Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Amazoana
CITAT(anaoi @ 18-06-2007, 09:47 AM) *

wow...cafea ...supe rdulci, mersi mult de tot.

hug.gif

stiam eu ca CINEVA o va aprecia pupic.gif
anaoi
acel cineva apreciaza mereu chestiile astea
anca veselie
pupic.gif pupic.gif neatza pupic.gif
red_rose
am trecut sa va salut....

Imagine
Amazoana
Buna Anca, Anto
Ce faceti? Cum a fost we? Serviti o cafea pupic.gif
anca veselie
multu, am servit! buna raaaau grin.gif
Amazoana
S-o vezi pe cea pe care am baut-o in Neptun, duminica wink1.gif Am fotografiat-o. B imi tot spunea ca sunt ca ciobanitele care nu au vazut in viata lor cafea blushing.gif
Le descarc diseara
anaoi
ha. nu stia ca exista un neuron care le apreciaza in fiecare idmineata? deci si dylly e un ciobanel care nu a vazut cafea in viata lui... grin.gif
dany
Ia zi , mey , dylly -ciobanel ... cate tone de cafea bei tu / zi ? pupic.gif

Mie mi s-a pus pata pe o cafea cu gheata .....dar trebuie sa-mi pun pofta in cui pana dam drumul la frigiderul de la casa , aici nu am gheata doh.gif
Amazoana
o cafea cu gheata frisca si topping de cioco am baut eu........mmmmmmmmmmm
anaoi
dylly fuse sambata la intalnire cu fetele si ingurgita un iced coffee frappucino mocha

CITAT(danyhoney @ 18-06-2007, 12:29 PM) *

Ia zi , mey , dylly -ciobanel ... cate tone de cafea bei tu / zi ? pupic.gif

Mie mi s-a pus pata pe o cafea cu gheata .....dar trebuie sa-mi pun pofta in cui pana dam drumul la frigiderul de la casa , aici nu am gheata doh.gif

nu beau tone...una dimineata, una la 10.00 si una pe la 15.00...in afra de aiai d edimineata restul sunt ness slabe
dany
Asa , faceti-mi in ciuda acum box.gif
anaoi
pai cand o sa te dai in balansoar cine o sa ne faca in ciuda noua?
dany
Stai , mai , ca inca nu il am ...

Stii ca ai un loc rezervat pe balansoar , nu ? Nu e vina mea ca esti asa departe . Dar ....sa stii ca ... nu voi face nici o poza in care sa ma vezi stand pe balansor si band o cafea cu gheata naughty.gif
anaoi
nici macar umbra d epoze nu vei face, ca ti le face dylly. sic
dany
lol.gif naughty.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 18-06-2007, 01:16 PM) *

Stai , mai , ca inca nu il am ...

Stii ca ai un loc rezervat pe balansoar , nu ? Nu e vina mea ca esti asa departe . Dar ....sa stii ca ... nu voi face nici o poza in care sa ma vezi stand pe balansor si band o cafea cu gheata naughty.gif

Da di ce? dry.gif
Si io vrea sa vina la tineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baby.gif
dany
Io asteapta pe tine , Mada cheer.gif hug.gif
Amazoana
Bine. Vin cu Dylly si dormim in gradina pupic.gif
dany
In gradina ??? Adica pe balansoar , nu ? blum.gif Treaba voastra unde dormiti ....doar sa nu raciti tease.gif
Amazoana
Pe jos. Sau in hamac? )).gif
Cred ca dupa ce vei termina cu toate acasa, asa te vei plictisii.........ti se va parea ca stai toata ziua. La mine asa a fost!
dany
Sper sa nu ma plictisesc ..... Am o gradina destul de mare si acolo tot timpul e ceva de facut . Cand terminam cu toate in casa va trebui sa aranjam un pic si cabanutza . Eu zic ca imi voi gasi cate ceva de facut , sa vedem.
amalia0701
Servus dragutza!
Am venit sa te pupicesc si sa te imbratzisez, o sa treaca repede cele 5 luni pupic.gif
Anna
Neatza!
M-am intors...dai un suc? blum.gif
pupic.gif Dulci
anaoi
deci pe bune dati-i una lui dylly dupa ceafa...mi-e somn de mor, sunt cu rusii, nu am stare si sincer era sa atipesc cu capul pe birou...asta dupa 3 cafele
dany
Cum sa atipesti , mey ??? ImagineN-ai de lucru ? hug.gif
anaoi
si ce daca...mi-e somn...mi s einchid ochii la propriu...care se ofera pe post de scobitori?
dany
Ca sa nu zici ca nu te ajuta nimeni cu una dupa ceafa ....uite aici Imagine
anaoi
multumesc hug.gif
dany
Cu pla
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 18-06-2007, 01:58 PM) *

Servus dragutza!
Am venit sa te pupicesc si sa te imbratzisez, o sa treaca repede cele 5 luni pupic.gif

Multumeeeesc. Acum iar am picat in melancolie. Imi vine sa plaaaaaaaaaaang. Daca as plang, cred ca m-as simtii mai bine.....las ca ma duc eu acasa!

CITAT(annaiss_derrian @ 18-06-2007, 02:04 PM) *

Neatza!
M-am intors...dai un suc? blum.gif
pupic.gif Dulci

Cum a fost la Sibiu? Si prietenii nostrii sunt acolo pana joi.........Imagine

CITAT(anaoi @ 18-06-2007, 02:13 PM) *

deci pe bune dati-i una lui dylly dupa ceafa...mi-e somn de mor, sunt cu rusii, nu am stare si sincer era sa atipesc cu capul pe birou...asta dupa 3 cafele

Si mie mi se inchid ochii.......
dany
Imagine Nu plange , Dulci !!!! Te cred ca iti e greu dar ... daca plangi nu il aduci mai repede acasa hug.gif . Incearca sa iti gasesti tot timpul ceva de facut , poate asa nu te mai gandesti tot timpul doar la el .
May
Suntem alaturi de tine si sper sa treaca repede timpul hug.gif
dany
pupic.gif fetele !! Ne vedem diseara sau maine .
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 18-06-2007, 02:40 PM) *

Imagine Nu plange , Dulci !!!! Te cred ca iti e greu dar ... daca plangi nu il aduci mai repede acasa hug.gif . Incearca sa iti gasesti tot timpul ceva de facut , poate asa nu te mai gandesti tot timpul doar la el .

Da sad.gif stiu, dar azi e acuta situatia. Pana ma obisnuiesc iar singura, sa aud frunzele vorbind si pasarelele ciripind mai dureaza

CITAT(danyhoney @ 18-06-2007, 02:55 PM) *

pupic.gif fetele !! Ne vedem diseara sau maine .

Te pup, sopr la munca!Sau odihna placuta pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 18-06-2007, 02:44 PM) *

Suntem alaturi de tine si sper sa treaca repede timpul hug.gif

Multu' May! pupic.gif pupic.gif
May
Hai curaj gaina ca te tai! )).gif Capul sus si tzatzele inainte. Iti propun o chestie care sigur te va atrage: ce ar fi sa te apuci matalutza de o trasnformare radicala sa il dai pe spate pe B cand se intoarce? Apuca-te de WW serios, de sport, umple-ti sufletul de buna dispozitie, gandeste pozitiv cheer.gif cheer.gif cheer.gif. Cand vine B o sa te gaseasca mai infloritoare ca niciodata give_rose.gif
anaoi
si in loc d eniciodat, dylly a citit conopida .... blink.gif blink.gif blink.gif
May
dylly cum sa infloreasca mai ca o conopida? vrei sa o manance B cu maioneza? lol.gif
anaoi
nuuuuuuu. cu branza si ou la cuptor
Amazoana
CITAT(anaoi @ 18-06-2007, 03:06 PM) *

si in loc d eniciodat, dylly a citit conopida .... blink.gif blink.gif blink.gif

Iti dai seama ca am ras cu lacrimi, nu (alea oricum erau....) Si astia de aici, care stiu ca virgula completez dosare s-au uitat toti uimiti )).gif
Mai dormi zuzo? Ca mai e o taruca si tre sa pleci acasa.........

CITAT(Maybeline @ 18-06-2007, 03:05 PM) *

Hai curaj gaina ca te tai! )).gif Capul sus si tzatzele inainte. Iti propun o chestie care sigur te va atrage: ce ar fi sa te apuci matalutza de o trasnformare radicala sa il dai pe spate pe B cand se intoarce? Apuca-te de WW serios, de sport, umple-ti sufletul de buna dispozitie, gandeste pozitiv cheer.gif cheer.gif cheer.gif. Cand vine B o sa te gaseasca mai infloritoare ca niciodata give_rose.gif

May, asa mi-am propus si data trecuta...nu stiu in ce masura am reusit......oricum, cum vine pun tot la loc (deoarece mi se reface psihicul, nu mananc mai mult)
Voi incerca si de data asta..........multumesc pt sfat, e foarte bun! pupic.gif
anaoi
ooopppssss....
Amazoana
CITAT(anaoi @ 18-06-2007, 03:36 PM) *

ooopppssss....

Ups ce, madam? Doar nu crezi ca mi s-a ofensat "eu"- l? Doamne fereste! pupic.gif
anaoi
nuuuu, dar i-am dat peste cap pe toti colegii tai. auzi, sa razi cand ai de completat dosare...hm.
anca veselie
lol.gif lol.gif dylly ti-e foame?
dulci voiam sa scriu ceva si... am uitat ce lol.gif
ma simt naspaaaaaaaa sad.gif ma doare capul si mi-e cam foame nust de ce...
May
Poate ti-a scazut glicemia huh.gif
anca veselie
puii mei... nu vreau sa pap zahar... o sa pap o lgt de dulceata....
anaoi
nu lui dylly nu ii e foame...nush da ce a citi asa. buf.
May
Si mie mi se mai intampla sa ma doara asa capul fara motiv, sa ma simt aiurea... si se rezolva cu un patratel de cioco neagra... in 30 min sunt ca noua dry.gif
anca veselie
CITAT(Maybeline @ 18-06-2007, 04:14 PM) *

Si mie mi se mai intampla sa ma doara asa capul fara motiv, sa ma simt aiurea... si se rezolva cu un patratel de cioco neagra... in 30 min sunt ca noua dry.gif

grin.gif am papat cioco neagra si ieri... si alaltaieri grin.gif as vrea ca azi sa fie o zi fara abateri naughty.gif
anaoi
ete na...si mai bien s ate doara capul si sa te simti nasol???
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.