Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
amalia0701
Servus draga mea pupic.gif
Ghici ce beau io acum?
Cafea cu menta )).gif cafea.gif
Bestiala.Am facut un ceai de menta( data viitoare o sa-l fac mai concentrat) si am pus peste cafea expresso facuta tare yahoo.gif
Multumesc pentru retzeta hug.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 09:50 AM) *

Servus draga mea pupic.gif
Ghici ce beau io acum?
Cafea cu menta )).gif cafea.gif
Bestiala.Am facut un ceai de menta( data viitoare o sa-l fac mai concentrat) si am pus peste cafea expresso facuta tare yahoo.gif
Multumesc pentru retzeta hug.gif

Iupiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif ma bucur ca iti place. Eu nu mai pot bea altfel acum.M-am ticnit de tot tease.gif
Aaa, eu am pus si lapte si ma bate gandul ca ceaiul cu lapte nu-i asa rau pe cat imi imaginez eu.... wacko.gif
luchi
Ceaiul negru cu lapte e preferatul meu, mai ales aroma/ce-o fi aia "earl grey".
Auzi, da' pui si miere in cafeaua cu menta? lol.gif
amalia0701
Io ceaiul verde il puteam bea doar combinat cu cel de fructe iar negru nu imi placea.
Acum am facut o pasiune pentru el, miercurea si vinerea cand tzin post il fac cu lapte de soia )).gif
Am incercat sa pun si lamai in ceai cu lapte, dar pentru ca era lapte de vaca s-a brinzit mad.gif , asa am ajuns la concuzia ca daca vreau ceai cu lapte si lamaie trebuie sa-l fac cu lapte condensat.

CITAT(luchi @ 21-09-2007, 10:02 AM) *

Io am pus 2 cuburi de zahar brun.
Io am luat de la Londra ceai negru Red Label.
Amazoana
CITAT(luchi @ 21-09-2007, 10:02 AM) *

Normaaaaaaaaal. E ditamai procedeeul. Pun cafia, apoi o amestec cu miere, apoi pun plicul dementa blum.gif si apoi lapte. Sometimes mai pun si apa fiarta, ca-i prea tare cafeaua! tease.gif

Eu nu beau ceai negru, deoarece si asa beau prea multa cafea.....
Dar beau ceai verde Lipton. Daca tot e mocca (e de la scrbiiiiici!) blum.gif
anca veselie
bueeeey, cred ca in aceasta dupaamiaza voi bea cafea cu menta )).gif
pupiiici
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 21-09-2007, 12:33 PM) *

pupiiici

Adicalea la C-tza?
Sau la Bucuresti? naughty.gif
Amazoana

pupiiici

Adicatelea v-am ametit pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif )).gif

Fetelooooooooor, mi-am comandat o ciorbitza si o salata mare Greceasca! Si am mancat si un croissant (doar ce am comis-o p'asta). Imi ieseau ochii din orbite de foame!

Rog pofticioasele sa nu citeasca acest jurnal!!!!!
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 21-09-2007, 01:31 PM) *

pupiiici

Adicatelea v-am ametit pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif )).gif

Fetelooooooooor, mi-am comandat o ciorbitza si o salata mare Greceasca! Si am mancat si un croissant (doar ce am comis-o p'asta). Imi ieseau ochii din orbite de foame!

Rog pofticioasele sa nu citeasca acest jurnal!!!!!

Daca mananci fara paine si fara desert e ok.
dany
E clar : va trebui sa-mi cumpar ceai de menta !
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 01:43 PM) *

Daca mananci fara paine si fara desert e ok.

Am mancat fara paine, normal. Salata doar un sfert, ca nu am mai putut! Ciobita de vita a fost dementialaaaaa! Luchisor, daca doresti sa faci comanda la firma asta, iti recomand eu diverse wink1.gif

Amalia draga, am scris cu galben, desertul l-am mancat inainte, ca picam de foame blushing.gif

Dany, join the club! Eu sunt maniaca in acest moment, cu cafeaua cu menta! blum.gif
dany
Voi reveni cu impresii despre cafeaua asta , fii sigura .

Aaa, eu vazusem ce ai scris cu galben tease.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 03:04 PM) *

ASTEPT sa vad daca iti place wink1.gif

tease.gif m-ai prins!
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 21-09-2007, 03:10 PM) *

ASTEPT sa vad daca iti place wink1.gif

tease.gif m-ai prins!

Croisant? grin.gif grin.gif grin.gif grin.gif Si io am comandat sa imi aduca omul halva de susan cu cacao yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Amazoana
Vezi, fiecare isi are bubele lui! wacko.gif
Titou
ce faci bubulina ,cum merge condusul ?
Amazoana
CITAT(Titou @ 21-09-2007, 05:07 PM) *

Merge bine. Chestionarele sunt problemele! sorry.gif Ce ma faac? Toata ziua fac chestionare. Week-endul asta numai cu asta ma voi ocupa. Trebuie sa deslusesc misterul asta!

Tu ce faci? Nu am mai vb in ultimul timp. Cu ce te ocupi zilele astea? Ai ceva program de week-end? pupic.gif
buretel
CITAT(dulcikatty @ 21-09-2007, 05:16 PM) *

Merge bine. Chestionarele sunt problemele! sorry.gif Ce ma faac? Toata ziua fac chestionare. Week-endul asta numai cu asta ma voi ocupa. Trebuie sa deslusesc misterul asta!

fa si tu ca la testele grila din faculta lol.gif mai bine zis, ca la lotto grin.gif incercuieste ce ti se pare cel mai putin probabil ca fiind un raspuns corect laugh.gif eu asa am trecut lol.gif
pupic.gif dulcica
Titou
CITAT(dulcikatty @ 21-09-2007, 04:16 PM) *

Tu ce faci? Nu am mai vb in ultimul timp. Cu ce te ocupi zilele astea? Ai ceva program de week-end? pupic.gif

stii care este misterul ?sa inveti legislatia ...asta este singurul mister si doar asa vei reusi ,faza cu ,sa inveti chestionarele nu merge deloc ptr ca la politie au altele .
eu am invatat pe randa cate un capitol si faceam intrebarile ,spre exemplu invatam infractiunile si pe urma faceam intrebarile (din carte ) din infractiuni ,si tot sa pana am termina cartea si nu odata crede-ma ,doar nu degeaba am facut 26 biggrin.gif

program de wk prea grozav nu am ....
Amazoana
http://www.youtube.com/watch?v=oIElXj0ZKlk

CITAT(buretel @ 21-09-2007, 05:44 PM) *

fa si tu ca la testele grila din faculta lol.gif mai bine zis, ca la lotto grin.gif incercuieste ce ti se pare cel mai putin probabil ca fiind un raspuns corect laugh.gif eu asa am trecut lol.gif
pupic.gif dulcica

Bueeeiiiiiiiiii, nu-mi da sfaturi d'astea, ca la intuitia mea tampita nu mai iau in veci examenul! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Multumesc ca ai trecut pe aici pupic.gif

CITAT(Titou @ 21-09-2007, 06:08 PM) *

stii care este misterul ?sa inveti legislatia ...asta este singurul mister si doar asa vei reusi ,faza cu ,sa inveti chestionarele nu merge deloc ptr ca la politie au altele .
eu am invatat pe randa cate un capitol si faceam intrebarile ,spre exemplu invatam infractiunile si pe urma faceam intrebarile (din carte ) din infractiuni ,si tot sa pana am termina cartea si nu odata crede-ma ,doar nu degeaba am facut 26 biggrin.gif

program de wk prea grozav nu am ....

Voi incerca si asa Titou. Nu am avut rabdare decat sa citesc de cateva ori decretul. Maine, dupa conducere, voi invata cu prietena mea. Facem sc impreuna si dam examen in aceeasi zi.

Multumesc pt sfaturi pupic.gif

http://www.youtube.com/watch?v=KnCB1oAWKqE...ted&search= - ma relaxeaza....
dany
Mi-am cumparat ceai de menta asa ca maine dimineata voi incerca reteta ta )).gif

Multa bafta la invatat !
dany
Neata !

Baut cafeaua cu menta , uitat sa pun miere doh.gif , rezolvat pana la urma si ... placut !! Ceva deosebit !
luchi
SI eu am baut cafeaua cu menta laugh.gif langa un patratel de ciocolata cu..menta.

Data viitoare fac zama de menta mai concentrata smile.gif Si propun sa o numim cafea a la mada
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:23 AM) *

Neata !

Baut cafeaua cu menta , uitat sa pun miere doh.gif , rezolvat pana la urma si ... placut !! Ceva deosebit !

Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif Ma bucur ca ti-a placut. Evident ca mi-am facut si eu cafea cu menta azi dimineata, dar am cafea mult prea aromata acasa si nu are gustul ala care-mi place mie, cu menta sad.gif
Lasa ca-mi cumpar cafea mai putin aromata, ca acum (sunt fitoasa) nu mai beau fara )).gif )).gif )).gif )).gif

CITAT(luchi @ 22-09-2007, 11:26 AM) *

SI eu am baut cafeaua cu menta laugh.gif langa un patratel de ciocolata cu..menta.

Data viitoare fac zama de menta mai concentrata smile.gif Si propun sa o numim cafea a la mada

Vei ajunge de menta si tu tease.gif )).gif )).gif )).gif )).gif

Ce zici, sa imi deschid magazin~cafenea????????? dry.gif blum.gif

Bueeeii gagici, azi dimineata m-a trezit vecinul meu din perete cu "Da muzica mai tareeeeeeeeeeeeeee" de la Hi-Q, de la ora 7FIX! Nici in week-end nu pot dormii si eu mai mult. Cer prea mult de la viata, asa? mad.gif

Acum sunt instalatorii la mine. Ei muncesc si eu stau )).gif doh.gif
dany
de acord , Luchi : cafea a la mada se va numi de acum incolo ( cel putin eu asa ii voi spune )

CITAT(dulcikatty @ 22-09-2007, 10:43 AM) *

Acum sunt instalatorii la mine. Ei muncesc si eu stau )).gif doh.gif [/color]

Pai ... asta e treaba lor ,nu ? Lasa-i sa munceasca si tu stai aici cu noi . macar fac si curat cand termina ?

Vecinilor tai le-as pune si eu maine dimineata la ora 6:30 tease.gif muzica tare de tot ! Sa vezi atunci cum vor comenta si , poate , se vor gandi la o ora mai normala data viitoare
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:50 AM) *

de acord , Luchi : cafea a la mada se va numi de acum incolo ( cel putin eu asa ii voi spune )

CITAT(dulcikatty @ 22-09-2007, 10:43 AM) *

Acum sunt instalatorii la mine. Ei muncesc si eu stau )).gif doh.gif

Pai ... asta e treaba lor ,nu ? Lasa-i sa munceasca si tu stai aici cu noi . macar fac si curat cand termina ?

Vecinilor tai le-as pune si eu maine dimineata la ora 6:30 tease.gif muzica tare de tot ! Sa vezi atunci cum vor comenta si , poate , se vor gandi la o ora mai normala data viitoare

Nu stiu daca fac si curatenie sad.gif si eu trebuie sa plec la conducere la 13. Macar sa termine pana atunci!
De la conducere vin cu prietena mea, sa facem chestionare impreuna. sorry.gif
Eee, fac eu...la noapte si tot fac.

Despre vecini.....sunt incurabili, nu am ce sa le fac.
Incurabili~prost crescuti
dany
Pai daca sunt asa ( vecinii ) e clar ca nu ii vei putea schimba tu .

Distractie placuta la conducere , la facut chestionare si , la noapte , la facut curat tease.gif
ina_ceva
Dulcico pupic.gif

Mi-am cumparat menta si abia astept sa ajung acasa sa-mi fac cafea a la mada

dany
Inca una care vrea cafea cu menta lol.gif lol.gif lol.gif Vezi ce ne-ai facut , Mada ? lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 12:45 PM) *

Pai daca sunt asa ( vecinii ) e clar ca nu ii vei putea schimba tu .

Distractie placuta la conducere , la facut chestionare si , la noapte , la facut curat tease.gif

Buna
La conducere nu a fost chiar o placere ieri...m-am enervat tare sorry.gif ma rog, nu mai conteaza acum. Chestionare nu am facut deloc ieri, din nefericire, insa am facut curatenie. Am mutat prin casa, am spalat faianta din baie, am dat cu putin var in hol (varsasem cafea pe un perete)...iar pe la 23 a venit o prietena la mine, cu care am stat pana mai tarziu....
De tine de ce nu mai povesteti nimic? Ce mai faci? S-a racit vremea? Mai poti sta in gradina?

CITAT(ina_ceva @ 22-09-2007, 02:31 PM) *

Dulcico pupic.gif

Mi-am cumparat menta si abia astept sa ajung acasa sa-mi fac cafea a la mada

Te pup Ina pupic.gif
Abia astept sa citesc cum v-ati regasit (tu cu iubi) ce ati facut...pozele le-am vazut, ti-am scris pe undeva.....
Sper sa-ti placa minunata cafea wink1.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 23-09-2007, 01:18 PM) *

CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:59 PM) *

Detalii in jurnalul meu grin.gif blum.gif

blink.gif nu stiam ca ai jurnal

http://forum.oneden.com/Am-nevoie-de-asta-...t1366-s105.html

pupic.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 23-09-2007, 01:23 PM) *

Sar'na. Vezi la ce sunt buni prietenii? pupic.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Mi-a luat-o na inainte )).gif

Da, Mada , s-a racit vremea asa ca de stat in gradina ...doar anul viitor ...
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 23-09-2007, 01:27 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Mi-a luat-o na inainte )).gif

Da, Mada , s-a racit vremea asa ca de stat in gradina ...doar anul viitor ...

Semineu ai? Ar fi asa romantic
dany
N-am sad.gif sad.gif , inca . Poate anul viitor ...peste 2 ani .... depinde cand ne va da voie buzunarul .

Buey, harnicutza ai mai fost ieri !! dar si eu am fost :mai am doar de calcat rufele spalate ieri si de spalat maine inca o tura ( si de calcat apoi ) si gataaaa curatenia . Pot pleca linistita in concediu cheer.gif
ganesha
CITAT
am dat cu putin var in hol (varsasem cafea pe un perete)...

Cafea cu menta? Sa inteleg ca paretele impricinat s-a patat maro cu dungi verzi? lol.gif

Te pupic.gif si-ti urez de spor!
Amazoana
CITAT(ganesha @ 23-09-2007, 11:08 PM) *

CITAT
am dat cu putin var in hol (varsasem cafea pe un perete)...

Cafea cu menta? Sa inteleg ca paretele impricinat s-a patat maro cu dungi verzi? lol.gif

Te pupic.gif si-ti urez de spor!

Nu blushing.gif .........

Ce faaaaaaci? Scuze, nu am mai fost "la tine" in vizita de mult. Poate am timp maine si ma revansez. O seara faina, te pup pupic.gif

Aaaaaaahhhhhhhhhhhh, o melodie care ma unge la suflet!!!!!! sorry.gif
http://www.youtube.com/watch?v=tjHkj-uSt_Y
tania
mada am trecut sa te pupic.gif pupic.gif si hug.gif hug.gif
vreau si eu reteta de cafea si menta
Amazoana
CITAT(tania @ 23-09-2007, 11:37 PM) *

Te pup si eu inapoi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nu este chiar o reteta blushing.gif . Fierbi apa, pui ierburile sau un pliculet de menta, lasi cateva minute si apoi pui cafeaua.
Sa ai pofta maine dimineata.
Somn usor! hug.gif
tania
CITAT(dulcikatty @ 23-09-2007, 10:39 PM) *

CITAT(tania @ 23-09-2007, 11:37 PM) *

Te pup si eu inapoi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nu este chiar o reteta blushing.gif . Fierbi apa, pui ierburile sau un pliculet de menta, lasi cateva minute si apoi pui cafeaua.
Sa ai pofta maine dimineata.
Somn usor! hug.gif

mada, dar cata cefea si cata menta?
Amazoana
CITAT(tania @ 23-09-2007, 11:45 PM) *

mada, dar cata cefea si cata menta?

Bei cafea de obicei?
Daca da, pui cantitatea obisnuita de cafea si un plic de menta.
Daca nu...nu-ti pot spune cata cafea, deoarece eu beau cafeaua foarte tare, 3-4 lingurite cu varf la o cana.... unsure.gif
tania
da, eu beau cafea dar naturala o fac la masina de cafea
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 23-09-2007, 10:19 PM) *

Ce faaaaaaci? Scuze, nu am mai fost "la tine" in vizita de mult. Poate am timp maine si ma revansez. O seara faina, te pup pupic.gif [/color]

Ei, daca cumva treci, am pus poza cu pricina wink1.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaa

G, acum ma duc sa vaz poza wink1.gif
Tania, in cafeaua pe care o faci tu, pune un plic de menta si lasa-l cateva minute (chiar si in cana.)
dany
Neata !

Ai baut cafeaua ? Cu menta sau ai incercat sa o faci cu tei ? tease.gif
Amazoana
Neata
Cu menta, cu menta! Am uitat de tei. Dar unsure.gif parca nu as incerca.....
Ce faaaci? De ce nu ai dormit bine?
dany
Nu stiu ... habar nu am sad.gif M-am dus la somn ca mi se inchideau ochii si apoi mi-au venit 1000 de ganduri prin cap . Am adormit candva dar m-am trezit de vreo 10 ori .Imi venea sa ma dau jos din pat pe la 5 deja doh.gif

E, poate dorm la noapte mai bine . Or fii gandurile ca plecam in concediu ????
Amazoana
Imagine

Eu m-am culcat la 3fara ceva....si m-am trezit la un moment dat deoarece visam ca mi se macina dintii din fata. Si cum stiu ca este semn rau (Doamne fereste, dar de cate ori am visat asa ceva, s-a intamplat sa moara cineva sad.gif ) m-am trezit sa imi dau seama daca ma si durea sau nu. Nu sunt eu superstitioasa, dar la aceste vise..... dry.gif
Doamne ajuta sa fim toti sanatosi!
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif
cafelutza cu menta ??? w00t.gif nu am baut niciodata ... dar poate o sa incerc si eu blum.gif

am trecut sa las un pupic.gif , fug sa salut si celelalte fete apoi bak to work sad.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 24-09-2007, 10:55 AM) *

'neatza dulcikule pupic.gif
cafelutza cu menta ??? w00t.gif nu am baut niciodata ... dar poate o sa incerc si eu blum.gif

am trecut sa las un pupic.gif , fug sa salut si celelalte fete apoi bak to work sad.gif

Incearca si tu, ca le-am zapacit pe toate fetele cu ea )).gif

Ma bucur ca ai trecut pe aici. Pupici si...sa ai spor!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.