Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
ina_ceva
Alea din colectia cotidianul le am si eu, dar nu m trage inima deloc grin.gif
anca veselie
neatzaaa!
dulcicule nu te depresiona te rog pupic.gif las' ca vine si soarele! nust cand, dar eu vreau la mare in wee!
Amazoana
Neata
Anca, nu stiu ce sa zic cu cartile deoarece, spre rusinea mea, nu am mai citit de mult..... blushing.gif
Ce faceti? Nici nu a inceput ploaia si deja m-am saturat de atmosfera asta tomnatica.... sorry.gif
anca veselie
nici mie nu-mi place sad.gif vreau soarele inapoi
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 09:52 AM) *

neatzaaa!
dulcicule nu te depresiona te rog pupic.gif las' ca vine si soarele! nust cand, dar eu vreau la mare in wee!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nu stiu daca reusesc sad.gif , noroc ca am muuulta treaba.
Ooffff, pana dupa 1 sept sunt extra mega ocupata (ti-am zis si mai demult, vin parintii si sora lui B sapt viitoare, apoi vine nunta prietenei mele). Poate poti mai incolo... unsure.gif
anca veselie
vreau sa ajung in vama veche grin.gif
poate dai tu o fuga prin 2 mai ? naughty.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 10:01 AM) *

vreau sa ajung in vama veche grin.gif
poate dai tu o fuga prin 2 mai ? naughty.gif

Cand? dry.gif Doar sa vin cateva ore ziua, ca seara nu am unde sa dorm. Dar mai vorbim!

Ioanaaaaaaaaaa hug.gif pupic.gif Cum fu? Asa-i ca ti-era dor de mine? grin.gif
anaoi
Imagine

neata... hug.gif give_rose.gif

fost bine si complicat....nush cum s aiti spun ca a fost....
julyalina
CITAT(dulcikatty @ 07-08-2007, 09:53 AM) *

Nici nu a inceput ploaia si deja m-am saturat de atmosfera asta tomnatica.... sorry.gif

'neatza dulcikule pupic.gif
sa vezi aici cum toarna cu galeata sad.gif de ieri ploua in continuu sad.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 10:15 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 07-08-2007, 09:53 AM) *

Nici nu a inceput ploaia si deja m-am saturat de atmosfera asta tomnatica.... sorry.gif

'neatza dulcikule pupic.gif
sa vezi aici cum toarna cu galeata sad.gif de ieri ploua in continuu sad.gif

Pfuiiiiiiiiiiiiiiii
Ce faci alinuta? pupic.gif

Dylly, sar'na de cafea. Ti s-a transformat mana in una de barbat? blink.gif
luchi
floare.gif Neatza!
Te-ai saturat deja de ploaie? Mie mi-a placut asa tare azi noapte, am stat in pat si m-am uitat cum fulgera afara..Biuuuutiful blum.gif
Sar'na ca ai fost cu mine aseara la shopinguiala...sper sa mai repedem figura (adica sa ne vedem mai des pupic.gif )
Anna
Neatza!
Ce faci Dulci?
Fara deprimare te rog! dry.gif sad.gif Ca iti iei bataita.gif

Eu nu am chef de nimic, navigez pe net si stau pe forum si am tona de treaba de facut sad.gif uooofff sorry.gif sorry.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 07-08-2007, 10:33 AM) *

floare.gif Neatza!
Te-ai saturat deja de ploaie? Mie mi-a placut asa tare azi noapte, am stat in pat si m-am uitat cum fulgera afara..Biuuuutiful blum.gif
Sar'na ca ai fost cu mine aseara la shopinguiala...sper sa mai repedem figura (adica sa ne vedem mai des pupic.gif )

Lumeeeeeeeeeee, Anca si-a luat niste espadrile asa faineeeeeeee.Vreau si euuuuu sorry.gif
Nasparlii aia nu au ("si nici n-am avut") 35! mad.gif si cu ce sunt eu de vina?
Anca, eu iti multu ca m-ai scos din casa! pupic.gif Ca sa nu-ti mai spun ca nu-mi sta capul decat la cafeaua cu menta. Salivez. Giur!

PS: iti placea, ca iti aveai sotul aproape, dar mie mi-a fost o fricaaaaaaa. M-am gemotocit cat am putut in patul ala mare.Cat m-am chinuit sa dorm numai io stie

CITAT(annaiss_derrian @ 07-08-2007, 10:39 AM) *

Neatza!
Ce faci Dulci?
Fara deprimare te rog! dry.gif sad.gif Ca iti iei bataita.gif

Eu nu am chef de nimic, navigez pe net si stau pe forum si am tona de treaba de facut sad.gif uooofff sorry.gif sorry.gif

Tot de la vreme. Si de la rusi.Eu vreau ceva dulce!!!!!!!! dry.gif
Pup fata frumoasa! pupic.gif
Sexymom
Dulcy tu porti 35? la vasta ta? te incalti de la copii? lol.gif Pe mama o inteleg ca poarte 35 dar e si pitica de statura. lol.gif
Andreea-Rodica
Ce sa mai zic de mama mea care poarta 34! Cu chiu cu vai gaseste ceva de incaltat. Si norocul ei ca m-a facut pe mine, ca inainte de sarcina purta 33. lol.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 07-08-2007, 11:10 AM) *

Dulcy tu porti 35? la vasta ta? te incalti de la copii? lol.gif Pe mama o inteleg ca poarte 35 dar e si pitica de statura. lol.gif

Io purtam 36 acum 2-3 ani, ba chiar 37 cand nu se potriveau numerele, dar acum nu mi se potriveste decat 35. Si asa greu imi gasesc sad.gif caut de-mi sar ochii. Ce si-a cumparat Anca ieri erau si 36, dar mai am unii din piele care mi s-au lasat asa tare, zici ca-s 2 nr mai mari.

CITAT(Andreea-Rodica @ 07-08-2007, 11:47 AM) *

Ce sa mai zic de mama mea care poarta 34! Cu chiu cu vai gaseste ceva de incaltat. Si norocul ei ca m-a facut pe mine, ca inainte de sarcina purta 33. lol.gif

La fel mama lui B. Doamne ce greu isi gaseste femeia aia de incaltat! blink.gif
Amazoana
Nu mai pooooooot!
Prea multi oameni mor in jurul meu, prea multi au accidente, prea e grea viata asta! Imi pocneste capul, ma impung lacrimile.....HEEEEEEEEELPPPPP
Stiu ca nu aveti cum, dar.... sorry.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 07-08-2007, 02:21 PM) *

Nu mai pooooooot!
Prea multi oameni mor in jurul meu, prea multi au accidente, prea e grea viata asta! Imi pocneste capul, ma impung lacrimile.....HEEEEEEEEELPPPPP
Stiu ca nu aveti cum, dar.... sorry.gif

hug.gif hug.gif Hai mai Dulci! Capul sus!! pupic.gif
Stiu ca pare asa nederept ..dar...nu trebuie sa te lasi!
julyalina
ce ai patit dulcikule? hug.gif
luchi
Mada, ce s-a intamplat???
anca veselie
s-a intamplat ceva? pupic.gif
Amazoana
nu stiu...asa-mi vine sa plang.........simt ca nu mai pot. Dar ce nu mai pot, nu stiu.....vai de capul meu..
Nu va ingrijorati, trec eu peste. sorry.gif
dany
hug.gif Ce-i cu starea asta , Mada ?????
anca veselie
madalina capul sus, tre sa lupti! nu dezerta!
am incercat sa te sun pupic.gif
Amazoana
Nu pot sa vorbesc acum Anca (ambele). As plange si nu vreau sa ma vada astia.
Multumesc mult dragele mele. Stati linistite, nu am nimic. hug.gif pupic.gif
anca veselie
hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
tania
mada multe pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Pupici si incurajari! hug.gif
julyalina
dulcikuleeeee, esti mai bine ? pupic.gif
hug.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 08-08-2007, 09:15 AM) *

dulcikuleeeee, esti mai bine ? pupic.gif
hug.gif

Neata
Esti, esti....
Voi ce faceti?
Eu am facut flori de nunta si marturii aseara pana la ora 2 si.. azi imi pica ochii de somn....Dar am vb cu B cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 08-08-2007, 09:46 AM) *

Neata
Esti, esti....
Voi ce faceti?
Eu am facut flori de nunta si marturii aseara pana la ora 2 si.. azi imi pica ochii de somn....Dar am vb cu B cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Neatza Dulci. cheer.gif
Imi pare bine ca ai vb cu B blum.gif naughty.gif
Sper ca esti mai bine astazi. Cum e vremea la tine?
Ca la noi inca nu ploua yahoo.gif
anca veselie
neatza frumusete!
ma bucur ca esti mai bine pupic.gif
julyalina
pentru cine ai muncit tu dulcikule?
Amazoana
Frumusete blink.gif daca ai stii cat de urata mi-s n-ai mai zice asa, Dar multumesc anyway! hug.gif pupic.gif
Tu ce faci? Citesc cat esti de sarguincioasa cu sala si te admir! mi-e ciuda pe mine ca nu fac absolutamente nimic pt mine.....

CITAT(annaiss_derrian @ 08-08-2007, 09:48 AM) *

Neatza Dulci. cheer.gif

Nici aici nu ploua inca. Sper sa nu-mi revina starea zurli. Ce faci pui mic?

CITAT(julyalina @ 08-08-2007, 10:28 AM) *

pentru cine ai muncit tu dulcikule?

Pt prietena mea pt nunta careia ma agit sa imi fac rochita blum.gif
Am baut si jumatate de pahar de vin aseara. Buuuuuuun grin.gif (asa va fi vinul de la nunta)
Andreea-Rodica
Hop si eu pe la tine, dar dupa o cana de ceai, ca e cam dimineata pentru vin (si nici nu-mi place). hug.gif
anca veselie
pai muncesc de zor, am chef de o seara linistita, doar pt mine, in care sa ma uit la filme si sa frec menta, fara sa ma simt vinovata de lipsit de la sala )).gif sa vad ce fac in seara asta
pai ai face bine sa nu-ti revina starea ca te bat!
ce face B, pe unde e?

si PS: NU ESTI URATA!
julyalina
ancutza, eu cred ca dulcik are oglinda sparta tease.gif sau ... ochelarii aburiti ? rolleyes.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 08-08-2007, 10:32 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 08-08-2007, 09:48 AM) *

Neatza Dulci. cheer.gif

Nici aici nu ploua inca. Sper sa nu-mi revina starea zurli. Ce faci pui mic?

Puiu mare cow.gif face acte dry.gif sorry.gif dry.gif
si am un cheeeefff....

Aha...ai drinkuit aseara blum.gif Miami miam blum.gif
butterfly

care-i treba cu "urata"?...nu nu nu

pupic.gif hug.gif

Amazoana
CITAT(Andreea-Rodica @ 08-08-2007, 10:37 AM) *

Hop si eu pe la tine, dar dupa o cana de ceai, ca e cam dimineata pentru vin (si nici nu-mi place). hug.gif

Eu am baut vin aseara tarziu. Si asa a meeeers blushing.gif
Ceaiut? E pe foc... pupic.gif ma bucur ca vii pe la mine.

CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 10:39 AM) *

pai muncesc de zor, am chef de o seara linistita, doar pt mine, in care sa ma uit la filme si sa frec menta, fara sa ma simt vinovata de lipsit de la sala )).gif sa vad ce fac in seara asta
pai ai face bine sa nu-ti revina starea ca te bat!
ce face B, pe unde e?

si PS: NU ESTI URATA!

Si eu am acelasi chef. Ma duc diseara direct acasa (sper) si ma bag intr-o cada cu bulbuci )).gif poate ma relaxez.......... wacko.gif
B evident, in Groenlanda lui.....Abia astept sa se duca si el intr-o tara civilizata, cu internet, telefon, d'astea. Dar asta nu stiu cand va fi.....ca mai trebuie sa faca inca un drum de Norvegia si Groe....bla, bla ce cuvant aiurea. tease.gif
Ba daca mi-ai vedea fata...am atatea puncte doh.gif si par lichicios ..nu ma prea inghit azi grin.gif

CITAT(julyalina @ 08-08-2007, 10:52 AM) *

ancutza, eu cred ca dulcik are oglinda sparta tease.gif sau ... ochelarii aburiti ? rolleyes.gif

Ochilarii mei e buni maaaaa wacko.gif

CITAT(butterfly @ 08-08-2007, 11:14 AM) *

care-i treba cu "urata"?...nu nu nu

pupic.gif hug.gif

da da daaa devil.gif
Bine ai venit la mine Fluturila Imagine
Imagine
anca veselie
pai atunci diseara ai progr de infrumusetare: o baie, creme si masti pt fatza! naughty.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 08-08-2007, 11:12 AM) *

Puiu mare cow.gif face acte dry.gif sorry.gif dry.gif
si am un cheeeefff....

Aha...ai drinkuit aseara blum.gif Miami miam blum.gif

Ia si tu, sa-ti vina cheful blum.gif
Imagine

CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 11:27 AM) *

pai atunci diseara ai progr de infrumusetare: o baie, creme si masti pt fatza! naughty.gif

Suuuuuuuuuper ideeeeeee cheer.gif pupic.gif Nu m-am gandit la asta, dar sa stii ca asa voi face asta. Ma relaxeaza tare cand fac ceva pt mine. Sar'na de idee Ancule pupic.gif

Pt Andreea, ceiutul este servit pupic.gif

Imagine
anca veselie
hihi me smart grin.gif give_rose.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 11:33 AM) *

hihi me smart grin.gif give_rose.gif

Hihi, me Jane tata.gif headspin.gif
Andreea-Rodica
Merci! Il savurez si am fugit la invatat. Algebra superioare scrie pe mine azi. hug.gif
Amazoana
CITAT(Andreea-Rodica @ 08-08-2007, 11:36 AM) *

Merci! Il savurez si am fugit la invatat. Algebra superioare scrie pe mine azi. hug.gif

beaaaaccccccccccc blink.gif
Anyway, sa ai spor! pupic.gif
anaoi
pt o dupa amiaza super...

Imagine
Amazoana
CITAT(anaoi @ 08-08-2007, 03:37 PM) *

pt o dupa amiaza super...

Imagine

Uaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu, suuuuper. Ti-a suflat vreo vrabiuta ca mor dupa cafeaua cu menta???????? grin.gif Multumeeesc
anca veselie
asta-i cafea? ma gandeam ca e un cocteil wink1.gif
anaoi
cocktail pe baza d ecafea
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.