Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
julyalina
'neatza dulcikule! pupic.gif
luisssa
neata mada!
ce faci?
esti libera?
Pisik
neatza dulci! ce mai faci?
Amazoana
CITAT(julyalina @ 30-04-2007, 10:25 AM) *

Neata Canarule pupic.gif bem o cafea?

CITAT(luisssa @ 30-04-2007, 10:26 AM) *

neata mada!
ce faci?
esti libera?

Neata Lu
Nu sunt libera, tastez de la scarbocea unde nu am nimic de facut.
Stau pe net si meebo, dar tre sa fac act de prezenta, nu? Tu ce faci?

CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 10:31 AM) *

Buna Pisi, uite, pierd timpul la servici si am atata treaba acasa.....tu ce faci?n-ai liber?
Pisik
CITAT(dulcikatty @ 30-04-2007, 10:41 AM) *

neata mada!
ce faci?
esti libera?

Neata Lu

Buna Pisi, uite, pierd timpul la servici si am atata treaba acasa.....tu ce faci?n-ai liber?

din pacate nu am liber astazi sad.gif
am venit la 8 cu gandul sa plec la patru, sper sa si pot
treaba as avea dar nu am chef si fac greva ca toti colegii mei de depart si-au luat liber; asa ca o sa stau mai mult pe net blum.gif
Amazoana
He he heee si eu la fel. Sper totusi sa plec mai devreme de 4......... unsure.gif
julyalina
cafea, cafea, cafelutz blum.gif
Imagine
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 30-04-2007, 10:55 AM) *

Imagine

Si mie una!!! Si mie una!!!
Amazoana
CITAT(julyalina @ 30-04-2007, 10:55 AM) *

Imagine

Mmmmmmmmmm, bun bunut. Eu am baut deja un canoi, dar cred ca mai bag una.....
Tzutzule, ai aparut? Care mai e viata ta? ce faci? maine unde mergi?
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 30-04-2007, 10:41 AM) *

neata mada!
ce faci?
esti libera?

Neata Lu

eeee
eu sunt home
mai tarziu mergem la un gratar
ce planuri ai?
Amazoana
Planuri?
Sper sa scap cat mai repede de aici, sa merg acasa sa ma apuc IAR de curatenie si sa dorm....maine se intrevede un gratar...dar nu am chef....voi unde mergeti la gratar?
Amazoana
Mai sunt inca pe aici sad.gif , am avut un val de "clienti"....acum este iar pustiu si imi vine sa plec...dar nu e corect fta de colegii mei.....
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 30-04-2007, 01:22 PM) *

Mai sunt inca pe aici sad.gif , am avut un val de "clienti"....acum este iar pustiu si imi vine sa plec...dar nu e corect fta de colegii mei.....

eu inca sunt acasa
acum am terminat curatenia
fac un dus si ma pregatesc de plecare
bubbles
Eu aveam impresia ca azi e 1 Mai lol.gif si eram sigura ca e inchis peste tot...dar noroc cu mama ca mi`a zis smile.gif .Si noi poate iesim maine la un gratar biggrin.gif desi aici e urat tare si frig blink.gif
luisssa
gataaaaa
fug sa fac dus
speram sa te prind "online" si sa vb putin
distractie placuta maine!
puuuuuup
mirela62
Buna, Mada!! Tot sa serviciu si tu? Eu mai am trei ore. Am facut cate ceva astazi, abia astept sa plec.
Azi-dimineata a fost tare urat pe-aici, acuma vad c-a iesit soarele. Ce-o face copilul meu mititel si dragutzel in delta?
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 30-04-2007, 01:54 PM) *

Buna, Mada!! Tot sa serviciu si tu? Eu mai am trei ore. Am facut cate ceva astazi, abia astept sa plec.
Azi-dimineata a fost tare urat pe-aici, acuma vad c-a iesit soarele. Ce-o face copilul meu mititel si dragutzel in delta?

Buna Mirela. Copilul tau nu este mititel este ditamai barbatul si sigur face bine! Nu-ti mai face griji!!!! pupic.gif
Eu nu stiu pana la cat stau...speram sa nu ma prinda 12 aici, dar....la noi este naspa afara, este tare frig.......

CITAT(luisssa @ 30-04-2007, 01:44 PM) *

gataaaaa
fug sa fac dus
speram sa te prind "online" si sa vb putin
distractie placuta maine!
puuuuuup

Unde te duci ma? N-ai vazut ce frig este afara? Distractie placuta si tie pupic.gif

CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 01:39 PM) *

Eu aveam impresia ca azi e 1 Mai lol.gif si eram sigura ca e inchis peste tot...dar noroc cu mama ca mi`a zis smile.gif .Si noi poate iesim maine la un gratar biggrin.gif desi aici e urat tare si frig blink.gif

Vezi ce rau este sa stai acasa, vezi? pierzi notiunea timpului........
luisssa
heiiii
am ajuns acasa
mama ce-am inghetat
am fost la munca mada
acolo am facut carne si peste la gratar
mirela62
Buna dimineata, fetele!
Ieri n-a fost prea rau, a iesti chiar soarele si bineinteles ca am ajunsla concluzia ca sunt iar imbracata prea gros,offf!
Abia acum am facut ochi, e culmea!!!
luisssa
CITAT(mirela62 @ 01-05-2007, 07:46 AM) *

Buna dimineata, fetele!
Ieri n-a fost prea rau, a iesti chiar soarele si bineinteles ca am ajunsla concluzia ca sunt iar imbracata prea gros,offf!
Abia acum am facut ochi, e culmea!!!

)).gif )).gif
s=a dus dormitul tau prelungit )).gif
eu am dormit pana la 10 blushing.gif
mi-am spalat parul,acu o sa fac o placinta si dupa o taiem,vedem noi unde
nu prea imi place ca e frig afara si innorat
Titou
halouuu ,mai da ce ati mai scris de cand nu am intrat ... ce faceti ???
luisssa
neata mada!
vai ce vreme urata...
ce ati facut ier?
Amazoana
CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 09:42 AM) *

neata mada!
vai ce vreme urata...
ce ati facut ier?

Neata Lu
Ieri am fost la padure, spre Navodari. a fost frumos. Si vremea placuta. Am facut multe foto, le aduc eu....
Tu ai fost pe undeva?
Auzi, a fost cumva luna plina azi noapte? Ca nu am putut sa adorm pana la ora 3 si acum am niste nervi....... mad.gif

CITAT(Titou @ 01-05-2007, 06:56 PM) *

Buna Titou, ce faci draguta? ai fost si tu pe undeva de 1? m-am mirat si eu cand am vazut ce mancarici de des'te au fetele astea, dar imi place sa le vad pe aici. Te asteptam la cafea, si pe Mirela.

ANCA te-ai intors din Vama? Ti-a ajuns frigul? Imi pare rau ca nu am putut ajunge.....te astept cu povesti! pupic.gif
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 09:53 AM) *

CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 09:42 AM) *

neata mada!
vai ce vreme urata...
ce ati facut ier?

Neata Lu
Ieri am fost la padure, spre Navodari. a fost frumos. Si vremea placuta. Am facut multe foto, le aduc eu....
Tu ai fost pe undeva?
Auzi, a fost cumva luna plina azi noapte? Ca nu am putut sa adorm pana la ora 3 si acum am niste nervi....... mad.gif

CITAT(Titou @ 01-05-2007, 06:56 PM) *

Buna Titou, ce faci draguta? ai fost si tu pe undeva de 1? m-am mirat si eu cand am vazut ce mancarici de des'te au fetele astea, dar imi place sa le vad pe aici. Te asteptam la cafea, si pe Mirela.

heiiiii
numa pe mine nu ma astepti la cafea )).gif )).gif
noi am fost in mamaia
ce vreme placuta maica?mie mi-a fost frig
aseara nici eu n-am putut adormi )).gif
ANCA te-ai intors din Vama? Ti-a ajuns frigul? Imi pare rau ca nu am putut ajunge.....te astept cu povesti! pupic.gif

mda
se vede ca nu m-am trezit cum trebuie )).gif
las ca intelegi tu ce=am scris
Amazoana
Bueeeeeeeeeeiiiiiiiiiii, nu incepe. Am scris "te asteptam" adica io si cu tine dry.gif blum.gif le asteptam pi feti. Azi nu te uschesti la scarbocea?
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 10:36 AM) *

Bueeeeeeeeeeiiiiiiiiiii, nu incepe. Am scris "te asteptam" adica io si cu tine dry.gif blum.gif le asteptam pi feti. Azi nu te uschesti la scarbocea?

eiiiii,uite asa-mi place sa te "inervez" pupic.gif
o sa ma uschesc mai devreme dar nu din motive f placute ci ca sa ma duc la dentist sad.gif
tu?
Amazoana
CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 10:49 AM) *

o sa ma uschesc mai devreme dar nu din motive f placute ci ca sa ma duc la dentist sad.gif
tu?

Iar la dentist? ooofffffffffff pupic.gif
Eu ce? eu sunt la serviciu si crap de frig. Am dat drumul la toate caloriferele si la aerul conditionat
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 10:55 AM) *

CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 10:49 AM) *

tu?

Iar la dentist? ooofffffffffff pupic.gif
Eu ce? eu sunt la serviciu si crap de frig. Am dat drumul la toate caloriferele si la aerul conditionat

si mie mi-e frig
bine ca am fost inspirata sa ma imbrac gros
mirela62
Buna, fetele!!! Mi-e un frig!!!!!
Si nu prea mai am haine groase la suprafata.
Copilu' a ajuns aseara tarziu de tot, l-a asteptat Nae la gara, ca nu mai avea cu ce sa ajunga.
Cat l-am vazut eu, era intreg.
O sa-mi povesteasca precis astazi.
Luisssa, cu ce-a fost, mai, placinta?
Parca luna plina am vazut eu cand m-am culcat.
Azi ma simt nasol, frig, somn, ma doare si in drepta sub coasta imediat, ficatul parca nu doare, o fi bila.
Abia astept s-ajung acasa.
Maine ma duc sa-mi iau dividendele, bre, ca mi-s actionara!!!!!!
Titou, ca faci, dragutza? Da' ce, am scris mul?
luisssa
Sa zic sau sa nu zic? )).gif
Placinta e facuta cu urmatoarele ingredinte:ceapa tocata,carne crud uscata pe care am calit-o,cascaval si oua.
E specialitate elvetiana.
Ai,ai,ai ce se vad specialitatile pe mine )).gif sad.gif

S-a distrat Andrei in delta?

Uite ca incerc si eu sa tin cont de majuscule...
Nu stiu cat o sa ma tina )).gif
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 02-05-2007, 01:11 PM) *

Copilu' a ajuns aseara tarziu de tot, l-a asteptat Nae la gara, ca nu mai avea cu ce sa ajunga.
Azi ma simt nasol, frig, somn, ma doare si in drepta sub coasta imediat, ficatul parca nu doare, o fi bila.

Astazi sunt o cow.gif fiti atente: am mancat o gramadaaaaaaaaaaa de bomboane "merci". Moaaaa, da ce pofta mi-era....nu am mai baxat d'alea de cand eram micuta.....acum beu niste licheur, va zic eu cum se numeste, ne-a servit seful nostru dragul de el blum.gif

Mirela, be si tu ceva, si sa vezi ce rpd te incalzesti........ Sa ne povestesti ce a facut Andrei in Danube blink.gif azi sunt poligloata
De ce te doare sub coaste, huhhhh????????? Ia stai tu si te hodine o taruca, sa vezi cum te simti mai bine pupic.gif
Arunca si pe la mine cu dividendele alea, ca imi trebuie.........

CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 01:17 PM) *

Placinta e facuta cu urmatoarele ingredinte:ceapa tocata,carne crud uscata pe care am calit-o,cascaval si oua.

Ce frumos scrii, Lu. sper sa te tina! blum.gif Vreau si eu specialitati d'astea d'ale tale!
Sa vezi acum ce se ia Mirela de m ine, ca beu, ca chestii trestii.........
luisssa
Mai,mai ce serviciu au cate unii blum.gif
Mada,da si aici niste Merci biggrin.gif
Macar sa stiu o treaba
Vai de capu' meu ce o sa patesc cand pleca mama
Post negru si alta nu

CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 01:34 PM) *

CITAT(mirela62 @ 02-05-2007, 01:11 PM) *

Astazi sunt o cow.gif fiti atente: am mancat o gramadaaaaaaaaaaa de bomboane "merci". Moaaaa, da ce pofta mi-era....nu am mai baxat d'alea de cand eram micuta.....acum beu niste licheur, va zic eu cum se numeste, ne-a servit seful nostru dragul de el blum.gif

Mirela, be si tu ceva, si sa vezi ce rpd te incalzesti........ Sa ne povestesti ce a facut Andrei in Danube blink.gif azi sunt poligloata
De ce te doare sub coaste, huhhhh????????? Ia stai tu si te hodine o taruca, sa vezi cum te simti mai bine pupic.gif
Arunca si pe la mine cu dividendele alea, ca imi trebuie.........

CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 01:17 PM) *

Ce frumos scrii, Lu. sper sa te tina! blum.gif Vreau si eu specialitati d'astea d'ale tale!
Sa vezi acum ce se ia Mirela de m ine, ca beu, ca chestii trestii.........

)).gif )).gif )).gif
Inaintea Mirelei m-am luat eu de tine
Eiiii,o sa te chem la mine sa facem placinta!

Amazoana
CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 01:37 PM) *

)).gif )).gif )).gif

Stii, la placinte, inainteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee )).gif )).gif )).gif voi venii, peste o luna, ca pleaca B. sad.gif Deschide gura, ca arunc un "merci"
Titou
devil.gif nu vrb de dulciuri ,uite ca e luna Mai si eu inca nu am slabit doh.gif ,mai dau un kil ,mai iau un kil asta e ritmul la mine ,trebe insa sa ma mobilizez dry.gif

pup fetele ,la mine e frumos ,soare si vreme buna desi poate un pic mai racoare decat saptamana trecuta ..

Gata smotru Mada ?
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 01:53 PM) *

CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 01:37 PM) *

)).gif )).gif )).gif

Stii, la placinte, inainteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee )).gif )).gif )).gif voi venii, peste o luna, ca pleaca B. sad.gif Deschide gura, ca arunc un "merci"

Mai,mai
exact peste o luna aveam de gand sa te chem pt ca atunci pleaca mama smile.gif

Cand pleca B?
Uffff
Profitati si voi la maxim de timpul ramas!
Amazoana
CITAT(Titou @ 02-05-2007, 02:02 PM) *

devil.gif nu vrb de dulciuri ,uite ca e luna Mai si eu inca nu am slabit doh.gif ,mai dau un kil ,mai iau un kil asta e ritmul la mine ,trebe insa sa ma mobilizez dry.gif

pup fetele ,la mine e frumos ,soare si vreme buna desi poate un pic mai racoare decat saptamana trecuta ..

Gata smotru Mada ?

Nuuuuuuuu, nu este gata. Ieri am fost la iarba verde, azi am spus sa ne mai odihnim si oi (adica Bog) ca eu sunt aici la scarbici. Trebuie sa mai faca tavanul din baie si sa vopsim usile. Puls praful.....diseara avem musafiri. Si cred ca si maine seara, iar vineri plecam la 2 Mai, sa ne recreem. Asta e planul, sa vedem ce se si indeplineste din el.....
luisssa

Gata smotru Mada ?

Ce bine de tine,
Aici e frig de crapa pietrele.
La propriu si la figurat
Au spus la meteo ca cica ar fi -2 grade w00t.gif in Cluj parca

Tot e bine ca mai si dai un chil jos,eu de cand a venit mama numai iau,iau si depozitez )).gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 02:10 PM) *

Cand pleca B?
Uffff

Pleaca in jur de 25.05....dar sper sa ramana macar pana pe 02.06. ca avem 2 nunti (in aceeasi zi) a unor colegi de Fac de-ai lui si ai mei.......
Cand pleci la tara?
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 02:27 PM) *

Cand pleca B?
Uffff

Pleaca in jur de 25.05....dar sper sa ramana macar pana pe 02.06. ca avem 2 nunti (in aceeasi zi) a unor colegi de Fac de-ai lui si ai mei.......
Cand pleci la tara?

Cred ca voi pleca sapt viitoare
Dar nu voi sta mai mult de 4 zile.Sper!
Amazoana
CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 03:23 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 02:27 PM) *

Cand pleca B?
Uffff

Cand pleci la tara?

Cred ca voi pleca sapt viitoare
Dar nu voi sta mai mult de 4 zile.Sper!

Bafta! pupic.gif
luisssa
Brrrrr!
Am inghetat.
Mai stau un pic si plec.
Spor la treaba(smotru)!
Amazoana
Titou, ce faci?te vad prin zona, dar de ce nu spui nimic?

CITAT(luisssa @ 02-05-2007, 03:34 PM) *

Brrrrr!
Am inghetat.
Mai stau un pic si plec.
Spor la treaba(smotru)!

Multumesc frumos. Aici am facut atat de cald incat sunt sigura ca voi face turturi automat cand voi iesii....
Te pup, sa ai o seara frumoasa!
Titou
CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 01:12 PM) *

Gata smotru Mada ?

Nuuuuuuuu, nu este gata. Ieri am fost la iarba verde, azi am spus sa ne mai odihnim si oi (adica Bog) ca eu sunt aici la scarbici. Trebuie sa mai faca tavanul din baie si sa vopsim usile. Puls praful.....diseara avem musafiri. Si cred ca si maine seara, iar vineri plecam la 2 Mai, sa ne recreem. Asta e planul, sa vedem ce se si indeplineste din el.....

fain program aveti biggrin.gif
eu i-am zis sotului a vreau la Deauville dar atatea treburi si trebusoare si atata lume are nevoie de noi in ultimul timp ca nici nu ne lasa sa dormim mad.gif ,vorba vine ,acuma s-au gasit sa se mute si sa-si faca si ei treburile si parca fara noi nu pot ,ce sa mai plecam ,urla telefoanele de numa
pe bune cred ca imi deschid agentie de rezolvat probleme pana la urma dry.gif

acuma s-au gasit sa-ti vina si musafirii cand le ai toate pe cap ?da socrela ce face ?
Amazoana
N-ar fii rau, uite asa castigi un banut )).gif
De musafiri.....nu mai zic nimic...... doh.gif
De socrela, ce sa-ti spun, au plecat acasa de luni. Putea sa puna piciorul in pamant, ne-am gandit noi ca ar avea ceva cu circulatia....urmeaza sa mearga la doctor maine sau poimaine.daca ar mai fii putut sta, ma ajuta si la smotru si terminam, dar deh, au inceput oamenii serviciul....sunt multumita si cu atat. Daca faceau altii cat au facut ei, ma uscau de cateva zeci bune de milioane.
Titou
aha ,pai trebe sa mearga la medic pana la urma sa se lamureasca din ce cauza s-a umflat ...

deh ,asa avem noi noroc la prieteni ,daca pot sa-i numesc asa ptr ca am ajuns cu sotul la concluzia ca noi cand am zugravit si cand ne-am mutat nici macar nu ne-au sunat sa ne intrebe de sanatate iar MOI adic eu le-am rezolvat pana acuma la verisorul sotului si la prietena mea cate un studio si fara probleme si garantii si cate mai trebe ,se chinuiau de aproape 3-4 ani sa-si gaseasca ceva si le-am rezolvat eu pe amandoua si pe langa asta si cand il amenajeaza au nevoie de ajutor ptr ca nu au masina sau nu stiu sa faca cate una alta ,sa nu mai zic de dragul meu frate care nu-l vad numa odata la luna maxim si care si-a luat casa insa nu stie nici macar sa dea cu pensula ce sa mai vrb de gletuit sau de pus parchet si gresie faianta ,montat mobila de bucatarie pe care o primeste la pachet si ghici cine ,,,,,sotul desigur ,nu regretam ca-i ajutam ci faptul ca sunt falsi ,asta ma deranjeaza ,in fine ,asta este ,nu incep iar cu plangaritul ca nu ma mai opresc repede .

stiu ca conteaza mult ajutorul si e foarte bine cand il poti da ,sunt draguti socrii ca v-au ajutat ,frumos din partea lor ,altii nu s-ar deranja.

fata ce mult imi doresc si eu sa merg pana la mare si sa va vad si eu ,m-am saturat cand vad ca atatea fete se intalnesc si eu nu vad pe nimeni blushing.gif
orely
hello,mada.
na,ca te-am gasit,si am venit sa te salut.
si pe tine,dar si pe fetele din jurnalul tau. pupic.gif
mirela62
Asaaaaa!
Deci, Mada draga, mi-am pus un paharel de cherry, si m-am apucat sa citesc cum o sa ma iau eu de tine cu beutul!!!!
Hi,hi,hi!!!
Da' frig tot imi este!
Baiatul e cu Nae pe la el in camera, nu stiu ce tot face la camera lui, sa vedem ce-a filmat prin Delta.
Eu cu Mona, ca fetele, in sufragerie.
Da' sub coasta tot ma deranjeaza. Nici nu stiu ce sa iau.
Ce dividende, ce, nu dau nimica, ma duc maine direct intr-un supermarket, uite-asa!!!!

CITAT(orely @ 02-05-2007, 07:57 PM) *

hello,mada.

Buna, buna Orely! Tocmai s-a pus cu jecmenaala Mada pe-un actionar onest cum este persoana mea distinsa!!!! cheer.gif
orely
CITAT(mirela62 @ 02-05-2007, 08:02 PM) *

Asaaaaa!
Deci, Mada draga, mi-am pus un paharel de cherry, si m-am apucat sa citesc cum o sa ma iau eu de tine cu beutul!!!!
Hi,hi,hi!!!
Da' frig tot imi este!
Baiatul e cu Nae pe la el in camera, nu stiu ce tot face la camera lui, sa vedem ce-a filmat prin Delta.
Ce dividende, ce, nu dau nimica, ma duc maine direct intr-un supermarket, uite-asa!!!!

hello,mada.

da,da,am citit.iart-o,saracuta,are nevoie de bani,stii cum este cand te apuci sa-ti renovezi casa.
iti faci niste socoteli,care ulterior nu se potrivesc.
o tai,ca sunt obosita rau.azi am fost si la varna si am colindat o gramada.i-am luat fetei mele o gramada de hainute frumoase foc.va pup.

Buna, buna Orely! Tocmai s-a pus cu jecmenaala Mada pe-un actionar onest cum este persoana mea distinsa!!!! cheer.gif

Amazoana
CITAT(Titou @ 02-05-2007, 04:31 PM) *

aha ,pai trebe sa mearga la medic pana la urma sa se lamureasca din ce cauza s-a umflat ...

deh ,asa avem noi noroc la prieteni ,daca pot sa-i numesc asa ptr ca am ajuns cu sotul la concluzia ca noi cand am zugravit si cand ne-am mutat nici macar nu ne-au sunat sa ne intrebe de sanatate iar MOI adic eu le-am rezolvat pana acuma la verisorul sotului si la prietena mea cate un studio si fara probleme si garantii si cate mai trebe ,se chinuiau de aproape 3-4 ani sa-si gaseasca ceva si le-am rezolvat eu pe amandoua si pe langa asta si cand il amenajeaza au nevoie de ajutor ptr ca nu au masina sau nu stiu sa faca cate una alta ,sa nu mai zic de dragul meu frate care nu-l vad numa odata la luna maxim si care si-a luat casa insa nu stie nici macar sa dea cu pensula ce sa mai vrb de gletuit sau de pus parchet si gresie faianta ,montat mobila de bucatarie pe care o primeste la pachet si ghici cine ,,,,,sotul desigur ,nu regretam ca-i ajutam ci faptul ca sunt falsi ,asta ma deranjeaza ,in fine ,asta este ,nu incep iar cu plangaritul ca nu ma mai opresc repede .

stiu ca conteaza mult ajutorul si e foarte bine cand il poti da ,sunt draguti socrii ca v-au ajutat ,frumos din partea lor ,altii nu s-ar deranja.

fata ce mult imi doresc si eu sa merg pana la mare si sa va vad si eu ,m-am saturat cand vad ca atatea fete se intalnesc si eu nu vad pe nimeni blushing.gif

Stiu despre ce vorbesti, stiu ca-i ajuti cu drag, dar ai un sentiment de frustrare cand ii vezi ca sunt nerecunoscatori.....asta e. Spune si tu ca faceti niste fapte bune, Dumnezeu le vede pe toate. pupic.gif
Parintii lui B s-au oferit sa ne ajute, ba chiar ne-au mai dat si ceva banuti.......da, intr-adevar sunt draguti

Eu te astept cu mare drag sa vii in Ct si sa vezi ce adunare ad hoc facem si ne vezi pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif

hello,mada.

Bine ai venit, Orely! Chiar ma gandeam la tine....... pupic.gif
Imagine

CITAT(mirela62 @ 02-05-2007, 08:02 PM) *

Asaaaaa!
Hi,hi,hi!!!
Da' frig tot imi este!

hello,mada.

Deci nu te mai poti lua de mine, ca si tu ai baut blum.gif blum.gif blum.gif
eu am facut o baie aseara, m-am si vopsit si am inghetat si mai tare, avand in vedere ca apa calda pleasantry.gif era muuult mai rece decat de obicei doh.gif Sa ma fii vazut apoi cu doua perechi de pijamale pe mine, cu sosetele cele mai groase, cu o bluza de-a lui B pusa peste toate.......Radea babuinul de mine de se tavalea. Spunea ca sunt ca o ceapa sau ca babele cu 7 cojoace. "Babuin"=termenul folosit pe acest site al barbatilor din jurul caselor noastre blum.gif

CITAT(orely @ 02-05-2007, 08:08 PM) *

da,da,am citit.iart-o,saracuta,are nevoie de bani,stii cum este cand te apuci sa-ti renovezi casa.
iti faci niste socoteli,care ulterior nu se potrivesc.
o tai,ca sunt obosita rau.azi am fost si la varna si am colindat o gramada.i-am luat fetei mele o gramada de hainute frumoase foc.va pup.

Asa este Orely, nu s-au potrivit socotelile noastre de acasa cu cele din targ deloc. Noroc ca urmeaza sa primesc o prima de merit yeah.gif
Ai fost la Mini Prix la Varna? Acolo sper sa merg eu duminica. Am inteles ca au niste lucruri suuuuuuper acolo.

Alo, gara, am toate prietenele aici si vb singura???????????????? blink.gif
Amazoana
Pozele de la 1 Mai
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dulcikatty/a...del%3as,8%3af,0

Imediat ce se incarca, pun si foto din concediu, sa vedeti pe unde mi-a umblat funduletul.
Casei mele inca nu i-am facut foto, dar promit ca voi face!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.