CITAT(axe10 @ 07-07-2007, 12:54 PM)

Buey...duceti-va la plaja....ca marea va asteapta!...
Eu cand plec la mare, oriunde ar fi aia, nu as mai pleca dupa plaja....imi zice lumea..stii m-am plimbat nu stiu unde...eu si barbate-miu sa luam tot soarele frate....
Nu uitati de crema!
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne-am trezit la 12.30 azi

am papat, Dylly face dus acum, eu citeeeesc (Doamne cat ati mai scris pe aici) si apoi...nu stiu...
Axe, te-am ascultat, ne-am dus la plaja, ne-am dat cu crema.
A fost si Luchi cu noi sac, sac, sac si ne-am intalnit si cu niste prieteni de ai mei....anyway, Dylly a incercat sa faca o baie, dar era apa foarte rece
Eu am stat la terasa, nu ma simteam prea bine.....
CITAT(luisssa @ 07-07-2007, 11:03 PM)

alooo
ati fost la plaja?
ati facut tumbe si pentru mine?
).gif)
Am fost ieri. Nu am facut tumbe, ti-am zis ca eu nu mai intru in apa+ca era ffffff rece!
Tu ce faci soro? Am citit ca astepti reducerile. Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu
CITAT(bubbles @ 08-07-2007, 11:56 AM)

Neata

.Asteptam poze

Buna Bubbles
Sincer, nu am facut nici o poza
Ba chiar Dylly este foarte mandra de acest fapt
CITAT(Titou @ 08-07-2007, 12:43 PM)

nu mai strigati atata ca eu as merge da nu am unde

si in plus nici nu am fost niciodata la mare sau la plaja

) ,da lasa ca tot o sa reusesc eu odata si odata .
si va rog frumos ,ca eu mor de frig aici ,inca nu a depasit 20 temperatura la noi de o luna si ploua mereu
era sa moara soacra de frig
).gif)
a stat cu pledul in cap 2 zile pana s-a acomodat cu temperatura de aici ,cand a plecat ea din tara erau 35 de grade ,cand a ajuns aici erau 15 si ploua ,in fine
Mada te pup dulce si vrb despre vizitatorii care stau la usa si tu nu-i primesti

.
Sper ca esti bine .
pup toate fetele !!!!!!!!!!!o dumineca placuta !!!!!!!!
Moaaaaaaa
ce frig este la tine. Eu ma topesc in acest moment aici.....Pe mine ma deprima cand ploua mult...unde mai pui ca sunt si singura .
Spune-mi mai multe despre tine, te vad asa de rar in ultimul timp.....nu ai timp sa intrii din cauza musafirilor? Ati mai vizitat? Ai poze noi? Vreau sa vaaaaaaaad!
Si eu te pup cu drag (pls, explica-mi la ce te referi cu "vizitatorii care stau la usa si nu-i primesc". Nu am inteles)