CITAT(dulcikatty @ 18-10-2007, 12:13 PM)

Cat despre politai, i-am spus instructorului, ca daca ma pica il dau cu capul de geam.

te si vad
te

si pe tine si pe luckisorul ca am auzit ca o suni
Oscilo e bun si inainte si in timpul si dupa raceala
uite ce scrie in prospect
CITAT
Administrare:
Posologia variaza īn functie de momentul la care se intervine īn evolutia bolii. Oscillococcinum este cu atāt mai eficace cu cāt este luat mai devreme, odata cu primele simptome ale starii gripale, avānd astfel o actiune mai rapida. Mod de utilizare: Se tine sub limba pāna la topire continutul unui tub-doza. Pentru sugari, se lasa sa se topeasca continutul unui tub-doza īn putina apa si se administreaza cu lingurita sau biberonul. Se ia Oscillococcinum cu un sfert de ora īnaintea mesei sau la o ora dupa. Oscillococcinum este usor de administrat, nu necesita preparare, nu are efecte secundare, nici contraindicatii, nu prezinta interactiuni medicamentoase, de aceea el poate fi recomandat tuturor: adulti, copii, femei īnsarcinate, sugari, vārstnici. Tratament preventiv: se ia 1 doza pe saptamāna īn perioada de expunere la gripa, īn tot sezonul rece. Stare gripala la debut : se ia 1 doza cāt mai devreme posibil, repetānd tratamentul eventual de 2 sau 3 ori din 6 īn 6 ore. Stare gripala declarata: se ia cāte 1 doza dimineata si seara timp de 1 pāna la 3 zile. Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, este necesar consultul unui medic.
ieri i-am luat si lui T o cutie ca incepuse sa-i curga nasul si sa-l doara gatul

si am luat si o cutie de Septilin

pe care am impartit-o in 2 . juma eu , juma el