Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Anna
CITAT(dulcikatty @ 16-08-2007, 12:20 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 15-08-2007, 11:55 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 15-08-2007, 11:53 PM) *

Ooofff mai Ana. Ce s-a intamplat? hug.gif

Oameni astia rai dry.gif
Ai Pm

Astept si astept, dar nu am primit nici un MP unsure.gif

blink.gif blink.gif L-am retrimis.
danyhoney
Mada , superba rochita !!!! DAR ...te roooggggg sa nu stai in pozitia in care ai facut poza pentru ca iti scoate burtica ( din cauza croielii ) !!!!! Sper sa nu te superi .....eu spun ce am de spus

hug.gif
anaoi
madaaaaaaaaaaaa......e super, super, super rochita !!!! sa o porti cu placere give_rose.gif
Amazoana
Neata dragelor.
Dany Multumesc pt sfat pupic.gif Normal ca nu ma supar. Mi-era dor sa te vad pe aici.....
Dylly pupic.gif Ce faci?

Mi-au venit musafirii. Dis de dimineata m-au frecat cu telefoanele maxim mad.gif
lliliana
Ce meseriashe-s pozele ....suuuuuuuuper...ce m-ash duce-ntr-un concediu sa ma bucur de linishea naturii biggrin.gif
Te pup dulcic shi urez o zi luminoasa pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Super rochita! Sa o porti cu placere. floare.gif
Eu am facut bagajele, am indesat o gramada de carti printre cateva haine si ma pregatesc de plecare. Din pacate nu ne mai vedem pana pe 25 august. Te pup, pa. hug.gif
De fapt mai stau la tine de un ceai, ca trenul e un pic mai tarziu. cafea.gif
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 16-08-2007, 09:33 AM) *

Neata dragelor.
Dany Multumesc pt sfat pupic.gif Normal ca nu ma supar. Mi-era dor sa te vad pe aici.....
Dylly pupic.gif Ce faci?

Mi-au venit musafirii. Dis de dimineata m-au frecat cu telefoanele maxim mad.gif

aaaaaaaaaaa buna intrebare. nu stiu ce fac....ma seaca ca mai am 2 zile pt facut treaba de o luna mad.gif dar ce pot sa fac bine, ce nu...adios amigos
Amazoana
CITAT(lliliana @ 16-08-2007, 09:33 AM) *

Ce meseriashe-s pozele ....suuuuuuuuper...ce m-ash duce-ntr-un concediu sa ma bucur de linishea naturii biggrin.gif
Te pup dulcic shi urez o zi luminoasa pupic.gif hug.gif

Care poze? blink.gif Se vad mai multe decat rochita si Grecia, asa-i? Ma omoara tehnologia asta.Aseara le-am dat "private" ca masura de siguranta.....
Daca ai vazut unele cu noi in iarba erau de la 1 Mai anul acesta.

CITAT(Andreea-Rodica @ 16-08-2007, 09:43 AM) *

Super rochita! Sa o porti cu placere. floare.gif
Eu am facut bagajele, am indesat o gramada de carti printre cateva haine si ma pregatesc de plecare. Din pacate nu ne mai vedem pana pe 25 august. Te pup, pa. hug.gif
De fapt mai stau la tine de un ceai, ca trenul e un pic mai tarziu. cafea.gif

M-ai innebunit cu cartile astea. Poti sa-mi spui pt ce inveti asa sarguincios? Te astept la un ceiut si cand te intorci hug.gif pupic.gif

CITAT(anaoi @ 16-08-2007, 09:56 AM) *

aaaaaaaaaaa buna intrebare. nu stiu ce fac....ma seaca ca mai am 2 zile pt facut treaba de o luna mad.gif dar ce pot sa fac bine, ce nu...adios amigos

Lasa ca pleci tu in concediu si te relaxezi hug.gif draga de tine..... pupic.gif
Andreea-Rodica
Imi dau definitivatul in invatamant, disciplina matematica. blush.gif Cred ca v-am innebunit, ca numai asta am facut toata vara, ba chiar asta visez si noaptea. Vai de sotul meu, a zis ca daca trece si asta, apoi putem si noi sa ne vedem de viata noastra. lol.gif
anca veselie
rochita e bestiala, imi place de mor!!!! si culorile se potrivesc, sunt f bine bretelele si fundita! si mi se pare ca merge culoarea cu parul tau wink1.gif dar solicit inca o poza, cu tine intreaga si dreapta!
May
Mai ales dreapta )).gif. Si mie imi place rochita mult de tot, tii se potriveste cheer.gif
Anna
Neatza! pupic.gif
tania
mada e super rochita!!
iti vine bine, s'o porti sanatoasa!!!

ps. e bine in concediu cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pup pupic.gif pupic.gif
butterfly
ft frumoasa rochita pupic.gif
Nessie
w00t.gif N-am prins pentru ce eveniment e rochita, dar e MI-NU-NA-TA! Mi-am cautat tot weekendul trecut o rochite pentru o nunta si nu am gasit. Cand am vazut-o pe a ta m-a apucat ameteala ca parca e facuta pe gustul meu. grin.gif Exact ce cautam eu.

Sa-o porti fericita! pupic.gif
Amazoana
CITAT(Andreea-Rodica @ 16-08-2007, 11:08 AM) *

Imi dau definitivatul in invatamant, disciplina matematica. blush.gif Cred ca v-am innebunit, ca numai asta am facut toata vara, ba chiar asta visez si noaptea. Vai de sotul meu, a zis ca daca trece si asta, apoi putem si noi sa ne vedem de viata noastra. lol.gif

Prietena mea isi da pe lb engleza, la Sibiu, pe 20. Acum chiar te inteleg.
INSA - eu am terminat Lb. Straine si te intreb (stiu ca suna stupid): cum poti sa pricepi toate formulele aleaaaaaaaaaa? tease.gif Pe mine intotdeauna m-au ametit wacko.gif (d'aia am dat la Litere)
Iti urez din suflet bafta si apoi: relax woman! pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 16-08-2007, 11:36 AM) *

rochita e bestiala, imi place de mor!!!! si culorile se potrivesc, sunt f bine bretelele si fundita! si mi se pare ca merge culoarea cu parul tau wink1.gif dar solicit inca o poza, cu tine intreaga si dreapta!

Tu si cu May vreti prea mult de la viata mea tease.gif voi incerca, dar nu curand, pt ca mi-am propus sa ajung tarziu acasa blum.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 16-08-2007, 01:05 PM) *

Neatza! pupic.gif

Neata scumpa pupic.gif
Am citit MP-ul tau azi, insa nu am avut timp sa-ti raspund. Imi cer milioane de scuzoaie pupic.gif

CITAT(tania @ 16-08-2007, 02:28 PM) *

mada e super rochita!!
iti vine bine, s'o porti sanatoasa!!!

ps. e bine in concediu cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pup pupic.gif pupic.gif

Multumesc mult Tania. Ma bucur pt tine. Eu sunt asaltata de cate trebuie sa fac in ultimul timp........ mad.gif

CITAT(butterfly @ 16-08-2007, 04:56 PM) *

ft frumoasa rochita pupic.gif

Iote cine vine in vizita la mineeeeeeeeeeeeeeee! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Imi pare rau ca nu te omenesc cum se cuvine ca tre sa plec de la scarbici, dar promit ca o voi face maine.
Pana atunci "Bine ai venit!" si hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(Nessie @ 16-08-2007, 05:09 PM) *

w00t.gif N-am prins pentru ce eveniment e rochita, dar e MI-NU-NA-TA! Mi-am cautat tot weekendul trecut o rochite pentru o nunta si nu am gasit. Cand am vazut-o pe a ta m-a apucat ameteala ca parca e facuta pe gustul meu. grin.gif Exact ce cautam eu.

Sa-o porti fericita! pupic.gif

pupic.gif Pt o nunta. Multumesc de compliment pupic.gif
Nici eu nu am gasit ceva sa-mi placa in oras si de aceea am decis sa mi-o fac. Si daca va spun cat am dat pe ea...... yahoo.gif

Ma duc sa ma intalnesc cu draga de Luchi. V-am pupat scumpilicelor
Anna
CITAT(dulcikatty @ 16-08-2007, 05:21 PM) *

Neata scumpa pupic.gif
Am citit MP-ul tau azi, insa nu am avut timp sa-ti raspund. Imi cer milioane de scuzoaie pupic.gif

sa vezi ce milioane de huguoaie iti iei pt scuzele alea blum.gif hug.gif
Nu-i nimic ca ai raspuns ca am inteles ca esti cu musafirii blum.gif wink1.gif

Hai acu zi-ne si pretu, ca dupa bucuria ta presimt ca o sa ne lase asa w00t.gif
Amazoana
45ron-dar i-am dat 60. Si pe materiale am dat aproape 70 cheer.gif Deeeeci? Who's the best in za house devil.gif

Neata
Revin cu o cafea pupic.gif

PS: daca ai stii mata cat de bine mi-au prins hugoaiele alea ale taleeeeeeeeeeeeee
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif
1. e foarte frumoasa rockitza! blum.gif
2. eu maine plek la mare asa ca ... beeeeiiiiiiiiii, cum stau eu o saptamana la mare si nu ai timp 2 ore sa ne vedem ockisorii? io ziceam sa convocam o sedinta in 3 tu, lukul si cu mine +/- bubu meu ca el ma aduce cu masina in constanta da' il trimit eu la cumparaturi nitzel biggrin.gif pe marti, miercuri ca tot venim in constanta la acvariu si la delfinariu wink1.gif

anca veselie
pupic.gif te pup dulcico
Amazoana
Bai aripioare fluturate si galbine, unde stai tu la mare?
Cand ajungi in Ct, dupa amiaza dupa 6, ma voi da peste cap sa ne intalnim, da? DAR: se pare ca miercuri mi se organizeaza festanie la casa (de catre parintii lui cool.gif si evident nu pot lipsi.
Stai ca revin
May
Neatza, o invazie de bucurie! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Amazoana
Am revenit.
Luchi vine din mini concediul ei marti. In general (nu vreau sa vorbesc aiurea) si ea este libera dupa 6....
ai nr meu de tel?
Amazoana
Imagine
Astea-s pt Fluturas

Imagine
Cafeaua este pt voi toate wink1.gif Imagine
anaoi
Imagine
butterfly
CITAT(dulcikatty @ 17-08-2007, 12:47 PM) *

Imagine
Astea-s pt Fluturas

u make my heaaart melt :x

Imagine un fluturas asortat pentru frumoasele flori
Anna
Neatza Dulcico!!
Ce faci? Cand ai nunta? in we? Abia astept sa te vad in poze cu rochitza blum.gif
Amazoana
Nu, nu acum.
Neata, tu ce faci?
Anna
CITAT(dulcikatty @ 17-08-2007, 01:45 PM) *

Nu, nu acum.
Neata, tu ce faci?

Iote am fost la primarie, la administratia fiscala..m-am fatzait si sunt asa blink.gif
tot nu am rezolvat cu toate
acu sunt la work si abia astetp sa se faca 18 cheer.gif give_rose.gif
Amazoana
Eu am multa treaba deoarece pleaca colega mea in concediu si-mi transfera indatoririle.
Nici macar nu am reusit sa termin scrisoarea pt iubi si ma rugase sa-i trimit 2 CD-uri cu muzica si nu am avut timp sa-i fac decat unul....asta e....poate-mi ridica cineva statuie, nu? blum.gif
ps: Ana, cu increderea in oameni.....ce sa-ti spun, s-a intamplat ceva IAR zilele astea si mi-e si mai teama decat inainte. Fereste-te si ....stii vorba aia "nici stanga nu stie ce face dreapta?"

Vad ca vorbesc foarte alambicat...don't mind meeeee sad.gif
Anna
Dulci...ce sa zic, am tot patit, cand una cand alta. Da tot ma incred in oameni. nus daca e o mare greseala sau nu.
o sa incerc sa fiu mai linistita si sa nu ma mai enervez pt orice pupic.gif
Amazoana
Imagine
Amazoana
Toate ati disparut? blink.gif
Iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tania
hello hello mada!!
eu,sunt aici...adevarat c'am tarziu )).gif
Amazoana
Buna fetelor
Eu am azi program de plimbat cu yahtul pe lac. Abia astept. Imi iau aparatul azi wink1.gif
V-am tucat, o duminica frumoasa!
Amazoana
Neata cheer.gif
Ce face toata lumea? pupic.gif
Eu am avut o zi suuuuper ieri. Am intotat in apa dulce (prima oara in viata, am stat la soare...)
Am o gramada de poze, cand am timp le incarc si vi le arat.
anca veselie
oaaaaaaaaaau, cu yahtul?? foarte foarte tare, vreau pozeeeeeee pupic.gif
Amazoana
LE INCARC PE FLICKR. Si de la 10 sunt tot la 4%. Nu se mai misca deloc. Avand in vedere ca sunt vreo 90 de poze cred ca diseara sau maine pe vremea asta le voi putea pune mad.gif
anca veselie
bine dragutza, abia astept sa le vad!
Anna
Asteptam poze blum.gif cheer.gif
Neatza pupic.gif
Amazoana
http://www.flickr.com/photos/8140758@N05/s...57601560197432/ pozele sa-mi spuneti, va rog daca reusiti sa vedeti ceva.
Anna
Se vede se vede blum.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 20-08-2007, 01:00 PM) *

Se vede se vede blum.gif

grin.gif
Anna
give_rose.gif ce dragutza esti si imi place f mult rochia ta roz.
esti f naturala in poze. pupic.gif
May
Neatza, vreau si eu rochita roz cheer.gif hug.gif
Amazoana
)).gif v-o imprumut la ocazii speciale lol.gif lol.gif lol.gif
Atata mi-am batut capul cu ce sa ma imbrac....as fi vrut pantaloni scurti, dar nu aveam (nu-mi cumpar ca-mi arata posteriorul mare blum.gif )
anca veselie
foarte faine pozele! sunt parintii tai? si fata cine e? eu sunt mai curioasa blushing.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 20-08-2007, 02:08 PM) *

foarte faine pozele! sunt parintii tai? si fata cine e? eu sunt mai curioasa blushing.gif

Am scris comentarii la cateva poze. Ei sunt parintii si sora lui B; stau la mine.
butterfly
faaaaaine poooze!
anca veselie
daca dai slide show nu se mai vad comentariile, de asta am intrebat
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.