CITAT(Titou @ 02-05-2007, 04:31 PM)

aha ,pai trebe sa mearga la medic pana la urma sa se lamureasca din ce cauza s-a umflat ...
deh ,asa avem noi noroc la prieteni ,daca pot sa-i numesc asa ptr ca am ajuns cu sotul la concluzia ca noi cand am zugravit si cand ne-am mutat nici macar nu ne-au sunat sa ne intrebe de sanatate iar MOI adic eu le-am rezolvat pana acuma la verisorul sotului si la prietena mea cate un studio si fara probleme si garantii si cate mai trebe ,se chinuiau de aproape 3-4 ani sa-si gaseasca ceva si le-am rezolvat eu pe amandoua si pe langa asta si cand il amenajeaza au nevoie de ajutor ptr ca nu au masina sau nu stiu sa faca cate una alta ,sa nu mai zic de dragul meu frate care nu-l vad numa odata la luna maxim si care si-a luat casa insa nu stie nici macar sa dea cu pensula ce sa mai vrb de gletuit sau de pus parchet si gresie faianta ,montat mobila de bucatarie pe care o primeste la pachet si ghici cine ,,,,,sotul desigur ,nu regretam ca-i ajutam ci faptul ca sunt falsi ,asta ma deranjeaza ,in fine ,asta este ,nu incep iar cu plangaritul ca nu ma mai opresc repede .
stiu ca conteaza mult ajutorul si e foarte bine cand il poti da ,sunt draguti socrii ca v-au ajutat ,frumos din partea lor ,altii nu s-ar deranja.
fata ce mult imi doresc si eu sa merg pana la mare si sa va vad si eu ,m-am saturat cand vad ca atatea fete se intalnesc si eu nu vad pe nimeni

Stiu despre ce vorbesti, stiu ca-i ajuti cu drag, dar ai un sentiment de frustrare cand ii vezi ca sunt nerecunoscatori.....asta e. Spune si tu ca faceti niste fapte bune, Dumnezeu le vede pe toate.
Parintii lui B s-au oferit sa ne ajute, ba chiar ne-au mai dat si ceva banuti.......da, intr-adevar sunt draguti
Eu te astept cu mare drag sa vii in Ct si sa vezi ce adunare ad hoc facem si ne vezi pe toate
CITAT(orely @ 02-05-2007, 07:57 PM)

hello,mada.
na,ca te-am gasit,si am venit sa te salut.
si pe tine,dar si pe fetele din jurnalul tau.

Bine ai venit, Orely! Chiar ma gandeam la tine.......

CITAT(mirela62 @ 02-05-2007, 08:02 PM)

Asaaaaa!
Deci, Mada draga, mi-am pus un paharel de cherry, si m-am apucat sa citesc cum o sa ma iau eu de tine cu beutul!!!!
Hi,hi,hi!!!
Da' frig tot imi este!
Baiatul e cu Nae pe la el in camera, nu stiu ce tot face la camera lui, sa vedem ce-a filmat prin Delta.
Eu cu Mona, ca fetele, in sufragerie.
Da' sub coasta tot ma deranjeaza. Nici nu stiu ce sa iau.
Ce dividende, ce, nu dau nimica, ma duc maine direct intr-un supermarket, uite-asa!!!!
CITAT(orely @ 02-05-2007, 07:57 PM)

hello,mada.
na,ca te-am gasit,si am venit sa te salut.
si pe tine,dar si pe fetele din jurnalul tau.

Buna, buna Orely! Tocmai s-a pus cu jecmenaala Mada pe-un actionar onest cum este persoana mea distinsa!!!!

Deci nu te mai poti lua de mine, ca si tu ai baut
eu am facut o baie aseara, m-am si vopsit si am inghetat si mai tare, avand in vedere ca apa calda
era muuult mai rece decat de obicei
Sa ma fii vazut apoi cu doua perechi de pijamale pe mine, cu sosetele cele mai groase, cu o bluza de-a lui B pusa peste toate.......Radea babuinul de mine de se tavalea. Spunea ca sunt ca o ceapa sau ca babele cu 7 cojoace. "Babuin"=termenul folosit pe acest site al barbatilor din jurul caselor noastre
CITAT(orely @ 02-05-2007, 08:08 PM)

da,da,am citit.iart-o,saracuta,are nevoie de bani,stii cum este cand te apuci sa-ti renovezi casa.
iti faci niste socoteli,care ulterior nu se potrivesc.
o tai,ca sunt obosita rau.azi am fost si la varna si am colindat o gramada.i-am luat fetei mele o gramada de hainute frumoase foc.va pup.
Asa este Orely, nu s-au potrivit socotelile noastre de acasa cu cele din targ deloc. Noroc ca urmeaza sa primesc o prima de merit
Ai fost la Mini Prix la Varna? Acolo sper sa merg eu duminica. Am inteles ca au niste lucruri suuuuuuper acolo.Alo, gara, am toate prietenele aici si vb singura????????????????