CITAT(Andreea-Rodica @ 16-08-2007, 11:08 AM)

Imi dau definitivatul in invatamant, disciplina matematica.

Cred ca v-am innebunit, ca numai asta am facut toata vara, ba chiar asta visez si noaptea. Vai de sotul meu, a zis ca daca trece si asta, apoi putem si noi sa ne vedem de viata noastra.

Prietena mea isi da pe lb engleza, la Sibiu, pe 20. Acum chiar te inteleg.
INSA - eu am terminat Lb. Straine si te intreb (stiu ca suna stupid): cum poti sa pricepi toate formulele aleaaaaaaaaaa?
Pe mine intotdeauna m-au ametit
(d'aia am dat la Litere)
Iti urez din suflet bafta si apoi: relax woman!
CITAT(anca veselie @ 16-08-2007, 11:36 AM)

rochita e bestiala, imi place de mor!!!! si culorile se potrivesc, sunt f bine bretelele si fundita! si mi se pare ca merge culoarea cu parul tau

dar solicit inca o poza, cu tine intreaga si dreapta!
Tu si cu May vreti prea mult de la viata mea
voi incerca, dar nu curand, pt ca mi-am propus sa ajung tarziu acasa
CITAT(annaiss_derrian @ 16-08-2007, 01:05 PM)

Neatza!

Neata scumpa
Am citit MP-ul tau azi, insa nu am avut timp sa-ti raspund. Imi cer milioane de scuzoaie
CITAT(tania @ 16-08-2007, 02:28 PM)

mada e super rochita!!
iti vine bine, s'o porti sanatoasa!!!
ps. e bine in concediu
pup

Multumesc mult Tania. Ma bucur pt tine. Eu sunt asaltata de cate trebuie sa fac in ultimul timp........
CITAT(butterfly @ 16-08-2007, 04:56 PM)

ft frumoasa rochita

Iote cine vine in vizita la mineeeeeeeeeeeeeeee!
Imi pare rau ca nu te omenesc cum se cuvine ca tre sa plec de la scarbici, dar promit ca o voi face maine.
Pana atunci "Bine ai venit!" si
CITAT(Nessie @ 16-08-2007, 05:09 PM)

N-am prins pentru ce eveniment e rochita, dar e MI-NU-NA-TA! Mi-am cautat tot weekendul trecut o rochite pentru o nunta si nu am gasit. Cand am vazut-o pe a ta m-a apucat ameteala ca parca e facuta pe gustul meu.

Exact ce cautam eu.
Sa-o porti fericita!

Pt o nunta. Multumesc de compliment
Nici eu nu am gasit ceva sa-mi placa in oras si de aceea am decis sa mi-o fac. Si daca va spun cat am dat pe ea......
Ma duc sa ma intalnesc cu draga de Luchi. V-am pupat scumpilicelor