Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
axe10
CITAT(luisssa @ 06-07-2007, 12:29 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 06-07-2007, 12:25 PM) *

CITAT(luisssa @ 06-07-2007, 12:03 PM) *

neata )).gif
mada,da-mi si mie o cafea
repede!!!repede!!!

Imagine

ha???
da-mi si o lupa )).gif )).gif
n-am mai baut cafea de o saptamana si tu vii cu pechineza aia )).gif )).gif
mada,ti-am zis ca nici de fumat n-am mai fumat de sambata biggrin.gif

Aia era pt ademenirea lui Dylly ca ei i se scurg balele dupa cafele ingrasacioase!
Amazoana

ha???

Mda, Dylly nu e multumita de cafea, nici tu..........ma duceti la sapa de lemn. Cu astea ce sa fac, sa le arunc?
Mi-ai zis. Foarte bine!

CITAT(anca veselie @ 06-07-2007, 12:37 PM) *

nu m-am hotarat inca. inclin spre nu tease.gif

Foarte bine! stai si odihneste-te!
luisssa
bine,bine si pt mine nimic? sorry.gif )).gif

CITAT(dulcikatty @ 06-07-2007, 12:54 PM) *

ha???

Mda, Dylly nu e multumita de cafea, nici tu..........ma duceti la sapa de lemn. Cu astea ce sa fac, sa le arunc?
Mi-ai zis. Foarte bine!

le bei tu blum.gif blum.gif blum.gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 06-07-2007, 12:48 PM) *

mada cum e vremea acasa?
pana la urma mergeti la plaja?
ma asteptati si pe mine??? )).gif )).gif )).gif

Deocamdata este racorica bine. Eu sincer nu vreau sa merg la plaja, mai ales ca de azi dimineata ma ustura tare gatul gand inghit. Simteam eu de cateva zile, dar speram sa-mi treaca........Nu stiu ce ma fac cu Dylly, mi-e ca se supara..... dry.gif

[quote name='axe10' date='06-07-2007, 12:49 PM' post='80134']

ha???
[/quote]

Aia era pt ademenirea lui Dylly ca ei i se scurg balele dupa cafele ingrasacioase!
[/quote]
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. cafeaua e bunaaaaaaaaaaa, nu ingrasaaaaaaaaa. blum.gif
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 06-07-2007, 12:56 PM) *

CITAT(luisssa @ 06-07-2007, 12:48 PM) *

mada cum e vremea acasa?
pana la urma mergeti la plaja?
ma asteptati si pe mine??? )).gif )).gif )).gif

Deocamdata este racorica bine. Eu sincer nu vreau sa merg la plaja, mai ales ca de azi dimineata ma ustura tare gatul gand inghit. Simteam eu de cateva zile, dar speram sa-mi treaca........Nu stiu ce ma fac cu Dylly, mi-e ca se supara..... dry.gif

bine,bine da nu mi-ai raspuns mad.gif
ma asteptati si pe mine? )).gif )).gif )).gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 06-07-2007, 12:58 PM) *

bine,bine da nu mi-ai raspuns mad.gif
ma asteptati si pe mine? )).gif )).gif )).gif

Se intelege din raspuns. te astept, da blum.gif
Amazoana
Imagine
asta-i pt Dylly!
luisssa
o dati pe pizza,hai??? dry.gif )).gif
cand aj acasa sa nu te prind ca nu vrei sa iesim la o pizza
dany
Sa ai un WE superb , Mada !!

pupic.gif pentru tine si pentru musafirul tau

CITAT(bubbles @ 06-07-2007, 08:47 AM) *

Neata blink.gif .Dany sincer nu stiu ce ai de te iei de mine si de felul meu de a puncta. blink.gif

Eu doar i`am dat o idee.

Nu ma iau de nimeni . Si eu i-am dat doar o idee in cazul ca vrea sa economiseasca puncte . Nu cred ca am mentionat numele tau in postare .
Amazoana
CITAT(luisssa @ 06-07-2007, 03:27 PM) *

Nu mananc pizza. Sa fie clar!!!!! Poate doar cu ton.... blushing.gif
M-au apucat tristetili....... vreau la Bogdan in brate..........
Multumesc pt urari Dany pupic.gif nu va mai impungeti, va rog!!!!! oricum nu am mai mancat nimic aseara. Si nici nu am mai gatit.
luisssa
mada,m-ai parasit deja? )).gif )).gif
Amazoana
Mai am 3ore si pup musafira. O pup si din partea ta, daca doresti wink1.gif

CITAT(luisssa @ 06-07-2007, 03:45 PM) *

Nu, vb cu peretii wink1.gif voiam sa zic singura, dar mi-am amintit ca m-ai corectat blum.gif
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 06-07-2007, 03:45 PM) *

CITAT(luisssa @ 06-07-2007, 03:27 PM) *

Nu mananc pizza. Sa fie clar!!!!! Poate doar cu ton.... blushing.gif
M-au apucat tristetili....... vreau la Bogdan in brate..........
Multumesc pt urari Dany pupic.gif nu va mai impungeti, va rog!!!!! oricum nu am mai mancat nimic aseara. Si nici nu am mai gatit.

ahaaaa
si ce vei manca ma rog frumos?
si eu de unde sa stiu ca tu NU ai mancat pizza?? )).gif
cand aj acasa oricum iesim la o pizza!
clar? )).gif

CITAT(dulcikatty @ 06-07-2007, 03:46 PM) *

Mai am 3ore si pup musafira. O pup si din partea ta, daca doresti wink1.gif

CITAT(luisssa @ 06-07-2007, 03:45 PM) *

Nu, vb cu peretii wink1.gif voiam sa zic singura, dar mi-am amintit ca m-ai corectat blum.gif

)).gif )).gif )).gif
ce hotomana esti! )).gif
las ca am io ac de cojocu' tau blum.gif blum.gif

pfuiiii
am uitat sa-ti zic sa pupi musafira si din partea mea! biggrin.gif
luisssa
madutzo iar ai amutit? )).gif
anca veselie
m-am hotarat: maine dimi plec la campina unde o sa dorm si o sa ma doftoricesc toata ziua.
wee placut pupic.gif hug.gif
axe10
Buna dimineata fetili!
Hai scularea si duceti popoul la bronzat!...
Va sun later.
dany
Bueyyy, mai dormiti inca ??? Desteptareeeeeaaaaaa ( adica trezireeeeaaaa ...ca destepte sunteti deja blum.gif ) ca v-a ajuns soarele la buric prin geam )).gif pupic.gif hug.gif

red_rose , LA MULTI ANI FERICITI !!!!!!!!
axe10
Dupa ce ca e alba ca o branza se duce si tarziu pe plaja!...vorbesc aici de Dylly-mandroasa!
dany
)).gif )).gif )).gif
axe10
Buey...duceti-va la plaja....ca marea va asteapta!...
Eu cand plec la mare, oriunde ar fi aia, nu as mai pleca dupa plaja....imi zice lumea..stii m-am plimbat nu stiu unde...eu si barbate-miu sa luam tot soarele frate....
Nu uitati de crema!
luisssa
alooo
ati fost la plaja?
ati facut tumbe si pentru mine? )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Asteptam poze blum.gif
Titou
nu mai strigati atata ca eu as merge da nu am unde sad.gif si in plus nici nu am fost niciodata la mare sau la plaja sorry.gif) ,da lasa ca tot o sa reusesc eu odata si odata .

si va rog frumos ,ca eu mor de frig aici ,inca nu a depasit 20 temperatura la noi de o luna si ploua mereu doh.gif
era sa moara soacra de frig )).gif a stat cu pledul in cap 2 zile pana s-a acomodat cu temperatura de aici ,cand a plecat ea din tara erau 35 de grade ,cand a ajuns aici erau 15 si ploua ,in fine

Mada te pup dulce si vrb despre vizitatorii care stau la usa si tu nu-i primesti blink.gif .
Sper ca esti bine .

pup toate fetele !!!!!!!!!!!o dumineca placuta !!!!!!!!
Amazoana
CITAT(axe10 @ 07-07-2007, 12:54 PM) *

Buey...duceti-va la plaja....ca marea va asteapta!...
Eu cand plec la mare, oriunde ar fi aia, nu as mai pleca dupa plaja....imi zice lumea..stii m-am plimbat nu stiu unde...eu si barbate-miu sa luam tot soarele frate....
Nu uitati de crema!

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne-am trezit la 12.30 azi blushing.gif am papat, Dylly face dus acum, eu citeeeesc (Doamne cat ati mai scris pe aici) si apoi...nu stiu...
Axe, te-am ascultat, ne-am dus la plaja, ne-am dat cu crema.
A fost si Luchi cu noi sac, sac, sac si ne-am intalnit si cu niste prieteni de ai mei....anyway, Dylly a incercat sa faca o baie, dar era apa foarte rece
Eu am stat la terasa, nu ma simteam prea bine.....

CITAT(luisssa @ 07-07-2007, 11:03 PM) *

alooo
ati fost la plaja?
ati facut tumbe si pentru mine? )).gif

Am fost ieri. Nu am facut tumbe, ti-am zis ca eu nu mai intru in apa+ca era ffffff rece!
Tu ce faci soro? Am citit ca astepti reducerile. Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu sad.gif

CITAT(bubbles @ 08-07-2007, 11:56 AM) *

Neata yahoo.gif .Asteptam poze blum.gif

Buna Bubbles
Sincer, nu am facut nici o poza blushing.gif
Ba chiar Dylly este foarte mandra de acest fapt )).gif

CITAT(Titou @ 08-07-2007, 12:43 PM) *

nu mai strigati atata ca eu as merge da nu am unde sad.gif si in plus nici nu am fost niciodata la mare sau la plaja sorry.gif) ,da lasa ca tot o sa reusesc eu odata si odata .

si va rog frumos ,ca eu mor de frig aici ,inca nu a depasit 20 temperatura la noi de o luna si ploua mereu doh.gif
era sa moara soacra de frig )).gif a stat cu pledul in cap 2 zile pana s-a acomodat cu temperatura de aici ,cand a plecat ea din tara erau 35 de grade ,cand a ajuns aici erau 15 si ploua ,in fine

Mada te pup dulce si vrb despre vizitatorii care stau la usa si tu nu-i primesti blink.gif .
Sper ca esti bine .

pup toate fetele !!!!!!!!!!!o dumineca placuta !!!!!!!!

Moaaaaaaa blink.gif ce frig este la tine. Eu ma topesc in acest moment aici.....Pe mine ma deprima cand ploua mult...unde mai pui ca sunt si singura .
Spune-mi mai multe despre tine, te vad asa de rar in ultimul timp.....nu ai timp sa intrii din cauza musafirilor? Ati mai vizitat? Ai poze noi? Vreau sa vaaaaaaaad!
Si eu te pup cu drag (pls, explica-mi la ce te referi cu "vizitatorii care stau la usa si nu-i primesc". Nu am inteles)
luisssa
ha!
deci nu sunt singura care sufera de frig )).gif
si mi s-a cam aplecat de la atata ploaie )).gif
Titou
Luissa te rog sa nu te bagi si sa ma lasi sa ma plang de frig si ploaie linistita da blum.gif ca tu suferi doar de cateva zile insa eu am vechime sorry.gif

Mada ,tu faci expres sa te faci ca nu intelegi ? pai de cate ori am intrat aici vedeam si ceva vizitatori pe langa mine ,asa ca ia manuta si fi si tu fata buna si desteapta si invitai aici sa nu mai stea pe la usi pe la ferestre ,da ?
dany
Neata !

Sper ca ai avut un We placut pupic.gif si ca v-ati simtit bine .

Amazoana
Neataaaaaaaaaa
Ce fac fetele?
Titou, am inteles ce voiai sa-mi spui, numai ca nu eram sigura ca la asta te refereai si nu voiam sa fac vreo greseala. Vizitatoarele mele stiu ca sunt binevenite in jurnal.....
Cat despre frig.....nu stiu ce sa zic. Eu nu rezist bine la caldura, dar nici la frig........ dry.gif

Annais, scuuuuuuuuuuuuze ca nu ti-am raspuns la sms. L-am primit, dar m-am luat cu vorba si...am uitat sa-ti raspund blushing.gif acum mi-am amintit, cand te-am vazut logata. Scuza-ma, te rog.

CITAT(danyhoney @ 09-07-2007, 11:26 AM) *

Neata !

Sper ca ai avut un We placut pupic.gif si ca v-ati simtit bine .

Multumim Dany pupic.gif
Da, intr-adevar, am avut un week-end placut, ne-am simtit bine, am ras si........am dormit mult blushing.gif
Tu ce faci? Esti bine? pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Anna
Ola Dulci.
Nu-i nimic, stai linistita.
Sry eu ca nu am reusit sa nvdm, dar asa e cand esti cu mai multi ...cam greu sa ii impaci pe toti.
Next time wink1.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 09-07-2007, 11:31 AM) *

Ola Dulci.
Sry eu ca nu am reusit sa nvdm, dar asa e cand esti cu mai multi ...cam greu sa ii impaci pe toti.

Sa speram ca next time. pupic.gif
Ia spune-mi unde ati fost, cum v-ati simtit, ati facut plaja? Baie? Ca era asa rece apa.........
Anna
CITAT(dulcikatty @ 09-07-2007, 11:45 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 09-07-2007, 11:31 AM) *

Ola Dulci.

Sa speram ca next time. pupic.gif
Ia spune-mi unde ati fost, cum v-ati simtit, ati facut plaja? Baie? Ca era asa rece apa.........

Am facut uimitor biggrin.gif
Am fost curajoasa ca baietii nu prea vroiau sa se bage in apa, se temeau ca raman fara mostenitori laugh.gif
insa eu m-am balacit ceva vreme. sa nu zic ca am venit la mare degeaba blum.gif blum.gif
Aaa..si am macat o pizza asa delicioasa La Scoica....mama mama wink1.gif
luisssa
neataaaa )).gif
am fost la piata sa cumpar rosii si pepene )).gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 09-07-2007, 11:52 AM) *

Am facut uimitor biggrin.gif
Am fost curajoasa ca baietii nu prea vroiau sa se bage in apa, se temeau ca raman fara mostenitori laugh.gif
insa eu m-am balacit ceva vreme. sa nu zic ca am venit la mare degeaba blum.gif blum.gif
Aaa..si am macat o pizza asa delicioasa La Scoica....mama mama wink1.gif

Pizza de la Scoica este cea mai buna din oras dupa parerea mea. Luissa ma contrazice though.......... Dar cred ca Dylly este de acord cu mine......
Nu-mi place ca te-ai bagat in apa, sa stii.....eu m-am balacit cand era calda apa si tot am racit.....

CITAT(luisssa @ 09-07-2007, 01:14 PM) *

neataaaa )).gif
am fost la piata sa cumpar rosii si pepene )).gif

Si ai gasit? Bune? Sa ai pofta! Noi am facut comanda la rest. chinezesc. Eu am luat pui cu masline. abia astept!
luisssa
)).gif )).gif
cand vin acasa mergem la o degustare la scoica )).gif )).gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 09-07-2007, 01:29 PM) *

)).gif )).gif
cand vin acasa mergem la o degustare la scoica )).gif )).gif

Merem, merem, cum sa nu pupic.gif
Bueeeiiii, asa ma doare capul de tare de nu mai stiu de mine. Si ochii in cap ma dor.........
..
luchi
CITAT(dulcikatty @ 09-07-2007, 12:22 PM) *

Bueeeiiii, asa ma doare capul de tare de nu mai stiu de mine. Si ochii in cap ma dor.........[/color]..

ghiv mi faiv doh.gif Oare ciorba face bine? Sau niste midii - ca tot mi-ati facut pofta cu Scoica naughty.gif ce zici?
luisssa
mada,nu cumva ai racit??
Amazoana
CITAT(luisssa @ 09-07-2007, 03:01 PM) *

mada,nu cumva ai racit??

'Seara buna
Ba cred ca da Lu, dar imediat iau o aspirina efervescenta. Cum simt putin curent, mi-o ia capul din loc.
Acum de exemplu, ma simt bine. Fizic. Ca asa ma prinse o depresie.........ooooffffffffffff, dar lasa ca-mi vine el sufletelul drag inapoi.
Luisso, ma crezi sau nu, mi-e tare dor si de tine. Mai e mult pana departe? sau adaptand textul, nu trece odata luna asta, sa vii si tu la tarisoara si pretinele tale? pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(luchi @ 09-07-2007, 02:30 PM) *

ghiv mi faiv doh.gif Oare ciorba face bine? Sau niste midii - ca tot mi-ati facut pofta cu Scoica naughty.gif ce zici?

Ei lasa ca si plimbarea ne-a facut bine! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Somn usor!
Amazoana
Imagine

Imagine wanna join me?Imagine
luisssa
neata! )).gif
mada,si mie mi-e dor de tine! biggrin.gif
Anna
m-am servit si eu cu o cafelutza give_rose.gif

pupic.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 10-07-2007, 11:25 AM) *

pupic.gif

Foarte bine, ma bucur!
Acum ma chinui sa dau de adi, dar nu este logat pt moment.....
Anna
CITAT(dulcikatty @ 10-07-2007, 01:20 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 10-07-2007, 11:25 AM) *

pupic.gif

Foarte bine, ma bucur!
Acum ma chinui sa dau de adi, dar nu este logat pt moment.....

uuuu.. naughty.gif

tu te simti mai bine?
ca ziceai ca esti cam racita unsure.gif
luisssa
as bea si eu un frappe )).gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 10-07-2007, 01:28 PM) *

tu te simti mai bine?

Cand simt aer conditionat ma ustura gatul si ma doare capul, cand nu, nu am nimic. Nu stiu ce sa mai cred!
Anna
CITAT(dulcikatty @ 10-07-2007, 01:56 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 10-07-2007, 01:28 PM) *

tu te simti mai bine?

Cand simt aer conditionat ma ustura gatul si ma doare capul, cand nu, nu am nimic. Nu stiu ce sa mai cred!

ai alergie la aer grin.gif grin.gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 10-07-2007, 01:51 PM) *

as bea si eu un frappe )).gif

Hai la Dorna wink1.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 10-07-2007, 01:57 PM) *

ai alergie la aer grin.gif grin.gif

)).gif )).gif )).gif )).gif sa-i spun lu' sefu-miu )).gif )).gif )).gif
ina_ceva
Dulcico pupic.gif

Intrebare: Dulcikaty srl are legatura cu tine? mai era pe acolo si o doamna dragutza grin.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 10-07-2007, 06:47 PM) *

Dulcico pupic.gif

Intrebare: Dulcikaty srl are legatura cu tine? mai era pe acolo si o doamna dragutza grin.gif

Vaaaaaaaaaaaaaai, nu-mi spune ca ai fost la mine acasa. Te omoooooooor. Cand ai fost? Mi-ai lasat un pupic pe acolo? )).gif
Duamna draguta era sigur mama mea (inalta si bruneta). Sa te puna naiba sa mai vii pe acolo si sa nu ne vedem, ca nu stiu ce-ti fac!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Hai sa-ti dau o cafea pana atunci!
Imagine
Amazoana
Danette, esti bine-venita! Te astept cu un ceai? Sau poate o cafea?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.