Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
amalia0701
Deci te-ai apucat de scoala de soferi.
Ma bate si pe mine gandul ca in partea a doua a concediului sa fac scoala si imi iau carnet.
Succes si nu-i baga in seama pe rautaciosi, unii uita cand au condus ei prima data.
hug.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 27-08-2007, 10:25 AM) *

Ma bate si pe mine gandul ca in partea a doua a concediului sa fac scoala si imi iau carnet.
Succes si nu-i baga in seama pe rautaciosi, unii uita cand au condus ei prima data.
hug.gif

Ti-am raspuns si la alina pupic.gif
Apuca-te cheer.gif Mie imi era foaaarte frica, dar sunt sigura ca voi fi o soferita buna si prudenta (Sper wacko.gif )

Cum de nu ai facut scoala pana acum? Mie mi-e ciuda ca nu am facut-o mai devreme....
amalia0701
Io mi-s o DUAMNA!
Ma duce omul lol.gif lol.gif lol.gif
Andreea-Rodica
Felicitari pentru condus! Si eu vreau sa fac scoala de soferi cat mai curand, poate ma mai sfatuiesc cu tine, ca tu vei experta deja. hug.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 27-08-2007, 10:50 AM) *

Io mi-s o DUAMNA!
Ma duce omul lol.gif lol.gif lol.gif

Si cand domnul bea o berica?
Eu voi ramane singura, cu masina la scara si cu duomnia mea...imi ruginea masina )).gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 27-08-2007, 11:00 AM) *

Felicitari pentru condus! Si eu vreau sa fac scoala de soferi cat mai curand, poate ma mai sfatuiesc cu tine, ca tu vei experta deja. hug.gif

Multu Rodi pupic.gif Ce faci?
Ce experta, ca-mi tremura toate alea numai cand ma gandesc.....dar important e ca-mi place.
Andreea-Rodica
E bine ca-ti place. Si mie mi-e cam frica dar o fac eu si pe asta.
Eu abia azi noapte am ajuns de la Galati si nu prea m-am odihnit inca, dar sper sa-mi revin. Am prins niste calduri la Galati de am crezut ca ma topesc la propriu. aici, acasa, e racoare si bine.
Amazoana
Ooo, sa vezi ce s-a racorit si la Constanta.....dupa canicula acum pare chiar racoare. Cand vrei sa te apuci de sc? Multa bafta! pupic.gif
Amazoana
Scriam cumva mai sus de racoare? Uuufff, s-a incalzit deja. A iesit soarele.....asa imi placea racorica aia. Bine ca sunt si depresiva cand sunt nori, dar........
Ganesha, ce faci? pupic.gif Nu am avut timp sa pun poze cu Boris.....but I will.
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 27-08-2007, 02:29 PM) *

Scriam cumva mai sus de racoare? Uuufff, s-a incalzit deja. A iesit soarele.....asa imi placea racorica aia. Bine ca sunt si depresiva cand sunt nori, dar........
Ganesha, ce faci? pupic.gif Nu am avut timp sa pun poze cu Boris.....but I will.

Las'ca pui tu, am rabdare - dupa dictonu' "cu rabdarea treci marea" lol.gif Nu stiu ce fac... incerc sa aflu si eu, deocamdata e luni iar eu NU-S la servici doh.gif
bubbles
ZiuA pupic.gif .Imi pare rau ca nu am mai apucat sa ne vedem sorry.gif POate la vara ca vrem sa mergem o saptamana pe putin tot in Mamaia wink1.gif
anaoi
salut...azi cikl sunt la mine la birou...maine iar nu sunt
Titou
biggrin.gif hello ,cum stai Mada cu condusul ?
eu tocmai ce am facut o raita pe aici pe langa mine ,am fost sa-mi cumpar A-ul ptr incepatori si sunt gata de atac ,am emotii inca ptr ca nu stii niciodata ce se poate intampla insa trebe sa trec peste asta ,mi-e frica de ceilalti ca poate sare unul in mine si mai ezit .
ce-mi place aici este ca lumea este intelegatoare cand te vede ca esti incepator ,in tara ma clanxonau cand imi vedeau "lamaitele " si mi-a zis unul "da-te vaca mai incolo daca nu stii " devil.gif imi venea sa-l omor iar sotul ia aratat degetul de onoare blushing.gif si doar ca am redus viteza ca sa pot lua un viraj strans insa se grabea ala ca magarul,noh asta este cand incepator inveti ...

Iti doresc mult curaj si succes ,sper ca ai parte de un instructor bun si care are rabdare cu tine .
Eu am avut unul cu 30 de ani de experienta si zic ca a fost cel mai bun ,daca el nu a luat-o razna cu mine inseamna ca e bun )).gif
tania
dulci mult succes!!! ai sa vezi ca va fi totul bine hug.gif
hai sa-ti fac galerie cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pup toate fetele pupic.gif pupic.gif si o saptamana cat mai placuta
ina_ceva
Dulcico pupic.gif hug.gif

Ce vesti mai ai de la B.?
Amazoana
CITAT(ganesha @ 27-08-2007, 03:31 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 27-08-2007, 02:29 PM) *

Las'ca pui tu, am rabdare - dupa dictonu' "cu rabdarea treci marea" lol.gif Nu stiu ce fac... incerc sa aflu si eu, deocamdata e luni iar eu NU-S la servici doh.gif

Neata...marti. De ce nu ai fost ieri la serviciu?
Amazoana
Neata Bubbles, Dylly, Titou, Tania, Ina. Mi-a fost dor de fiecare dintre voi in parte. So...group huuuuuuuuuggggggg!!! hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

Bubbles, lasa ca tot ne vedem noi odata si odata, nu? pupic.gif
Dylly, imi pare rau ca nu te-am "prins" ieri, ca mi-i dor di tiniiiiiiiiiiii pupic.gif
Titou bine ai revenit! pupic.gif Astept sa ne povestesti cu exemple (pozificate tease.gif ) cum o fo acasa. Felicitari pt permis cheer.gif
Stiu ca soferii "cu experienta" de aici sunt cam...intr-un fel cu incepatorii; uita ca si ei au fost asa, dar lasa ca vom creste noi mari!
Instructorul meu are vreo 30 ani, e dragut si rabdator. Mi-a spus ca am condus bine ieri, cu toate ca a fost prima ora..... cool.gif
PS: mentionez ca am depasit limita de viteza de ieri blushing.gif asa ca.....

Tania multumesc pt galerie. pupic.gif O zi buna si spor la munca wink1.gif
Ina am vb alaltaieri cu el. Tot in drum spre Groenlanda....au intrat in noaptea polara (care dureaza 6 luni), iar sambata seara a vazut aurora boreala. Mi-a povestit ce culori frumoase si cat de ciudat s-a simtit....asa as vrea sa vina acasa, sa stam sa povestim, mi-e asa de dor de el.... sorry.gif
Multumesc de intrebare.
Tu cum esti? Ce face iubi al tau? mai sta? Povesteste cum iti e la serviciu daca ai timp. pupic.gif
May
CITAT(dulcikatty @ 28-08-2007, 08:54 AM) *

Felicitari pt permis cheer.gif

Am citit: felicitari pt penis blushing.gif doh.gif
amalia0701
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 01:10 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 28-08-2007, 08:54 AM) *

Felicitari pt permis cheer.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nu vorbi de funie in casa spanzuratului.
May
Iertare pope.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif iti doresc cat mai repede si mai mult sex.gif sex.gif sex.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 01:10 PM) *

)).gif )).gif )).gif lol.gif lol.gif lol.gif Doamne fataaaaa
Daca citeam eu...eram indreptatita tease.gif c vorba 'ceea "nu'iiiiiiiiiii" wacko.gif dar tu???????? lol.gif lol.gif lol.gif
May
La mine e defect din fabrica lol.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 28-08-2007, 01:33 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nu vorbi de funie in casa spanzuratului.

blum.gif tease.gif

CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 01:47 PM) *

Iertare pope.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif iti doresc cat mai repede si mai mult sex.gif sex.gif sex.gif

Moaaaaa, sa ma vezi cand "va fii" iar nu mai intru cu zilele lol.gif blushing.gif

MAY sa dea Dumnezeu sa-ti ramana soacra asa bine intentionata.
Poate era stresata si s-a mai relaxat si ea dry.gif sau poate i-o fi fost dor de tine blum.gif tease.gif
May
Vai ca acum mi-am amintit ca a mai zis o bomba dar o scriu la neuroni ca sa citeasca toata lumea lol.gif. Mai, cum sa fii stresata 2 ani si sa iti revii o saptamana? lol.gif Neah, isi revine ea wacko.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 01:59 PM) *

Vai ca acum mi-am amintit ca a mai zis o bomba dar o scriu la neuroni ca sa citeasca toata lumea lol.gif. Mai, cum sa fii stresata 2 ani si sa iti revii o saptamana? lol.gif Neah, isi revine ea wacko.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Mdeah, asa cred ca va fi din pacate.....
butterfly
CITAT(dulcikatty @ 27-08-2007, 10:46 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 27-08-2007, 10:25 AM) *

hug.gif

Ti-am raspuns si la alina pupic.gif
Apuca-te cheer.gif Mie imi era foaaarte frica, dar sunt sigura ca voi fi o soferita buna si prudenta (Sper wacko.gif )

Cum de nu ai facut scoala pana acum? Mie mi-e ciuda ca nu am facut-o mai devreme....

ma apuc si eu in 2 sapt asa :X :X )).gif
Amazoana
Join the club Fluturel! Este o experienta suuuuuper cheer.gif
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Guten Tag!
pupic.gif hug.gif
Hello...ce-ti face babu?
Ai apucat sa vb cu el?
Andreea-Rodica
Hai sa bem un ceai, ca mi-am facut niste nervi pe aici (stii tu unde). cafea.gif
Cum e cu scoala de soferi? Sper sa ma apuc si eu in toamna asta, dar deocamdata n-am stare, sunt prea obosita. floare.gif
Amazoana
Nu va nirvozati din cauza unor persoane care nu meritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hug.gif pupic.gif
Ce ciuda imi e ca nu pot mere si eu la intalnire sad.gif

Ano, daca vb in limba aia Dylly-oasa cu mine, sa stii ca nu pricep ni'ca. Adica o "buna ziua" o pricep, dar mai mult nu tease.gif

Rodicuta, ti-as face un ceiut, dar nu am timp, ca acus imi apare instructorul....iarta-ma pls. Poate se ofera nemtoaica asta mica.

V-am tucat, imediat dispar. pupicei colorati )).gif
Andreea-Rodica
Pa! Spor la condus! Ceaiul l-am facut, dar lasa ca mai bem unul maine dimineata! hug.gif
Anna
Andreea gata am pus de ceai pupic.gif
Uite acum il aduc.
Andreea-Rodica
hug.gif
Anna
Imagine

Imagine
Amazoana
Multu'
Simtiti-va bine. V-am pupat! pupic.gif
ganesha
Bai nu mai vorbiti de scoala de soferi ca mi-aduc aminte ca de 4 ani de zile iaca ba n-am apucat ba n-am avut timp, ba... n-am ajuns pe acolo ca sa-mi reinoiesc si eu permisul lol.gif

Luni am ajuns pina la urma la servici tease.gif si am ajuns si marti.... si am sa ajung si miercuri, si tot asa. Numai ca (doar luni) am ajuns tirziu, ca mi-am permis - eram singura care nu era la Rio de pe tot etajul. Azi...am fost toti back on track lol.gif

floare.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif
Aseara am condus pana la aeroportul Kogalniceanu. Am atins si 100/h wink1.gif So, watch out grin.gif

CITAT(ganesha @ 29-08-2007, 12:06 AM) *

Bai nu mai vorbiti de scoala de soferi ca mi-aduc aminte ca de 4 ani de zile iaca ba n-am apucat ba n-am avut timp, ba... n-am ajuns pe acolo ca sa-mi reinoiesc si eu permisul lol.gif

Luni am ajuns pina la urma la servici tease.gif si am ajuns si marti.... si am sa ajung si miercuri, si tot asa. Numai ca (doar luni) am ajuns tirziu, ca mi-am permis - eram singura care nu era la Rio de pe tot etajul. Azi...am fost toti back on track lol.gif

floare.gif

Acum mi-am amintit ca erai singura la serviciu. Foarte bine. Daca nu aveai treaba sau putea fi rezolvata mai tarziu, ce rost avea sa rupi usa dis-the-morning? pupic.gif
ganesha
Daaaa, statusem cu cupilu' meu acasa, si apoi l-am carat dupa mine la servici, unde am facut niscaiva treaba. Acume isterie mare iar. Si acusi tre' sa plec intr-acolo. Si pe linga ca n-am chef, n-as avea nici timp lol.gif lol.gif
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Buna.
esti cam vitezomana mai devil.gif devil.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 29-08-2007, 02:58 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Buna.
esti cam vitezomana mai devil.gif devil.gif

Am I angel.gif ?

CITAT(ganesha @ 29-08-2007, 01:58 PM) *

Daaaa, statusem cu cupilu' meu acasa, si apoi l-am carat dupa mine la servici, unde am facut niscaiva treaba. Acume isterie mare iar. Si acusi tre' sa plec intr-acolo. Si pe linga ca n-am chef, n-as avea nici timp lol.gif lol.gif

E hai ca ai fost chiar tare! lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
heiiii tu vrei s amegri mai repede ca avioanele americanilor? nu de alta dar poate ma duci si pe mine prin variate parti ale globului hug.gif
anca veselie
salutare zuzo!
sa inteleg ca ai fost ok cu condusul pana la urma!
pupic.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 29-08-2007, 03:59 PM) *

heiiii tu vrei s amegri mai repede ca avioanele americanilor? nu de alta dar poate ma duci si pe mine prin variate parti ale globului hug.gif

Ca orice om cu scaun la cap, incep fraza cu: DECI, Dylly, dupa ce ca vii pe aici din an in paste, vii sa-mi faci observatii? tease.gif

Fata draga, te-as duce cu placere pe unde ai vre tu, dar deocamdata n-am nici permis, nici masina. Dar vine el soareleeeeeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Btw: miss u rau!

CITAT(anca veselie @ 29-08-2007, 05:26 PM) *

salutare zuzo!
sa inteleg ca ai fost ok cu condusul pana la urma!
pupic.gif

Buna Anca draga. In primul rand, iti spun inca o data "La multi ani" si tot ce-ti doresti. pupic.gif
Da, condusul merge din ce in ce mai bine, azi nu am depasit nici o limita si am facut parcari laterale si inroarceri din 3 miscari. Imi place maxim sa conduc, devine o pasiune.
Tu ti-ai intrat in ritm? Toate bune?
tania
bravo mada cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ma bucur ca iti place condusul hug.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(tania @ 29-08-2007, 10:01 PM) *

bravo mada cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ma bucur ca iti place condusul hug.gif pupic.gif

Neataaaa Tania, fetelor pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Azi am condus cel mai bine de pana acum. Unde eram si odihnita....am facut de la 7 la 9. Pana acum faceam seara...
A avut incredere in mine si s-a mai jucat la tel, se mai uita dupa gagici )).gif Bine, sunt convinsa ca era cu un ochi la mine, dar macar mi-a aratat ca are incredere. Ce bine ma siiiimt. Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiii
anca veselie
bravoooo cheer.gif cheer.gif ma bucur tare ca-ti place hug.gif
eh, eu cu ritmul mai greu pt ca nu am chef de munca, imi vine sa visez toata ziua cai verzi pe pereti biggrin.gif
Amazoana
Scuze Anca, mi-a picat mess-ul din pg de mail.
anca veselie
pupic.gif pupic.gif np
Amazoana
Neata zuzaaaaa Ana cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

lol.gif ti-am luat-o inainte blum.gif tease.gif
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif HELOOOOO pupic.gif hug.gif

ce faci? bravo pt parcari si restu..se pare ca te pricepi wink1.gif
Titou
Hello ,mai o sa vin si cu poze ,cand rezolva sotul conexiunea intre calculatoarele noastre ,il lovi inspiratia sa-si pun Vista si nu-s ce nu merge acuma .

Curaj ptr condus ,....a ...cred ca deja ai fost azi ,da?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.