Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
bubbles
Na`ziua.CE faci dragutza?La anu promit ca vinim sa ti vedem blum.gif
anaoi
neata...sa ai o zi super si un we extraordinar.
bafta la condus. si cand iti vei lua carnetul dylly te asteapta la bucuresti.

Imagine
Amazoana
Neata fetelooooooooooooooooor!
E innorat azi. A picurat o taruca azi dimineata...

Ana pupic.gif nu stiu daca ma pricep.....dar imi place.
Titou draga, abia astept sa vad pozele. Cum e cu Vista? Sunt asa curioasa...Ieri am condus foarte de dimineata, azi nu, deoarece instructorul are masina in service. sad.gif Abia maine. Abia asteeeeept! Mi-am cumparat pantofiori de condus ieri wink1.gif cheer.gif
Bubbles pupic.gif abia astept!
Dylly, concediu placut!Multumesc pt urari, ti le intorc pupic.gif
Nu vin in Bucuresti cu masina neam blum.gif Poate, vreodata cu trinu...

Azi dimineata am fost sa-mi fac analize. 21! Abia astept sa-mi iau rezultatele. Spre deosebire de cele de dinainte, acestea sunt foarte amanuntite.
Ex. psihologic si neuropsihiatric au iesit bine. Sunt apta wink1.gif . Mai am oftalmologia luni!Doamne ajuta!
anca veselie
neatzaaaaa pupic.gif
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Hellloo!!!!
Trezirea. Pe unde umblii? pupic.gif
Amazoana
Am avut treaba sad.gif
Ana, Anca pupic.gif
Titou
Pai e mai fain cu Vista ,e mai "modern" .
sa stii ca eu am condus doar in adidasi (noroc ca am o pereche Puma foarte usori ) de fiecare data ,indiferent de costumatia care o aveam imi luam adidasii ,odata mi-am luat sandale ,pe langa faptul ca am condus aiurea ptr ca nu ma descurcam cu ambreiajul cu ele ,a doua zi aveam o febra oribila la gambe ,asa ca traiasca adidasii.
Chiar si la examen m-am imbracat in asa fel incat sa-mi pot lua incaltaminte sport ,conteaza mult sa fie comoda incaltamintea si sa poti fixa pedalele bine ,acuma condus si in papuci insa la inceput e greu .
Amazoana
CITAT(Titou @ 31-08-2007, 10:18 PM) *

Pai e mai fain cu Vista ,e mai "modern" .
sa stii ca eu am condus doar in adidasi (noroc ca am o pereche Puma foarte usori ) de fiecare data ,indiferent de costumatia care o aveam imi luam adidasii ,odata mi-am luat sandale ,pe langa faptul ca am condus aiurea ptr ca nu ma descurcam cu ambreiajul cu ele ,a doua zi aveam o febra oribila la gambe ,asa ca traiasca adidasii.
Chiar si la examen m-am imbracat in asa fel incat sa-mi pot lua incaltaminte sport ,conteaza mult sa fie comoda incaltamintea si sa poti fixa pedalele bine ,acuma condus si in papuci insa la inceput e greu .

Buna Titou, buna fetelor
Ce liniste este pe aici....

Titou si eu mi-am cumparat incaltari sport si conduc numai cu ele, dar as vrea sa incerc si cu tocuri. Maine cand ma duc la serviciu, voi face incercarea asta. Daca nu merge, imi pun pantofiorii (mi-i iau cu mine wink1.gif )
Ce zici?
N-as vrea sa am probleme, sa nu pot conduce decat cu o sg pereche de incaltari, nu de alta, dar nu stii niciodata in ce situatii te aduce viata.... smile.gif
Titou
Asa am crezut si eu ca numai in adidasi o sa pot conduce insa dupa ce inveti si ai carnetul nu mai stai sa te gandesti cu ce esti incaltata ,eu acuma conduc si in papuci ,ce este important e sa cunosti masina ,pe urma totul vine de la sine .

e liniste a si tu ai fost absenta ,vezi ca am pus in salon link-ul cu pozele mele da nu-l las mult .
Amazoana
Multumesc Titou, ma voi uita.
Ce faci?
Am avut musafiri aseara si azi noapte.....
Iar azi am condus si am dormit....
Tu ce faci?
Titou
vrb cu tine pe mess )).gif )).gif )).gif
Amazoana
Titou tease.gif blum.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Neata fetele zgubiletele biggrin.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ia, repede, spuneti-mi care ce faceeeeeeeeeeeeeeti?
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif
vad ca ai iesit pe strazi la condus ... iti place?
Amazoana
CITAT(julyalina @ 03-09-2007, 10:11 AM) *

'neatza dulcikule pupic.gif
vad ca ai iesit pe strazi la condus ... iti place?

Pa pisti tat conduc. Imi place rau!

Spune-mi ce faci? Unde ti duci azi, cu cine, la scarbici cum e ...d'astea tease.gif
anca veselie
neatza!
merge condusul?
pupiiici
julyalina
biggrin.gif ti-am raspuns la mine in jurnal ca am un nou coleg de pat si-l cheama Guvi naughty.gif
la servici... deocamdata e lejer acum umblu prin jurnale sa ma pun la punct si mai micsorez pozele din conced ca sa la incarc pe net .... deci sunt ocupataaaaaaaa )).gif
Amazoana
Neata Amalia cheer.gif pupic.gif

Puf, vreau si eu coleg de pat nooooooouuuuuuuu sad.gif eu pe ai mei i-am lasat la ai mei si.....nici nu stiu daca mai exiasta....

Imi place ocupareala ta
Amazoana
CITAT(dulcikatty @ 03-09-2007, 10:58 AM) *

Neata Amalia cheer.gif pupic.gif

Puf, vreau si eu coleg de pat nooooooouuuuuuuu sad.gif eu pe ai mei i-am lasat la ai mei si.....nici nu stiu daca mai exiasta....

Imi place ocupareala ta

Voiam sa scriu "al meu, la ai mei" dar se pare ca e grele cu romana asta.....
Mdeah...de asemenea ma bucur ca vb singura si-mi aud ecoul pe aici tease.gif .......
So, wazzaaaap wacko.gif
Anna
Buna seara!
am ajuns si eu acu pe seara pe la tine

ce mai faci, ce mai zici? pupic.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! Cum e cu condusul, merge treaba? hug.gif
anca veselie
pup zuza! pupic.gif
ganesha
Imagine Am venit cu ghinda dupa mine, ca acusica vine toamna. O saptamina minunata sa ai! pupic.gif
Amazoana
Buna dragelor pupic.gif
Ana, Andreea, Anca, Ganesha, va pup. Multumesc pt ghinda. N-am mai primit niciodata una, dar mi-a facutplacere wink1.gif
julyalina
pupic.gif

CITAT
Trei barabti candidati dau examenul de conducere la scoala de politie. Instructorul care il examineaza ii intreaba:
- Fiecare sa-si imagineze ca este la munte si ruleaza pe un drum ingust cu 80 km/h. In stanga e muntele, in dreapta e prapastia. Deodata apar in fata o tanara si o batranica. Ce calcati?
- Baba, ca e pacat de pustoaica, raspunde primul.
- Fata, ca mai are sanse de supravietuire dupa accident, raspunde al doilea.
- Pe amandoua, ca orice viraj e periculos in aceste conditii, zice si al treilea.
- Sunteti picati toti, tipa instructorul exasperat. Frana trebuie calcata, dobitocilor!
Amazoana
CITAT(julyalina @ 05-09-2007, 10:08 AM) *

pupic.gif

CITAT
Trei barabti candidati dau examenul de conducere la scoala de politie. Instructorul care il examineaza ii intreaba:
- Fiecare sa-si imagineze ca este la munte si ruleaza pe un drum ingust cu 80 km/h. In stanga e muntele, in dreapta e prapastia. Deodata apar in fata o tanara si o batranica. Ce calcati?
- Baba, ca e pacat de pustoaica, raspunde primul.
- Fata, ca mai are sanse de supravietuire dupa accident, raspunde al doilea.
- Pe amandoua, ca orice viraj e periculos in aceste conditii, zice si al treilea.
- Sunteti picati toti, tipa instructorul exasperat. Frana trebuie calcata, dobitocilor!

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ASA, ASA, ATINGE-MA blum.gif blum.gif

Ce faci Puf?Eu sunt cam...ametita azi. nu stiu ce-i cu mine..... dry.gif
Sexymom
Ce faci Dulcy?
Inveti sa shoferesti sau sa [/b]ti-o feresti[b]
Sti ca asa se spune: barbatul shofeaza iar femeia shofereste ( de barbatul de la volan). )).gif lol.gif
anaoi
neata....sa ai o zi super...

Imagine
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 05-09-2007, 10:35 AM) *

Ce faci Dulcy?
Inveti sa shoferesti sau sa [/b] ti-o feresti [b]
Sti ca asa se spune: barbatul shofeaza iar femeia shofereste ( de barbatul de la volan). )).gif lol.gif

Ai fost de comaaaaaaaaaaaaa lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Misto joc de cuvinte.
Uite, la serviciu, am stat pana acum numai in picioare. Acum vrem sa comandam ceva de mancare si.....am manca ceva carnita.... blum.gif vad io

Tu ce faaaaci? pupic.gif

CITAT(anaoi @ 05-09-2007, 11:13 AM) *

neata....sa ai o zi super...

Imagine

Multu' Dyllyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ce faci draguta?
Hai, povesteste cate ceva. Asa de greu scoatem de la voi....ce va mai place sa va lasati rugate tease.gif grin.gif
anca veselie
si eu sunt ametita de vreo 3 zile, vine toamna, de aia.
Amazoana
I know za feeling tease.gif Si eu mi-s ametita si trag spre pat tot impul....bine ca nu mi-e si foame ca...ma strangeam de gat wacko.gif
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
salutare pupic.gif hug.gif
ce mai faci?
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 05-09-2007, 01:39 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
salutare pupic.gif hug.gif
ce mai faci?

Bine copil vesel. pupic.gif
Mi-a mai trecut putin din ameteala omniprezenta deoarece doar ce am papat o ciorbitza de pui suuuper buna.
Tu ce faci? Pe unde-mi umblii?
ina_ceva
Nu ti-a mai ramas niste ciorbitza de pui, tare mi-e pofta sorry.gif ?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 05-09-2007, 02:01 PM) *

Nu ti-a mai ramas niste ciorbitza de pui, tare mi-e pofta sorry.gif ?

Imi pare rau scumpa.....As mai fi mancat si eu o portie daca mai aveam blushing.gif pupic.gif
ganesha
Am trecut sa vaz ce mai e nou, si ma scurg cu rapiditate spre treburi floare.gif floare.gif
Anna
buey nu mai vb de mancare ca mor de foame
abia astept sa fug acasa sa vad ce pap
mai am o ora!! cheer.gif yahoo.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 05-09-2007, 04:03 PM) *

Am trecut sa vaz ce mai e nou, si ma scurg cu rapiditate spre treburi floare.gif floare.gif

Toate-s noi si vechi sunt toate....... sorry.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 05-09-2007, 05:04 PM) *

buey nu mai vb de mancare ca mor de foame
abia astept sa fug acasa sa vad ce pap
mai am o ora!! cheer.gif yahoo.gif

Ai mancat deja la ora asta, asa ca iti pot spune ca intentionez sa ma bucataresc. Am facut un pilaf (Adica orez fiert doar cu sare) si un gratar (intentionez sa fac, deoarece m-a apucat si harnicia.... tease.gif )
bubbles
SEara.Si eu sunt ametita dar cred ca si din cauza racelii doh.gif . pupic.gif
anca veselie
neatzaaa! cum mai merge condusul?
Amazoana
Buna Anca.
Merge din ce in ce mai bine. Pot conduce mai bine cu tocuri decat fara si sunt foarte multumita deoarece cam asta mi-e tinuta zilnica.....

Ai decis daca vii sau nu la mare? Te anunt ca este foaaaarte frig aici sad.gif
anca veselie
da, am decis sa nu vin si sunt foarte trista
ganesha
Ce pofta de condus imi tot faci!!! Ce ma enervezi tease.gif Azi mai bucataresti?
Amazoana
Neata fetelor pupic.gif
Bucatarit? Neeeeeeeeeee....mi se intampla asa de rar atunci cand nu este puiu' acasa incat nu pot numi ca "gatesc". )).gif
Mi-am cumparat hota acum cateva luni si cred ca i-am dat drumul dopar de 4 ori (cu tot cu proba blum.gif )

Dar vine el B si sa te tii harnicie pe mine tease.gif
Ma laud ca stiam sa gatesc atunci cand eram studenta. Oare e ca mersul pe bicicleta? doh.gif

Anca ce faci? Toate bune?
julyalina
am trecut fugutza pe aici sa pupic.gif si acum fug inapoi la munca sorry.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 07-09-2007, 09:26 AM) *

am trecut fugutza pe aici sa pupic.gif si acum fug inapoi la munca sorry.gif

Da' ce rapida ai fost. Abia ti-am zarit penele. pupic.gif Sa ai o zi usoara si....calda cheer.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci Dulcico?Nicimie nu prea imi place sa gatesc mai ales ca tb sa fac doua feluri de mancare .. unu fara grasime (cat de cat) al meu si al lui babu cu grasime grin.gif
Amazoana
Ce nasoool cu fcutul a mai multe feluri de mancare.....

Eu..bine...nu mare lucru...pe aici.
Te pup pupic.gif
bubbles
Eu m`am mai obisnuit acum.Intr`o oala imi pun mie carne de pui fara pielita la fiert iar in tigaie la prajit carne de porc pentru el lol.gif .Parca e in reclame de la parfum .. for him - for her lol.gif
ina_ceva
Neatza, dulcico pupic.gif hug.gif !!

Spor la condus! wink1.gif E bine ca poti conduce cu tocuri, eu am facut scoala de soferi vara si am condus toata vara cu slapi si cand a venit vremea sa dau examen, eram cu ei in geanta blushing.gif
ganesha
CITAT
Bucatarit? Neeeeeeeeeee....mi se intampla asa de rar atunci cand nu este puiu' acasa incat nu pot numi ca "gatesc". )).gif
Mi-am cumparat hota acum cateva luni si cred ca i-am dat drumul dopar de 4 ori (cu tot cu proba blum.gif )

Eu la cit de pretentioasa la mincare sint, cred c-as muri de inanitie daca n-as gati grin.gif ma rog, eu sau el, ca avem amindoi aceiasi pitici pe creier cind e vorba de asta. Hota merge-ntr-o veselie salut.gif

Te pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.