Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Amazoana
Neata fetelor.
1000 de pupic.gif si hug.gif pt cele care m-au vizitat! give_rose.gif
Amazoana
SA TRAIESTI CU NUMELE ANA!!!!!! (annaiss)

Titou, esti amatoare de o cafea cu mine? cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif
tania
Neata dulci pupic.gif
Neata la toate fetele.
Duminica placuta sa aveti!!
Amazoana
Ioteee, ce de fete faine au venit la cafeaaaaaa
Ce faceti dragelor? pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Bueeeiii, asa am un chef de vacanta de nici nu va imaginati sad.gif pfi, ce-as mai pleca de acasaaaaa!
Titou
moammma da ce ochi ai mai fata biggrin.gif

am beut deja cofeua ,acuma astept musafirii ,am facut sarmale si diplomat ,sarmalele sunt bune ,diplomatul nu stiu inca ,aseara era la limita de a ajunge in cosul cu gunoi ca nu voia gelatina sa se intareasca ,azi cand m-am uitat la el era beton doh.gif ,am pus la gelatina cu duiumul blushing.gif
vedem noi ,va anunt mai incolo ce catastrofa e .
dumineca placuta .
Amazoana
CITAT(Titou @ 09-09-2007, 12:51 PM) *

moammma da ce ochi ai mai fata biggrin.gif

am beut deja cofeua ,acuma astept musafirii ,am facut sarmale si diplomat ,sarmalele sunt bune ,diplomatul nu stiu inca ,aseara era la limita de a ajunge in cosul cu gunoi ca nu voia gelatina sa se intareasca ,azi cand m-am uitat la el era beton doh.gif ,am pus la gelatina cu duiumul blushing.gif
vedem noi ,va anunt mai incolo ce catastrofa e .
dumineca placuta .

Fataaa, sa-i faci o poza tortului, asa intreg cum este sa-l vedem si noi!plsss
Sa-ti traiasca boy-ul! La multi ani inca o data.

Si eu astept musafiri. Vor fetele sa jucam remi, iar mai tarziu vin altele...la un pahar de vorba.
Eu abia m-am trezit si am chef sa....adorm la loc. Dar trebuie sa ma urnesc in oras, sa cumpar cate ceva...
Tatia, tu nu ai musafiri? Ca precum vezi, eu cu Titou..... grin.gif
Titou
io n-am chef de musafiri ,dar ce sa-i fac
o sa-i fac poza ,iti dai seama ca e primul diplomat ,
sarmalele sunt bune tare ,si tortul pare comestibil ,vedem daca iese au ba .

multam fain .
Amazoana
La mine s-a schimbat schimbarea. Pt prima tura de musafiri...ies in oras cu ele. Asa ca tre sa ies, sa ma duc sa ma aranjez!
Va pup, duminica frumoasa in continuare!
Anna
CITAT(dulcikatty @ 09-09-2007, 12:46 PM) *

[color=#009900]SA TRAIESTI CU NUMELE ANA!!!!!! (annaiss)

Sarutmana Dulci, am primit si pe mess, merci frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
si ca sa fiu in ton cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Neatza!!
Ce mai faci? E frig pe la voi ?
Amazoana
Neata fetelor

Ce faci Anuta? pupic.gif Ai petrecut ieri?
Eu sunt bine.
A fost frig spre sfarsitul saptamanii trecute, acum e...binisor...La tine cum este?
May, esti asteptata la cafea cafea.gif
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Dap am petrecut un picutz tot weekendul yahoo.gif
Tu ce ai facut in we? pupic.gif
Amazoana
Am dormiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!! Doamneeeeeeee ce am mai dormit!Ma trezeam, stateam putin si imi era somn iar tease.gif

Duminica am iesit in oras cu niste prietene, apoi....am dormit! grin.gif Si as mai face-o daca n-ar fi impedimentul asta numit serviciu blum.gif

Ai primit cadoaie?
anca veselie
neatzaaa!
vreau si eu sa doooorm. mi-e sooomn rau sad.gif si parca nu mai apuc deloc sa-mi fac plinul de somn sad.gif
te puuup si o saptamana frumoasa
Amazoana
" Un tip vine acasa si-si gaseste sotia dezbracata pe hol facand spagatul .
> -Ce faci aici draga, intreaba sotul ?
> -Uite dragul meu ! Am facut yoga aici pe hol si nu
> mai pot sa ma ridic ca mi s-a lipit pasarica ca o ventuza de gresie.
> Incearca tipul sa o ridice,nu reuseste ! Cheama si vecinul sa-l ajute ,nimic .
> -Nu ai un ciocan sa spargem gresia din jurul
> pasaricii, intreaba vecinul ?
> - Esti nebun ,zice sotul! O placa costa 150 de euro !
Mai bine ma duc sa chem salvarea !
> Pleaca tipul si cand vine ,vede ca vecinul se juca cu tzatele nevestii.

> -Tu ce dreaq faci acolo, mah ?
> -Pai m-am gandit sa o excit sa se umezeasca ,ca asa
> poate putem sa o impingem in bucatarie ca acolo ai gresie ieftina !.... "

blushing.gif blushing.gif blushing.gif sorry, dar era prea simpatic.....

CITAT(anca veselie @ 10-09-2007, 12:16 PM) *

neatzaaa!
vreau si eu sa doooorm. mi-e sooomn rau sad.gif si parca nu mai apuc deloc sa-mi fac plinul de somn sad.gif
te puuup si o saptamana frumoasa

Dar ce ai facut in week-eeeeeeeend??????????
Unde ai fost?
Te pup si eu pupic.gif
anca veselie
pai... vineri am iesit, am dormit putin si sambata au venit ai mei in vizita, iar duminica am fost la iarba verde si tot nu mi-am facut somnul. dar a fost placut, recunosc.
Amazoana
Buna Anca pupic.gif

Sa ai o zi frumoasa in ciuda ploilor care se tot anunta... hug.gif
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Mai bine fara gresie lol.gif lol.gif lol.gif
pupic.gif
Amazoana
Si eu te pup Amalia pupic.gif . Ce mai faci?
anca veselie
dulci multu. imi doresc un wee ploios in care sa dorm tot timpul.
tu ce mai faci?
bubbles
Neata .Ce faci Dulcico?Si la noi e frig .. in Piatra totusi e mai caldut ca in Gheorgheni .. in Gh au fost 0 Grade intr`o noapte swoon.gif
Amazoana
Sunt..........bine in mare parte. Dupa ce am dormit tot week-endul, (ti-am mai spus asta) continuu sa-mi fie somn. blushing.gif
Aseara am fost la 2 Mai cu masina cheer.gif De fapt eu am condus la intoarcere. Mi-a fost putin teama, dar a fost ok. Am si o poza pe undeva..... wacko.gif

As vrea sa vina noiembrie mai repede, sa plec in concediu.... doh.gif ADICA SA VINA B grin.gif

Ai reinceput sa iesi in cluburi?
Babuin, ceva???????

CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 10:36 AM) *

Neata .Ce faci Dulcico?Si la noi e frig .. in Piatra totusi e mai caldut ca in Gheorgheni .. in Gh au fost 0 Grade intr`o noapte swoon.gif

Buna miresico. 0 grade? Deja?????????? Valelicaaaaaaaaaa dry.gif Ma....precum ii spuneam si Ancai, sunt bine....aici e mai cald, dar aseara...cred ca m-a tras putin curentul ca imi era asa frig incat am dormit cu 2 pilote si batic pe cap blink.gif
Si acum am capul o idee vraiste tease.gif

Auzi aici? Tu vrei sa faci bebe acum? Ca te tot citesc ca iei anticonceptionale.....
Din cate stiu eu, daca vrei sa faci bebe, trebuie sa te opresti din pills 6 luni (timp in care tre' sa te protejezi in alt mod) si abia apoi sa "incepi lucrul tease.gif "
Scuza-ma daca stiai deja asta, dar asa mi-a venit, sa-ti spun.................
bubbles
NU .. am patit ca mi`au venit rusii peste anticonceptionale blink.gif .Dar bebe NO WAY tease.gif .Inca un an macar nu vreau si de aia mai iau pastile blum.gif .Pai acum cred ca bebe imi trebuie doh.gif cand am si licenta si multe altele pe cap doh.gif .Vei fi prima care va afla cand va fi vb de bebe tease.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 10:50 AM) *

NU .. am patit ca mi`au venit rusii peste anticonceptionale blink.gif .Dar bebe NO WAY tease.gif .Inca un an macar nu vreau si de aia mai iau pastile blum.gif .Pai acum cred ca bebe imi trebuie doh.gif cand am si licenta si multe altele pe cap doh.gif .Vei fi prima care va afla cand va fi vb de bebe tease.gif

OK thanks!

Sa stii ca am fost prima (dar prima, inaintea sotului) la inca niste prietene d'ale mele rolleyes.gif E un sentiment placut, de incredere...
bubbles
Eu nu stiu sincer cum voi reactiona cand voi afla ca sunt insarcinata dar cred ca voi plange si .. poate sunt eu nebuna .. dar prima oara ma voi gandi ca ma ingras bang.gif .Stiu sunt zuza .. dar deja ma interesez de Pilates pt gravide,diete pt gravide ca nu as vrea sa ma ingras mai tare decat am fost (adica vreo 76 kg) ca asa stiu ca pot ajunge inapoi de unde am plecat .. ca doar am mai reusit o data tease.gif (Sper sa intelegi ce vreau sa spun)
julyalina
pupic.gif
vreau si eu un cappucino frappe blum.gif se poate ? biggrin.gif mi-e somnic si am de lucru sad.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 11-09-2007, 09:46 AM) *

[color=#009900]As vrea sa vina noiembrie mai repede, sa plec in concediu.... doh.gif ADICA SA VINA B grin.gif

Unde pleci? floare.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 11-09-2007, 02:44 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 11-09-2007, 09:46 AM) *

As vrea sa vina noiembrie mai repede, sa plec in concediu.... doh.gif ADICA SA VINA B grin.gif

Unde pleci? floare.gif

[color=#009900]Cred ca ne vom multumi cu un munte dry.gif
Ne vom urca in masina si ne vom opri pe unde ni se pare mai frumos. Nu? Asa cum a facut si Alina, careia i-as oferi cu draga inima un cappucino, dar am muuuuuuult de munca si abia apuc sa scriu 2 cuvinte aici.....
Sexymom
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 11:58 AM) *

Eu nu stiu sincer cum voi reactiona cand voi afla ca sunt insarcinata dar cred ca voi plange si .. poate sunt eu nebuna .. dar prima oara ma voi gandi ca ma ingras bang.gif

Fata e cel mai misto sa fii insarcinata si sa te bucuri de senzatiile care ti le ofera.Te ingrasi daca mananci aiurea,nu de la sarcina.
Dulcy e cel mai misto sa pleci asa in concediu, fara planuri stabilite inainte.E mai palpitant.Noi am plecat de multe ori asa si au fost concediile cele mai reusite.
Amazoana
Asa Doina, incurajeaza-ma! Am nervisori, ca trebuia sa merem in Spania (precum bine stii) si...domnul s-a gandit ca avem "prea multe de facut"! Adica tre sa ne mai luam mobila de sufragerie si bucatarie. doh.gif Asta nu e asa mult!!! Ma rog....poate data viitoare! dry.gif
bubbles
Dulci dar ti`a venit B acasa?Sau despre ce domn vorbesti? wink1.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 04:56 PM) *

Dulci dar ti`a venit B acasa?Sau despre ce domn vorbesti? wink1.gif

Despre domnul B care vine in noiembrie! mad.gif )).gif
Amazoana
Sunteti? dry.gif
Nessie
Suntem, cum sa nu? biggrin.gif

Facusem ochii mari cand am citit de bebelusi p'acilea, dar am vazut ca nu e nimic in viitorul apropiat! )).gif

Pupici si o zi usoara! pupic.gif
bubbles
Neata salut.gif .Cafea ceva .. nu servesti?
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 12-09-2007, 11:06 AM) *

Sunteti? dry.gif

Sintem... ce, unde cum? naughty.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 12-09-2007, 12:23 PM) *

Suntem, cum sa nu? biggrin.gif

Facusem ochii mari cand am citit de bebelusi p'acilea, dar am vazut ca nu e nimic in viitorul apropiat! )).gif

Pupici si o zi usoara! pupic.gif

Iote maaaa, ce fete dragute ma viziteaza pe mineeeeeeeeeeeeeeeeeeee pupic.gif
CE faci ness? Asa de rar te vad pe aici...
Bebei...inca nu blum.gif din noiembrie...we never know naughty.gif

CITAT(bubbles @ 12-09-2007, 12:25 PM) *

Neata salut.gif .Cafea ceva .. nu servesti?

Buna Bubbles pupic.gif Scuze, azi chiar nu am avut timp......acum m-am eliberat, trag o gura de aer si apoi ma duc la condus cheer.gif

CITAT(ganesha @ 12-09-2007, 03:48 PM) *

Sintem... ce, unde cum? naughty.gif

Te pupic.gif pupic.gif Ganesha
Pe aici'sa.............ca era asa pustiiiiiiiiiiiu sad.gif
Nessie
In ulrima vreme am intrat mai rarut pe forum, ca am fost super ocupata, dar cand intru, intru si la mine, bineinteles. wink1.gif

Asteptm vesti mari atunci dupa noiembrie. w00t.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 12-09-2007, 04:39 PM) *

In ulrima vreme am intrat mai rarut pe forum, ca am fost super ocupata, dar cand intru, intru si la mine, bineinteles. wink1.gif

Asteptm vesti mari atunci dupa noiembrie. w00t.gif

Stiu ca ai fost ocupata, eu citesc tot timpul la tine, dar nu prea stiu ce sa-ti spun si prefer sa tac blushing.gif
Nessie
CITAT(Nessie @ 12-09-2007, 04:39 PM) *

In ulrima vreme am intrat mai rarut pe forum, ca am fost super ocupata, dar cand intru, intru si la TINE, bineinteles. wink1.gif

vai ce varza sunt! lol.gif lol.gif Am corectat prostia din mesajul precedent.

pupic.gif give_rose.gif
luchi
pupic.gif Pup tunsulicaaaa! E, cum e dupa prima zi? grin.gif
Sa stii ca am fost azi la targ, mi-am rupt picioarele si coloana pe acolo, iti doresc nervi de otel si spor la cumparaturi; era aglomerat inca de la prima ora, asa ca...
dany
M-am tot uitat azi pe aici ca poate-poate primesc o cafea ...dar nimic ... sad.gif

Sper ca maine sa ai o zi mai putin aglomerata la job !
Amazoana
Neata
Va pup Nessie, Luchi, Danyhoney pupic.gif

Imagine

Luchi, noua freza s-a aranjat bine...doar ca imi e dry.gif ...cam bufant parul wacko.gif
Bine ca ai fost la contractanti si nu spui nimic (adica ce ti-ai luat, ce ai vazut frumos & ieftin?)
bubbles
Neata salut.gif Tot asa zi aglomerata ai si azi? pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 10:25 AM) *

Neata salut.gif Tot asa zi aglomerata ai si azi? pupic.gif

Buna draguta pupic.gif Nu stiu ce sa zic...deocamdata nu...dar we never know!

Tu cum te simti? Esti mai bine?
bubbles
Eu la fel.Imi curge nasul,stranut de zici ca se darama blocul si tot asa.Macar nu ma simt slabita grin.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 11:27 AM) *

Eu la fel.Imi curge nasul,stranut de zici ca se darama blocul si tot asa.Macar nu ma simt slabita grin.gif

Pup fata racitura !
honey79
Am trecut sa pup Dulcica si sa-i urez o zi frumoasa, plina de voie buna.
Amazoana
CITAT(honey79 @ 13-09-2007, 11:53 AM) *

Am trecut sa pup Dulcica si sa-i urez o zi frumoasa, plina de voie buna.

Multumesc frumos! pupic.gif Iti returnez inzecit pupicii.
ganesha
CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 10:27 AM) *

Si eu, noroc ca nu stau la bloc, da' sperii ciinele lol.gif Se uita la mine cu o fatza de nu-i vine a crede de ce se cutremura madama asta (adica eu). Nici slabita nu ma prea simt, cre'ca-s prea excited, da' din pacate nici slabutza nu ma simt, ci dolofana si rotunjoara si plina de putere lol.gif lol.gif

Pup si posesoarea de jurnal in care bat eu cimpii acum pupic.gif !
Amazoana
Neata fetili pupic.gif
Ce faceti dragelor? Pe unde umblati? Cum v-a fost week-endul?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.