CITAT(dulcikatty @ 03-05-2007, 11:24 PM)

CITAT(red_rose @ 03-05-2007, 09:22 PM)

hop si eu sa va salut fete dragutze....

Ce faci draguta?
bine ai revenit, sper sa apari mai des......... Vezi ce de fete dragi noua sunt aici?CITAT(mirela62 @ 03-05-2007, 05:26 PM)

Deci, s-o luam pe rand: asa le spuneti, babuini? Deci nae e babuin! Trebuie sa-i spun asta cand o ajunge acasa.
Mada, de ce nu pastrezi pisicul, reao???
Nu trebuie deloc s-o inveti tu, iei nisip si-l dci acolo sa-l miroasa, o sa faca automat pipilica si gata, s-a invatat. Iar daca-l obisnuiesti de mic sa-i tai unghiutele si-i iei ceva de la pet shop, nu scarmana nimic. Ce sa spun!!!!!
Sta mult singur in casa, nu face galagie, nu trebuie dus afara. E mai simplu sa ai grija de-o pisica, e si recomandata persoanelor cu serviciu, pentru ca sta singura multe ore, face la litiera ei, daca-i pui mancare, n-ai nici o grija cat timp esti la serviciu!!!!!
Ce ma superi!!!
Nu mai face atata galagie, ca te auzeam si cu calculatorul inchis
Nu iau maya si basta. Unde mai pui ca este deja la un magazin de animalute. Prietena mea are doua mate deja, este obisnuita cu ele si mi-a spus ca asta era rea, ca a mieunat toata noaptea, ca a facut pipi peste tot, ca se ascundea si mieuna de acolo......ca maraia la mancare si ca nu voia altceva decat friptura
mancare de pisoi mici NU. Asa ca..........asta este.........poate ai dreptate, poate imi voi lua una la un mom dat, dar sa fie gata dresata. Vreau prea multe?
Lu unde esti? ai plecat deja la tara? Fara sa zici nimic? Te pup. si pe tine Mirela, pe toate de fapt!Beyyyy,Tu crezi ca io fug miseleste??
N-am plecat inca la tara.
Bey Mada,tu nu vrei pisica,tu vrei bibelou
Ia vezi ca suntem multe iubitoare de pisici pe aici si n-ai sorti de izbanda!!!

Pana la urma pleaca B acum sau nu?
Ce poti face Mada?Nimic.
Ori acum ori peste o luna despartirea e tot despartire si e la fel de dureroasa.
Incearca sa te calmezi si sa te obisnuiesti cu gandul ca pleaca!