Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
anca veselie
saluuut!
mai vreau poze! doar 1 nu ma satisface! astept pe mail blum.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 26-06-2007, 02:22 PM) *

saluuut!
mai vreau poze! doar 1 nu ma satisface! astept pe mail blum.gif

Iti trimit de acasa ca aici nu le am. Nici lui Dylly nu i le-am dat..... pupic.gif
anca veselie
bineee pupic.gif
ina_ceva
Si eu vreau poze pe mail, dulcico pupic.gif hug.gif
anaoi
luna de pe cer?
luchi
Tzacaa...unde esti? Sper ca nu te-ai apucat de facut ciorba blum.gif

Sper ca azi nu te-am oripilat (la faza cu blugii pe sub rochie tease.gif ), si nici ca te-am traumatizat (la faza cu condusul in stilul smuls grin.gif - eram emotionata, ma intelegi, monser blushing.gif )...Da' ciorba aia a fost buna, si sucul receee, si sar'na ca m-ai scos din casa, si sper sa repetam figura, si...multumesc! give_rose.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 26-06-2007, 09:36 PM) *

Tzacaa...unde esti? Sper ca nu te-ai apucat de facut ciorba blum.gif

Sper ca azi nu te-am oripilat (la faza cu blugii pe sub rochie tease.gif ), si nici ca te-am traumatizat (la faza cu condusul in stilul smuls grin.gif - eram emotionata, ma intelegi, monser blushing.gif )...Da' ciorba aia a fost buna, si sucul receee, si sar'na ca m-ai scos din casa, si sper sa repetam figura, si...multumesc! give_rose.gif

Vaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii....pai in primul rand trebuie sa-ti multumesc ca ai mai intrat aici give_rose.gif , in lumea mea tacanita. Si-n al doilea, sa te linistesc: esti tu complexata, aratai perfect in rochie cu blugi si condusul tau nu lasa deloc de dorit!!!! pupic.gif
Amazoana
Neata fetele
Imagine

Astazi este ziua nepotelului meu Rares! baby.gif Implineste un anisor.
Rares, la multi ani sa fii sanatos, cuminte si sa iti asculti parintii si bunicii!!!!!!Sa ai un viitor luminos si calea vietii presarata cu noroc!!!!!

Mi-am inceput in tromba ziua. A venit din concediu dobitoaca de contabila si m-a luat de dimineata "grasunico, tre' sa pui manan sa mananci mai putin! " sad.gif
anaoi
Imagine

RARES sa cresti mare, sanatos si norocos....
bubbles
Neata` .
La Multi Anisori!!!!!!!!!!!!! band.gif
Dulci nu baga in seama toate idioatele . pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 27-06-2007, 09:32 AM) *

Neata` .
La Multi Anisori!!!!!!!!!!!!! band.gif
Dulci nu baga in seama toate idioatele . pupic.gif

Multumesc Bubbles pupic.gif ..........ma oftica rau aia....... sad.gif
Multu' Dylly pupic.gif
anaoi
sa mi-o arati si mie data viitoare cand vin....poate o iau la pumni ca sa ii poti spune:"vai draga ar trbeui s ate machiezi mai mult ca sa acoperi mai bine vanataile de pe fata"
amalia0701
CITAT(anaoi @ 27-06-2007, 09:45 AM) *

sa mi-o arati si mie data viitoare cand vin....poate o iau la pumni ca sa ii poti spune:"vai draga ar trbeui s ate machiezi mai mult ca sa acoperi mai bine vanataile de pe fata"

lol.gif lol.gif lol.gif
La multi ani RARES!
pupic.gif matusica pupic.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 27-06-2007, 09:45 AM) *

Daaaaaa, ne trebuie multe planuri diabolice s-o terminam p'aia.............uuuuffffffffffffffff

CITAT(amalia0701 @ 27-06-2007, 11:15 AM) *

La multi ani RARES!
pupic.gif matusica pupic.gif

Multumesc Amalia si iti intorc pupicii pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sunt asa de mandra azi de strumfila, de abia imi incap in piele(aia multa rau sad.gif )
Amazoana
V-am adus o foto cu frumosul adormit
Imagine
Anna
give_rose.gif pupic.gif salut.gif Dulci,
La multi ani lui Rares. hug.gif
Si nu te mai lua dupa toate nf-ele biggrin.gif ca sigur nu i-a priit concediul laugh.gif
anca veselie
la multi ani! pt scumpul de rares pupic.gif pupic.gif pupic.gif
si pe doamna respectiva da-o-n ma-sa. nu mai pune la suflet ce zic toate proastele pupic.gif
Amazoana
Multumesc de urari dragelor. pupic.gif
Daca ati stii ce m-a durut remarca ei tampita.......... sad.gif
anca veselie
stiu cat te-a durut hug.gif pupic.gif
ina_ceva
La multi ani lui Rares!!

Apropo, dulcico draga: vin in 2 mai sambata dimineatza (ca in vama nu am gasit cazare) si stau tot WE, cu prietenii. Ce spui, se poate sa ne vedem si noi putin, poate vine si luchi wink1.gif

pupic.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 28-06-2007, 07:23 AM) *

La multi ani lui Rares!!

Apropo, dulcico draga: vin in 2 mai sambata dimineatza (ca in vama nu am gasit cazare) si stau tot WE, cu prietenii. Ce spui, se poate sa ne vedem si noi putin, poate vine si luchi wink1.gif

pupic.gif hug.gif

Neata
In mod cert ne vedem, deoarece eu vineri seara sau sambata dimineata ma duc la 2 Mai. Unde/la cine stati? Sua mergeti cu corturile? Te astept la cafea la mine, abia astept sa stam pe terasa si sa povestim (asta daca nu se supara prietenii tai sa lipsesti cateva ore.....) sau mergem la vreo terasa........vii cu iubi?

A fost super aseara....numai ca Raraselul era tare obosit si a cam plans.....in schimb azi dimineata s-a trezit de la 5.30 si il auzeam din camera cealalta cum "vorbea" si chiraia......i-am facut zeci de poze.....
anca veselie
neatzaaa!
unde e cafeaua?
ma bucur ca te-ai distrat!
tradareeee maxima, va vedeti cheer.gif
Amazoana
ImagineImagine
Imagine
anca veselie
multuuuu pupic.gif
tania
LA MULTI ANI LUI RARES!!

hello la toata lumea.
mada ma bucur ca te-ai distrat aseara, astept sa vad poze.
Amazoana
Buna Tania
Multumesc de urare. A fost dragut tare. Si emotionaaaaant.........
Anna
Ola Dulci.
Am trecut sa te pupic.gif si sa iti urez o seara placuta.
ina_ceva
Vine si iubi. Suntem cazati la o cunostintza care sta pe ultima strada pe dreapta inainte de iesirea din 2 mai. Oricum sambata, dupa ce venim, papam ceva la "Black Sea" ca imi place la nebunie borsul rusesc de acolo grin.gif

Ai pm wink1.gif
anca veselie
neatzaaa pupic.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 28-06-2007, 11:04 PM) *

Vine si iubi. Suntem cazati la o cunostintza care sta pe ultima strada pe dreapta inainte de iesirea din 2 mai. Oricum sambata, dupa ce venim, papam ceva la "Black Sea" ca imi place la nebunie borsul rusesc de acolo grin.gif

Ai pm wink1.gif

Uaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu, cat de aproape stai de mineeeee!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Inainte sa faci curba spre dreapta sunt 2 alimentare. Una exact pe colt si una inainte. Asta e a noastra, in casa noastra.Yupiiiiiiiiii, abia astept sa ne vedem! pupic.gif Am vb cu Anca~Luchi si a spus ca incearca sa vina si ea duminica dis de dimineata la o cafea. In cazul acesta te trezesc si pe tine, ok?

Parca ti-am trimis si poze, nu? trebuie s-o recunosti.

Neata Anca draguta. Ce misto de tine, ca ai concediu si pleci in Italia...........
Amazoana
Reprezentativ mie:
Imagine
Amazoana
Imagine
julyalina
hello dulcikule pupic.gif
io am venit repede sa te pupic.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 29-06-2007, 12:08 PM) *

hello dulcikule pupic.gif
io am venit repede sa te pupic.gif

multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc

Uite ce am gasit. Sper sa nu ziceti ca sunt scroafa blushing.gif
Imagine
Amazoana
Imagine
Amazoana
Dany dulce, stiu eu ca vei intra pe aici Imagine
dany
blushing.gif hug.gif pupic.gif si iti multumesc , Mada !!!Imagine
anca veselie
pupic.gif
Anna
salutare salut.gif pupic.gif
Amazoana
Buna
ce faceti fetelor?Obosite, hmm?Asteptati week-endul?
Amazoana
Buna aproape dimineata
Nu am mai iesit aseara deoarece nu m-am simtit prea bine, asadar au venit prietenii mei, inclusiv sarbatoritul, la mine. Am baut putin vin si niste pepsi, acesta fiind motivul pt care eu nu dorm la ora asta (este 02.30)
In consecinta m-am gandit sa trec pe aici sa va las niste cafea, ca stiu ca sunteti matinale.
Imagine
Va pup dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Daca nu mai apucam sa vb cand se lumineaza, sa stiti ca sunt la parintii mei, ma intalnesc cu Ina. cheer.gif
axe10
Deci iar ai vizitatori....hiam...vezi ce bine e sa stai la mare vara? Te pupic...poate trec si eu intr-un we...ca mai mult nu suport..litoralul romanesc!
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
Titou
Buna seara ,buna seara ,ce faci Madame ????
vad ca ai vizitatori

vad ca ai vizitatori
luchi
Neatza, Tzaca! Cum te mai simti azi?

O give_rose.gif pentru Ina, imi pare rau ca n-a mai ajuns la 2 Mai, sa ne bem cafeaua la Mada pe terasa (care Mada are o mama suuupeeeeer...mi-a placut maxim de ea blushing.gif ). Poate data viitoare?

Dulcico, sper sa ne vedem saptamana asta, cand ai pohta de o ciorba da un celefon grin.gif .

Saptamana faina va doresc! salut.gif
Amazoana
Neata fetelor pupic.gif Sa aveti o saptamana suuuper!!!

CITAT(Titou @ 02-07-2007, 01:08 AM) *

vad ca ai vizitatori

vad ca ai vizitatori

Buna Titou
Ce mai faci? pupic.gif Nu ne-am mai "intalnit" de mult timp.....esti bine? Despre ce vizitatori vorbesti?

CITAT(luchi @ 02-07-2007, 07:49 AM) *

Neatza, Tzaca! Cum te mai simti azi?

O give_rose.gif pentru Ina, imi pare rau ca n-a mai ajuns la 2 Mai, sa ne bem cafeaua la Mada pe terasa (care Mada are o mama suuupeeeeer...mi-a placut maxim de ea blushing.gif ). Poate data viitoare?

Dulcico, sper sa ne vedem saptamana asta, cand ai pohta de o ciorba da un celefon grin.gif .

Saptamana faina va doresc! salut.gif

Buna Luchi, of course ca te sun cum mi se face foame )).gif Te pup dulce pupic.gif
Astept si eu cu nerabdare urmatoarea cafea impreuna. Ina sac, sac, sac nici nu stii ce ai pierduuuuut
julyalina
'neatza ducikule pupic.gif
luchisoruleeeeeeeeeeeee hug.gif ce bine ca te te mai vcede si pe tine omul pupic.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 02-07-2007, 10:07 AM) *

'neatza ducikule pupic.gif
luchisoruleeeeeeeeeeeee hug.gif ce bine ca te te mai vcede si pe tine omul pupic.gif

Neata canarule pupic.gif
Am vazut-o eu cheer.gif si arata suuuper bine. Na! sac! blum.gif
anca veselie
pupic.gif neatzaaa hug.gif te simti mai bine?
ia zii repede, ai pupat marea si din partea mea? naughty.gif
Amazoana
Pupat pupat )).gif cum sa nu. Tu i-ai pupat pe cei de la faithless din partea mea? blum.gif
Sper sa ai o zi usoara pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.