ca ma apuc de treaba si apoi de studiu aprofundat lol.gif

Neata back
Spor la invatat pupic.gif
Mie imi pica ochii, mai rau decat ieri . cred ca e si de la vreme, ca e innorat tare aici.......

dylly nu mai poate folosi scuza asta.....
Anna
Neata Dulci. Ce mai faci? give_rose.gif
Ai vreo cafea si pt mine? biggrin.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 05-06-2007, 12:19 PM) *

Neata Dulci. Ce mai faci? give_rose.gif
Ai vreo cafea si pt mine? biggrin.gif

Allways pupic.gif
Imagine
asta e mai mult o cioco calda, cu chestii prin ea, dar merge, nu?
anaoi
nu,nu...il nenorocesti pe dylly aici
Amazoana
CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 11:33 AM) *

dylly nu mai poate folosi scuza asta.....

Da di ce ti-i somn, hammmm?????

CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 12:26 PM) *

nu,nu...il nenorocesti pe dylly aici

Lasa sa bea si fata reaoooo tease.gif
anaoi
mi-i somn, pur si simplu....
Amazoana
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 11:33 AM) *

Si la noi e innorat blink.gif .Asa uart mi`e ca am de invatat ca nu am numai o materie ci 4 si la una e cel mai naspa prof din fac bang.gif

oooofff, stiu cum e......... dry.gif

CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 12:28 PM) *

mi-i somn, pur si simplu....

Hai sa facem miscare. Fii atenta aici: ImagineImagine -noi doua lol.gif
anaoi
si tu chiar crezi ca reusim sa ne sincronizam?
Amazoana
Imagine iote ai aici

CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 12:31 PM) *

si tu chiar crezi ca reusim sa ne sincronizam?

Macar la zambete grin.gif

Imagine Imagine Imagine Imagine

ImagineImagineImagine

Imagine

ImagineImagine

ImagineImagine

ImagineImagineImagine
anaoi
grin.gif grin.gif )).gif )).gif )).gif )).gif )).gif
anca veselie
ce tari sunt )).gif
un pupic dulce pt o dulcica pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 05-06-2007, 12:45 PM) *

ce tari sunt )).gif
un pupic dulce pt o dulcica pupic.gif

Sar'naaaaaaaaaa si tie unul!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Anna
dulci Super animatiile blum.gif si ms de cafelutza
Aia cu pampoane roz sunt eu, clar )).gif )).gif )).gif
Dylly, nu-mi fura cafeaua biggrin.gif
anca veselie
hai ca am citit si din urma. imi pare tare rau pt avansarea ta pupic.gif nu stiu cum as putea sa te consolez, gandeste-te doar ca macar ai ajuns acolo prin fortele tale proprii pupic.gif o sa vina si timpul tau pupic.gif
sunteti niste frumosi tu si B. las' ca o sa dea el burtica jos! mi-a placut si rochita si decolteul naughty.gif
ti-ai luat crema anticel? ai trecut la treaba?
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 05-06-2007, 12:49 PM) *

dulci Super animatiile blum.gif si ms de cafelutza
Aia cu pampoane roz sunt eu, clar )).gif )).gif )).gif
Dylly, nu-mi fura cafeaua biggrin.gif

Asta i-am zis si eu blum.gif

CITAT(anca veselie @ 05-06-2007, 12:53 PM) *

hai ca am citit si din urma. imi pare tare rau pt avansarea ta pupic.gif nu stiu cum as putea sa te consolez, gandeste-te doar ca macar ai ajuns acolo prin fortele tale proprii pupic.gif o sa vina si timpul tau pupic.gif
sunteti niste frumosi tu si B. las' ca o sa dea el burtica jos! mi-a placut si rochita si decolteul naughty.gif
ti-ai luat crema anticel? ai trecut la treaba?

Am uitat mad.gif
Azi nu am banuti la mine, poate maine....... unsure.gif

In legatura cu avansarea.......da, ma consoleaza gandul acesta si faptul ca sunt singura angajata fara pile aici! Sac! Rusine celorlalti devil.gif
anaoi
hm...dylly cik tre sa se cuminteasca. buf
Amazoana
CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 01:43 PM) *

hm...dylly cik tre sa se cuminteasca. buf

De ce????????Ce ai patit? La ce te referi?
anaoi
pai sa nu mai fur cafeaua altora....
Amazoana
CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 03:50 PM) *

pai sa nu mai fur cafeaua altora....

Nooooo, tie iti dau cate una mareeeeeeeeeeeeee, ca sa nu trebuiasca sa furi. Si apoi fetele sigur nu se supara, impart, nu? Se pune altfel problema acum: tu imparti? )).gif
anaoi
zatul
anca veselie
cum de ai uitat? hmmm, pun jordia pe funduletzu tau doh.gif maine vezi sa nu mai uiti. pupic.gif
anaoi
CITAT(anca veselie @ 05-06-2007, 03:58 PM) *

cum de ai uitat? hmmm, pun jordia pe funduletzu tau doh.gif maine vezi sa nu mai uiti. pupic.gif

sorry, anca dar o apar eu pt ca dylly vrea cafea maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare maine
anca veselie
)).gif )).gif bine dylly, o iert pt cafeaua ta pupic.gif
anaoi
la schimb pt iertarea lui dulci...promit ca data viitoare sa rad no-stop. mint...ma opresc sa respir...
anca veselie
pupic.gif pupic.gif dada, vreau dylly vesel!
anaoi
il vei avea. dar ne intalknim numai noi 2 ca altfel ma alerga lume aprin bucuresti sa ma inchida la spitalul 9
Amazoana
No Doamne ce fete vesele si dragi am aici! pupic.gif
Si eu sunt foooaaaaaarte vesela
cu atat mai mult cu cat sunt ajutata de niste whisky cu cola blushing.gif Da Dylly, iti dau si tie.
Cred ca B pleaca undeva sapt viitoare sorry.gif , ma imbat sa uit..... sad.gif dar promiteti-mi ca veniti voi, sa ne destrabalam, da?

CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 04:25 PM) *

il vei avea. dar ne intalknim numai noi 2 ca altfel ma alerga lume aprin bucuresti sa ma inchida la spitalul 9

Si iooooooooooooooooooooooooooooo
anca veselie
unde pleaca B?
pufff, m-as baga si eu la ce bei tu naughty.gif
Amazoana
In voiaj............. sorry.gif
Hai!

Auzi Anca, ce-ar fii s-o iei pe Ioana de-o dendrita si sa veniti la mine intr-un we? Am o problema insa. Am doua paturi de 2 pers si nu stiu cum sa dormim.......... dry.gif
anaoi
ha,ha,ha...nu zi de doua ori
Amazoana
CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 04:39 PM) *

ha,ha,ha...nu zi de doua ori

mad.gif asta e a taspea oara de cand tot zic
anaoi
da mey, da dylly mai are medi pana pe 17.06. dupa aceea.
Amazoana
CITAT(anaoi @ 05-06-2007, 04:47 PM) *

da mey, da dylly mai are medi pana pe 17.06. dupa aceea.

Dupa, dupa.....Anca, ce zici?
anaoi
dylly zice DAAAAAA
anca veselie
si anca zice daaaa cheer.gif
cel mai sigur in iulie naughty.gif
anaoi
yeap...

pa pe maine
Amazoana
Papa Dylly pupic.gif
Vine si Ina, we have a deal!
Acum daca aude Dany dulce se supara ca ea nu poate venii....................
anca veselie
ofofof. o sa vina si ea la un mom dat smile.gif
May
et moi? cry.gif
luchi
CITAT(dulcikatty @ 05-06-2007, 02:35 PM) *

Auzi Anca, ce-ar fii s-o iei pe Ioana de-o dendrita si sa veniti la mine intr-un we? Am o problema insa. Am doua paturi de 2 pers si nu stiu cum sa dormim.......... dry.gif

hihihiiii...pun la bataie cortul meu de 3 persoane, in care, la nevoie, pot incape si 7 lol.gif . Mi-as trimite sotul de acasa, daca as avea unde... laugh.gif . Ma primiti si pe mine in club? grin.gif
ina_ceva
CITAT(luchi @ 05-06-2007, 06:49 PM) *

hihihiiii...pun la bataie cortul meu de 3 persoane, in care, la nevoie, pot incape si 7 lol.gif . Mi-as trimite sotul de acasa, daca as avea unde... laugh.gif . Ma primiti si pe mine in club? grin.gif

Luchi, ai putea sa-l trimiti pe babuin cu cortul wink1.gif
tania
buna fetelor
mada, super pozele!!!
fetelor da,harnice ati fost, am avut ce citi din urma
Titou
Mada ,ce mumoasa esti mai,nu-s ce te tot plangi atata ca arati bine nu ai de slabit ,doar sa faci atentie sa nu o iei invers!!!
Anna
Faceti petrecere! cheer.gif si eu, si eu blum.gif grin.gif

Lasa ca noi ramanem aici virtual. Cat o sa fie plecat babu tau?
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 05:41 PM) *

et moi? cry.gif

Oooffff si tu esti departe........... sad.gif dar ne vedem cu toatele cand vii, da? pupic.gif

CITAT(luchi @ 05-06-2007, 06:49 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 05-06-2007, 02:35 PM) *

Am echilibrat situatia: sunt Anca, Ioana si Ina, deci dormim doua si doua. Tu dormi alaturi de babu tau, dar ziua stai cu noi. Nuuuuuuuuu???????????? pupic.gif

CITAT(tania @ 05-06-2007, 09:23 PM) *

buna fetelor
mada, super pozele!!!
fetelor da,harnice ati fost, am avut ce citi din urma

Buna Tania. Moaaa, da' ce ocupata esti, de cateva zile nu te-am mai vazut. Esti bine? Ce faci?

CITAT(Titou @ 05-06-2007, 10:36 PM) *

Mada ,ce mumoasa esti mai,nu-s ce te tot plangi atata ca arati bine nu ai de slabit ,doar sa faci atentie sa nu o iei invers!!!

Multumesc. Nu mai zice asa ca m-ai mai vazut si stii ca-s dolofana.
Dar te pup si-ti multumesc ca esti draguta pupic.gif
Tu ce faci? Ce face boy-ul?

CITAT(annaiss_derrian @ 05-06-2007, 10:42 PM) *

Faceti petrecere! cheer.gif si eu, si eu blum.gif grin.gif

Lasa ca noi ramanem aici virtual. Cat o sa fie plecat babu tau?

Annaiss, draga mea, facem big party si vom pune, evident si poze. Cu noi late pe jos )).gif )).gif )).gif Dylly stiiieeeeeeeeeeeee )).gif )).gif )).gif )).gif
Tu ce faci?Ce ai facut azi?
B. Va sta 5 luni in cel mai bun caz. Adica se va intoarce in noiembrie sorry.gif
bubbles
In noiembrie ohmy.gif .eu am crezut ca se intoarce in cateva zile sorry.gif .Ehh lasa ca suntem noi lng tine hug.gif
Amazoana
Manca-v-as eu pe voi de fete dulci!!!!!!Multumesc Bubbles hug.gif pupic.gif pupic.gif
Ce faci? cum te simti? pupic.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 05-06-2007, 04:24 PM) *

Acum daca aude Dany dulce se supara ca ea nu poate venii....................[/color]

lol.gif lol.gif pupic.gif fetele si nu ma supar ...de data asta blum.gif Lasa ca imi scot eu parleala naughty.gif
julyalina
'neatza dulcicule !

CITAT(dulcikatty @ 05-06-2007, 09:39 AM) *

Aseara am fost pe faleza la o bere (care a fost de fapt Ice Tea) si era atat de cald, nu adia nimic.......iar marea parea un lac, nici un valulet.....da Anca am pupat marea din partea ta! [/color]

data viitoare sa o pupi si din partea mea pupic.gif si sa-i spui ca abia astept sa o vad naughty.gif

io am venit cu cafelutza blum.gif

Imagine

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.