Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce as merge si eu macar o zi l amare .. cat sa o vad .. sa ma scald putin si apoi sa plec sorry.gif dar acume nebuneala marae.Mai am doar o luna jumate .. blink.gif nici nu`mi vine a crede lol.gif
anca veselie
normal ca i-am pupat! blum.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 02-07-2007, 12:09 PM) *

Neata yahoo.gif .Ce as merge si eu macar o zi l amare .. cat sa o vad .. sa ma scald putin si apoi sa plec sorry.gif dar acume nebuneala marae.Mai am doar o luna jumate .. blink.gif nici nu`mi vine a crede lol.gif

Sa vezi ce repede trece........abia astept sa ne povestesti cum a fost, sa ne pui poze....
Unde vreti sa mergeti in luna de miere? Sau nu v-ati decis inca?Rochita ai cumparat-o?
bubbles
Rochita inca nu.cam peste 2 sapt grin.gif ca plec la mama sa mi-o iau .De mers in luna de miere nu cred...ca la 2 sapt am examenul pt suplinitoare ,iar la o sapt avem nunta unui prieten sorry.gif
Amazoana
Aha. Multa bafta: 1.sa iti gasesti rochita!
2. sa iasa totul cum doriti cu nunta
3. Sa iei examenul de suplinitor cu nota mare!
bubbles
Vai de mine .Multumesc mult pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif .Ieri am fost la o nunta cu babu si ne gandeam aman2 ca abia asteptam sa ne trezim luni dimineata pe 20 august... huh.gif .Cata nebuneala e .. si acum cand ma gandesc imi vine sa plang .. Mai e atat de putin parca nu`mi vine sa cred . pupic.gif
Anna
salutare mada pupic.gif
ina_ceva
Nu promit nimic, dar sunt discutii pt WE viitor tot la 2Mai, cazare acelasi loc. Pana vineri nu mai zic nimic, ca poate iar se intampla ca WE trecut dry.gif
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif

auzi ... daca as veni si eu la mare cu bubul meu .. imi recomanzi si mie undeva cazare nu foarte scumpa ? nu vreau conditii de n stelutze... dar macar sa fie curat , sa dormim doar noi in vcamera si sa pot face dus cu apa calda la orice ora ... si sa pot sta in baie juma de ora blushing.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 03-07-2007, 10:31 AM) *

'neatza dulcikule pupic.gif

auzi ... daca as veni si eu la mare cu bubul meu .. imi recomanzi si mie undeva cazare nu foarte scumpa ? nu vreau conditii de n stelutze... dar macar sa fie curat , sa dormim doar noi in vcamera si sa pot face dus cu apa calda la orice ora ... si sa pot sta in baie juma de ora blushing.gif

Neata Canarule
Spune-mi in ce statiune, in ce pret vrei sa ma incadrez si ma interesez, of course! pupic.gif
Anna
pupic.gif Dulci.
Ce mai faci tu pe acolo? Te mai balacesti? )).gif )).gif
anca veselie
neatzaaaa pupic.gif pupic.gif
cum mai stai cu psihicul?
luisssa
hello hello
in sfarsit ajung si p-aci give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 03-07-2007, 11:32 AM) *

pupic.gif Dulci.

Nuuuuuuuuuuuuuuuu, nu ma balacesc. La cate am patit de la ultima balaceala, nu mai am de gand sa calc prea curand pe plaja.Dar tu ce faci? De mult nu te-am mai vazut pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 03-07-2007, 11:42 AM) *

neatzaaaa pupic.gif pupic.gif
cum mai stai cu psihicul?

Azi sunt prea obosita sa ma gandesc la ceva. Mi-e dor de el, dar nu-s crizata.............am reusit sa vb cu el cateva secunde ieri, a sunat comandantul aici si B era in cart~serviciu.Multumesc de intrebare pupic.gif

CITAT(luisssa @ 03-07-2007, 12:57 PM) *

hello hello
in sfarsit ajung si p-aci give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Buna Luissa pupic.gif
Ce faci? Cum te mai simti? Povesteste cate ceva.
anca veselie
pupic.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 03-07-2007, 01:38 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 03-07-2007, 11:32 AM) *

pupic.gif Dulci.

Nuuuuuuuuuuuuuuuu, nu ma balacesc. La cate am patit de la ultima balaceala, nu mai am de gand sa calc prea curand pe plaja.Dar tu ce faci? De mult nu te-am mai vazut pupic.gif

pai ce ai patit? sad.gif daca ai scris aici sry, da cred ca sunt cam in urma
eu sunt bine, cu jobul cam toata ziua.
diseara ma vad cu niste colegi. in rest numai de bine give_rose.gif
Amazoana
Am racit la burtica si am facut o infectie la ochi. mad.gif
cum merge cu jobul? Cred ca bine, daca nu te plangi, hmm?
Te pup, distractie placuta diseara pupic.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 03-07-2007, 05:22 PM) *

Am racit la burtica si am facut o infectie la ochi. mad.gif
cum merge cu jobul? Cred ca bine, daca nu te plangi, hmm?
Te pup, distractie placuta diseara pupic.gif

aa..nasol sad.gif acum esti ok nu?
cu jobul merge bine, multa munca, dar asta e blum.gif
buff..s-a amanat dry.gif pentru maine
da tot ies..numa ca ies cu alti amici grin.gif
anca veselie
aoleu, si racit burtica si infectie ochi? se pare ca ne-am strans numai sensibiloase si bolnavicioase pe aici blum.gif
de dylly ce mai stii, ca nu l-am mai vazut
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 03-07-2007, 05:29 PM) *

aoleu, si racit burtica si infectie ochi? se pare ca ne-am strans numai sensibiloase si bolnavicioase pe aici blum.gif
de dylly ce mai stii, ca nu l-am mai vazut

Da ma, sunt sensibila. De cate ori ma duc la ginecologie imi spune medicul ca fiu mai atenta! Dar cat de atenta soro, ca stau cu papuci si in momentul acesta si sunt 35 de grade in camera mad.gif
Dylly? Bine. Am tot vb pe mess. Stresata cu munca. Vineri seara este prezenta in Ct cheer.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 03-07-2007, 05:27 PM) *

aa..nasol sad.gif acum esti ok nu?
cu jobul merge bine, multa munca, dar asta e blum.gif
buff..s-a amanat dry.gif pentru maine
da tot ies..numa ca ies cu alti amici grin.gif

aaaaa.......nu foarte bine la nici una dintre ele....

Ma, tot e bine ca iesi. Distreaza-te pupic.gif
ina_ceva
In WE voi fi si eu prezenta la 2Mai. Se pare ca e ceva sigur naughty.gif .Ce zici de o cafea impreuna pupic.gif ?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 03-07-2007, 10:13 PM) *

In WE voi fi si eu prezenta la 2Mai. Se pare ca e ceva sigur naughty.gif .Ce zici de o cafea impreuna pupic.gif ?

Mdeah, bine ca vei fi mad.gif pai in acest we vine Dylly la mine si NU merg la 2Mai! E atat de plina casa parintilor mei (sau cel putin asa stie mama mea acum, nu stiu daca vor veni toti musafirii) incat nu avem unde sa stam........
Amazoana
Fetelor, diseara am fost invitata la petrecerea de aniversare 10 ani ING. Receptia are loc la hotel Rex. Astfel ajungem la problema: cu ce ma imbraaaac blink.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 04-07-2007, 11:01 AM) *

Fetelor, diseara am fost invitata la petrecerea de aniversare 10 ani ING. Receptia are loc la hotel Rex. Astfel ajungem la problema: cu ce ma imbraaaac blink.gif

cu ce ai tu mai sexy si mai mistoc in dulap ca sa bagi tipele alea in boala, ca de tipi te tii deoparte da? give_rose.gif
Distractie placuta. pupic.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Distractie placuta la petrecere!!!
anca veselie
salutare! pupic.gif
ca tare ca vine dylly la tine! party time naughty.gif
eu zic sa-ti pui o fusta faina, parca am vazut eu niste poze de la o nunta, nu? si o bluzita, zic eu. astia din banca sunt rigizi/ elegant, asa ca merge ceva clasic.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 04-07-2007, 02:33 PM) *

salutare! pupic.gif
ca tare ca vine dylly la tine! party time naughty.gif
eu zic sa-ti pui o fusta faina, parca am vazut eu niste poze de la o nunta, nu? si o bluzita, zic eu. astia din banca sunt rigizi/ elegant, asa ca merge ceva clasic.

Asa ma gandeam, sa-mi pun o fusta neagra si sa ma duc in oras sa-mi cumpar o bluzita/camasa.
Am vrut sa ies mai devreme, dar am avut treaba, plus ca de cand m-a complimentat acel tip mi s-a facut asa rau..........Doamne!!!! M-au descantat 2 fete si tot mi-e rau.....

Abia astept sa stau la povesti cu Dylly...sa ne mai relaxam.....

Ce-ti face gatul? Ce stare generala ai? pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 04-07-2007, 12:07 PM) *

cu ce ai tu mai sexy si mai mistoc in dulap ca sa bagi tipele alea in boala, ca de tipi te tii deoparte da? give_rose.gif
Distractie placuta. pupic.gif

Nu merge "sexi" in acest caz.

CITAT(bubbles @ 04-07-2007, 02:14 PM) *

Ziua yahoo.gif .Distractie placuta la petrecere!!!

Multumesc Bubbles pupic.gif In mom acesta ma simt asa naspa ca....daca ma voi simtii asa si diseara inseamna ca stau infipta intr-un colt si gata.
anca veselie
cine te-a deochiat?
eu ma simt cam naspa si am gramada de treaba sad.gif iti dai seama ca trebuie sa renunt azi la aerobic? sad.gif sad.gif
Anna
am zis si eu blum.gif
tu stii mai bine ce soi de party si oameni o sa fie acolo. asa ca mergi pe varianta clasica give_rose.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 04-07-2007, 03:06 PM) *

cine te-a deochiat?
eu ma simt cam naspa si am gramada de treaba sad.gif iti dai seama ca trebuie sa renunt azi la aerobic? sad.gif sad.gif

Aaaa....n-am zis? A intrat azi dimineata un tip in birou, veeeeeeery good looking. A tot incercat sa vb cu mine, iar la plecare mi-a spus ca sunt foaarte draguta blink.gif
Apoi toata ziua mi-a fost rau. Dar rau frate, cu transpiratii si stari de voma. Acum mai bine
Lasa naibii aerobicul, fa-te bine!

CITAT(annaiss_derrian @ 04-07-2007, 04:13 PM) *

am zis si eu blum.gif
tu stii mai bine ce soi de party si oameni o sa fie acolo. asa ca mergi pe varianta clasica give_rose.gif

Mi-am cumparat o camasuta lucioasa, galbena si o curea ingusta neagra pe care vreau sa o pun mai sus de talie, sub sani cumva.Fusta neagra, pantofi si poseta maron, margele si cercei negri. Sper sa nu fiu prea aiurea......... dry.gif
Faza e ca nu ma duc acasa, ma duc la prietena mea si apoi amandoua acolo, ca este la 19.30....
Anna
Suna bine ce zici tu acolo. musai poze blum.gif
macar una cu telefonul
distractie placuta pupic.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 04-07-2007, 05:04 PM) *

Suna bine ce zici tu acolo. musai poze blum.gif
macar una cu telefonul
distractie placuta pupic.gif

Multumesc pupic.gif
OK ii spun prietenei mele sa-mi faca inainte de plecare.

Imagine
Imagine
Imagine

V-am lasat cate un hamac pe plaja, sub palmieri si niste bauturici, sa va relaxati!
Va pup, sa aveti o seara suuuuper!
anca veselie
suna bine tinuta pupic.gif
distractie!
danyhoney
Ce faci , Mada ??? Cum a fost aseara ? pupic.gif hug.gif
INES
asa deci???!!!! esti numai pe distractii!!!!

fata tu esti frumoasa oricum, asa ca lasa fusta , lasa rochia, lasa camasa.....du te doar TU )).gif
Amazoana
Uaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu, lume noua. Va pup Dany dulce, Ines
Ce faceti voi dragelor? Dany ce ati mai facut? v-ati mutat in casuta noua? Ati mai aranjat? Chiar mi-era dor de tine.
Asa m-am legat de voi......de multe dintre voi, pe ambele site-uri....... pupic.gif
Ines, esti bine? De ce nu m-ai mai vizitat? Imbatranesti si incepi sa uiti? De existenta meaaaaaaaaaaaaaaaaa????? pupic.gif
Anna
neatza! pupic.gif Dai o cafea?
Vrem detalii de la petrecerea de aseata.
O zi frumoasa give_rose.gif
Amazoana
Dragelor, o cafea dau always!
Imagine
la petrecere nu am mai ajuns aseara, deoarece am avut o problema.
Poate cu alta ocazie.......
bubbles
Neata yahoo.gif .Asteptam povesti de aseara grin.gif
luisssa
Imagine
Amazoana
Buna Lu, wellcome! Scrie si tu ceva in Lb romana, ca nu pricep pupic.gif
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 05-07-2007, 12:59 PM) *

Buna Lu, wellcome! Scrie si tu ceva in Lb romana, ca nu pricep pupic.gif

uite o sa tip in rom. )).gif
MI-E DOR DE CTA!!!
MI-E DOR DE CASA!!!
tu ce faci? pupic.gif hug.gif
Amazoana
Bine Lu, ma plictisesc la serviciu. Azi e una dintre acele zile in care nu e trafic. De dosare nu am chef, le tin aici langa mine..........si ma chat-uiesc cu cine pot.....tu?
Ti-ai cumparat ceva?
luisssa
iar ploua dry.gif
hmmmmm
ma chinui de 5 min sa postez dry.gif
Amazoana
Aici bate vantul tareeeeeeeeeee
Dar s-a mai imbunat putin vremea......mie mi-e somn. Rau!
bubbles
Si mie mi`e somn de mor.Asa casc yawn.gif parca nu am dormit de o luna blink.gif
luisssa
m-a luat si pe mine somnul citind aici )).gif
anaoi
TREZIREA

Imagine
luisssa
CITAT(anaoi @ 05-07-2007, 03:09 PM) *

TREZIREA

Imagine

ce faci dylly?
am auzit ca mergi la mareeeeeeeeee )).gif
sa va ganditi si la mine )).gif
si sa faceti o tumba si pt mine! )).gif
anaoi
nu vrea la plaja una bucata dulci
dylly asculta vantul pe la ferestre ca, copacii se indoaie cam tare aici...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.