Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Anna
DA, am zis ca o arunc pe geam biggrin.gif
e scosa din priza si sa fie sanatoasa ca nu mai umblu la ea.
mai naspa cu teava aia care picura si nu imi explic de ce. huh.gif
sad.gif
anca veselie
da, clar, nu ma mai joc, toata lumea bea frozito.
o sa-mi fac o cioco calda, da????
anaoi
CU GHEATA
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 26-07-2007, 04:04 PM) *

da, clar, nu ma mai joc, toata lumea bea frozito.
o sa-mi fac o cioco calda, da????

Care toata lumea? Limba mea n-a atins asa ceva eveeeeeeeerrrr!!!!! Si stau si plang in batista aici sorry.gif sorry.gif sorry.gif tease.gif
anca veselie
scuza-ma, am uitat pupic.gif
cu gheata am facut-o blum.gif
anaoi
blum.gif

plecat acasa. pa
Amazoana
Pa Dylly, Ioanaaaa
Somn Usor pupic.gif
tania
Hello la toata lumea!!
mama ce va mai cinstitzi pe aici, doar eu am lipsit la bunatatzuri mad.gif
pup fetele pupic.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(tania @ 26-07-2007, 08:01 PM) *

Hello la toata lumea!!
mama ce va mai cinstitzi pe aici, doar eu am lipsit la bunatatzuri mad.gif
pup fetele pupic.gif hug.gif

NEATAAAAAAAAA
Buna Tania,ce faci? Te astept si pe tine sa te cinstesc cu cate ceva bun. ce ai mai gatit bun in ultimul timp? Nu stiu ce e cu mine, numai la "bun" imi sta capul in ultimul timp.......... dry.gif

Sa aveti o zi buna, eu am ceva treaba azi
julyalina
neazta dulcikule pupic.gif
se apropie rusii?
anaoi
NEATA

Imagine
anca veselie
neatzaaa! pupic.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 27-07-2007, 09:35 AM) *

neazta dulcikule pupic.gif
se apropie rusii?

La ce probleme am eu, niciodata nu stiu cand se apropie..........deocamdata isi retrag trupele de mijloc......don't ask mad.gif

CITAT(anaoi @ 27-07-2007, 09:37 AM) *

NEATA

Imagine

OH DOAMNE, SE GANDESTE SI LA MINE CINEVAAAAAAAAA!!!!!!!!!!Sar'naaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif hug.gif
anaoi
sa cresti mare si frumoasa.... give_rose.gif

Imagine
Amazoana
CITAT(anaoi @ 27-07-2007, 10:57 AM) *

sa cresti mare si frumoasa.... give_rose.gif

Imagine

Uuuuuuuuuuu, asta-i si mai bunaaaaaaaaaa. Da-mi pun mintea cu ele, le beau pe toate intr-o clipita!
dany
Mai aveti cafea si pentru mine ? Plssss

Neata ! hug.gif
anaoi
Imagine
May
Neatza floare.gif floare.gif floare.gif

dany nu imparti cafeau ta cu mine? Adica eu nu vreau decat ciocolata blum.gif )).gif
dany
Mersiiiiiii, dylly pupic.gif . Arata suuuuuupeeeeerbbbbb !

Sigur ca iti dau tie ciocolata , May ....nu ma prea omor dupa ea .Dar sa nu te atingi de cafea ca te bat )).gif
May
Wow blink.gif in ce stil ma bati? In stil barbar? lol.gif Sa stiu daca imi place sau nu naughty.gif )).gif
dany
Cine azis ca te bat ca sa iti placa ????? blum.gif
Amazoana
Ieeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii cheer.gif mi se inveseleste casaaaaaaaa!!!!
Multu Dylly ca esti gazda pupic.gif

May, Dany, ce faceti dragelor?Ia sa va aud, in ce stil va cafiti?

CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 11:28 AM) *

Am eu o sgestie blushing.gif funia uda tease.gif )).gif )).gif )).gif )).gif
May
CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 10:28 AM) *

Cine a zis ca stau sa ma bati daca nu imi place? laugh.gif

CITAT(dulcikatty @ 27-07-2007, 10:30 AM) *

Ce ar fi sa te leg pe plaja si sa te las acolo.... am auzit ca iti place f mult devil.gif lol.gif
dany
Va trebui sa stai sa te bat .....daca nu stai nu ai cum sa stii daca iti place sau nu , logic , nu ? tease.gif

CITAT(dulcikatty @ 27-07-2007, 10:30 AM) *

Alte idei din astea bune mai ai , Dulci ? )).gif
May
Pai stau sa dai o data, apoi fug biggrin.gif
dany
Multumita , May? ....totul pentru tine ....si , uite asa , imi ramane mie cafeaua

Imagine
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 11:31 AM) *

Ce ar fi sa te leg pe plaja si sa te las acolo.... am auzit ca iti place f mult devil.gif lol.gif

Iooiiiiiiiiiiii, deja ma amenintaaaaaaa wacko.gif
Fata, ce sa zic...stau, daca pui exemplare unul si unul pe plaja. Macar ochii sa-mi fuga tease.gif

CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 11:33 AM) *

Alte idei din astea bune mai ai , Dulci ? )).gif

Bazeaza-te pe mineeeeeeeeeeeeeeeee )).gif )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 10:34 AM) *

Fugi .....daca poti . Daca te leg inainte sa dau ...unde fugi ? )).gif blum.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 11:34 AM) *

Izact ca gaina!
O stiti p'aia? "Ce sa fac? Sa stau sau sa fug, mai bine ma inpiedic........."
anaoi
pt May....

Imagine
May
drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif

dulci... numai unul si unul o sa iti pun: unul cu burta, unul cu nasul mare... unu cu coconel mic lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 11:36 AM) *

Multumita , May? ....totul pentru tine ....si , uite asa , imi ramane mie cafeaua

Imagine

O dai la pace? Niste ceva placinte cu branza n-ai? tease.gif
anaoi
bici la talpi ca sa nu mai poata fugi... devil.gif
May
Deci mi s-a facut o pofta de bomboane... dintr-acelea ieftine din tara cu nume de muieri drool.gif doh.gif doh.gif doh.gif
dany
N-o dau la pace , Dulci ....doar incerc saimi salvez cafeaua )).gif . Si daca tot ii place ciocolata ...ii dau un pachet intreg .Numai sa nu apara in apropierea cafelei mele
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 11:38 AM) *

drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif

dulci... numai unul si unul o sa iti pun: unul cu burta, unul cu nasul mare... unu cu coconel mic lol.gif

Fata, cu burta, am unul deja. Cu nasul mare, treaca-mearga; dar cu cucul mic crazy.gif ...............??? De fapt mai stii ce "jucaus" o fi domnu'? valea.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(anaoi @ 27-07-2007, 11:39 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif iote sadicaaaaaaaaaa
dany
CITAT(anaoi @ 27-07-2007, 10:39 AM) *

cheer.gif cheer.gif tease.gif Alta cu idei bune hug.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 11:41 AM) *

N-o dau la pace , Dulci ....doar incerc saimi salvez cafeaua )).gif . Si daca tot ii place ciocolata ...ii dau un pachet intreg .Numai sa nu apara in apropierea cafelei mele

La cafea ma inviti pi mini???? inocentul.gif ????
dany
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 10:40 AM) *

Deci mi s-a facut o pofta de bomboane... dintr-acelea ieftine din tara cu nume de muieri drool.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Da` cioco cu nume de baietei nu vrei ? )).gif
Imagine
Amazoana
Va suparati tare daca va servesc cu niste placinta?
dany
CITAT(dulcikatty @ 27-07-2007, 10:42 AM) *

CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 11:41 AM) *

La cafea ma inviti pi mini???? inocentul.gif ????

sa vorbim cu dylly ....daca ne mai prepara inca una ...te astept cu placere hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 27-07-2007, 10:44 AM) *

Va suparati tare daca va servesc cu niste placinta?

baga .....n-o avea mai multe puncte placinta ta decat ciocolata noastra )).gif
May
Ce rele!!! )).gif )).gif )).gif

dulci eu nu ma refer la puiul de burtica pe care il are B, ci la una d-aia sanatoasa de femeie gravida in luna a 9-a cu tripleti )).gif Si cand zic coconel mic... ma refer la d-ala cat degetul mare de la picior lol.gif lol.gif lol.gif

dany vreau cu orice, numai sa aibe gustul acela specific de produs romanesc floare.gif blum.gif
Amazoana
Imagine
Imagine
Imagine
May
dany, hai ca mi-am amintit ca am vazut poze cu casa si am ramas cu niste nelamuriri. Ce e fata cu armata aia de detergenti pe capul tau? w00t.gif Deci chiar nu esti normala, pt mine ce sare de 5 deja sunt in plus. Si vroiam sa te mai intreb cum ajungi tu la cuptorul cu microunde daca l-ai cocotat tocmai acolo? blink.gif

Eu ma duc sa aduc fregona ca am facut balta in jurul meu drool.gif
dany
lol.gif lol.gif Dulci .....placintele ( adica tortulete ) din acelea mici din prima poza facuta de tine , voi face eu azi lol.gif lol.gif .Cu mandarine si cu piersici lol.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 11:46 AM) *

dulci eu nu ma refer la puiul de burtica pe care il are B, ci la una d-aia sanatoasa de femeie gravida in luna a 9-a cu tripleti )).gif Si cand zic coconel mic... ma refer la d-ala cat degetul mare de la picior lol.gif lol.gif lol.gif

Eventual sa aibe si un astfel de semn?Imagine lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 10:50 AM) *

dany, hai ca mi-am amintit ca am vazut poze cu casa si am ramas cu niste nelamuriri. Ce e fata cu armata aia de detergenti pe capul tau? w00t.gif Deci chiar nu esti normala, pt mine ce sare de 5 deja sunt in plus. Si vroiam sa te mai intreb cum ajungi tu la cuptorul cu microunde daca l-ai cocotat tocmai acolo? blink.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Deeeciiiiii.....acei detergenti .....sunt chestii pt spalat geamurile , curatat praful , curatat mobila de lemn , mobila de gradina , etc lol.gif

Cuptorul cu microunde l-am cocotat acolo pentru ca il folosim din An in Paste )).gif

Alte intrebari ? tease.gif

CITAT(dulcikatty @ 27-07-2007, 10:52 AM) *

CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 11:46 AM) *

Eventual sa aibe si un astfel de semn?Imagine lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 11:50 AM) *

lol.gif lol.gif Dulci .....placintele ( adica tortulete ) din acelea mici din prima poza facuta de tine , voi face eu azi lol.gif lol.gif .Cu mandarine si cu piersici lol.gif

Ahhhhhhhhhh, oare au astia bilete la urgenta? Sa ma arunc intr-un avion sa vin sa mananc la tine?
anaoi
Imagine
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 11:54 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Deeeciiiiii.....acei detergenti .....sunt chestii pt spalat geamurile , curatat praful , curatat mobila de lemn , mobila de gradina , etc lol.gif

Cuptorul cu microunde l-am cocotat acolo pentru ca il folosim din An in Paste )).gif

Alte intrebari ? tease.gif

Dany dulce , eu te aprob. Si eu am multi (nici pe departe cati ai tu) si am o obsesie, sa am tot timpul in casa, din fiecare cate unul. Asa ca, fetelor, luati-va si de mine, nu numai de ea! Na!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.