Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Andreea-Rodica
La tine e frigut?! Cat te invidiez!
O saptamana frumoasa! hug.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 23-07-2007, 11:16 AM) *

Eu m-am trezit cu o lene de ma doare sad.gif trebuie sa plec la cumparaturi dar nu am nici o tragere de inima, mai bine m-as culca, dar nici asta nu pot deaorece trebuie sa le pregatesc masa fetelor si nu am nici o bucata de paine in casa.
Trebuie sa ma mobilizez cumva, bine ca e frigutz afara si pot colinda mai mult.

Ce bine ca este mai racorica la tine. Aici e crima. Hai, mobilizeaza-te si fa-le pe fete happy! grin.gif
Aseara mi-am pus un termometru in casa, dar am uitat sa ma uit cat arata. Pt o sapt am o musafira. Saraca, mi-a spus si ea ca nu s-a putut odihnii din cauza caldurii..... sad.gif

CITAT(luchi @ 23-07-2007, 11:17 AM) *

6.30? Sper ca te simti bine, si mai ales ca nu te-ai trezit nervoasa blum.gif

Ma simt bine (uufff, de fapt nu prea sad.gif ) m-am trezit devreme deoarece asa se trezeste colega mea si eu daca aud miscare nu pot sa dorm. Oricum, nervoasa nu am fost.
Tu ce faci? Cat ati stat ieri in plimbari? Eu am ajuns pe la 18 acasa......... dry.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 23-07-2007, 11:27 AM) *

La tine e frigut?! Cat te invidiez!
O saptamana frumoasa! hug.gif

Hai ma Rodi, credeam ca ai intrat la mine sa stam la o cafea sad.gif
Andreea-Rodica
Am o oala de bors pe foc. Cum se termina de fiert ma odihnesc la un ceai cu gheata, ce zici vrei si tu? cafea.gif hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .CE faci iubita? Am trecut sa iti las un pupic.gif ca sa ai o zi frumoasa hug.gif
axe10
Ai mai fost la plaja?
Amazoana
CITAT(Andreea-Rodica @ 23-07-2007, 12:04 PM) *

Am o oala de bors pe foc. Cum se termina de fiert ma odihnesc la un ceai cu gheata, ce zici vrei si tu? cafea.gif hug.gif

Sar'naaaaaaaaaaa!!! Normal ca vreau pupic.gif Eu beau a taspea cafea din ziua de azi. Am asa mult de munca, ca abia ma vad dintre dosare wacko.gif

CITAT(bubbles @ 23-07-2007, 12:07 PM) *

Neata yahoo.gif .CE faci iubita? Am trecut sa iti las un pupic.gif ca sa ai o zi frumoasa hug.gif

Fata, ti-am vazut sandalutele Sunt absolut superbe. Sa le porti cu placere, sa nu te jeneze in nici un fel, sa dansezi cu ele cat poti de mult! Nu am avut timp sa scriu la tine, pls nu te supi.
Sa ai si tu o zi super! pupic.gif

CITAT(axe10 @ 23-07-2007, 01:01 PM) *

Ai mai fost la plaja?

Nu am fost la plaja draga Axe. Este prea cald si....am si niste interdictii blum.gif
Insa asa as face o baie.....
Tu ce faci? Cum iti petreci timpul pe calduile astea? pupic.gif
luchi
pupic.gif Spor la lucru, si ai grija mare cu cafeaua aia...de mancat ai mancat?

p.s. Ne-am intors putin mai devreme decat tine, nu stiam ca mai esti inca la ai tai, ca te-as fi sunat. sorry.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 23-07-2007, 03:33 PM) *

pupic.gif Spor la lucru, si ai grija mare cu cafeaua aia...de mancat ai mancat?

p.s. Ne-am intors putin mai devreme decat tine, nu stiam ca mai esti inca la ai tai, ca te-as fi sunat. sorry.gif

No problem, stai linistita!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Am mancat, dar asa de putin incat..... nu va spun, ca iar ma certati. Sincer nu am cand, nici la pipilica nu am ajuns de cand am plecat de acasa, de azi dimineata sad.gif
Andreea-Rodica
De mancat n-ai timp, dar de baut cafea ai?! Mai ales pe caldurile astea, da si tu cafeaua aia pe un ceai, o apa ceva. hug.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uite Rodi, azi m baut deja 2 ceaiuri de menta. Apoi....CAFEA!!!! )).gif floare.gif
Anyone joins me? pupic.gif
bubbles
Neata .Eu eu la cafea yawn.gif .Ma duc imediat sa imi fac un ness rece grin.gif
Amazoana
Moaaaaaaa, da ce v-ati distraaaaaaaaat si ce balaceala ati tras. Foarte frumoase pozele Bubbles.
hai cu cafeaua, sa stam la taifas!
bubbles
Da Dulci dar si ce am racit .Cred ca sunt singurele poze in care imi expun si eu picioarele de ursulici putin lol.gif .Asa imi curge nasul lol.gif dar nu ma las ..
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif
io am beut deja o cafelutza cu laptic dar ... mai e loc de una blum.gif
Andreea-Rodica
Vin si eu, dar cu ceai cu gheata. E devreme dar deja e cald tare. Ce-or fi facand cei din zonele cu cod rosu si portocaliu?! La noi, la Suceava, e cod galben si tot e cald. wacko.gif
Oare cum rezistam cand locuiam in Galati, ca parca am uitat?! lol.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 24-07-2007, 10:05 AM) *

io am beut deja o cafelutza cu laptic dar ... mai e loc de una blum.gif

Neata pupic.gif Cum ai sarbatorit ziua ta?
Si eu am baut 2 ceaiuri de menta, caldute si o cafea mare cu 2 laptic wink1.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 24-07-2007, 10:31 AM) *

Vin si eu, dar cu ceai cu gheata. E devreme dar deja e cald tare. Ce-or fi facand cei din zonele cu cod rosu si portocaliu?! La noi, la Suceava, e cod galben si tot e cald. wacko.gif
Oare cum rezistam cand locuiam in Galati, ca parca am uitat?! lol.gif

La mine in casa, azi dimineata la 07.10-15 erau 32 grade. Imi inchipui numai cum este la pranz.....noroc ca stau la serviciu, cu aer conditionat.
Si eu, ca si Bubbles (multa sanatate !!!!!!!Bubbles) sunt racita. Imi curge nasul, ma cam dori rinichii si ovarele...
Azi noapte m-am tot trezit de durere de stomac. Imi trecea numai cand stateam cu mana calda pe el (care era rece) Am adormit cu o pernuta bagata pe sub haine, sa-mi tina cald si cu un prosop pe spate deoarece transpiram si imi ingheta. Vaaaiiiiiiiii, ce ma mai plang )).gif )).gif

CITAT(bubbles @ 24-07-2007, 09:42 AM) *

Da Dulci dar si ce am racit .Cred ca sunt singurele poze in care imi expun si eu picioarele de ursulici putin lol.gif .Asa imi curge nasul lol.gif dar nu ma las ..

Eu nu am vazut picioareleeeeeeeeee sad.gif
bubbles
Daca te uiti mai atent in unele poze am panatalonii suflecati (in aia in care babu e cu capul intre picioarele mele si eu stau cu spatele e una din ele lol.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 24-07-2007, 11:02 AM) *

Daca te uiti mai atent in unele poze am panatalonii suflecati (in aia in care babu e cu capul intre picioarele mele si eu stau cu spatele e una din ele lol.gif

Aaaa, am vazut-o. Chiar m-a amuzat cum statea....nu mi s-a parut deloc ca ai avea picioare grase blum.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 23-07-2007, 03:16 PM) *

CITAT(axe10 @ 23-07-2007, 01:01 PM) *

Ai mai fost la plaja?

Nu am fost la plaja draga Axe. Este prea cald si....am si niste interdictii blum.gif
Insa asa as face o baie.....
Tu ce faci? Cum iti petreci timpul pe calduile astea? pupic.gif

Cu lesin in pat in pielea goala!
Amazoana
CITAT(axe10 @ 24-07-2007, 11:20 AM) *

Cu lesin in pat in pielea goala!

Acum depinde de la ce te ia cu lesin in pat... rolleyes.gif tease.gif
anaoi
Imagine
Amazoana
CITAT(anaoi @ 24-07-2007, 01:40 PM) *

Imagine

S-a intors copchilul ratacitoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Hai fata, tu esti suparata pe mine? De ce nu ma bagi in seama niciodata?
Multumesc pt cocktail pupic.gif
anaoi
dyllly te buzz pe mess de azi dimineata.
nu prea am avut timp s atrec pe aici.
de ce as fi suparata? a, urasc toate orasele din lume care au mai putine grade ca bucurestiul in momentul asta. dar nu persoane.
sa ai o zi racoroasa... hug.gif
anca veselie
dulcico am venit si pe la tine pe acasa. si vad ca te gasesc si racita si cu musafiri sad.gif desi abia m-am intors din concediu si-s si leftera huh.gif am un mare dor si chef de duca si imi daduse prin bibilica sa ma infiintez la mata in wee care vine, dar acum am citit ca esti cu musafiri sad.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 24-07-2007, 01:57 PM) *

dyllly te buzz pe mess de azi dimineata.
nu prea am avut timp s atrec pe aici.
de ce as fi suparata? a, urasc toate orasele din lume care au mai putine grade ca bucurestiul in momentul asta. dar nu persoane.
sa ai o zi racoroasa... hug.gif

Nu stiu de ce, dar nu-mi mai merge mess-ul din pg de mail. Si de meebo intru ffffff rar.....PLS nu te supi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 24-07-2007, 04:21 PM) *

dulcico am venit si pe la tine pe acasa. si vad ca te gasesc si racita si cu musafiri sad.gif desi abia m-am intors din concediu si-s si leftera huh.gif am un mare dor si chef de duca si imi daduse prin bibilica sa ma infiintez la mata in wee care vine, dar acum am citit ca esti cu musafiri sad.gif

Musafira mea pleaca sambata. Aaaa, chiar ca.....nu prea ai unde sa dormi..... dry.gif Lasa ca mai sunt week-enduri, nu?
anca veselie
asta e, o lasam pe alta data pupic.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Unde este toata lumea? DYLLYYYYYYYYYYYYYYYY, iar lipsesti?
dry.gif
anaoi
da...ai ceva impotriva? ai pm
danyhoney
Mada , si eu sunt pe aici dar.....vad ca nu primesc nici o cafea azi sad.gif

hug.gif
Titou
eu ma plicti rau si nu am chef de invatat blushing.gif
buna zua mai intai doh.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 25-07-2007, 11:16 AM) *

da...ai ceva impotriva? ai pm

Pai am! Voiam sa te mai intreb si eu daca mai traiesti! sad.gif

CITAT(Titou @ 25-07-2007, 11:44 AM) *

eu ma plicti rau si nu am chef de invatat blushing.gif
buna zua mai intai doh.gif

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
De ce nu ai chef? Cum e vremea la tine? Daca e racorica.........meriti bataita! Hai ca mai ai o zi si pleeeeeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiiii! Cand ai examenul? Te pup si ma bucur tare ca ai mai trecut si pe aici! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 25-07-2007, 11:34 AM) *

Mada , si eu sunt pe aici dar.....vad ca nu primesc nici o cafea azi sad.gif

hug.gif

ups
Stai ca e pe foc!
Ce faci draguta mea?
anaoi
pai nu exist, logic
Amazoana
Vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Ajunge sau va mai trebuie?
E cea mai buna (a se observa efortul, da???????? )).gif )

CITAT(anaoi @ 25-07-2007, 12:18 PM) *

pai nu exist, logic

Unii mai dastepti zice ca suferinta este o dovada a existentei........ dry.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
anaoi
baga un cocktail sa se imbete dylly sa nu mai stie de el
Titou
nu am chef ,m-am saturat ,acuma fac chestionare si sunt grele lua-le-ar naiba ,sau sunt eu batuta-n cap wacko.gif si nu mai am rabdare sa plec odata ,ultima saptamana a fost criminala .
pai e racoare ce sa-i fac ,ieri a plouat ,azi doar ca este innorat ,insa nu cred ca scapam fara ploaie .
luni cand am iesit din casa m-am speriat ce ploua si ce frig era ,am plecat cu un tricou, un jerseu si cu gluga in cap si cu o jacheta si inca imi era frig ,acuma sunt cam 17 grade la mine blushing.gif
examenul o sa-l am dupa ce fac scoala ca trebe sa fac si practica ,si acolo e si mai mare bai ...
Amazoana
CITAT(anaoi @ 25-07-2007, 12:21 PM) *

baga un cocktail sa se imbete dylly sa nu mai stie de el

Imagine
Imagine
Titou
am plecat si eu dupa o cafea dar m-am razgandit cand am vazut ce ai adus tu

asta e bine ?

Imagine
Amazoana
CITAT(Titou @ 25-07-2007, 12:23 PM) *

nu am chef ,m-am saturat ,acuma fac chestionare si sunt grele lua-le-ar naiba ,sau sunt eu batuta-n cap wacko.gif si nu mai am rabdare sa plec odata ,ultima saptamana a fost criminala .
pai e racoare ce sa-i fac ,ieri a plouat ,azi doar ca este innorat ,insa nu cred ca scapam fara ploaie .
luni cand am iesit din casa m-am speriat ce ploua si ce frig era ,am plecat cu un tricou, un jerseu si cu gluga in cap si cu o jacheta si inca imi era frig ,acuma sunt cam 17 grade la mine blushing.gif
examenul o sa-l am dupa ce fac scoala ca trebe sa fac si practica ,si acolo e si mai mare bai ...

blink.gif Asa frig e la tine????????????????????
La mine in sufra, dimineata la 7 si ceva sunt 34,5 grade!!!!

CITAT(Titou @ 25-07-2007, 12:27 PM) *

am plecat si eu dupa o cafea dar m-am razgandit cand am vazut ce ai adus tu

asta e bine ?

Imagine

Nu se vede sad.gif
anaoi
ieir la 21.00 in bucuretsi erau 39.5 conform termometrului de la masina necondusa.

sa-ti dea Dumnezeu sanatate pt cocktailuri.
Titou, ia mana ca sunt ale lui dylly.
Titou
se vede acuma ,e beteag si asta ,

am vazut ca e cald la voi ,ce sa va fac ?
auzi da mai stii ceva de Mirela ????
ca am vazut ca mi-a umplut mail-ul de mesaje din alea cu imagini si mi-am amintit de ea acuma ,nu a mai intrat de mult timp .
Amazoana
CITAT(anaoi @ 25-07-2007, 12:30 PM) *

sa-ti dea Dumnezeu sanatate pt cocktailuri.
Titou, ia mana ca sunt ale lui dylly.

Multumesc la fel! pupic.gif

Huoooooooooo, calicooooooooooooo, va dau la amandoua, nu va alergati p'aicisaaaa

CITAT(Titou @ 25-07-2007, 12:31 PM) *

se vede acuma ,e beteag si asta ,

am vazut ca e cald la voi ,ce sa va fac ?
auzi da mai stii ceva de Mirela ????
ca am vazut ca mi-a umplut mail-ul de mesaje din alea cu imagini si mi-am amintit de ea acuma ,nu a mai intrat de mult timp .

Nimic nimicuta nu mai stiu
De mult ma straduiesc sa-i dau un mail, dar nu am reusit inca. Pare suparata......... dry.gif
Titou
imi trebe ceva stimulent ca luni ma prezint la instructor si ma tem sa nu fac stanga si sa o iau la fuga .

nu stiu de ce panichez cand e vrb de ceva asa de serios ...

pfiuu , ma crezi ca stau cu sosete, in blugi si tricou si am jerseul langa mine blushing.gif ?
danyhoney
Saru-mana de cafea , dulci pupic.gif .M-as fii bagat si eu la niste cocktail-uri dar mi-e ca ma alearga dylly si asa cocosata cum sunt n-am sanse sa scap lol.gif
julyalina
io m-am infiintat la o cafelutza blum.gif si cre' ca o sa fur o dusca si din coctailurile lui dilly blum.gif
anaoi
mda, dylly are draci azi. sorry. nicht deinen Schuld
Amazoana
CITAT(julyalina @ 25-07-2007, 12:39 PM) *

io m-am infiintat la o cafelutza blum.gif si cre' ca o sa fur o dusca si din coctailurile lui dilly blum.gif

Nu ma bag daca te caftesteeeeeeeeeeeeee lol.gif

CITAT(danyhoney @ 25-07-2007, 12:35 PM) *

Saru-mana de cafea , dulci pupic.gif .M-as fii bagat si eu la niste cocktail-uri dar mi-e ca ma alearga dylly si asa cocosata cum sunt n-am sanse sa scap lol.gif

Fereste-te de curent. Si mama pateste d'astea si.........mi-e asa teama de ele, ca si eu abia ma ridic de pe scaun.......v-am spus eu ca imbatranesc. Au ba?
julyalina
)).gif io nu inteleg germana si poate sa ma alerge ca asa face si dilly sport tease.gif

da' cum dulcika a venit si la mine acasaica cu un paharel, o lasam pe altadata cu alergatul lui dilly naughty.gif
julyalina
by the way ... Mada, cand e ziua ta? naughty.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 25-07-2007, 01:15 PM) *

..........very soooooooooooonnnnnnnnn grin.gif suntem Lea-e amandoua pupic.gif
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 25-07-2007, 12:31 PM) *

CITAT(julyalina @ 25-07-2007, 01:15 PM) *

..........very soooooooooooonnnnnnnnn grin.gif suntem Lea-e amandoua pupic.gif

Eu stiu cand e, eu stiu cand e cheer.gif blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.