Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce mai faci?
dannette
CITAT(dulcikatty @ 11-07-2007, 10:35 AM) *

Danette, esti bine-venita! Te astept cu un ceai? Sau poate o cafea?

M-ai prins doh.gif

Bine te-am gasit!

Te servesc si eu cu niste Cola zero, ca nu are zahar wink1.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 11-07-2007, 10:36 AM) *

Neata yahoo.gif .Ce mai faci?

Veselieeeeeeeeeeeeeeee, ce faci draguta? Tu esti asa deoarece mergi dupa rochita, nu draguta? pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(dannette @ 11-07-2007, 10:52 AM) *

M-ai prins doh.gif

Bine te-am gasit!

Te servesc si eu cu niste Cola zero, ca nu are zahar wink1.gif

Eu zero nu am, dar te servesc cu placere cu un "Light" Imagine
Esti bine-venita oricand. pupic.gif
bubbles
Daaaaaaaaaa cheer.gif .dar maine ma duc sa ma uit si de rochita si de verighete si de pantofiori doh.gif .Multa treaba si multa caldura blink.gif
Amazoana
Mai ai putin timp. Multa bafta!!!! Si eu umblu cu prietena mea dupa rochite si stiu toate modelele, plus chinul si stresul.....

Imagine
Ia sa vad eu daca acest frappe imi atrage musca in plasa.......... unsure.gif
luisssa
neata gagici! biggrin.gif
bubbles
Neata blum.gif .
Dulci vreau si eu un frappe drool.gif
Anna
Neatza Dulci pupic.gif
M-am sevit si eu cu o Cola, desi il preferam pe Antonio naughty.gif adica un Nestea hug.gif
Ce mai faci?
Amazoana
Ce de lume la mine acasa si eu zbor din floare in floare.
Ma bucur ca v-ati servit singurele. Cele care nu, va poftesc!
Annaiss, am inchis ieri mailul fara sa iti trimit foto, cu toate ca le atasasem......... wacko.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 11-07-2007, 04:44 PM) *

Ce de lume la mine acasa si eu zbor din floare in floare.
Ma bucur ca v-ati servit singurele. Cele care nu, va poftesc!
Annaiss, am inchis ieri mailul fara sa iti trimit foto, cu toate ca le atasasem......... wacko.gif

Vaaaii...te halesc.
Vreau poze, acu daca tot m-ai facut curioasa blum.gif grin.gif
devil.gif
Amazoana
Ti le pun de acasa, ca tocmai voiam sa plec.
Nu uit, ca am treaba la calc acasa, ok?
Da-mi buzz pe la 18.30, pls
Va tuc, vb later
Anna
CITAT(dulcikatty @ 11-07-2007, 05:27 PM) *

Ti le pun de acasa, ca tocmai voiam sa plec.
Nu uit, ca am treaba la calc acasa, ok?
Da-mi buzz pe la 18.30, pls
Va tuc, vb later

Ee...cand ai timp mai.
Eu nus cat mai stau, sper insa sa plec si eu acasa, oricum te apelez pe mess diseara.
pupic.gif hug.gif
Amazoana
'Seara
fetelor, m-am gandit sa va scriu eu, cu toate ca ii spusesem si Annaissei. De maine ne monteaza server la serviciu si nu voi mai intra in timpul zilei aici. O perioada cel putin....
Nu stiu cum voi reusii, ca eu asta fac primul lucru cand ajung la scarbici, dar decat sa-mi risc postul......
So, va pup si vorbim maine seara! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Offffff, Mada !!!! Ai dreptate : postul e mai important !!

Ne vedem seara pe aici . hug.gif
Anna
Neatza!
V-am adus niste bunatati...din partea lui Mada hug.gif

Imagine

Imagine

Imagine
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 11-07-2007, 11:45 PM) *

'Seara
fetelor, m-am gandit sa va scriu eu, cu toate ca ii spusesem si Annaissei. De maine ne monteaza server la serviciu si nu voi mai intra in timpul zilei aici. O perioada cel putin....
Nu stiu cum voi reusii, ca eu asta fac primul lucru cand ajung la scarbici, dar decat sa-mi risc postul......
So, va pup si vorbim maine seara! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Si nu va mai da acces pe net? unsure.gif Of, ce rau imi pare! sorry.gif Sper totusi sa se rezolve cumva si sa poti intra. pupic.gif
Amazoana
sar'naaaaaaaaaaaaa pt cafea pupic.gif
Am fugit!

CITAT(Nessie @ 12-07-2007, 11:05 AM) *

Si nu va mai da acces pe net? unsure.gif Of, ce rau imi pare! sorry.gif Sper totusi sa se rezolve cumva si sa poti intra. pupic.gif

Am acces Nessie, dar pot vedea sefii in orice moment ce fac unsure.gif Te pup pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif . pupic.gif pupic.gif Dulci
Plec dupa rochita dance3.gif dance3.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 12-07-2007, 11:06 AM) *

Am acces Nessie, dar pot vedea sefii in orice moment ce fac unsure.gif Te pup pupic.gif

Mada, nu cred ca exista sef pe undeva care sa nu poata vedea ce fac angajatii pe calculator. unsure.gif

Ideea e ca au ei alte treburi decat sa ii urmareasca pe fiecare in parte. Si apoi daca tu iti faci treaba ta si nu ii dai de banuit cum ca ai pierde timpul, e ok. wink1.gif
anaoi
pt disear de la dylly

Imagine
Amazoana
CITAT(Nessie @ 12-07-2007, 11:33 AM) *

Mada, nu cred ca exista sef pe undeva care sa nu poata vedea ce fac angajatii pe calculator. unsure.gif

Ideea e ca au ei alte treburi decat sa ii urmareasca pe fiecare in parte. Si apoi daca tu iti faci treaba ta si nu ii dai de banuit cum ca ai pierde timpul, e ok. wink1.gif

Aha, am inteles.
Stii, noi pana acum am avut serverul principal la Monaco, iar acum, daca ni-l monteaza sunt siguuuuuuuuraaaaaaaaa ca vor fi curiosi o perioada sa vada ce face fiecare. Intelegi?

Dylly multumesc din corazon pt cafea. As bea 5 litrii. S-a innorat si ploua, iar tensiunea mea a luat-o razna. Tu esti bine, bombonico? pupic.gif
Anna
Buna seara! give_rose.gif
am trecut sa iti las un hug.gif
dany
Bueyyyyy, e seara , esti acasa si nu esti prezenta ?????? Hmmmmmm , pe unde umbli ?

hug.gif
ina_ceva
Dulcico, imi pare rau ca prezentza ta pe aici se va rari pupic.gif hug.gif .Sper sa te "lase" sefii cat de curand wink1.gif

Mama ta e o scumpica tease.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 12-07-2007, 01:02 PM) *
Stii, noi pana acum am avut serverul principal la Monaco, iar acum, daca ni-l monteaza sunt siguuuuuuuuraaaaaaaaa ca vor fi curiosi o perioada sa vada ce face fiecare. Intelegi?
Mai, dar treaba cu urmaritul angajatilor nu are legatura cu locatia fizica a serverului. unsure.gif Ca doar nu se uita nimeni in cutia aia ca la tv si vede ce faceti. Tot cu ajutorul programelor instalate pe calculatoare se face urmarirea, daca se face.

Deci nu s-a schimbat absolut nimic. Daca nu au avut intentie sa va urmareasca pana acum, nu o vor face nici de acum inainte. E ca si cum ai muta calculatorul din dormitor in sufragerie. Nu se schimba nimic la ce poate face, ci doar unde e pozitionat.
Amazoana
" Un profesor a dat fiecarui student ca tema pentru lectia de saptamana viitoare sa ia o cutie de carton si pentru fiecare persoana care ii supara, pe care nu pot sa o sufere si sa o ierte sa puna in cutie cate o piersica, pe care sa fie lipita o eticheta cu numele persoanei respective.

Timp de o saptamana, studentii au avut obligatia sa poarte permanent cutia cu ei: in casa, in masina, la lectii, chiar si noaptea sa si-o puna la capul patului. Studentii au fost amuzati de lectie la inceput, si fiecare a scris cu ardoare o multime de nume, ramase in memorie inca din copilarie.

Apoi, incetul cu incetul, pe masura ce zilele treceau studentii adaugau nume ale oamenilor pe care ii intalneau si care considerau ei ca au un comportament de neiertat. Fiecare a inceput sa observe ca devenea cutia din ce in ce mai grea. Piersicile asezate in ea la inceputul saptamanii incepusera sa se descompuna intr-o masa lipicioasa, cu miros dezgustator, si stricaciunea se intindea foarte repede si la celelalte.

O problema dificila mai era si faptul ca fiecare era dator sa o poarte permanent, sa aiba grija de ea, sa nu o uite prin magazine, in autobuz, la vreun restaurant, la intalnire, la masa, la baie, mai ales ca numele si adresa fiecarui student, ca si tema experimentului, erau scrise chiar pe punga. In plus, cartonul cutiei se stricase si ea ajunsese intr-o stare jalnica: cu mare greutate mai putea sa faca fata sarcinii sale.

Fiecare a inteles foarte repede si clar lectia pe care a incercat sa le-o explice profesorul cand s-au revazut dupa o saptamana, si anume ca acea cutie pe care o carasera cu ei o saptamana intreaga nu a fost decat expresia greutatii spirituale pe care o purtam cu noi, atunci cand strangem in noi ura, invidie, raceala fata de alte persoane.

De multe ori credem ca a ierta pe cineva este un favor pe care i-l facem acelei persoane. In realitate insa, acesta este cel mai mare favor pe care ni-l putem face chiar noua insine.

In cutia ta cate piersici sunt... si ce ai de gand sa faci cu ele?? "

Sursa: http://www.damaideparte.ro

Am copiat si eu asta aici, sper sa nu va deranjeze. pupic.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 12-07-2007, 09:55 PM) *

Buna seara! give_rose.gif
am trecut sa iti las un hug.gif

Multumesc, iti las si eu unul! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 13-07-2007, 12:29 AM) *

Bueyyyyy, e seara , esti acasa si nu esti prezenta ?????? Hmmmmmm , pe unde umbli ?

hug.gif

Am fost in vizita. A venit o colega de facultate in tara. Sunt acum, tu unde esti? blum.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 13-07-2007, 05:24 AM) *

Dulcico, imi pare rau ca prezentza ta pe aici se va rari pupic.gif hug.gif .Sper sa te "lase" sefii cat de curand wink1.gif

Mama ta e o scumpica tease.gif

Sar'naaaaaaaaaaaaa

Sper sa nu fie asa rau, ca nu pot sta fara voi! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(Nessie @ 13-07-2007, 12:38 PM) *

Mai, dar treaba cu urmaritul angajatilor nu are legatura cu locatia fizica a serverului. unsure.gif Ca doar nu se uita nimeni in cutia aia ca la tv si vede ce faceti. Tot cu ajutorul programelor instalate pe calculatoare se face urmarirea, daca se face.

Deci nu s-a schimbat absolut nimic. Daca nu au avut intentie sa va urmareasca pana acum, nu o vor face nici de acum inainte. E ca si cum ai muta calculatorul din dormitor in sufragerie. Nu se schimba nimic la ce poate face, ci doar unde e pozitionat.

Da? ok. Nu am stiut. Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ce faci? Esti bine? Eu mai citesc la tine si vad ca esti ocupata....multa bafta si putere de munca!
dany
Super povestea ta cu piersicile ......si tare adevarata !!!!!!!!!!!

ma intrebai unde sunt ? AICI sunt ....acum . Tu iti faci somnul de infrumusetare si eu pe coclauri pe la tine prin casuta . Nu conteaza ....ai lasat un geam deschis si l-am inchis eu acum blum.gif . Ca sa vezi ca am facut ceva in casuta ta ! Siiiii......am udat si florile .....le-ai cam uitat sad.gif

WE superb sa ai , dulcico !!!! hug.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dany Imagine

Iti multumesc mult ca ai inchis geamurile, dar te asigur ca te-ai inselat cu florile. Le iubesc asa de mult ca nu as putea sa le uit.
Si, ca sa ma laud, iti spun ca absolut orice buruiana pe care pun mana, se prinde blum.gif

Astazi sigur am o zi buna: m-am trezit cu glasul lui Luchi in telefon pupic.gif si apoi am primit un cadou. Am participat la un concurs "Dove" unde am castigat o trusa. Stiiiu ca sunteti curioase sa stiti ce este inauntru. Un sapun, un stick, un gel de dus si o crema de dus cu sclipici.No, mai spuneti ceva grin.gif

Ma duc sa fac cafea si va astept

No Doamne, am facut asa multa cafea, cat pt un batalion...........
Imagine
Imagine
Imagine

Am uitat sa va spun (despre cadoul Dove) ca era ambalat intr-o frumoasa cutie"port fard" sintr-un material ca si satinul, auriu. Super. Si este si incapatoare

Amalia bine ai venit pupic.gif ai timp de-o cafea?
Chiar ma gandeam daca te-ai suparat cumva pe mine............ unsure.gif
amalia0701
pupic.gif
Norocoaso!
Sa te rasfetzi cu trusa de la Dove.
Pupici lui Luchi pupic.gif
luchi
lol.gif Vroiai sa spui de fapt ca te-am sunat cand iti era somnul mai dulce blum.gif uaaaa, ce de cafea, tare as bea si eu daca nu ar fi ingerul pleasantry.gif meu pazitor care-mi da peste mana cand ma ating de cafea.

Amaliaaa, te pup si eu. floare.gif

Si Mada, sa ai o zi faina!
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 14-07-2007, 10:00 AM) *

pupic.gif
Norocoaso!
Sa te rasfetzi cu trusa de la Dove.
Pupici lui Luchi pupic.gif

Multumesc hug.gif

CITAT(luchi @ 14-07-2007, 10:31 AM) *

lol.gif Vroiai sa spui de fapt ca te-am sunat cand iti era somnul mai dulce blum.gif uaaaa, ce de cafea, tare as bea si eu daca nu ar fi ingerul pleasantry.gif meu pazitor care-mi da peste mana cand ma ating de cafea.

Amaliaaa, te pup si eu. floare.gif

Si Mada, sa ai o zi faina!

Imagine oita draga, am spus ce am simtit. Stii ca nu mint.
Multumesc, sa ai si tu o zi faina pupic.gif
Amazoana
Neata lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bubbles
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif
Amazoana
Imagine
Imagine
Imagine
Titou
neataaaaaaaa give_rose.gif
Tzutzi80
pupic.gif hello hello! Am fost azi la Starbucks si am baut un Frapuccino caramel, de ala mare mare....si mi-am amintit de cafelele tale pupic.gif Asa ca am venit sa te pupacesc rapid pupic.gif
Anna
pupic.gif
O duminica frumoasa! give_rose.gif
ina_ceva
...si un inceput de saptamana cat mai placut... pupic.gif
Amazoana
Neata
Tzutzi, ma bucur mult ca ti-ai facut timp sa intrii la mine. Voi pune fotografiile pe care mi le-ai trimis, la tine in jurnal. Te pup pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci?
Anna
Salutare, salutare!
Gata cafeaua? pupic.gif
Amazoana
Buna fetelor
Gata cafeaua cafea.gif
Eu sunt.....nu stiu...nelinistita tare, de aseara. Am un sentiment de neliniste, ca se intampla ceva rau....am vb cu iubi, e bine, am vb cu ai mei, sunt bine si ei...nu stiu ce e cu mine....
Voi ce faceti? pupic.gif Ma bucur ca mai treceti pe aici!

CITAT(Titou @ 15-07-2007, 12:37 PM) *

Lume nouaaaaaaa
Titou, ce faci draguta? pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 15-07-2007, 08:57 PM) *

Tu si Annaiss vorbiti la sincron, hmm?Va pup pe amandoua
Anna
CITAT(dulcikatty @ 16-07-2007, 11:17 AM) *

Buna fetelor
Gata cafeaua cafea.gif
Eu sunt.....nu stiu...nelinistita tare, de aseara. Am un sentiment de neliniste, ca se intampla ceva rau....am vb cu iubi, e bine, am vb cu ai mei, sunt bine si ei...nu stiu ce e cu mine....
Voi ce faceti? pupic.gif Ma bucur ca mai treceti pe aici!

CITAT(Titou @ 15-07-2007, 12:37 PM) *

Lume nouaaaaaaa
Titou, ce faci draguta? pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 15-07-2007, 08:57 PM) *

Tu si Annaiss vorbiti la sincron, hmm?Va pup pe amandoua

tata.gif Daaaa...vorbim in versuri giggle.gif

Mi se mai intampla si mie sa am cate un feeling de asta si sa am impresia ca ceva nu e ok, insa ramane numai un feeling. hug.gif
Sexymom
Si mie mi se intampla sa fiu nelinistita si sa ma gandesc la ce e mai rau, dar...din fericire..e doar un feeling.
Nu te mai gandi la nimic.
Cand iei si tu concediu? si ce planuri ai?
Amazoana
Of, Doina, de-ar fi asa usor sa nu ma gandesc la nimic.....foarte rar se intampla sa-mi golesc mintea, sa ma relaxez. Am ajuns sa-mi visez si noaptea problemele. Stii, poate pt cineva mai matur nu sunt adevarate problemele.....iar faptul ca B nu-i aici sa ma sprijine ma face sa-mi fie si mai greu.
Am o colega care rade de mine ca sufar atata dupa iubitul meu. Imi spune ca ea ar da orice sa mai plece si sotul ei, sa poata "respira" si ea.
Oare asa va fi si la mine peste cativa ani? Eu sincer cred ca nu, dar.....one never knows dry.gif

Concediu nu am decat la sf lui noiembrie, evident atunci cand vine iubi. Vrem sa mergem in Spania, avem un prieten in Madrid care ne tot invita la el....vom vedea, nu trebuie sa-mi mai fac planuri, ca nu ies.....
Iti multumesc ca ai grija de mine pupic.gif
Inca persista starea aia, asa simt nevoia sa plang....... sorry.gif
Sexymom
Iubita mea, nu trebuie sa plangi, trebuie sa faci ceva sa iesi din starea asta.
Da muzica la maxim, rasfoieste o revista, da o tura pe plaja, mergi la un film , si o sa te simti mult mai bine. Cred ca iti e greu fara Iubi, numai eu stiu cum imi este fara Denci atunci cand pleaca pt 2 zile, imi vine sa ma urc pe pereti ca nu mai sforaie nimeni noaptea si ca nu ma mai inteapa nimeni cu micile rautati asa cum numai el stie sa o faca.
Sa inteleg ca vi la mine in Madrid??? pai eu nu sunt prietena ta? pe mine vad ca nu ma pomenesti deloc sad.gif si tot langa mine este si maybeline, asa ca nu scapi de noi daca dai pe aici.

Ai un PM de la mine.
Amazoana
Da, daaaaa, imi lipseste sa ne impungem, sa ne alergam prin casa, pe cuvant pana si lucrurile care ma deranjeaza imi lipsesc.
A trecut o luna...miercuri sorry.gif
Gata, nu mai pot, deja sunt gatuita de plans...trebuie sa fac ceva........

Stai in Madrid? In mod cert te voi vizita. Sau macar sa ne vedem la o cafea.

Ma duc acasa si e pustiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuu sorry.gif

Raspuns la MP.
Sexymom
Eu te astept, poti ramane si la mine, macar o noapte, asa las si eu fetele cu tine si ma duc la discoteca cu barbatamiu lol.gif hai fata sa ne facem de cap pe aici, ii lasam pe ei la o cubata si noi tzusti in oras, ca tot am certificat de ghid turistic.
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 16-07-2007, 05:28 PM) *

Eu te astept, poti ramane si la mine, macar o noapte, asa las si eu fetele cu tine si ma duc la discoteca cu barbatamiu lol.gif hai fata sa ne facem de cap pe aici, ii lasam pe ei la o cubata si noi tzusti in oras, ca tot am certificat de ghid turistic.

Doamne ce bine suna. Pe al meu il "linistesc " cu o bere buna, iar copiii ii plac asa ca.....planul este facut! )).gif Ei doi acasa si noi...dilaila! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Multumesc mult pt invitatie pupic.gif
M-am mai inveselit; ti-am urmat sfatul, am iesit la un suc cu o prietena, care s-au facut 3 pana la urma.
Am vb cu iubi muuuuult (are si el semnal la telefon in sfarsit!) si acum sunt mai bine. Nu stiu cat ma tine, dar multumesc lui Dumnezeu ca am atatea prietene pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Titou
give_rose.gif ce faci Mada ? ti-a trecut melancolia?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.