Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
Titou
Luissa mama vad ca ai avut parte si tu de experiente ...

Mada mie imi place aici ptr ca este mai intim si mai fain si nu as vrea sa se transforme in babilon ,daca intelegi ce vreau sa spun ...
Nessie
In primul rand va urez "Bine ati venit!" celor noi. flowers1.gif Vad ca Dulci va stie, dar poate ne spuneti si noua cateva cuvinte despre voi. blum.gif
Cat despre avertizare, nu are nimeni, stati linistite. smile.gif

Cititi aici sa va lamurit.
luisssa
CITAT(Nessie @ 26-04-2007, 04:25 PM) *

In primul rand va urez "Bine ati venit!" celor noi. flowers1.gif Vad ca Dulci va stie, dar poate ne spuneti si noua cateva cuvinte despre voi. blum.gif

buna smile.gif
bine v-am gasit!
pe dulci o stiu in carne si oase nu numai virtual smile.gif
eu sunt din cta,30 de ani,casatorita

eu credeam ca am primit avertizare pt ca imi apare un 10 la avertizari sub nr de membru...
si de ce nu am reusit sa pun poza la avatar?

CITAT(Titou @ 26-04-2007, 04:23 PM) *

Mada mie imi place aici ptr ca este mai intim si mai fain si nu as vrea sa se transforme in babilon ,daca intelegi ce vreau sa spun ...

hmmmm
eu inteleg )).gif )).gif si sunt de acord cu tine biggrin.gif

ei,ce crezi tu ca am fost crescuta numa-n puf???
Nessie
CITAT(luisssa @ 26-04-2007, 04:34 PM) *
buna smile.gif
bine v-am gasit!

eu credeam ca am primit avertizare pt ca imi apare un 10 la avertizari sub nr de membru...

Ti-a dat o eroare acolo daca nu ti-a reusit avatarul. Ce ti-a zis? trebuie sa-mi dai mai multe detalii depsre fisierul pe care ai incercat sa il pui.

Cu avertizarea v-ati lamurit, da?
luisssa
CITAT(Nessie @ 26-04-2007, 04:36 PM) *

CITAT(luisssa @ 26-04-2007, 04:34 PM) *
buna smile.gif
bine v-am gasit!

Ti-a dat o eroare acolo daca nu ti-a reusit avatarul. Ce ti-a zis? trebuie sa-mi dai mai multe detalii depsre fisierul pe care ai incercat sa il pui.

Cu avertizarea v-ati lamurit, da?

da,lamurit cu avertizarea smile.gif
Amazoana

Stiu, Titou, mai tii minte? despre asta vb noi pe mess

Nessie, multumesc frumos ca ai intervenit! pupic.gif
Ce faci?Eu inca la muncuta, d'aia nu pot raspunde tot timpul la timp.......

Noi ne stim de pe un alt site, stii despre ce vb. Fetele sunt extrem de dulci, mie una imi sunt cu adevarat aproape de inima, la fel cum imi sunteti si voi
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 04:54 PM) *

Stiu, Titou, mai tii minte? despre asta vb noi pe mess

Nessie, multumesc frumos ca ai intervenit! pupic.gif
Ce faci?Eu inca la muncuta, d'aia nu pot raspunde tot timpul la timp.......

Noi ne stim de pe un alt site, stii despre ce vb. Fetele sunt extrem de dulci, mie una imi sunt cu adevarat aproape de inima, la fel cum imi sunteti si voi

mai uracioasooooo )).gif )).gif
spune ca noi ne stim si "live" )).gif )).gif

tre sa dau o fuga pana la veterinar cu pisoiul
asa sunt eu bleaga,moarta copata merg cu pisicii la dr dar nu tin cont de durerea mea
vb mai tarziu
pup
Amazoana
Bine: dragele mele, eu cu Luissa, ne stim in carne si oase. Ne-am intalnit si tucat pupic.gif si am gasit o gramada de puncte in comun, mult mai multe decat stiam doar vorbind "cu protectia ecranului".....e bine? blum.gif
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 04:59 PM) *

Bine: dragele mele, eu cu Luissa, ne stim in carne si oase. Ne-am intalnit si tucat pupic.gif si am gasit o gramada de puncte in comun, mult mai multe decat stiam doar vorbind "cu protectia ecranului".....e bine? blum.gif

e muuuuuult mai bine asa )).gif
hai ca ies
puuuuuuup smile.gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 26-04-2007, 04:59 PM) *

mai uracioasooooo )).gif )).gif
spune ca noi ne stim si "live" )).gif )).gif

tre sa dau o fuga pana la veterinar cu pisoiul
asa sunt eu bleaga,moarta copata merg cu pisicii la dr dar nu tin cont de durerea mea
vb mai tarziu
pup

Iar ai pisoi???
fetelor, Luissa este disperata dupa pisicute!

CITAT(luisssa @ 26-04-2007, 05:00 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 04:59 PM) *

e muuuuuult mai bine asa )).gif
hai ca ies
puuuuuuup smile.gif

Si eu pup pupic.gif , mai vb maine, pt ca seara nu pot intra de acasa, e balamuc mare la mine.
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 05:01 PM) *
fetelor, Luissa este disperata dupa pisicute! [/color]
Si euuuuu! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 26-04-2007, 05:03 PM) *

De fapt se si vede asta, dupa avatarul tau.
am o intrebare, nick-ul cu care m-am logat, se poate schimba?
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 05:06 PM) *
am o intrebare, nick-ul cu care m-am logat, se poate schimba?[/color]

Citeste aici: Schimbare nume de membru
Amazoana
CITAT(Nessie @ 26-04-2007, 05:13 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 05:06 PM) *
am o intrebare, nick-ul cu care m-am logat, se poate schimba?[/color]

Citeste aici: Schimbare nume de membru

Grazie!

VA PUP FETELOR, O SEARA FRUMOASA!
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
luisssa
CITAT(Nessie @ 26-04-2007, 05:03 PM) *

ai pisicuta? smile.gif
eu sunt asistenta pisicilor bolnave
le duc la dr si le iau la mine acasa pt recuperari )).gif )).gif
lliliana
Sal Dulcika...am vrut sa iti scriu azi de vreo trei ori si de fiecare data a aparut vreun coleg/colega de serviciu tease.gif Nu-i bai...scriu acu' shi itzi spui ca te pupacesc.

Luisssa...am cheltuit nu de mult cu pisica vreo 150 lei. Plus mersul zilnic pentru injectiile cu pricina printr-un oras infernal de aglomerat...parca shi pruncii au mashini pe-acilea. Un amaratzel de oras...blocaje in circulatzie mad.gif biggrin.gif Oricum...cred ca numai eu sunt in stare sa dau un milion jumate in trei zile pentru pisika mea w00t.gif Adik, vreau sa spun ca sunt suficient de plecate mintzile mele grin.gif

luisssa
CITAT(lliliana @ 26-04-2007, 06:47 PM) *

Sal Dulcika...am vrut sa iti scriu azi de vreo trei ori si de fiecare data a aparut vreun coleg/colega de serviciu tease.gif Nu-i bai...scriu acu' shi itzi spui ca te pupacesc.

Luisssa...am cheltuit nu de mult cu pisica vreo 150 lei. Plus mersul zilnic pentru injectiile cu pricina printr-un oras infernal de aglomerat...parca shi pruncii au mashini pe-acilea. Un amaratzel de oras...blocaje in circulatzie mad.gif biggrin.gif Oricum...cred ca numai eu sunt in stare sa dau un milion jumate in trei zile pentru pisika mea w00t.gif Adik, vreau sa spun ca sunt suficient de plecate mintzile mele grin.gif

nu esti singura liliana biggrin.gif
eu am gasit asta vara un pisoi cu piciorul rupt
si am platit 2mil pe operatie
nu mai zic de radiografie,primul tratament cu antiinflamator si antibiotic
dupa 1luna am platit iar sa ii scoata tija
vaccinul,deparazitarea,etc

la munca avem 9 pisici biggrin.gif
pt ca nu ne induram sa le intoarcem spatele

masina mea parca ar fi ambulanta pisoilor
si azi moarta coapta(ma doare rau burta,deh au venit bucuriile)am fost cu un pisoi la dr biggrin.gif
julyalina
'neatza dulcikule ! pupic.gif
vrei sa-ti schimbi nikul ? dry.gif mie imi place blum.gif
anca veselie
dulciiiii, si mie imi place nickul tau, nu-l schimba pupic.gif
luisssa
neata gagici smile.gif
Sexymom
Sa ne anunti si pe noi ce nick vrei sa-ti pui in cazul in care te hotarasti sa il schimbi.
Mie si asta imi place tare mult.
Ma gandeam si eu sa mi-l schimb intr-un timp in Maria Dolores mama ranitilor, dar mi-a trecut. )).gif
mirela62
Luisssa, stai ca-ti spun eu: da, mai e acasa, da' pleaca in curand.
Mada, da' cine-i Titou? Eu o cunosc? Sau il cunosc?
Ce faceti? Mai e putin si intram in WK. Voi aveti liber luni? Aici nimeni nu spune nimic, deci presupun ca avem si normala de lucru,!!!! sad.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 10:05 AM) *

dulciiiii, si mie imi place nickul tau, nu-l schimba pupic.gif

Nu-l schimbam dragelor, eram doar curioasa........
Scuze ca nu am intrat azi, am avut calculatorul la reparat, ca azi dim se tot bloca... Ma duc sa-mi cumpar hota. cheer.gif
luisssa
mirelush,ce faceti de 1 mai?
mergeti pe undeva?
noi o sa stam cuminti in banca noastra
restrangem cheltuielile pt masinuta smile.gif
anca veselie
dulcica, ce faci?
eu plec maine dis de dimineatza spre mare, dar o sa plec cu o masina care ma duce direct in vama, asa ca nu pot face oprire in constanta sa ne vedem sad.gif daca cumva ajungi prin mangalia, astept un semn de la tine pupic.gif
mirela62
Nici noi nu plecam de 1 Mai, lucram amandoi luni, deci vom sta in banca noastra, de, avem rata de platit si acum la inceput este cea mai mare!!! Si Nae e bolnav cand are rate, deci mai stau cuminte, il las sa se dumireasca ca nu e un capat de tara.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 02:48 PM) *

dulcica, ce faci?
eu plec maine dis de dimineatza spre mare, dar o sa plec cu o masina care ma duce direct in vama, asa ca nu pot face oprire in constanta sa ne vedem sad.gif daca cumva ajungi prin mangalia, astept un semn de la tine pupic.gif

Iti dau un semn, daca imi dai si un numar blum.gif
Te pup dulce, distractie placuta!

CITAT(mirela62 @ 27-04-2007, 03:02 PM) *

Nici noi nu plecam de 1 Mai, lucram amandoi luni, deci vom sta in banca noastra, de, avem rata de platit si acum la inceput este cea mai mare!!! Si Nae e bolnav cand are rate, deci mai stau cuminte, il las sa se dumireasca ca nu e un capat de tara.

Pai stati cuminti in cazul acesta!
Eu vreau sa ma duc sa-mi cumpar o hota acum cand ies de la scarbocea. am vazut una Beko, cu 2 mil. Ce ziceti? E bine?
anca veselie
iti dau acusica PM
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 03:14 PM) *

iti dau acusica PM

Ti-am dat si eu. Te pup si distractie placuta, sper totusi sa ne putem vedea........
Titou
Zua buna lumeee
Mirelus si Luissa ,va zic doar ca am un boy de 7 ani jumate biggrin.gif poate asta va ajuta insa nu vreau sa-mi ziceti numele va rog ,nu e nici un secret ,dimpotriva insa il voi zice eu la momentul potrivit pupic.gif

Mada sa iti iei o hota buna ca si eu am luat un ieftina si merge aiurea, face zgomot da nu are chiar asa de mare randament ...
luisssa
CITAT(Titou @ 27-04-2007, 06:03 PM) *

Zua buna lumeee
Mirelus si Luissa ,va zic doar ca am un boy de 7 ani jumate biggrin.gif poate asta va ajuta insa nu vreau sa-mi ziceti numele va rog ,nu e nici un secret ,dimpotriva insa il voi zice eu la momentul potrivit pupic.gif

Mada sa iti iei o hota buna ca si eu am luat un ieftina si merge aiurea, face zgomot da nu are chiar asa de mare randament ...

hello titou! smile.gif
ce faci?
eu ma duc sa fac o salata si o sa stam la masa.
vad ca mada ne'a lasat de izbeliste azi )).gif

Titou
Buna luisssa ,are scuza Mada ,are treaba multa cu renovarea ,si eu imi fac o salata cu niste crutoane de paine speciale ptr salata ,de cand am dat de ele nu mai pot manca salata fara blushing.gif

de ce masina vrei sa iti iei ???

Mirelus ...lasa iepuroii si hai la raport biggrin.gif
mirela62
Ca bine zici, de cand am venit tot pe petz am stat!!! dry.gif
Raport: am mancat ffff multe seminte, ma doare-n dreapta. E ficatul? E apendicele?
Parca e prea in dreapta si prea sus pentru apendice, hm, ce ziceti? Mie mi-e o frica teribila, de apendicita vreau sa zic. huh.gif
luisssa
CITAT(Titou @ 27-04-2007, 06:37 PM) *

Buna luisssa ,are scuza Mada ,are treaba multa cu renovarea ,si eu imi fac o salata cu niste crutoane de paine speciale ptr salata ,de cand am dat de ele nu mai pot manca salata fara blushing.gif

de ce masina vrei sa iti iei ???

Mirelus ...lasa iepuroii si hai la raport biggrin.gif

un smart forfour! biggrin.gif
mi se pare superba masina

eu azi am papat orez cu salata de rosii si castraveti

CITAT(mirela62 @ 27-04-2007, 07:41 PM) *

Ca bine zici, de cand am venit tot pe petz am stat!!! dry.gif
Raport: am mancat ffff multe seminte, ma doare-n dreapta. E ficatul? E apendicele?
Parca e prea in dreapta si prea sus pentru apendice, hm, ce ziceti? Mie mi-e o frica teribila, de apendicita vreau sa zic. huh.gif

nu ti'ai scos apendicele?
nici eu
si mie mi-e frica mereu sa nu ma ia vreo criza
mirela62
Pai n-am avut motive sa mi-l scot. Dar mereu am avut obsesie cu semintele, de unde mama, cand eram mica, nu prea ma lasa sa mananc seminte, spunea ca o sa fac operatie, imediat cum o sa mananc cateva seminte.
E, si de atunci de fiecare data cand fac abuz de seminte si ma-nteapa in partea dreapta, gata, ma sperii ca trebuie sa ma operez.
Titou
Nu are a face mai ,eu sunt operata de apendice ,m-a apucat o criza pe la 16 ani si abea mergeam pe strada si ma intepa ,intr-o saptamana am fost operata ,doare ca naiba cand te trezesti si atat pe urma iti revi repede ,nu e ca la cezariana unde chiar ca iti vine sa urlii ...

Am mancat si eu salata mea adulmecand carnita boy-ului si a sotului blushing.gif

Sa vezi Mirelus pe boy-ul meu ce nevri face din cauza semintelor ,nu-s ce Doamne fix are si el ca si tine ,cand a venit socrela in vizita ne-a adus si numa el mananca (eu si sotul preferam alunele ) ma cert cu el ca numa din astea ar manca si nici mancare nu-i mai trebe ...
mirela62
Maaama, stie baiatu' mie-mi placcel mai mult alea Nutline, le trosnesc tare-ntre dinti, mmmm!
Si alea de dovleac sunt bune, dar n-am mai gasit de mult din alea cu miez ca lumea, nu lipite.
Ei, Doamne-ajuta sa nu fie nimic!!!!
Eu nu mai am in casa decat salata verde din aia creata si ceapa verde. A luat Andrei restul verdeturilor, mi-a cerut si polonic, si fata de masa, ce-o fi, Doamne, acolo in Delta! Dar oricum, au luat supe la plicuri, nu cred ca se-apuca ei de ciorba de peste.
Amazoana
Neata
Ce faceti? Am terminat cu santierul, de azi sunt oficial la smotru unsure.gif
Trageti-mi doua peste moaca, merit, azi noapte la 12 si ceva am plecat sa mancam pizza la Scoica, un restaurant super din zona. Si am mancat 3! felii blushing.gif
Titou, te vad in zona, ce faci? Mergeti la vreo iarba verde ceva?
Titou
moooaaaa ,fata da tu ai ochi si la spate biggrin.gif

nu merg la iarba verde ci la cumparaturi pupic.gif
Amazoana
CITAT(Titou @ 29-04-2007, 11:12 AM) *

Ce cumparati? Ai baut cafea? eu inca nu. Hai s-o bem amandoua pupic.gif cafea.gif
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 29-04-2007, 11:15 AM) *

Ce cumparati? Ai baut cafea? eu inca nu. Hai s-o bem amandoua pupic.gif cafea.gif

si eu,siiiiii euuuuuuuuuuuuuuu )).gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 29-04-2007, 11:18 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 29-04-2007, 11:15 AM) *

si eu,siiiiii euuuuuuuuuuuuuuu )).gif

Si tu, hai toate 3. te pup Luissa
luisssa
gata,terminasi treaba?
ce ai facut cu hota?
Tzutzi80
Unde sunt pozele ?????
mirela62
Ce poze? Ce poze? Mada, trebuie sa ne arati poze si n-ai facut-o??????? mad.gif
Si la cafea de ce n-ai sunat din trompeta, sa vin si eu??? devil.gif
Maine ma duc la serviciu, bine ca marti stam iar acasa.
E, o trece mai repede saptamana asa.
Voi va ganditi, cum suntem noi, ca ne bucuram si spunem" sa vina WK! Sa vina WK!", ca in fond abia asteptam sa ne treaca viata asa??? doh.gif
Titou
Pfuu mirelo cata dreptate ai doh.gif

Mada imi pare rau da eu am plecat imeidat dupa ce am vrb cu tine ,imi pare rau ,pai cumparaturi ca doar trebuia sa umplu frigiderul si ma purtat sotul dupa un GPS pana m-am enervat si a trecut timpul si pe cand am ajuns la magazin era deja aproape gol ,m-am enervat pe unul care spala rafturile devil.gif ca cica trebuia sa merg mai devreme ,,,pfuu ,nu-i bai ca o sa ma dau o tuta marti dimineata ...

da ...la unison cu fetele cer si eu poze si nu-i bai ca ai de smotruit ca pe urma ce bine o sa-ti para cand va fi curat si frumos pupic.gif
luisssa
CITAT(mirela62 @ 29-04-2007, 03:10 PM) *

Voi va ganditi, cum suntem noi, ca ne bucuram si spunem" sa vina WK! Sa vina WK!", ca in fond abia asteptam sa ne treaca viata asa??? doh.gif

ai dreptate mire
dar parca e prea muuuuulta filozofie pt duminica dupa amiaza )).gif
hai ca m'ai facut sa oftez
Amazoana
CITAT(luisssa @ 29-04-2007, 11:29 AM) *

gata,terminasi treaba?
ce ai facut cu hota?

Neata
Va invit pe toate la cafea, sa nu-mi mai aud vorbe blink.gif
Luissa, mi-am luat hota Beko. E montata deja. Imi place. cheer.gif

CITAT(mirela62 @ 29-04-2007, 03:10 PM) *

Daca ai stii de cate ori m-am gandit eu la asta....... cand este Bogdan plecat, eu traiesc acele 6 luni, numai pt urmatoarele 2-3....chiar ca trece viata pe langa noi.....
Poze fac atunci cand termin cu totul ca este atata praf ca nici nu-ti dai seama ce se ascunde pe dedesupt.
Si eu sunt la serviciu azi, dar sper sa termin mai repede azi
Va pup

CITAT(Titou @ 29-04-2007, 04:14 PM) *

Pfuu mirelo cata dreptate ai doh.gif

Mada imi pare rau da eu am plecat imeidat dupa ce am vrb cu tine ,imi pare rau ,pai cumparaturi ca doar trebuia sa umplu frigiderul si ma purtat sotul dupa un GPS pana m-am enervat si a trecut timpul si pe cand am ajuns la magazin era deja aproape gol ,m-am enervat pe unul care spala rafturile devil.gif ca cica trebuia sa merg mai devreme ,,,pfuu ,nu-i bai ca o sa ma dau o tuta marti dimineata ...

da ...la unison cu fetele cer si eu poze si nu-i bai ca ai de smotruit ca pe urma ce bine o sa-ti para cand va fi curat si frumos pupic.gif

Nu-i nici o problema Titoule nici eu nu am mai stat mult. Ieri am curatat bucataria si geamurile, pe cand ceilalti au dormit (nu lucra duminica), sper sa varuiasca azi holul si baia, ca sa pot intra incuratenie serioasa maine
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 29-04-2007, 12:47 PM) *

Unde sunt pozele ?????

Buna draguta, ce faci? Vin cu pozele sapt viitoare cred, bine? pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.