Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
May
Pai la mine in zona ( in Ploiesti) si chiar si la Remy ( in Resita) se spune despre oamenii care mananca mult, pana nu mai intra nimic in ei, ca au mancat ca niste modoveni. Nu stiu de unde e vorba asta, dar e primul lucru care imi vine ``la gura`` cand vad pe cineva ca baga in el ca spartul )).gif

Sa mai zic ceva de modoveni? Dar nu ma linsati ca eu doar va comunic ce se mai zice lol.gif

Se zice ca daca te iei de un moldovean, te iei de 3 sferturi din Bucuresti )).gif

NU uitati: nu omorati mesagerul w00t.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 12:48 PM) *

Pai la mine in zona ( in Ploiesti) si chiar si la Remy ( in Resita) se spune despre oamenii care mananca mult, pana nu mai intra nimic in ei, ca au mancat ca niste modoveni. Nu stiu de unde e vorba asta, dar e primul lucru care imi vine ``la gura`` cand vad pe cineva ca baga in el ca spartul )).gif

Sa mai zic ceva de modoveni? Dar nu ma linsati ca eu doar va comunic ce se mai zice lol.gif

Se zice ca daca te iei de un moldovean, te iei de 3 sferturi din Bucuresti )).gif

NU uitati: nu omorati mesagerul w00t.gif

lol.gif Asta stiam si eu, dar tac malc )).gif

CITAT(ina_ceva @ 14-06-2007, 12:36 PM) *

Auzi? Tu te iei de moldoveni? Ca vin la tine si te mananc devil.gif

Nu te supara, ca vb despre moldovenii de peste Prut! Na May, ca ne-am scos! )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .
May si eu mi`s moldoveanca dry.gif dar si eu stiam faza asta cu mancatul si mai stiu si cu bautul .. ca la fel se zice .. ca moldo sunt cam betivani lol.gif
Amazoana
Bine ai venit Bubbles. ce face D-ra azi?

CITAT(annaiss_derrian @ 14-06-2007, 12:33 PM) *

Sarut mana pt suc blum.gif pupic.gif
A fost tare buuuun.
Pai ieri am fost la un amic, am vazut un film...am ajuns tz acasa si n-am culcacit.
Nimic interesant biggrin.gif

Azi astept sa treaca ziua de work si mai vedem wink1.gif

Hmmmm, la ce prieten te-ai dus tu sa vezi un film? naughty.gif Foaaaarte interesant...........
bubbles
Dulci dra azi e singura ca babu e la servici asa ca tb sa mi`o scobesc singura lol.gif lol.gif .Glumesc blum.gif blum.gif blum.gif .
Sunt bine dispusa azi desi .. as sari pe cantar dar nu `i acasa .l`am dat cu chirie prin vecini lol.gif
Amazoana
Eu sunt extrem de prost dispusa.........noroc ca sunteti aici si imi mai descretesc fruntea.
May
CITAT(dulcikatty @ 14-06-2007, 11:57 AM) *

Nu te supara, ca vb despre moldovenii de peste Prut! Na May, ca ne-am scos! )).gif

Taci buei ca aki e de peste Prut si daca intra aici ne face albie de porci pe amandoua lol.gif
anaoi
chestia e ca ina o ineaca pe dulci la propriu...dar no problem, dylly te apara cu stoicism grin.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 14-06-2007, 01:42 PM) *

chestia e ca ina o ineaca pe dulci la propriu...dar no problem, dylly te apara cu stoicism grin.gif

Multumesc pt aparare, scutul meu. Dar cum sa ma inece Ina? Ca eu stiu sa inoooooooooot )).gif

CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 01:20 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 14-06-2007, 11:57 AM) *

Taci buei ca aki e de peste Prut si daca intra aici ne face albie de porci pe amandoua lol.gif

Ooo, dar Aki stie ca noi glumim si nu se va supara, nu? pupic.gif Aki
anaoi
te ineaca cu grija...
Amazoana
Meniu partial:
Cafea 0p
lapte 0.5p
miere 0p
2 biscuiti de secara 1p
200g suc natural de caise 2p
150g sunca presata de pui - Ina, Anca help pls
100g iaurt 1p
branza proaspata de vaci 3 lingurite 1.5p
iar cafea 0p
Am si doua nectarine pt mai tarziu.
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 02:43 PM) *

dulci sa te vad eu cum mai inoti legata de maini si de picioare cu greutati care te trag la fund lol.gif

Imitand pestii blum.gif pupic.gif Si apoi, baldabaaac la fund

May, cum sa fac sa recunosc o tigaie de teflon buna. ca sunt atatea imitatii pe piatza....................
anca veselie
sunca o punctam: 20g - 0.5p, 150g vin 3.75p, putem rotunji la 4 p.

ce biscuiti de secara si ce suc ai baut? adica cum ai calculat punctajul?
sunt mandra de tine ca ai inceput sa papi mai frumos! pupic.gif
May
dulci chiar nu stiu cum sa recunosti tigaile pt ca vad atatea in magazin si scumpe dar sunt varza dry.gif. Cred ca cel mai bine e sa mergi pe increderea in numele firmei si recomand Tefal caci nu am auzit pe nimeni ever sa se planga de o tigaie de la ei rolleyes.gif
Amazoana
Bine Anca, deci 10p pana acum.
am mancat niste biscuiti de la Kaufland. Sunt cu secara si fulgi...habar-n'am. Sucul este "fruttia nectar".
Multumesc pt apreciere pupic.gif
Punctajul nu l-am calculat, l-am luat din liste wink1.gif

CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 02:54 PM) *

dulci chiar nu stiu cum sa recunosti tigaile pt ca vad atatea in magazin si scumpe dar sunt varza dry.gif. Cred ca cel mai bine e sa mergi pe increderea in numele firmei si recomand Tefal caci nu am auzit pe nimeni ever sa se planga de o tigaie de la ei rolleyes.gif

Da, Tefal suna bine, dar sunt asa scumpe.............orcum imi trebuie, ca am una asa de naspa...orice se lipeste in ea sad.gif
Am tot citit ce gatesti si de fiecare data imi spun sa-mi iau o tigaie buna...
anca veselie
pupic.gif stii ca mi-esti draga naughty.gif
daca mai ai ambalajele putem calcula punctajul exact blum.gif oricum stai bine!~
May
Adevarul e ca o tigaie buna e indispensabila atunci cand vrei sa mananci sanatos, mai ales cand tii o dieta. Vezi ca zicea lyra la neuroni ca ea si-a luat-o cu aprox 500 de mii din kaufland. Dai un ban gramada, dar merita... eu nu pot sa mai traiesc fara ea blushing.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 03:04 PM) *

Adevarul e ca o tigaie buna e indispensabila atunci cand vrei sa mananci sanatos, mai ales cand tii o dieta. Vezi ca zicea lyra la neuroni ca ea si-a luat-o cu aprox 500 de mii din kaufland. Dai un ban gramada, dar merita... eu nu pot sa mai traiesc fara ea blushing.gif

De-ar fii numai 500 mii.....multumesc mult, voi cauta. Am vazut la Kaufland,dar era un stand intreg si nu am avut rabdare sa ma uit.

CITAT(anca veselie @ 14-06-2007, 03:03 PM) *

pupic.gif stii ca mi-esti draga naughty.gif
daca mai ai ambalajele putem calcula punctajul exact blum.gif oricum stai bine!~

Caut imediat la suc. La biscuiti n-am cum, ca sunt vanduti vrac.Revin.
anca veselie
cat de mari sunt biscuitii?
Amazoana
Biscuiti: diametrul era de 5 cm (mai am si i-am masurat cu rigla tease.gif )
Suc: 73kcal/ 100g
Lipide 0.05g
E bine asa?
anca veselie
sucul 2.5 p, iar biscuitii au mai multe pct, sa zicem 3 pct 2 biscuiti, chiar 3.5, calculasem undeva dar nu mai stiu unde. sa intrebam la neuroni grin.gif
Amazoana
ma omori! )).gif

Deci am mancat deja 14p? blink.gif
anca veselie
sunt scumpi biscuitii astia grin.gif

nu fata, cam 12.5p. mai calculeaza-ti o data grin.gif
anaoi
de care biscuiti? eu pe cei populari ii punctez 3 buc la 1 p, cum e in lista
anca veselie
e din ala de secara, l-a masurat si are diametrul 5 cm blink.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 14-06-2007, 03:42 PM) *

de care biscuiti? eu pe cei populari ii punctez 3 buc la 1 p, cum e in lista

Nu-s d'aia populari Dylly, sunt cu fugi, chestii trestii. Hai, scoate-ma tu, ca Anca imi pune 10p un biscuite tease.gif joking

CITAT(anca veselie @ 14-06-2007, 03:46 PM) *

e din ala de secara, l-a masurat si are diametrul 5 cm blink.gif

Meeeiii, 5cm e mai mic decat diametrul palmei mele fara des'te blum.gif
E mici
anca veselie
e mari tease.gif stiu despre care vb tease.gif
si m-am uitat pe linie cat inseamna, da!?!?!? blum.gif
anaoi
ho. nu va certati..dulci baga un mers pe jos pana acasa si gata
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 14-06-2007, 03:51 PM) *

e mari tease.gif stiu despre care vb tease.gif
si m-am uitat pe linie cat inseamna, da!?!?!? blum.gif

No ca si tu esti tacanita! Acum suntem 3 in clubul asta. Nu cred ca ne indoim de primele 2..... lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(anaoi @ 14-06-2007, 03:54 PM) *

ho. nu va certati..dulci baga un mers pe jos pana acasa si gata

Iooooooooooi, doar nu te-ai dilit? pana acasa? Las ca vezi tu cat e de departe........
Mai bine ma duc la un restaurant diseara yahoo.gif
anaoi
nu nu m-am dilit....dylly merge pe jos in fiecare zi cel putin 30 minute...asa ca indianul talpa iute sa devii pt biscuitii aia
anca veselie
bueeeey, dar nu ne certam tease.gif
acum te-ai prins ca-s taca? )).gif
anaoi
va contraziceti, asa e.... grin.gif
anca veselie
grin.gif

dupa indelungi deliberari cu consiliul, am decis sa punctam biscuitele cu 1p grin.gif asa ca ai pana acum 11.5p. e bine? tease.gif
May
O stiti pe aia cu indianul talpa-iute, cum te prinde, cum te f _ _e lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
acum am aflat-o
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 14-06-2007, 04:17 PM) *

grin.gif

dupa indelungi deliberari cu consiliul, am decis sa punctam biscuitele cu 1p grin.gif asa ca ai pana acum 11.5p. e bine? tease.gif

Multumeeeeeeeeesc pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 04:22 PM) *

O stiti pe aia cu indianul talpa-iute, cum te prinde, cum te f _ _e lol.gif lol.gif lol.gif

Doar ce i-am trimis MP lui Dylly cu zicala asta, ca-mi fu' rusinica s-o spun pi post lol.gif
May
eu sunt mai nesimtita lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
hai maaaaa
luisssa
aloooooooooo dry.gif
e vreun instalator pe-aici?? )).gif )).gif
bubbles
Dulci pe unde esti? blum.gif ca vad ca pe idioata esti on blum.gif
luisssa
CITAT(bubbles @ 14-06-2007, 07:37 PM) *

Dulci pe unde esti? blum.gif ca vad ca pe idioata esti on blum.gif

huh )).gif )).gif )).gif
toata lumea stie de idioata ??? )).gif )).gif )).gif
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 14-06-2007, 01:42 PM) *

Hai, ia-i apararea repede dry.gif . Lasa ca te prind eu in WE devil.gif blum.gif

CITAT(dulcikatty @ 14-06-2007, 02:34 PM) *

Multumesc pt aparare, scutul meu. Dar cum sa ma inece Ina? Ca eu stiu sa inoooooooooot )).gif

Ai pus punctul pe I...eu nu stiu blushing.gif ...cred ca mi-o iau wacko.gif

Tigaie am luat eu din carrefour, de la Tefal si am dat 370 wink1.gif
Amazoana
Eu nu inec pe nimeni!
Tigaie asa ieftina vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Sorry, nu pot sta, am musafiri.
ina_ceva
Nu se poate sa fie preturi asa mari la voi fatza de bucuresti dry.gif

Du-te si petrece cu B ca va pleca in curand pupic.gif
bubbles
Imagine
ina_ceva
Neatza, dulcico!

Ia zi, te oferi sa ma ajutzi sa iau cat mai putine guri de apa cand intru in mare? (adica lectii de inot grin.gif )
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 15-06-2007, 08:58 AM) *

Neatza, dulcico!

Ia zi, te oferi sa ma ajutzi sa iau cat mai putine guri de apa cand intru in mare? (adica lectii de inot grin.gif )

Sigur ca da!
Neata pupic.gif

CITAT(bubbles @ 15-06-2007, 08:03 AM) *

Imagine

Asa sunt si eu. Fetelor, parintii babuinului pleaca in seara asta blink.gif cheer.gif ce le-o fi venit????????
ina_ceva
Poate a vorbit B. cu ei, sa le-a atras atentzia altcineva, sau poate s-au gandit mai bine la nevoile voastre.
....sau au citit pe forum )).gif ...

Oricum, e f bine wink1.gif
danyhoney
Neata , Mada

Se vede ca ai musafiri , nici macar cafea nu ai facut azi )).gif

Super ca pleaca parintii lui cheer.gif cheer.gif

Ina , ma ofer si eu sa te invat sa inoti dar trebuie sa te deplasezi pana aici blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.