Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
anca veselie
dulci, nu reusesc sa deschid linkul. ai facut albumul public?
Tzutzi80
nici eu nu pot dry.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 03-05-2007, 11:43 AM) *

dulci, nu reusesc sa deschid linkul. ai facut albumul public?

Am facut album care poate fii vazut de prieteni, dar nu am pus nici un nume, ca nu stiam al cui. Pot sa rectific?

Ia vedeti acum daca se poate, ca le-am facut publice!
himere2005
dulci, eu nu am reusit sa intru unsure.gif , i-ai dat edit settings, public si apoi save?
ina_ceva
Nu se vad, sigur nu le-ai facut publice dry.gif
Amazoana
CITAT(himere2005 @ 03-05-2007, 12:57 PM) *

dulci, eu nu am reusit sa intru unsure.gif , i-ai dat edit settings, public si apoi save?

Daaaaaaaaaaa, asta am facut sad.gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dulcikatty/a...katty/my_photos
Aici sunt cele din concediu
himere2005
acum se vad cheer.gif
Amazoana
uuuff, ce bine, deja ma enervasem
Nessie
Super pozele! pupic.gif esti o fumoasa! Iar motanelul ala e un scump. w00t.gif M-a topit! wub.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 03-05-2007, 01:17 PM) *

Super pozele! pupic.gif esti o fumoasa! Iar motanelul ala e un scump. w00t.gif M-a topit! wub.gif

Multu' pupic.gif
Motanul este cel pe care l-am salvat din radiatorul unei masini. Si mie imi place.
Tzutzi80
Mada mama....nu te dezminti in poze!!! Numai ochii sunt de tine, pupe mama de frumoasa pupic.gif draga pupic.gif si iubita pupic.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 01:29 PM) *

Mada mama....nu te dezminti in poze!!! Numai ochii sunt de tine, pupe mama de frumoasa pupic.gif draga pupic.gif si iubita pupic.gif

Adica ce vrei sa spui? Ca sunt ochioasa? blum.gif

sa ne spui cu o saptamana inainte, cand pleci, ca eu si Oita vrem sa te vedem. Da?
Tzutzi80
Pai eu sper sa ne vedem mai inainte totusi. Adica eventual in weekend. Pe mal de mare, ca eu nu am mai vazut marea neagra decat din autobuz lol.gif Nu am mai fost la mare de .... 2 ani cel putin. Si stau la exact 15 mind e mers pe jos de ea doh.gif
Amazoana
Nu pot. Plec la 2 Mai si apoi in Varna cu ai mei........... sad.gif
ina_ceva
Intr-adevar, esti o "dulci" pupic.gif
Pisoiul ala chiar m-a dat gata batista.gif vreau pisica
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 03-05-2007, 02:14 PM) *

Sar'naaaaaaaaaaa pupic.gif
anca veselie
dulcico si la propriu si la figurat, vazut pozele si placut! pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 03-05-2007, 02:47 PM) *

dulcico si la propriu si la figurat, vazut pozele si placut! pupic.gif

Hai ca ma faceti sa ma rusinez blushing.gif
Dar cat sunt de grasa nu a vazut nici una?
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 03-05-2007, 02:14 PM) *

w00t.gif Inaaaaaaaaaaaaaaa: Peochi isi cauta casuta
Tzutzi80
Doamne ce scumpic e pisoiul ala! Eu am avut pisica ani de zile. Si mereu mi-am dorit una neagra sau gri inchis. Eu zic sa o pastrezi Mada. Daca ai gasit-o si salvat-o sigur e sa fie a ta. Plus ca sunt usor de ingrijit. Si nu necesita atata timp si ingrijire ca un catel pupic.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:30 PM) *

Doamne ce scumpic e pisoiul ala! Eu am avut pisica ani de zile. Si mereu mi-am dorit una neagra sau gri inchis. Eu zic sa o pastrezi Mada. Daca ai gasit-o si salvat-o sigur e sa fie a ta. Plus ca sunt usor de ingrijit. Si nu necesita atata timp si ingrijire ca un catel pupic.gif

Da, dar eu nu am avut niciodata pisica. Eu sunt cu cateii.....nu stiu sa am grija de ea, este micuta tare si trebuie s-o invat sa-si faca nevoile....nu-mi place sa se dea pe langa picioarele mele, mi-e frica sa nu-mi zgarie canapelele de piele si perdelele.....stiu, sunt egiosta, dar as prefera totusi un caine.....

Nessie, pui tu te rog, din partea mea, o fotografie cu pisicul la "peochi isi cauta casuta"? Deoarece asa am promis, dar nu stiu nici acum sa fac asta........multumesc pupic.gif
mirela62
Deci, s-o luam pe rand: asa le spuneti, babuini? Deci nae e babuin! Trebuie sa-i spun asta cand o ajunge acasa.
Mada, de ce nu pastrezi pisicul, reao???
Nu trebuie deloc s-o inveti tu, iei nisip si-l dci acolo sa-l miroasa, o sa faca automat pipilica si gata, s-a invatat. Iar daca-l obisnuiesti de mic sa-i tai unghiutele si-i iei ceva de la pet shop, nu scarmana nimic. Ce sa spun!!!!!
Sta mult singur in casa, nu face galagie, nu trebuie dus afara. E mai simplu sa ai grija de-o pisica, e si recomandata persoanelor cu serviciu, pentru ca sta singura multe ore, face la litiera ei, daca-i pui mancare, n-ai nici o grija cat timp esti la serviciu!!!!!
Ce ma superi!!!
red_rose
Imagine

hop si eu sa va salut fete dragutze.... salut.gif
Amazoana
CITAT(red_rose @ 03-05-2007, 09:22 PM) *

Imagine

Ce faci draguta? pupic.gif bine ai revenit, sper sa apari mai des......... Vezi ce de fete dragi noua sunt aici?

CITAT(mirela62 @ 03-05-2007, 05:26 PM) *

Deci, s-o luam pe rand: asa le spuneti, babuini? Deci nae e babuin! Trebuie sa-i spun asta cand o ajunge acasa.
Nu trebuie deloc s-o inveti tu, iei nisip si-l dci acolo sa-l miroasa, o sa faca automat pipilica si gata, s-a invatat. Iar daca-l obisnuiesti de mic sa-i tai unghiutele si-i iei ceva de la pet shop, nu scarmana nimic. Ce sa spun!!!!!
Sta mult singur in casa, nu face galagie, nu trebuie dus afara. E mai simplu sa ai grija de-o pisica, e si recomandata persoanelor cu serviciu, pentru ca sta singura multe ore, face la litiera ei, daca-i pui mancare, n-ai nici o grija cat timp esti la serviciu!!!!!
Ce ma superi!!!

Nu mai face atata galagie, ca te auzeam si cu calculatorul inchis )).gif
Nu iau maya si basta. Unde mai pui ca este deja la un magazin de animalute. Prietena mea are doua mate deja, este obisnuita cu ele si mi-a spus ca asta era rea, ca a mieunat toata noaptea, ca a facut pipi peste tot, ca se ascundea si mieuna de acolo......ca maraia la mancare si ca nu voia altceva decat friptura blink.gif mancare de pisoi mici NU. Asa ca..........asta este.........poate ai dreptate, poate imi voi lua una la un mom dat, dar sa fie gata dresata. Vreau prea multe?
Lu unde esti? ai plecat deja la tara? Fara sa zici nimic? Te pup. si pe tine Mirela, pe toate de fapt!
red_rose
da, da...am vazut....si cu siguranta voi intra mai des...te pup scumpa... pupic.gif
luchi
Vazut poze..deci tre' sa bifez Alba Iulia de vizitat. Iar tu nu te alinta, esti o draguta, si-mi tot dau palme sa-mi revin din socul pe care-l am cand te vad si-mi dau seama cat de bine semeni cu vara mea, Laura. floare.gif
Amazoana
Neata Luchi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Poate am o clona, sau invers, daca tot spui ca seman cu vara-ta Laura.
Ce faci? Esti la scarbocea? Cum te simti? Sper ca nu te deprima vremea. Tu stii ca mie chiar mi-e dor de tine? pupic.gif
Amazoana
Neata fetelor, cucuietelor, haideti, va invit la o cafea mare
Imagine
ina_ceva
...yummy...
Amazoana
AJUTOOOOOOOOORRRRRRRRRR
Gata, am intrat in panica, seful meu l-a chemat pe Bog al meu acum sa plece in voiaj marti. Noi speram sa fie pe la sf lunii, dar este pe functie superioara si pe mai multi bani. Doamne ce ma fac? Tremur de numa.......iar raman singura???? cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
anca veselie
nu intra in panica, respira adanc pupic.gif o sa treaca, o sa se intoarca pupic.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 11:14 AM) *

nu intra in panica, respira adanc pupic.gif o sa treaca, o sa se intoarca pupic.gif hug.gif

La toamna.......... sad.gif
Pisik
Dar ce lucrati voi Dulci? Nu poti pleca si tu, daca lucrati in acelasi loc?
anca veselie
of puiule pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif
mirela62
Mersi de cafea, da' mi se pare c-arata ciudat!!! Na!!! Asta pentru ca m-ai suparat cu pisi ala!!!
Iar pleaca? Si asa mult???? De ce, daca lucrezi si tu pe-acolo, nu aranjezi sau nu vorbesti sa faca voiajuri mai scurte macar? Da' chiar, o slujba pe uscat nu gaseste? Nu intra in panica si nu pica in butoiul cu depresie acum, te rog eu din suflet....
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 04-05-2007, 11:28 AM) *

Mersi de cafea, da' mi se pare c-arata ciudat!!! Na!!! Asta pentru ca m-ai suparat cu pisi ala!!!
Iar pleaca? Si asa mult???? De ce, daca lucrezi si tu pe-acolo, nu aranjezi sau nu vorbesti sa faca voiajuri mai scurte macar? Da' chiar, o slujba pe uscat nu gaseste? Nu intra in panica si nu pica in butoiul cu depresie acum, te rog eu din suflet....

AUZI, STII CEVA, DACA MA LUAI CUM MA IEI TU DE OBICEI ERA MAI BINE, CE-I CU "te rog eu din suflet asta"? Ca m-a apucat plansul deja. mad.gif Ce ma enervezi!!!!!

Pot aranja fetelor, dar nu vrea el, ca avem nevoie de bani si voiaje mai scurte inseamna ca nu strange deloc si-i cheltuie repede.....si apoi se fac voiaje scurte doar pe navele alea care fac porturi foarte des, sunt multe acte si manevre de facut.....nu va pot explica aici tot.......Daca firma noastra ar fii avut contracte de 4 luni ar fii fost super, dar nu avem decat de 2....
Dar 6 luni imi par enorm, numai fetele stiu cat le-am batut la cap, cu eternele mele depresii din anterioarele 6 luni.....
Slujba pe uscat? Nici asta nu vrea....
Nu pot pleca, Pisik, pt ca eu lucrez in birou,la o agentie de rectrutare, iar el naviga.
red_rose
Imagine
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 04-05-2007, 11:28 AM) *

Nu arata ciudat cafeaua aia, ii pusesem eu zahar pe deasupra, m-am jucat......... blum.gif

CITAT(red_rose @ 04-05-2007, 11:43 AM) *

Imagine

De unde zi buna, Anto????????? sad.gif
ina_ceva
Dulcico, ai PM pupic.gif
axe10
Asta-i viata de marinar...ce sa-i faci....stiai de la inceput cum va fi....na, ca sa te supar de tot!!!
Amazoana
CITAT(axe10 @ 04-05-2007, 12:04 PM) *

Asta-i viata de marinar...ce sa-i faci....stiai de la inceput cum va fi....na, ca sa te supar de tot!!!

Stiam Axe, dar cand eram studenti mi se parea ca va naviga peste 100 de ani....dar ma izbeste in freza de fiecare data...
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
de cat timp sunteti impreuna?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 12:07 PM) *

pupic.gif pupic.gif
de cat timp sunteti impreuna?

2 ani si 7 luni
anca veselie
multi inainte floare.gif
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 03-05-2007, 11:24 PM) *

CITAT(red_rose @ 03-05-2007, 09:22 PM) *

Imagine

Ce faci draguta? pupic.gif bine ai revenit, sper sa apari mai des......... Vezi ce de fete dragi noua sunt aici?

CITAT(mirela62 @ 03-05-2007, 05:26 PM) *

Ce ma superi!!!

Nu mai face atata galagie, ca te auzeam si cu calculatorul inchis )).gif
Nu iau maya si basta. Unde mai pui ca este deja la un magazin de animalute. Prietena mea are doua mate deja, este obisnuita cu ele si mi-a spus ca asta era rea, ca a mieunat toata noaptea, ca a facut pipi peste tot, ca se ascundea si mieuna de acolo......ca maraia la mancare si ca nu voia altceva decat friptura blink.gif mancare de pisoi mici NU. Asa ca..........asta este.........poate ai dreptate, poate imi voi lua una la un mom dat, dar sa fie gata dresata. Vreau prea multe?
Lu unde esti? ai plecat deja la tara? Fara sa zici nimic? Te pup. si pe tine Mirela, pe toate de fapt!

Beyyyy,Tu crezi ca io fug miseleste?? )).gif
N-am plecat inca la tara.
Bey Mada,tu nu vrei pisica,tu vrei bibelou )).gif
Ia vezi ca suntem multe iubitoare de pisici pe aici si n-ai sorti de izbanda!!! biggrin.gif

Pana la urma pleaca B acum sau nu?
Ce poti face Mada?Nimic.
Ori acum ori peste o luna despartirea e tot despartire si e la fel de dureroasa.
Incearca sa te calmezi si sa te obisnuiesti cu gandul ca pleaca!
mirela62
Adica omului ii pasa de tine, si tu faci nasoale aicea!!!!
Reao!!!
Pisik
Dulci, eu te inteleg; si eu am fost despartita de sotul meu anul trecut trei luni si parca au trecut trei ani....
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 12:14 PM) *

multi inainte floare.gif

Multumim pupic.gif
red_rose
ImagineImagine

ma bucur tare mult ca nu mai pleaca bog.... bine, cel putin nu pleaca acum....pup dulce fata frumoasa... pupic.gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 04-05-2007, 01:06 PM) *

Beyyyy,Tu crezi ca io fug miseleste?? )).gif
N-am plecat inca la tara.
Bey Mada,tu nu vrei pisica,tu vrei bibelou )).gif
Ia vezi ca suntem multe iubitoare de pisici pe aici si n-ai sorti de izbanda!!! biggrin.gif

Pana la urma pleaca B acum sau nu?
Ce poti face Mada?Nimic.
Ori acum ori peste o luna despartirea e tot despartire si e la fel de dureroasa.
Incearca sa te calmezi si sa te obisnuiesti cu gandul ca pleaca!

Buna Lu
Cu faza cu pisica -"bibilou" m-ai omorat lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
B nu mai pleaca acum, ci peste cateva saptamani. A ales postul inferior, care este maxim peste o luna, asa am timp sa ma obisnuiesc cu ideea.....
Nu pot face nimic, intr-adevar, dar m-a luat asa pe nepregatite....am o durere forte de cap acum.

CITAT(mirela62 @ 04-05-2007, 01:12 PM) *

Adica omului ii pasa de tine, si tu faci nasoale aicea!!!!
Reao!!!

No, ase mai zic si eu, suna mai bine decat siroape d'alea pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif vezi mamito cat te ubec eu pe tine?

CITAT(Pisik @ 04-05-2007, 02:21 PM) *

Dulci, eu te inteleg; si eu am fost despartita de sotul meu anul trecut trei luni si parca au trecut trei ani....

Daaaaa, eu credca am imbatranit si albit mult azi................. sad.gif
Multumesc de sustinere. asta a fost antrenament pt urmatoarele 6 luni . Rasu-plansu. sorry.gif

CITAT(red_rose @ 04-05-2007, 02:31 PM) *

ImagineImagine

ma bucur tare mult ca nu mai pleaca bog.... bine, cel putin nu pleaca acum....pup dulce fata frumoasa... pupic.gif

Veselia meaaaaaaaa, tu esti perna mea moala, unde cad cand ma lovesc.........analogia mea poate suna cam aiurea, dar daca nu esti tu si crap....... pupic.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.