Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
Amazoana
CITAT(Andreea-Rodica @ 24-10-2007, 02:30 PM) *

Felicitari!!!!! hug.gif pupic.gif
Eu oare cand ma apuc de scoala de soferi?! unsure.gif

Multumesc pupic.gif
Chiar asa, cand te apuci? Este o experienta interesanta si placuta dupa parerea mea.....
Te pup si multa bafta daca te hotarasti!

CITAT(luchi @ 24-10-2007, 05:02 PM) *

Felicitari, Mada! give_rose.gif

Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif a venit scumpa meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif floare.gif give_rose.gif
Ce faaci?
Multumesc pt felicitari!
Ia pove cum fu in conted? Ti-a fost dor de casuta?
Abia astept sa te vaz! pupic.gif hug.gif
Amazoana
Neata Alysea pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa!
Amazoana
Buna Ancaaaaaaaaaa pupic.gif
ganesha
In decembrie cind termin examenele ma duc si eu sa dau testul, ca prea am aminat 4 ani si ceva lol.gif Acu' m-a apucat zburdalnicia tot cititnd la tine aici. Te pupic.gif si-ti urez o dupa-amiaza faina de tot!
amalia0701

Cand m=oi hotara si io, in concediul asta scrie LENE pe mine blushing.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 25-10-2007, 04:06 PM) *

In decembrie cind termin examenele ma duc si eu sa dau testul, ca prea am aminat 4 ani si ceva lol.gif Acu' m-a apucat zburdalnicia tot cititnd la tine aici. Te pupic.gif si-ti urez o dupa-amiaza faina de tot!

Asa va vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau, ambitionati-va! Mi-a placut maxim cand am vazut ca cea mai mare parte dintre cei care au luat sala au fost FETE. Noi invatam, noi suntem BAZA! Baietii merg la plesneala. Nu stiu daca am vazut 5 care au luat.
Multa bafta! Go for it, girl! pupic.gif
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2007, 04:38 PM) *

Cand m=oi hotara si io, in concediul asta scrie LENE pe mine blushing.gif

E buna si lenea si eu imi voi lua portia veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeery sooooon! cheer.gif Abia astept sa nu fac altceva decat sa stau!
alysea
CITAT(dulcikatty @ 25-10-2007, 10:04 AM) *

Neata Alysea pupic.gif

buna scumpa...eu is un pic cu moralul la pamant sad.gif
bubbles
Buna seara salut.gif .Si eu vreau sa ma apuc de scoala de soferi dar nu siu cand dry.gif . pupic.gif
julyalina
'neatza dulcikule ! pupic.gif
felicitari pentru carnet ! sa-l folosesti sanatoasa ! hug.gif cand ti-l da?

scuze pentru intarziere da' io am fost racita si am stat acasica sorry.gif

Amazoana
CITAT(alysea @ 25-10-2007, 05:39 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 25-10-2007, 10:04 AM) *

Neata Alysea pupic.gif

buna scumpa...eu is un pic cu moralul la pamant sad.gif

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiii, ce ai? pupic.gif

Neata yahoo.gif

CITAT(julyalina @ 26-10-2007, 08:29 AM) *

'neatza dulcikule ! pupic.gif
felicitari pentru carnet ! sa-l folosesti sanatoasa ! hug.gif cand ti-l da?

scuze pentru intarziere da' io am fost racita si am stat acasica sorry.gif

Il am dejaaaaaaaaaa! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Te-ai insanatosit?
Eu cred ca am rosu in gat. Ma tratez cu ceai, lamaie, cafea! )).gif
te tuc pupic.gif

CITAT(bubbles @ 25-10-2007, 10:34 PM) *

Buna seara salut.gif .Si eu vreau sa ma apuc de scoala de soferi dar nu siu cand dry.gif . pupic.gif

Apuca-te, apuca-te! pupic.gif
ina_ceva
Neatza, dulcico! pupic.gif

Cred ca ai putea incerca retzeta care a dat-o Dany-dulce pentru gat, era cu lamaie. "scoti sucul din lamaie si pui apa fierbinte peste "
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 26-10-2007, 10:21 AM) *

Neatza, dulcico! pupic.gif

Cred ca ai putea incerca retzeta care a dat-o Dany-dulce pentru gat, era cu lamaie. "scoti sucul din lamaie si pui apa fierbinte peste "

Si apoi sa mi-l bag in urechi? Ca si acolo ma doare. )).gif Glumesc. Multu de sfat, voi incerca mai dupa amiaza, cand ma duc in piata sa-mi cumpar o lamaie.
Tu ce faci?

Alysea, te rog sa-mi spui cum te simti? Si de ce ai fost depresionata. Nu ma mai tine in tensiune,imi fac griji. pupic.gif hug.gif
julyalina
CITAT(dulcikatty @ 26-10-2007, 09:46 AM) *

Te-ai insanatosit?
Eu cred ca am rosu in gat. Ma tratez cu ceai, lamaie, cafea! )).gif
te tuc pupic.gif [/color]

te tzuc si io pupic.gif
sunt aproape de normal blum.gif da inca imi curg mucisorii )).gif sau mi se infunda nasul

vrei sa-ti spun eu cea mai mortala reteta pentru rosul in gat ? albastrul de metil smile.gif albastrul de metil e un super desinfectant si omoara microbii .
de 1 an de zile T nu mai face infectie in gat pentru ca ma lasa sa-i dau cu albastru de metil. acum, ori de cate ori simte ceva, ma pune sa-i dau )).gif pun pe un bat de frigaruie - ca-i subtire - la capul ala normal nu la ala ascutitul , infasor putina vata, nu foarte multa , inmoi in sticlutza si ii dau doar pe amigdale si in zona respectiva. daca nu atingi omuletul sau limba e ok . am dexteritate si imi dau si mie singura da' ma uit in oglinda biggrin.gif

sau, daca vrei , pune cateva picaturi pe o linguritza de zahar / sau un cubub de zahar si suge-l . cubuletzul sau zaharul din linguritza adika tease.gif

Amazoana
CITAT(julyalina @ 26-10-2007, 11:28 AM) *

te tzuc si io pupic.gif
sunt aproape de normal blum.gif da inca imi curg mucisorii )).gif sau mi se infunda nasul

vrei sa-ti spun eu cea mai mortala reteta pentru rosul in gat ? albastrul de metil smile.gif albastrul de metil e un super desinfectant si omoara microbii .
de 1 an de zile T nu mai face infectie in gat pentru ca ma lasa sa-i dau cu albastru de metil. acum, ori de cate ori simte ceva, ma pune sa-i dau )).gif pun pe un bat de frigaruie - ca-i subtire - la capul ala normal nu la ala ascutitul , infasor putina vata, nu foarte multa , inmoi in sticlutza si ii dau doar pe amigdale si in zona respectiva. daca nu atingi omuletul sau limba e ok . am dexteritate si imi dau si mie singura da' ma uit in oglinda biggrin.gif

sau, daca vrei , pune cateva picaturi pe o linguritza de zahar / sau un cubub de zahar si suge-l . cubuletzul sau zaharul din linguritza adika tease.gif

Mai Canarasule m-a terorizat mama de mica cu albastru de metil. Nu stiu daca sunt in stare sa ma dau singura. Si mai e ceva, cand imi bag ceva in gat, imi vine sa vars; si periuta de dinti, daca ma spal mai cu avant, ma face sa vars.....
Ar mai fi pastilele cu albastru de metil, dar nici dupa alea nu ma omor...stii ce sug eu? Propolis cu vitamina C.
alysea
CITAT(dulcikatty @ 26-10-2007, 10:33 AM) *

Alysea, te rog sa-mi spui cum te simti? Si de ce ai fost depresionata. Nu ma mai tine in tensiune,imi fac griji. pupic.gif hug.gif

nu pot vorbi aici,dar important e ca acum sunt mai bine
Amazoana
CITAT(alysea @ 26-10-2007, 03:47 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 26-10-2007, 10:33 AM) *

nu pot vorbi aici,dar important e ca acum sunt mai bine

Ma bucur ca esti bine!
Sunt pe mess, daca vrei sa vb pupic.gif
ganesha
Asa repede se dau carnetele??? Pe vremea mea se astepta 3 saptamini wacko.gif Daca ai rosu-n git du-te fuga la medic sa vezi cine-l provoaca, pentru ca de e streptococ si nu e omorit bine, da complicatii tare tare mari. Oricum ar fi, propolis ruuuuulz!!! Te pupic.gif
Amazoana
Dadaaa, propolis iau. Si poate o tuica fiarta....nu cred ca am streptococ, tusesc si din cand in cand ma mai ustura gatul...
Dar ma voi duce daca vad ca este cazul.
\te pup, o seara faina si sa ai spor. Cum la ce? La facut gimnastica!
ina_ceva
WE placut dulcico! Abia astept sa-mi spui impresia ta de proaspata soferita aflata la volan wink1.gif
buretel
w00t.gif Felicitari pt carnet, Dulcico cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ai mers deja? blum.gif Hai ca si eu astept impresii, tare sunt curioasa.
Eu primul meu drum oficial l-am facut cu sora mea si prietenul ei smile.gif Dupa care, la intoarcerea de la servici, m-am descurcat singura sad.gif Ce conteaza ca am facut o ora pana acasa? lol.gif Am ajuns! grin.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 26-10-2007, 10:47 PM) *

WE placut dulcico! Abia astept sa-mi spui impresia ta de proaspata soferita aflata la volan wink1.gif

CITAT(buretel @ 28-10-2007, 12:02 AM) *

w00t.gif Felicitari pt carnet, Dulcico cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ai mers deja? blum.gif Hai ca si eu astept impresii, tare sunt curioasa.
Eu primul meu drum oficial l-am facut cu sora mea si prietenul ei smile.gif Dupa care, la intoarcerea de la servici, m-am descurcat singura sad.gif Ce conteaza ca am facut o ora pana acasa? lol.gif Am ajuns! grin.gif

Neata feteleeee
Multumesc pt felicitari inca o data.
De condus, am condus ieri. Am fost la bunica mea, la pomana si multi veri de ai mei m-au rugat sa-i duc in stanga, in dreapta....nestiind ca am permis de 3 zile. Dupa ce le spuneam se crispau lol.gif
Oricum, a fost bine, am crezut ca-mi va fi teama, dar nu mi-a fost.
Voi ce faceti? Cum a fost week-endul?V-ati odihnit?

Neata Aly, ce faci scumpa?Esti bine?
julyalina
'neatza dulciko! pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 29-10-2007, 09:46 AM) *

multi veri de ai mei m-au rugat sa-i duc in stanga, in dreapta....nestiind ca am permis de 3 zile. Dupa ce le spuneam se crispau lol.gif
)).gif )).gif nu trebuia sa le spui decat cand se dadeau jos din masina biggrin.gif
anca veselie
foarte bine ca ai condus! clar esti pe drumul cel bun naughty.gif
pupici si o super saptamana!
Amazoana
CITAT(julyalina @ 29-10-2007, 10:51 AM) *

)).gif )).gif nu trebuia sa le spui decat cand se dadeau jos din masina biggrin.gif

Cam asa am facut )).gif )).gif
Ce faci? pupic.gif
V-ati uitat la vreun film la noul vostru home cinema?

CITAT(anca veselie @ 29-10-2007, 11:51 AM) *

foarte bine ca ai condus! clar esti pe drumul cel bun naughty.gif
pupici si o super saptamana!

Multu' Anca pupic.gif , la fel si tie.
Va pun niste foto, de ieri, cu scumpul meu nepotel.
http://www.flickr.com/photos/8140758@N05/1...in/photostream/
anca veselie
foarte scumpel rares!
Amazoana
Haideti sa va povestesc doua intamplari de ieri, una placuta si una neplacuta.
Incep cu cea neplacuta: plecam la ai mei, iar in statie m-am adapostit in refugiul, cusca aia de autobuz (ploua foarte tare). Acolo era un dobitoc de tigan, care se tot dadea pe langa mine. Cum mi s-a parut ca vrea sa-mi umble in geanta, am dat sa ma uit URAT la el, sa-l descurajez si cand colo ce credeti dragelooooooor???? Isi scosese scarbosenia de p.. si isi facea ....lucru manual.
Da, era lume in statie, dar nu-i era jena dobitocului, calca-l-ar toate masinile din lume. Asa repede am zbughito, de cred ca i-a fluturat camesa. yaaaaaaac, cat de sila mi-eeeee!!!!!!!!! bad.gif bad.gif bad.gif bad.gif

Sa trecem si la intamplarea amuzanto-placuta. Cand veneam de la ai mei, la gara in Ct asteptam 2 prietene cu care trebuia sa ma intalnesc.
Au intarziat mandrele mele vreo 15 min si la un moment dat a venit un domn bine, chiar dragut naughty.gif , sa ma intrebe daca ii pot acorda "cateva minute din timpul meu". Eu, cum sunt mai salbatica din fire, i-am raspuns abrupt "NU". M-a mai intrebat daca ii pot da numarul meu de telefon, am raspuns "NU", mi-a spus ca m-a "remarcat" asteptand, ca i-am atras atentia, ca i-am placut mult, ca ar vrea doar sa iesim la o cafea, ca nu vrea sa ma deranjeze bla, bla. Eu tot nu si nu.
La un moment dat l-a bufnit rasul si m-a intrebat daca sunt "setata" pe nu. M-a bufnit si pe mine rasul, evident.
A mai intrebat daca am un motiv intemeiat sa fiu asa de "cu NU in brate" eu i-am raspuns ca am. A fost interesat si daca am copii, mi-a spus si motivul prezentei lui in gara....
Deeeeci: tipul arata bine, imbracat frumos, avea si masina (isi rotea ostentativ cheie pe deget - poate era un tic nervos), vorbea frumos, daaaaaaaaaaar, eu il am pe scumpilici.
I FEEL GOOD! Doamneee, de cand nu m-a mai admirat cineva! De cand imi facea curte dragul meu drag.
roll2.gif

Am modificat deoarece scrisesem nu tocmai ortodox blushing.gif

CITAT(anca veselie @ 29-10-2007, 12:29 PM) *

foarte scumpel rares!

Sunt moarta dupa el, d'aia vi-l si arat! wink1.gif
anca veselie
ce scarbos de tigan!!!!!!!!!!
draga mea, ma bucur ca te-ai simtit bine, este reconfortant sa-ti faca un mascul declaratii naughty.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 29-10-2007, 04:38 PM) *

ce scarbos de tigan!!!!!!!!!!
draga mea, ma bucur ca te-ai simtit bine, este reconfortant sa-ti faca un mascul declaratii naughty.gif

dadadaaaa )).gif
buretel
Wow, dulci, ce intamplari doh.gif

Dragut foc nepotelul tau, un scumpel pupic.gif Vezi ca daca vin la C-ta, tre' sa ma plimbi o tura )).gif
PS: imi plac pampucii tai )).gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 30-10-2007, 01:07 AM) *

Wow, dulci, ce intamplari doh.gif

Dragut foc nepotelul tau, un scumpel pupic.gif Vezi ca daca vin la C-ta, tre' sa ma plimbi o tura )).gif
PS: imi plac pampucii tai )).gif

Te plimb, te plimb hug.gif . Important e sa am si cu ce.
Pampucii sunt ai fratelui meu, el poarta 46 si eu 35, deci )).gif tease.gif
Cu alte cuvinte neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, eu am baut o cafea, un ceai, o cana de lapte, si-un sandwich din paine neagra cu seminte cu sunca presata si telemea.Voi?
luchi
Noi? Ceai, lapte, cereale, de-astea lol.gif

Pup fata frumoasa, am remarcat rochia din poze... naughty.gif normaaal ca ai fost admirata. laugh.gif
buretel
CITAT(dulcikatty @ 30-10-2007, 10:53 AM) *
Cu alte cuvinte neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, eu am baut o cafea, un ceai, o cana de lapte, si-un sandwich din paine neagra cu seminte cu sunca presata si telemea.Voi?[/color]
Si p'asta l-ai beut? )).gif
Io am balotat niste kefir cu cereale, si o juma' de cana de cofi. Si mi se inchid ochii de somn sorry.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 30-10-2007, 11:26 AM) *

Noi? Ceai, lapte, cereale, de-astea lol.gif

Pup fata frumoasa, am remarcat rochia din poze... naughty.gif normaaal ca ai fost admirata. laugh.gif

Cafia nu?????
Normal ca TU ai remarcat. Nimeni altcineva nu mi-a zis daca e faina sau nu sad.gif
Dar mie imi place.
Asta ca sa nu mai spun ca am pus ciorbita pe ea... )).gif
Si am probat-o si pe pielea goala. Este taaare faina! cool.gif
Azi te duci sa asudezi?
Pup pretina mea draga pupic.gif

CITAT(buretel @ 30-10-2007, 11:44 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 30-10-2007, 10:53 AM) *
Cu alte cuvinte neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, eu am baut o cafea, un ceai, o cana de lapte, si-un sandwich din paine neagra cu seminte cu sunca presata si telemea.Voi?[/color]
Si p'asta l-ai beut? )).gif
Io am balotat niste kefir cu cereale, si o juma' de cana de cofi. Si mi se inchid ochii de somn sorry.gif

Eu beu tooooot, sunt buretoaaaasaaaaa lol.gif mai rau este ca si asimilez, ma umflu precum spusei wacko.gif

Moaa, da ce logica de scris aaam. Eee, sper sa intelegeti, ca eu scriu printre picaturi...
anca veselie
eu te inteleg. cred )).gif
buretel
Si io, da' glumeaaaam blum.gif
Na, ca io am vazut pampucii inaintea rochiei lol.gif pupic.gif Da' esti bella, stii doar wink1.gif
dany
Vazut nepotel ( frumusel foc ) , vazut pupuci ( haiosi ) dar nu vazut rochie doh.gif sad.gif
buretel
Bey, deci m-am mai uitat o data si n-am vazut rochia nici eu )).gif
Asta daca nu cumva te referi la cea maro (din setul Diverse), de acum ceva timp, pe care am admirat-o la vremea ei wink1.gif
Nessie
Neata, Mada! pupic.gif

Maama, ce l-as fi batut pe ala. Sunt foarte agresiva in momente de astea si norocul meu ca am genti mari si mereu pline cu prostii. devil.gif 2 genti pe cocoasa sau peste 'treaba' si se satura ala. angry2.gif
Bine ca ti-a mai inseninat ziua tipul ala frumusel. naughty.gif
luchi
Aaaa, pai am indus io lumea in eroare laugh.gif . Ca eram acolosha cand Mada si-a luat una bucata rochie belissima (si je niste pantaloni pe sufletelu' meu ), si am remarcat in poza ca era costumata cu ea..si de-aia nici nu m-am mirat ca i se fac avansuri . laugh.gif
buretel
CITAT(luchi @ 30-10-2007, 12:26 PM) *

Aaaa, pai am indus io lumea in eroare laugh.gif . Ca eram acolosha cand Mada si-a luat una bucata rochie belissima (si je niste pantaloni pe sufletelu' meu ), si am remarcat in poza ca era costumata cu ea..si de-aia nici nu m-am mirat ca i se fac avansuri . laugh.gif

Pai si care-i rochia, bre? Ca in poza cu Rares in brate nu mi se pare ca-i in rochie huh.gif Sau e? unsure.gif
)).gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 12:54 PM) *

Vazut nepotel ( frumusel foc ) , vazut pupuci ( haiosi ) dar nu vazut rochie doh.gif sad.gif

Dadadaaa, ai vazut ce frumos e? grin.gif

CITAT(buretel @ 30-10-2007, 01:02 PM) *

Bey, deci m-am mai uitat o data si n-am vazut rochia nici eu )).gif
Asta daca nu cumva te referi la cea maro (din setul Diverse), de acum ceva timp, pe care am admirat-o la vremea ei wink1.gif

Nu, nu este aceea. Mi-am cumparat una, precum spune Anca, tot maroanca e si....nu se vede bine, ca il am pe gupil in brate wacko.gif
CITAT(Nessie @ 30-10-2007, 01:19 PM) *

Neata, Mada! pupic.gif

Maama, ce l-as fi batut pe ala. Sunt foarte agresiva in momente de astea si norocul meu ca am genti mari si mereu pline cu prostii. devil.gif 2 genti pe cocoasa sau peste 'treaba' si se satura ala. angry2.gif
Bine ca ti-a mai inseninat ziua tipul ala frumusel. naughty.gif

M-am gandit sa-l caftesc, deoarece si eu car niste genti dupa mine de zici ca-s gantere. Dar...sincer, mi-a fost frica. sad.gif
Celalalt mi-a inseninat ziua prin faptul ca am realizat ca mai atrag si eu priviri. In rest, parca a fost putin prea insistent.
Mai fac si fite acum, huh? )).gif

CITAT(luchi @ 30-10-2007, 01:26 PM) *

Eu chiar m-am mirat. Si stii de ce!
Feteeeloooooooooooooooor, vreti sa va spun ce numar poarta Anca la putuloni???????Si mai spune ca e grasa doh.gif

CITAT(buretel @ 30-10-2007, 01:40 PM) *

Pai si care-i rochia, bre? Ca in poza cu Rares in brate nu mi se pare ca-i in rochie huh.gif Sau e? unsure.gif
)).gif

Ma voi poza si v-o voi arata. De fapt cred ca am una si pe aici....stati sa cat.

Aici se vede ca am rochita pe mine.
http://www.flickr.com/photos/8140758@N05/
Sunt cu bunica mea, care are 90 si ceva de ani.
Alta foto nu am. Evident, eu am fost fotograful blum.gif
julyalina
CITAT(dulcikatty @ 30-10-2007, 01:11 PM) *

si eu car niste genti dupa mine de zici ca-s gantere

lol.gif lol.gif deci faci si sala pupic.gif si nu ne zici pupic.gif
mai bine ca l-ai ignorat pe tiganul ala ca altfel cine stie... uneori e mai bine sa faci pe proasta cu animalele astea hug.gif

apropo... de ce nu te duci cu lukul la sala ?

p.s. dulcik foc nepotelul si rochitza foarte dragutza smile.gif
io din pacate nu prea ma imbrac in rochitze decat la nunti sau vara cand iesi cu T (destul de rar) sorry.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 30-10-2007, 02:39 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 30-10-2007, 01:11 PM) *

si eu car niste genti dupa mine de zici ca-s gantere

lol.gif lol.gif deci faci si sala pupic.gif si nu ne zici pupic.gif
mai bine ca l-ai ignorat pe tiganul ala ca altfel cine stie... uneori e mai bine sa faci pe proasta cu animalele astea hug.gif

apropo... de ce nu te duci cu lukul la sala ?

p.s. dulcik foc nepotelul si rochitza foarte dragutza smile.gif
io din pacate nu prea ma imbrac in rochitze decat la nunti sau vara cand iesi cu T (destul de rar) sorry.gif

Nu merg pt ca nu imi permit si datorita programului. sorry.gif
PS: tu te imbraci rar in rocchite, dar si cand o faci, arati mega cool beton! floare.gif
ganesha
Citit peripetii , vizionat poze, placut rochita maronita, placut nepotel, placut tare de tot de tine floare.gif
ina_ceva
Neatza dulcico!

Vazut si eu rochie maro si placut mult de tot. Cat de scurta este?
Sa-ti creasca mare nepotzelul, e un scumpel asa cretzuliu wink1.gif si blondutz.
Amazoana
CITAT(ganesha @ 30-10-2007, 10:35 PM) *

Citit peripetii , vizionat poze, placut rochita maronita, placut nepotel, placut tare de tot de tine floare.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
CITAT(ina_ceva @ 31-10-2007, 07:48 AM) *

Neatza dulcico!

Vazut si eu rochie maro si placut mult de tot. Cat de scurta este?
Sa-ti creasca mare nepotzelul, e un scumpel asa cretzuliu wink1.gif si blondutz.

Ooofff, ce dragute sunteti voi douaaaaa. Va imbratisez cu mare drag! hug.gif
My double chin nu v-a sarit in ochi????
Ina, rochita este cam pana la genunchi. Cum am prins-o eu sub sani cu esarfa aceea era putiiin mai scurta. Imi place maaaaxim. Nu mai ies la cumparaturi fara Anca (daca mai vrea), are un fler teribil; sau poate doar apreciaza sincer cu ce imi sta bine dry.gif

Ah, am putin atreaba, dar revin.
anca veselie
pupici si o zi frumoasa!
bestiala rochita, s-o porti iubita naughty.gif
Titou
spor la treaba cheer.gif cheer.gif cheer.gif
julyalina
mamaaaaa, da' ai treaba nu gluma hug.gif nici o cafelutza nika pe aici pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.