Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
anca veselie
neatza dulcicule, ce mai faci?
imi place aranjamentul tau de toamna, tre sa-mi fac si eu unul.
spor la invatat, cand ai examenul?
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif
ia mai spune matalutza odata cum se face cafeaua aia cu menta ca io, baba batrana , am uitata si nu am timp sa caut rolleyes.gif
Amazoana
Scuze July, nu am timp s-o scriu iar.....
Anca, am scris mai sus de examen.
julyalina
)).gif deci tre sa caut rolleyes.gif si io care vroiam sa ma fofilez )).gif
Amazoana
CITAT(dulcikatty @ 23-09-2007, 11:39 PM) *

Fierbi apa, pui ierburile sau un pliculet de menta, lasi cateva minute si apoi pui cafeaua.

Uite July. pupic.gif
anca veselie
sorry, acum am vazut blushing.gif ce sa-i faci, de la o varsta iti scade vigilenta...
pup si bafta!
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 01-10-2007, 09:38 AM) *

Imagine
Amalia, am adus si o cafea, pt tine! pupic.gif

Esti o dulce, macar virtuala sa o beau )).gif
Alina faci un ceai concentrat de menta in care apoi fierbi cafeaua, dau amesteci cafea concentarata cu ceai, sau din expresso faci cafea lunga cu ceai de menta hug.gif
julyalina
mercic fetelor pupic.gif
am tot spus sa incerc si eu dar nu prea am apucat sad.gif
la serviciu cand vin, e deja facuta cafelutza (la aparat)
iar sambata si duminika am uitat sad.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 01-10-2007, 11:54 AM) *

sorry, acum am vazut blushing.gif ce sa-i faci, de la o varsta iti scade vigilenta...
pup si bafta!

Multumeeesc pupic.gif

CITAT(julyalina @ 01-10-2007, 11:59 AM) *

mercic fetelor pupic.gif
am tot spus sa incerc si eu dar nu prea am apucat sad.gif
la serviciu cand vin, e deja facuta cafelutza (la aparat)
iar sambata si duminika am uitat sad.gif

Si la mine este cafeaua facuta cand ajung, dar eu pun un pliculet de menta in cana..... blum.gif

CITAT(amalia0701 @ 01-10-2007, 11:55 AM) *

Esti o dulce, macar virtuala sa o beau )).gif

Pupici pupic.gif
Amazoana
Am vb cu B. - babuinuuuuuuuuuul cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mi-a facut ziua mult mai frumoasa.
Ce glas dulce are si cat imi e de dor de el...... sorry.gif
julyalina
hug.gif dulcikule, hai ca mai e putin pupic.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 02-10-2007, 10:00 AM) *

hug.gif dulcikule, hai ca mai e putin pupic.gif

Se prea poate sa fie mai mult decat scrie pe ticker,d ar nu vreau sa-l schimb sad.gif
ganesha
Las'ca te iei cu una alta si trece el timpul (zic si eu ca sa nu tac,te hug.gif tare de tot). Abia astept sa termini cu examenul ca sa nu-mi mai aduc aminte cind intru aici ca tre' sa-mi reinoiesc carnetul lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 02-10-2007, 05:05 PM) *

Las'ca te iei cu una alta si trece el timpul (zic si eu ca sa nu tac,te hug.gif tare de tot). Abia astept sa termini cu examenul ca sa nu-mi mai aduc aminte cind intru aici ca tre' sa-mi reinoiesc carnetul lol.gif lol.gif

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaa
Daca stau bine cu psihicul, trece timpul mai usor. Cand sunt foarte stresata, ma......adancesc si mai tare in depresie.
Cat despre prelungirea permisului: te mai chinui ceva vreme deoarece mi s-a amanat examenul pana pe 25! Pe o parte ma bucur ca mai am timp de invatat, pe de alta parte...o lungesc atat.....
Nu stiu nici daca voi mai face ore de condus pana atunci, deoarece mi le-am terminat deja.Vad eu, sper sa fie tot raul spre bine!
julyalina

de ce l-ai amanat? mai ia-ti cateva ore in saptamana dinnaintea examenului
Amazoana
L-a amanat instructorul deoarece a venit o comisie de la voi din Buc, care se zice ca e pusa pe fapte mari adica vor sa verifice si sa pice la sange.
Deeeeci, tot raul spre bine, nu?
buretel
doh.gif Las' ca in felul asta vei avea mai mult timp pt chestionare si practica in poligon grin.gif

pupic.gif Pup sa treaca timpul mai repede pana vine B!
ina_ceva
Stai linistita, dulcico!

Cand am dat de permis, la fel venise o comisie speciala, care verifica. Au fost atenti la toti cursantii, dar nu au picat decat doi, trei.

Va fi bine pupic.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 03-10-2007, 02:35 PM) *

doh.gif Las' ca in felul asta vei avea mai mult timp pt chestionare si practica in poligon grin.gif

pupic.gif Pup sa treaca timpul mai repede pana vine B!

pupic.gif back
La asta m-am gandit si eu, ca am mai mult timp acum.
Abia astept sa vina B. Simt ca iar ma apuca nebuneala.... sorry.gif

CITAT(ina_ceva @ 03-10-2007, 04:06 PM) *

Stai linistita, dulcico!

Cand am dat de permis, la fel venise o comisie speciala, care verifica. Au fost atenti la toti cursantii, dar nu au picat decat doi, trei.

Va fi bine pupic.gif

Multumesc Ina pupic.gif
Tu ce mai faci? Miss you.

Sa va povestesc: ieri m-am invoit de la serviciu la 14 (au venit instalatorii si au montat repartitoare).Au venit si dragii mei parinti din concediu. Mi-era asa dor de eeeeeeeeeeeeeiiiiii!!!
Am primit margele si cercei verzi din sticla de Murano. cheer.gif grin.gif Sunt suuper!

L-am rugat pe tata sa ma lase sa fac 2 ture cu masina lui, asa ca ne-am dus intr-o parcare din Mamaia si am condus. Sunt TARE mandra de mine blushing.gif deoarece m-a felicitat cheer.gif El este dintr-o bucata, nu-i sta in fire sa faca complimente "gratuit".
Deja ma simt mult mai stapana pe mine pt examen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anca veselie
bravo dulci pupic.gif
te rog sa nu te apuce nebuneala, da???
amalia0701
pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 04-10-2007, 11:54 AM) *

bravo dulci pupic.gif
te rog sa nu te apuce nebuneala, da???

pupic.gif )).gif )).gif )).gif daca as putea sa controlez acest lucru.....
Am luat iar pastile pt stres. Nepoata colegei mele a fost lovita de o masina. Tremur toata. Doamne ai grija de ea. Sper din suflet sa nu aiba nimic!

Si eu te pup, Amalia. pupic.gif
anca veselie
vai, ingrozitor! trebuie sa fie bine fetita!
Amazoana
Este bine cheer.gif I s-a umflat doar putin o falca. I-au facut ecografii si nu are nimic. Se tinea de mana cu o alta fata si le-a lovit pe amandoua. Cealalta a fost lovita la sold. Dar si ei i-au iesit radiografiile bine!
Dobitocul care le-a lovit, le-a luat in masina si le-a dus la scoala blink.gif
Daca astea au fost blegute si nu le-a dat prin cap sa mearga la Urgenta, omul acela....... mad.gif
Bine ca sunt bine!
Amazoana
Nu da nimeni o cafea pe aici? Sau un ceai ceva? )).gif
anca veselie
neatza dragutza! pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 05-10-2007, 10:47 AM) *

neatza dragutza! pupic.gif

Neata Ancaaaa
ce faci draguta? pupic.gif
anca veselie
uite la scarbici, am baut o cafelutza, mancat musli cu iaurt si acum crosetez ceva munca grin.gif
Amazoana
Si eu la serviciu si eu crosetez cate ceva.....In alta ordine de idei, in 4 ore plec la Rasnov! yahoo.gif
anca veselie
oaaau, super! ce faci acolo?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 05-10-2007, 12:01 PM) *

oaaau, super! ce faci acolo?

Ma duc in week-end. Ma relaxez. grin.gif

danyyyy ai venit? Cum a fooooooooooost? pupic.gif pupic.gif pupic.gif Te-ai mai relaxat?
dany
Neata , Mada !

Ma gandeam ca gasesc o cafea pe aici dar .... sad.gif .
WE placut la Rasnov !

A fost zuuuuppeerrrr !!!! Da, m-am relaxat , m-am bronzat , mi-am luat portia de soare pe anul asta .... As pleca din nou ....Dirk chiar m-a intrebat cam cat timp imi ia sa spal hainele si sa le calc ca sa plecam inapoi )).gif )).gif

Cert e ca vom merge din nou acolo , candva ...probabil in 2 ani .

Tu ce mai faci , ce-ai mai facut ? N-am apucat sa citesc sad.gif

hug.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 12:22 PM) *

Neata , Mada !

Ma gandeam ca gasesc o cafea pe aici dar .... sad.gif .
WE placut la Rasnov !

Si eu as fi vrut una, dar nimeni nu da )).gif
Sunt asa agitata si efervescentaaaaaaaaaaaaaaa )).gif de mult nu am mai facut una d'asta, sa ma hotarasc si sa si plec!

CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 12:24 PM) *

Cert e ca vom merge din nou acolo , candva ...probabil in 2 ani .

Tu ce mai faci , ce-ai mai facut ? N-am apucat sa citesc sad.gif

hug.gif

Eee, in 2 ani, hai maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mad.gif
Eu nu am mai facut nimic interesant....doar ca am fost mai bine dispusa ieri, ceea ce a fost un eveniment pt ultima luna. In rest...teste de conducere si cam atat. Ba si cate
o berica din cand in cand. blum.gif
Amazoana
Va pup dragelor pupic.gif
Week-end placut tuturor!
Nessie
pupic.gif Weekend placut si tie! Spor la invatat!
Andreea-Rodica
Drum bun si weekend placut! hug.gif
ina_ceva
WE placut la Rasnov! Sa vii cu poze wink1.gif

hug.gif
buretel
w00t.gif Esti la Rasnov? Ce fain! Asteptam poze wink1.gif
ina_ceva
Dulcico, hai la cafea! Am facut cu menta, de care-tzi place wink1.gif Imagine
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 08-10-2007, 08:40 AM) *

Dulcico, hai la cafea! Am facut cu menta, de care-tzi place wink1.gif Imagine

Neataaaaaaaaaa
Multu' Ina pupic.gif
A fost suuuuuuuuuuperb. Am 300 si ceva de foto, dar nu le-am incarcat inca. Zilele urmatoare.
Voi ce faceti?

CITAT(buretel @ 06-10-2007, 05:54 PM) *

w00t.gif Esti la Rasnov? Ce fain! Asteptam poze wink1.gif

Neata scumpa pupic.gif . Sa vezi ce mi-am facut de caaaaap )).gif Tu ce ai facut in week-end?

Multumesc pt urari Nessie, Andreea pupic.gif hug.gif
anca veselie
neatzaaa! bine te-ai intors! ai avut vreme buna?
tare mi-e dor si mie de un munte, sper sa ajung toamna asta...
Amazoana
Neata Ancuta pupic.gif
Mai, vremea a fost.....buna in mare parte. Dimineata ploua cate 2-3 ore, dar nu ma deranja. Am stat afara cu cate o cafea in brate, in balansoar sau pe terasa.....
Ce m-a enervat maxim a fost ca nu am putut sa dorm. Vineri spre sambata am dormit de la 3.30 la 7.15, iar sambata spre duminica de la 4.15 pana la 9. Ooooofffff mad.gif

Doamne dar ce m-am relaxat! yahoo.gif
anca veselie
bravo! plimbarica, ceva?
eu am dormit la greu, ieri cel putin m-am trezit dupa 12 blushing.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 08-10-2007, 10:32 AM) *

bravo! plimbarica, ceva?
eu am dormit la greu, ieri cel putin m-am trezit dupa 12 blushing.gif

Lasa, ca e bine ca te-ai odihnit! Eu nu am putut, ti-am spus si saptamana asta e asa plina....vad eu ce fac.
Plimbarica? Of coursssssssssssssssssssssseeeee )).gif Prin Brasov si la cetatea Rasnov. Am urcat pe munte (numa o tara, sa nu-mi scada cumva posteriorul lol.gif ).
Mi-am cumparat o esarfa faina tare din Cetate.Am revizitat Biserica Neagra care ma impresioneaza absolut de fiecare data, m-am intalnit cu nasii parintilor mei, am mancat ciorbita bunaaaaaaaaaaaaa de Bv )).gif , gratarel facut in cca. 7ore de gazda si colegul meu lol.gif am drink-uit diverse blum.gif .................week-end de vis. Lipsea doar B! Dar am vb cu el sambata si acum 5 min cheer.gif
anca veselie
frumos, astept poze cheer.gif
julyalina
am venit si eu dupa o cafelutza cu menta blum.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 08-10-2007, 11:44 AM) *

am venit si eu dupa o cafelutza cu menta blum.gif

Buna pupic.gif

Vezi ca ne-a oferit draguta de Ina una, mai sus wink1.gif
dany
Buna !

Ceva poze din We ne arati ? plsssssss

hug.gif
May
Pozeeeeeeeeeeeeeeeeee )).gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Astept si eu pozele cu nerabdare. N-am fost niciodata in zona Brasovului. Pup si spor la chestionare. hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.