Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 12-10-2007, 11:11 AM) *

Mare curaj ai pupic.gif
Io maine muncesc si duminica cred ca la gura sobei )).gif , desi vroiam sa facem o excursie la tzara la niste prieteni parca nu prea imi vine pe frigul care se anuntza, dar mai vedem.

De ce spui ca am curaj? Ma duc frecvent la meciuri! dry.gif
De frig mi-e si mie teama...mai ales ca am temperatura deja.......ofoff. Am si musafiri diseara, vin nasii parintilor mei din Bv, niste persoane care imi sunt extrem de dragi!

CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 11:51 AM) *

Neata , microbisto !!!! )).gif

Buey, ia zi matale de ce nu mai dai nici cafea nici ceai pe aici ? Treaba-i asta ? blum.gif

hug.gif

ImagineImagine
ImagineImagine

Eu te caut pe acasa si tu umblii teleleu )).gif
Serveste-te! pupic.gif
alysea
CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 10:37 AM) *

[color=#009900])).gif )).gif De-ar fi asa!
Maine dim la 10 tre sa fiu la conducere, deci trezirea la 8.30 maxim. Of! Si apoi invatat, invatat si................MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECI !!!! ma duc la Romania Olanda cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

buna..super fain ca mergi la meci...

mi-a zis sotul ca mi-am gasit cam departe nasa..iar eu i-am zis lasa ca-i bine..il trimitem pe asta micu vara la nasa-sa la mare..la care al meu cica.."da,da si el o sa zic:cum? fac vacanta in tara?!" lol.gif
danyhoney
[quote name='dulcikatty' date='12-10-2007, 11:40 AM' post='94625']

ImagineImagine
ImagineImagine

Eu te caut pe acasa si tu umblii teleleu )).gif
Serveste-te! pupic.gif

Mersi , mersi !!!! hug.gif

Pai de ce stau pe acasa daca n-am musafiri )).gif ? Asa umblu si eu creanga tease.gif
julyalina
distractie placuta la meci dulcikule pupic.gif cu cine te duci?

eu am fost o singura data la meci pe stadion cand a jucat steaua cu jiul (parka ) si mi-a placut blum.gif
in weekendul asta vine baiatul care a refacut zidaria dupa termopane sa finiseze si sa dea culoarea biggrin.gif deci... iar curatenie doh.gif iar duminika mai vedem blum.gif
Amazoana
CITAT(alysea @ 12-10-2007, 12:42 PM) *

buna..super fain ca mergi la meci...

mi-a zis sotul ca mi-am gasit cam departe nasa..iar eu i-am zis lasa ca-i bine..il trimitem pe asta micu vara la nasa-sa la mare..la care al meu cica.."da,da si el o sa zic:cum? fac vacanta in tara?!" lol.gif

Da, dadaaa, microbistooooo pupic.gif Acum am o nedumerire, oare imi pot lua aparatul foto?

Sa-mi traiasca fina/finul si sa nu mai faca fitze ta-su. Sau daca da, sa-i plateasca si nasii un bilet, sa-l duca pe finut in afara tarii. Ce glumeata sunt azi, nu? lol.gif )).gif )).gif

CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 12:44 PM) *

Mersi , mersi !!!! hug.gif

Pai de ce stau pe acasa daca n-am musafiri )).gif ? Asa umblu si eu creanga tease.gif

Cu placere pupic.gif

CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 12:51 PM) *

distractie placuta la meci dulcikule pupic.gif cu cine te duci?

eu am fost o singura data la meci pe stadion cand a jucat steaua cu jiul (parka ) si mi-a placut blum.gif
in weekendul asta vine baiatul care a refacut zidaria dupa termopane sa finiseze si sa dea culoarea biggrin.gif deci... iar curatenie doh.gif iar duminika mai vedem blum.gif

Eu am fost de muuuuuuuuulte ori, am mai fost si la nationala, cand a jucat cu Cehia. Fain de tot a fost!

Pfiiiii, numai de curatenie te tii. Ai grija ca e sarbatoare: Sf Paraschieva.
Ce cul faci in camera? pupic.gif
alysea
de ce sa nu-ti iei aparatul? cred ca nu-i nici o problema
julyalina
blink.gif sarbatoare? cand e sarbatoare ? deci... doar pun aspiratorul si sterg praful huh.gif
T are deja culoare in camere dar daca a reparat omul dupa ce am pus termopanele trebuia sa se ucuce gletul ala si sa pumen cularea ca in camere . dormitorul este roz pe pereti )).gif si aplica cu albastru - perdelele, lenjeria de pat si mobila )).gif iar camera cealalta este verde ( peretii, perdeau, si aplica) cu 2 fotolii portocalii. so... e un adevarat curcubeu )).gif da' il are de acu 2 ani dinnainte sa ma cunoasca pe mine )).gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 01:06 PM) *

blink.gif sarbatoare? cand e sarbatoare ? deci... doar pun aspiratorul si sterg praful huh.gif
T are deja culoare in camere dar daca a reparat omul dupa ce am pus termopanele trebuia sa se ucuce gletul ala si sa pumen cularea ca in camere . dormitorul este roz pe pereti )).gif si aplica cu albastru - perdelele, lenjeria de pat si mobila )).gif iar camera cealalta este verde ( peretii, perdeau, si aplica) cu 2 fotolii portocalii. so... e un adevarat curcubeu )).gif da' il are de acu 2 ani dinnainte sa ma cunoasca pe mine )).gif

Ahaaaa, oki.Am inteles. Pai este pe 14 sarbatoare,adica duminica!
Apropos, sambata fac 3 ani cu B! cheer.gif

CITAT(alysea @ 12-10-2007, 01:02 PM) *

de ce sa nu-ti iei aparatul? cred ca nu-i nici o problema

pai de ex sticlele (si de plastic) si brichetele le opreste la poarta. D'aia intrebam.... unsure.gif
julyalina
aha, pai e tocmai bine ca sambata o sa facem treaba smile.gif
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 12:15 PM) *

MULTI ,MULTI INAINTE IMPREUNA !!!!!!!
julyalina
LA CAT MAI MULTI ANI IMPREUNA !
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 01:34 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 12:15 PM) *

MULTI ,MULTI INAINTE IMPREUNA !!!!!!!

CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 01:47 PM) *

LA CAT MAI MULTI ANI IMPREUNA !

Sa dea Dumnezeu! Si la fel si voua pupic.gif
Doar ce am vb cu el, de aceea am lipsit. Ma duc sa comand mobila de bucatarie! M-a amenintat ca divorteaza daca nu e gata pana vine el )).gif )).gif )).gif
Din ce o divorta dragul de el, habar n-am wacko.gif lol.gif lol.gif
Stau cateodata si ma gandesc ca asta e mai nebun ca mine. Poate d'aia ne potrivim, nu????
ganesha
La multi multi ani impreuna, frumosi si fericiti! Asta-i suma din povesti... 3 ani!Ai grija sa nu te dai de 3 ori peste cap ca cine stie in ce te transformi lol.gif Te pupic.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 12-10-2007, 04:34 PM) *

La multi multi ani impreuna, frumosi si fericiti! Asta-i suma din povesti... 3 ani!Ai grija sa nu te dai de 3 ori peste cap ca cine stie in ce te transformi lol.gif Te pupic.gif

Multumesc frumos Ganesha. pupic.gif
Daca ma transform, ma transform intr-o baba cloanta nevrotica. Sau sunt deja? unsure.gif dry.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 04:36 PM) *

Daca ma transform, ma transform intr-o baba cloanta nevrotica. Sau sunt deja? unsure.gif dry.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Vrajitoareeeeeeeeeeeeeee
La multi ani!
Luna viitoare facem si noi 14 w00t.gif oare cum m-o fi suportat atat?
Da io pe el?
blum.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 12-10-2007, 05:13 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Vrajitoareeeeeeeeeeeeeee
La multi ani!
Luna viitoare facem si noi 14 w00t.gif oare cum m-o fi suportat atat?
Da io pe el?
blum.gif

Uuuuuuuuu, multi inainte! Sa va dea Dumnezeu triplu, cu iubire si respect! pupic.gif cheer.gif floare.gif
Exista vreun secret pt a-i suporta asa multi ani?
Plec fetelor, vb duminica cred. V-am pupat, week-end placut!

amalia0701

Exista vreun secret pt a-i suporta asa multi ani?

Dragoste si tolerantza( zic io care sunt in greva de nevasta )).gif adica protestez acum ca nu imi convine ceva devil.gif
ina_ceva
La cat mai multi ani, fericiti, impreuna!!!! pupic.gif
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 03:36 PM) *

Heyyyyyyy, baba aceea eram eu ....Tu cauta-ti altceva blum.gif tease.gif
Amazoana
Mulumesc dragelor pupic.gif
Neata
Am fost la meci! cheer.gif cheer.gif HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAA A fost superb si...am inghetat ca un caine )).gif
Am mai fost acasa la ai mei sambata si l-am vazut pe nepotelul meu. Este asa dulce si pleasantry.gif vorbaret .
anca veselie
neatza si la multi ani!!!!!!!!!!!!! sa fiti fericiti si sa va iubitzi muuult muuult! pupic.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 15-10-2007, 10:25 AM) *

neatza si la multi ani!!!!!!!!!!!!! sa fiti fericiti si sa va iubitzi muuult muuult! pupic.gif pupic.gif

Multu Anca pupic.gif
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 15-10-2007, 08:42 AM) *

Mulumesc dragelor pupic.gif
Neata
Am fost la meci! cheer.gif cheer.gif HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAA A fost superb si...am inghetat ca un caine )).gif
Am mai fost acasa la ai mei sambata si l-am vazut pe nepotelul meu. Este asa dulce si pleasantry.gif vorbaret .

Neata ,Mada !

Ai facut poze la meci ??????
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 15-10-2007, 11:06 AM) *

Neata ,Mada !

Ai facut poze la meci ??????

Neata pupic.gif
Nu am facut poze ca mi-a fost frica sa-mi iau aparatul sad.gif
V-am spus ca am stat in galeria Olandei? A fost supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerb!
danyhoney
In galeria Olandei ???????? )).gif Banuiesc ca ai simtit " spiritul fanilor " , nu ?Mie imi place tare mult sa merg aici la meci-uri ... e altfel decat in tara ( marog, cum era acum cativa ani buni ) . N-ai gasit bilet acolo unde erau romanii ?
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 15-10-2007, 11:14 AM) *

In galeria Olandei ???????? )).gif Banuiesc ca ai simtit " spiritul fanilor " , nu ?Mie imi place tare mult sa merg aici la meci-uri ... e altfel decat in tara ( marog, cum era acum cativa ani buni ) . N-ai gasit bilet acolo unde erau romanii ?

L-am primit cadou si...doar nu era sa fac fitze, nu? Oricum, mi-a placut maxim atmosfera lor. Au cantat si au fost fair play tot meciul asa cum, din pacate, noi nu stim sa fim.
Era meeeeeeeega frig, dar am dansat pe toata durata meciului. Au un ritm al tobelor extraordinar. Am fost imbracata in portocaliu si toti ma salutau )).gif cu toate ca eu nu intelegeam o iota. wacko.gif
Sa nu credeti ca am fost singura in sitatia asta. Eram mai multe.
La sfarsit am dat mainile cu ei si ne-am pupat de 3 ori.
Nu mi-a placut ca au fumat mult marihuana (cred-oricum, droguri erau mad.gif )
danyhoney
Super ! Ce distractie ai tras cheer.gif
julyalina
CITAT(dulcikatty @ 15-10-2007, 09:42 AM) *

Am mai fost acasa la ai mei sambata si l-am vazut pe nepotelul meu. Este asa dulce si pleasantry.gif vorbaret .[/color]

sa-ti traiasca dulcikule! pupic.gif

mamaaaaa , ce distractie la meci cheer.gif
apropo de pupatul de 3 ori ... eu nu stiamce tre' de 3 ori la ei si prima oara , eu obisnuita de 2 ori ca la noi, era sa ma pupe pe botic )).gif pe urma m-am prins eu cum sta treaba )).gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 15-10-2007, 03:02 PM) *

mamaaaaa , ce distractie la meci cheer.gif
apropo de pupatul de 3 ori ... eu nu stiamce tre' de 3 ori la ei si prima oara , eu obisnuita de 2 ori ca la noi, era sa ma pupe pe botic )).gif pe urma m-am prins eu cum sta treaba )).gif

Ooofff, cam asa a fost si la mine si mi-era sa nu se supere prietena mea, iubita olandezului.....Tipul a fost tare simpatic, unde mai pui ca mi-a facut cadou o esafra de matase postocaliu roscata....

Tu ce faci scumpi? Ai terminat treaba in week-endul asta?
alysea
salutare!
ce fac fetele?
mada..pe unde mai umbli tu? asteptam o poza pe care am ratat-o....
Amazoana
CITAT(alysea @ 15-10-2007, 03:57 PM) *

salutare!
ce fac fetele?

Buna scumpa, ce-mi face finuta?
Pe unde sa umblu? Iaca...pe la serviciu.....ce poza astepti, ca nu-mi amintesc mai nimic.... dry.gif
alysea
CITAT(dulcikatty @ 15-10-2007, 04:46 PM) *

CITAT(alysea @ 15-10-2007, 03:57 PM) *

salutare!
ce fac fetele?

Buna scumpa, ce-mi face finuta?
Pe unde sa umblu? Iaca...pe la serviciu.....ce poza astepti, ca nu-mi amintesc mai nimic.... dry.gif

auzi ce-a zis al meu sot ..cica i-ai castigat votul cu "finuta" lol.gif
ina_ceva
De ce nu tzi-a dat farmacista O.? Itzi trebuia retzeta pt el?
Titou
bre ,se strange lumea in vizita sa vada pozele si tu nica ,ntz ,ntz ... mad.gif
Amazoana
CITAT(alysea @ 15-10-2007, 06:33 PM) *

Neata
Ma bucur ca am luat un vot )).gif
Ce faci?

CITAT(ina_ceva @ 15-10-2007, 07:54 PM) *

De ce nu tzi-a dat farmacista O.? Itzi trebuia retzeta pt el?

A spus ca este prea puternic. Mi-a dat faringosept.
Ce faci? Cand pleci la iubitel?

CITAT(Titou @ 15-10-2007, 09:59 PM) *

bre ,se strange lumea in vizita sa vada pozele si tu nica ,ntz ,ntz ... mad.gif

Ce poze? dry.gif Habar n-am. Daca te referi la meci.....nu am foto....
amalia0701
Farmacusta ta e plutasa pe Dambovitza.
oSCILOCOCINUM e un tratament homeopat.Nu are cum sa fie prea puternic.El itzi stimuleaza anticorpii sa lupte cu boala.
alysea
CITAT(dulcikatty @ 16-10-2007, 09:28 AM) *

CITAT(alysea @ 15-10-2007, 06:33 PM) *

Neata
Ma bucur ca am luat un vot )).gif
Ce faci?

binisor...m-au enervat cei de la job ,pt ca m-au sunat sa le dau un raspuns si anume ,ce am de gand unsure.gif
anca veselie
neatzaaa pupic.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 16-10-2007, 10:33 AM) *

Farmacusta ta e plutasa pe Dambovitza.
oSCILOCOCINUM e un tratament homeopat.Nu are cum sa fie prea puternic.El itzi stimuleaza anticorpii sa lupte cu boala.

de acord ! incerca alta farmacie si daca comenteaza ceva sune-i ca pentru Oscilo nu trebuie reteta, ca se da "la liber" pupic.gif in plus, e foarte bun pentru raceala si gripa !
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 16-10-2007, 10:33 AM) *

Farmacista ta e plutasa pe Dambovitza.
OSCILOCOCINUM e un tratament homeopat.Nu are cum sa fie prea puternic.El itzi stimuleaza anticorpii sa lupte cu boala.

Parol ca asa mi-a spus!!!!!
Acum am temperatura, mi-e frig, ma doare in spatele ochilor si behai ca o capra.
Ooffffffff si am atata treaba

CITAT(alysea @ 16-10-2007, 10:42 AM) *

binisor...m-au enervat cei de la job ,pt ca m-au sunat sa le dau un raspuns si anume ,ce am de gand unsure.gif

Asta-i buna acum! Si ce ai de gand sa faci? Sau ce le spui? hug.gif Si pe mine ma intereseaza cum te simti, daaaaaaaaaa?

CITAT(anca veselie @ 16-10-2007, 10:51 AM) *

neatzaaa pupic.gif

Neata scumpi pupic.gif
asaaaaaaaaaaaaaaaaa, faine foto. Ti-am spus, cea cu tufa de boscheti si flori lila imi place maaaaxim!

CITAT(julyalina @ 16-10-2007, 11:15 AM) *

de acord ! incerca alta farmacie si daca comenteaza ceva sune-i ca pentru Oscilo nu trebuie reteta, ca se da "la liber" pupic.gif in plus, e foarte bun pentru raceala si gripa !

Acum chiar tre sa ma duc sa-mi iau, ooff
ce faci?Nu mai pleci pe nicaieri sa ne mai aduci poze faine?

Inca ceva: poate sa-mi fie pofta de ciocolata de la gripa sau ma alint? Ma mir, deoarece mie nu-mi place niciodata ciocolata.......... sad.gif
Acum ma fac cat Milka, pt ca mananc Milka, asa-i? sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif
julyalina
deocamdata fac exursii cu aspiratorul prin casa )).gif da' cand e gata promit sa fac si o poza pupic.gif

sa te duci neaparat sa-ti iei Oscilo si mai cumpara si septilin de la Hymalaya ca e super si ala pentru cresterea imunitatii si cu efect direct pe raceala hug.gif
danyhoney
Ce vad aici ? Mada e bolnavioara ?? sad.gif Sanatate muuuuulta , muuulta !!!!

hug.gif

alysea
CITAT(dulcikatty @ 16-10-2007, 12:01 PM) *

CITAT(alysea @ 16-10-2007, 10:42 AM) *

Asta-i buna acum! Si ce ai de gand sa faci? Sau ce le spui? hug.gif Si pe mine ma intereseaza cum te simti, daaaaaaaaaa?

Le raspund saptamana viitoare, dupa ce vb cu medicul.Ei vor sa stie cat mai stau in concediu. Cine poate sti cum imi va fi ?numai Dumnezeu...dar ei vor raspunsuri

Acum sunt bine...azi imi propusesem sa ies putin, ca e o zi de toamna asa frumoasa..si n-am iesit din casa de o saptaman...
Amazoana
CITAT(julyalina @ 16-10-2007, 12:03 PM) *

deocamdata fac exursii cu aspiratorul prin casa )).gif da' cand e gata promit sa fac si o poza pupic.gif

sa te duci neaparat sa-ti iei Oscilo si mai cumpara si septilin de la Hymalaya ca e super si ala pentru cresterea imunitatii si cu efect direct pe raceala hug.gif

)).gif )).gif )).gif Tare excursia asta, tre sa mi-o amintesc si eu lol.gif

Multumesc pt sfaturi. Tre sa-mi notez, ca deja am uitat ce mi-ai spus blum.gif wacko.gif

CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 12:10 PM) *

Ce vad aici ? Mada e bolnavioara ?? sad.gif Sanatate muuuuulta , muuulta !!!!

hug.gif

Multu Dany, la fel si tie. Cu frigul ala al tau...pfiiiiiiiiiiiii, 1 grad auzi la ea! doh.gif

CITAT(alysea @ 16-10-2007, 12:12 PM) *

Le raspund saptamana viitoare, dupa ce vb cu medicul.Ei vor sa stie cat mai stau in concediu. Cine poate sti cum imi va fi ?numai Dumnezeu...dar ei vor raspunsuri

Acum sunt bine...azi imi propusesem sa ies putin, ca e o zi de toamna asa frumoasa..si n-am iesit din casa de o saptaman...

Daca e rece sa nu ieeeeeeeeesi. Poate doar pe balcon, sau poate te scoate sotu cu masina.
Sper sa fii bine! pupic.gif
Amazoana
Ma duc la farmacie fetelor, ca ma simt din ce in ce mai rau. Am tusit asa mult ca deja ma zgarie cumva gatul. Alina, si febra trece cu Oscilococcinum?
Andreea-Rodica
Am luat-o si eu pe urmele tale, stanut intruna si-mi curge nasul ca un robinet fara garnitura. wacko.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 16-10-2007, 12:32 PM) *

Ma duc la farmacie fetelor, ca ma simt din ce in ce mai rau. Am tusit asa mult ca deja ma zgarie cumva gatul. Alina, si febra trece cu Oscilococcinum?

Hai ca ma trezesc eu vorbind: cu oscil. nu trece, el se ia in faza incipienta. el previne. de-acum orienteaza-te pe altceva. Putere multa iti doresc sa te lupti cu tusa, raul si toti balaurii. Uite un pupic.gif , poate se sperie si fug wink1.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 16-10-2007, 05:26 PM) *

Hai ca ma trezesc eu vorbind: cu oscil. nu trece, el se ia in faza incipienta. el previne. de-acum orienteaza-te pe altceva. Putere multa iti doresc sa te lupti cu tusa, raul si toti balaurii. Uite un pupic.gif , poate se sperie si fug wink1.gif

Neata
A. thanks pt sfat. Asa mi-a zis si medicul. Am sunat-o, i-am spus ca ma simt rau si ca nu am timp sa merg sa ma vada. Am intrebat-o daca pot lua Oscilo si mi-a spus exact acelasi lucru ca si tine. M-a rezolvat cu Nurofen raceala si gripa, aspirina efervescenta si propolis+vitamina C. Voia sa-mi dea Ospen, dar parca nu-mi vine sa iau antibiotice pt orice raceala. Si bine am facut, ca azi ma simt mai bine cheer.gif . Deocamdata. blum.gif

Andreea, poate iti revii si tu cu pastilele recomandate mie. Multa sanatate! pupic.gif

Ieri mi-am tratat raceala si cu o superba pereche de cizmulite pana la genunchi. Sunt maron inchis, au toc inalt si gros (sa nu-si piarda vacuta echilibrul grin.gif ). Nu am foto. Am ajuns acasa, le-am aruncat si apoi m-am dus la o prietena unde am si ramas peste noapte. Asa bine m-am odihnit....m-am saturat sa dorm singura. Frica nu-mi este, dar totusi am un sentiment de siguranta cand este cineva si ....dorm tun!Uf, lasa ca vine el babu acasa. Din nefericire, cred ca dureaza mai mult decat am trecut eu pe ticker sorry.gif
bubbles
Neata hug.gif .Insanatosire grabnica.Am uitat sa scriu in giurnal la mine ca noi suntem suspecti de TBC blink.gif fiindca pana la urma lui bunica i-a gasit TBC si acum tb sa ne facem si noi raze la plamani si alte analize.Eu ma simt bine...babu a racit des in ultima vreme si tuseste urat sorry.gif
Amazoana
Multumesc, la fel pupic.gif .Trebuie sa va faceti analizele, asta e procedura standard, dar asta nu inseamna ca si aveti. Don't worry!
Multa sanatate si voua!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.