Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
anaoi
dylly vrea placinta sarata.
May
dany ia pune reteta placintei repede blum.gif

Si chiar nu e normal sa ai atatia detergenti.... eu merg pe principiul: unul si bun la mai multe. De exemplu am un spray de mobila, unul pt geamuri si oglinzi, un degresant pt bucatarie, un dezinfectant pt baie si un detergent pt sol... altceva nu cred ca am...
dany
CITAT(dulcikatty @ 27-07-2007, 10:54 AM) *

CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 11:50 AM) *

lol.gif lol.gif Dulci .....placintele ( adica tortulete ) din acelea mici din prima poza facuta de tine , voi face eu azi lol.gif lol.gif .Cu mandarine si cu piersici lol.gif

Ahhhhhhhhhh, oare au astia bilete la urgenta? Sa ma arunc intr-un avion sa vin sa mananc la tine?

Ai timp sa ajungi pana la ora 15 - timpul de cafea la noi . )).gif
anca veselie
dany vin si eeeeu!!!!!!!!!!!
dany
May , nu e o reteta anume . Am cumparat blaturi de tortulete , fac budinca de vanilie pe care o pun peste ....apoi pun fructele si putina frisca pe deasupra . Le vom servi cu o ceasca de cafea cu frisca si un pic de cioco rasa pe deasupra )).gif
Amazoana
Aduc cate ceva de drincuit sa nu ni se aplece blum.gif
Imagine
Imagine
May
dany deci trisezi cu d-astea cumparate nu? eusa_think.gif

As face si eu dar nu am pt cine ca remy nu se prea omoara si eu nu pun gura .... si asa am un chef de bucatarit unsure.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 27-07-2007, 11:06 AM) *

dany vin si eeeeu!!!!!!!!!!!

Hai si tu , Anca ...Am 12 bucati !

Cine mai vine ca sa stiu cate fac )).gif

Buna idee , Dulci pupic.gif

May , trisez ca asa sunt invatata blum.gif .Dirk face ca trenu` daca ma vede ca stau ore intregi in fata aragazului ( sau a cuptorului ) . Ma lasa doar de Paste si de Craciun )).gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 12:07 PM) *

May , nu e o reteta anume . Am cumparat blaturi de tortulete , fac budinca de vanilie pe care o pun peste ....apoi pun fructele si putina frisca pe deasupra . Le vom servi cu o ceasca de cafea cu frisca si un pic de cioco rasa pe deasupra )).gif

Lesiiiiiiiiiiiiiiin de pofta!

CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 12:09 PM) *

As face si eu dar nu am pt cine ca remy nu se prea omoara si eu nu pun gura .... si asa am un chef de bucatarit unsure.gif

Pt socrul tau tomato.gif angel.gif
May
CITAT(dulcikatty @ 27-07-2007, 11:15 AM) *

Pt socrul tau tomato.gif angel.gif

Bine ca arunci singura cu rosii in tine si ma scutesti pe mine )).gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 12:17 PM) *

Bine ca arunci singura cu rosii in tine si ma scutesti pe mine )).gif

Stiam ca-ti va face placere sugestia mea tease.gif
May
Oooo da, sa imi petrec dupa-amiaza gatind pt porcul familiei este tot ce am asteptat de la viata lol.gif lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Imagine

Asa arata tortuletele , May smile.gif . Facut budinca ....o las sa se raceasca un pic si fug sa cumpar frisca
May
Vino la mine ca am eu frisca naughty.gif
dany
Ba vino tu la mine ....eu as avea mai multe de carat . Plus ca la mine nu e asa de cald blum.gif
Amazoana
Ce-ar fi sa faceti voi prajiturelele alea si SA VENITI LA MINEEEEEEEEEEEEE baby.gif
dany
Alta cu pretentii lol.gif
anaoi
chiar vrei s afii legata pe malul marii?
May
Astept cu nerabdare ziua mea cand o sa imi iau un tortulet mic, cred ca tiramisu, si o sa il mananc doar eu cu iubi caci o sa fim singuri acasa wub.gif
dany
Tiramisu ???? Doar un tort micut ??? Nu tine .....eu voi face peste catva timp un tort normal de tiramisu ....sa se sature lumea )).gif
anaoi
pa. pe luni
Imagine
May
dany pai sunt doar eu cu iubi si daca luam 5-6 lingurite deja e prea dulce si nu mai mancam smile.gif. De exemplu, bucata asta care a mai ramas de la ziua lui Remy am reusit sa o mancam in aproape 2 saptamani desi ne puneam mintea cu ea zilnic... dar e mult prea dulce si nu poti sa mananci mult odata
dany
Mda ...aici ai si tu dreptate ....depinde de cat de dulce iese .
May
Poate luam unul de fructe pana la urma ca e super bun si racoritor, tortul nostru preferat dar din care mancam ca 2 purcei si ne batem pe el )).gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 02:02 PM) *

Astept cu nerabdare ziua mea cand o sa imi iau un tortulet mic, cred ca tiramisu, si o sa il mananc doar eu cu iubi caci o sa fim singuri acasa wub.gif

Cand este ziua taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???
Mie nu-mi place tiramisu. am mancat o singura data, mi s-a aplecat si mi-a fost rau cateva zile. dry.gif
Dar atata tp cat il mananci cu iubi, e bun orice salut.gif

CITAT(danyhoney @ 27-07-2007, 02:12 PM) *

Tiramisu ???? Doar un tort micut ??? Nu tine .....eu voi face peste catva timp un tort normal de tiramisu ....sa se sature lumea )).gif

Peste catva timp? Urmeaza si ziua ta? Ia treceti si spuneti spasit aici care cand sunteti nascute!
May
Pe 11 aug biggrin.gif

Pisik ce cauti aici? blink.gif Nu trebuia sa fii la mare? blink.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 27-07-2007, 04:06 PM) *

Pe 11 aug biggrin.gif

Pisik ce cauti aici? blink.gif Nu trebuia sa fii la mare? blink.gif

Uuuuu, suuuper! Mai am 2 peietene nascute pe 11 august. pupic.gif

Pisik, ce faci? Chiar asa, nu trebuia sa fi la mare?
anca veselie
te pup dulcico, am plecat hug.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 27-07-2007, 04:17 PM) *

te pup dulcico, am plecat hug.gif pupic.gif

Si eu te puuuuuuuup! pupic.gif Distractie placuta
Te astept cu un cocktail luni wink1.gif
dany
ziua mea e anul viitor ,Dulci blum.gif .Dar .....curand am musafiri speciali si ...voi face un tort tiramisu ....sper sa imi iasa ...cand sunt emotionata tare nu imi iese nimic doh.gif doh.gif
tania
NEATA
Mada nu dai o cafeaaaaaaaaa?
fetelor un week-end minunat sa aveti!!!!!!!
Andreea-Rodica
Si eu venisem la un ceai! Weekend placut tuturor! kisses.gif
Amazoana
ImagineImagine
ImagineImagine
Imagine - ibricul e plin cu ceai!
Ce faceti fetelor?
Eu nu am baut cafea inca, am mancat though cheer.gif si asa ma doare capuuuuuuuuuuuullllll sad.gif

Andreea, ce faci? Cu Tania am vb pe mess, stiu ca este harnicuta acum, tu ce program ai?
Andreea-Rodica
Eu ma pregatesc sa plec cu ai mei la socri in vizita. Ne mai vedem si cafelim luni. Pa! hug.gif
Amazoana
CITAT(Andreea-Rodica @ 28-07-2007, 12:17 PM) *

Eu ma pregatesc sa plec cu ai mei la socri in vizita. Ne mai vedem si cafelim luni. Pa! hug.gif

Distractie placuta! Te pup pupic.gif
Sexymom
Iar esti fata in casa? de ce nu esti pe malul marii cu o bere in mana?
Hai ca ma supar pe tine, nu sti decat serviciu si casa???????
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 28-07-2007, 12:39 PM) *

Iar esti fata in casa? de ce nu esti pe malul marii cu o bere in mana?
Hai ca ma supar pe tine, nu sti decat serviciu si casa???????

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hai nu te supara pe mine! Astazi chiar ies, de fapt diseara; nu vreau sa ma duc pe plaja, e prea cald.
Serviciu si casa sorry.gif ........cam da....
Tu ce faci? Ti-a trecut starea lenoasa? Si eu astept sa-mi treaca, sa dau un aspirator pe aici blum.gif

CITAT(danyhoney @ 28-07-2007, 01:04 AM) *

ziua mea e anul viitor ,Dulci blum.gif .Dar .....curand am musafiri speciali si ...voi face un tort tiramisu ....sper sa imi iasa ...cand sunt emotionata tare nu imi iese nimic doh.gif doh.gif

Cand la anu? Nu ma pune sa ma uit la profil, ca nu stiu cum se face asta tease.gif
...cred ca esti in gradina ta frumoasa, la umbra acum.....ce te invidiez.....TE PUP DULCEEEEEEEEE
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Tania, ce faci? Te vaaaad )).gif
Ai terminat curatenia?
Eu am reusit numai sa-mi vopsesc parul. Poate imi fac totusi curaj sa dau cu aspiratorul....
tania
da, am terminat curatenia!!!!!!!! am si transpirat )).gif
mi-am facut parul cu ulei de masline si imi place cum a iesit baby.gif
acuma mai stau 5 min. si merg sa ma imbrac sa merg la veterinar cu pisicutza.

cum a iest parul?

hai sa-ti arat nazdravana mea.
Imagine

Imagine

ioi ce mari au iesit pozele blink.gif
Amazoana
Vaaaaaiiiiiiiiiii Tania, cat este de dulce pisica!
Cum o cheama? De cand o ai? Sa-ti traiasca!
Ma bucur ca-ti prieste uleiul de masline. Esti de-a mea blum.gif
Acum fug in dus sa ma spal, si apoi iti spun cum a iesit grin.gif

Nu-i nimic, ce daca sunt mari, mai pune!
tania
acuma am ajuns de la veterinar
o cheama Tina si are 2 luni, de'o luna e la mine!
e o nazdravana face toate cele....
medicul a fost incantat de cum a crescut.., am adus'o cu 450 gr. si acuma are 1kg, are ochii albastri e mumoasa dar si rea blink.gif
cum a iesit culoarea?
Amazoana
Uite asa a iesit:
Imagine

Sa-ti traiasca Tina! pupic.gif

Este saten deschis, aici se vede putin altfel din cauza luminii din restaurant.
tania
super pozaaaaaaaaaaa
da, intradevar se vede altfel culoarea!
pupici pupic.gif pupic.gif hug.gif
luchi
Daa, frumoasa!
Domnisoara Madalina, da' ce faceati in poza,ce mancati acolo? laugh.gif Peste? blum.gif
Amazoana
CITAT(tania @ 29-07-2007, 03:23 AM) *

super pozaaaaaaaaaaa
da, intradevar se vede altfel culoarea!
pupici pupic.gif pupic.gif hug.gif

Multumesc blushing.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(luchi @ 29-07-2007, 07:56 AM) *

Daa, frumoasa!
Domnisoara Madalina, da' ce faceati in poza,ce mancati acolo? laugh.gif Peste? blum.gif

Vaaaiiiiiiiiiiiiii, ci rusiniii ...cum ce mancam? Ce se vede. Lamaie lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
daaaa....sigurrrrr ai mancat doar lamaie tease.gif
Amazoana
Am mancat ceva cu care v-as face poftaaaaaaaaaaaaaaaaa blushing.gif

Poza aceea am facut-o special asa, sa v-o arat. Mai vreti?
Amazoana
ImagineImagineImagine
Imagine
Imagine
Imagine
Anna
pupic.gif LA MULTI ANI MADA!!!!
Iti doresc multa fericire, sanatate si iubire si sa te bucuri de fiecare clipa.
Sa ai puterea sa realizezi ce iti doresti si sa ai incredere ca vei obtine!
hug.gif hug.gif give_rose.gif

Btw...iti sta super asa! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.