Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
dany
Mda.... am ramas fara cafelutza azi pe aici sad.gif sad.gif

Ce faci , d-soara maron ?

hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 31-10-2007, 12:32 PM) *

pupici si o zi frumoasa!
bestiala rochita, s-o porti iubita naughty.gif

Si tu sa ai o zi faina. Multumesc de urare, abia astept sa vad daca ii place si lui mister. naughty.gif

CITAT(Titou @ 31-10-2007, 12:39 PM) *

spor la treaba cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Multumeeeeeeeeeeeeesc
Si tu sa ai spor wink1.gif

CITAT(julyalina @ 31-10-2007, 01:35 PM) *

mamaaaaa, da' ai treaba nu gluma hug.gif nici o cafelutza nika pe aici pupic.gif

Sorry, nu am avut timp. Am vrut sa scriu si eu ce am mancat azi, dar nici de asta nu am avut timp.
Deci: jumatate de gutuie, jumatate de mar, o banana, mai am un kiwi, jumatate de punguta mica de covrigi uscati cu vanilie. Mai am un ficatel si un carfof copt(sau jumatate, de ieri)....cam asta e meniul meu de azi.
Pt diseara......poate o salata sau vad eu.
Ieri pe zi am mancat 2 ficatei, 2 cartofi copti si...nu mai stiu.Poate niste grau expandat cu glazura de miere, ca asta am in sertar.
Aseara - un ardei capiat cu branza, o rosie si 2 carnati iuti (unul este cat undeget blum.gif )

CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 01:57 PM) *

Mda.... am ramas fara cafelutza azi pe aici sad.gif sad.gif

Ce faci , d-soara maron ?

hug.gif

Asa-i ca imi cumpar prea multe haine maron??????? dry.gif
Uite bine, pe aici. Ma oftic ca ma duc prea des la baie, am baut prea multe lichide. Staisa fac si o cafea.
Tu ce faaaaaaaaaaci? Miss me? grin.gif
dany
Tu esti cu hainele maron cum e sexy cu cele kaki )).gif Parca alte culori nu mai exista tease.gif

Eu ce fac ? Stau in casa la caldurica ca afara ploua si nu pot presta munca in gradina sad.gif .
Sigur ca te-am miss u hug.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 02:07 PM) *

Tu esti cu hainele maron cum e sexy cu cele kaki )).gif Parca alte culori nu mai exista tease.gif

Eu ce fac ? Stau in casa la caldurica ca afara ploua si nu pot presta munca in gradina sad.gif .
Sigur ca te-am miss u hug.gif

Hihiiii, eu in afara de eternul maron (pe care by the way, nu l-am suportat pana acum 2 ani) am muuulte haine kaki si veeeeeerzi! )).gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 31-10-2007, 01:03 PM) *

Si eu fac la fel! )).gif De cand mi-a zis al meu sa nu ma mai imbrac mereu in negru, am trecut pe maron.
Amazoana
CITAT(Nessie @ 31-10-2007, 02:48 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 31-10-2007, 01:03 PM) *

Si eu fac la fel! )).gif De cand mi-a zis al meu sa nu ma mai imbrac mereu in negru, am trecut pe maron.

Eu nu cred ca ma imbrac mereu in aceeasi culoare, numai ca ma imbrac in culori inchise + rosu. grin.gif

Dragelor, azi am beut. Seful meu a desfacut ieri o sticla de gin, deci am prestat. Plus miste Martini mai devreme si niste Salitos grin.gif CONCLUZIA: sunt vesela.
luchi
CITAT(dulcikatty @ 31-10-2007, 04:48 PM) *

grin.gif CONCLUZIA: sunt vesela.[/color]

Hip, hip, uraaaa!

Fetelor, cred ca maro e noul negru lol.gif
buretel
CITAT(luchi @ 31-10-2007, 05:34 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 31-10-2007, 04:48 PM) *

grin.gif CONCLUZIA: sunt vesela.[/color]

Hip, hip, uraaaa!

Fetelor, cred ca maro e noul negru lol.gif

I agree!!! Eu iubesc maroul. Sunt ani de zile de cand sunt fan, mai precis din 2000 lol.gif
Hic, cu ce ocazie s-a beut? w00t.gif

PS: Am uitat sa precizez, azi sunt maro din cap pana-n picioare lol.gif lol.gif Camesa, pantaloni, pampuci, geanta (ma rog, asta e si cu kaki).
ina_ceva
Si mie imi place f mult negrul, dar pe C. nu-l deranjeaza. M-au batut prietenii la cap sa ma mai "colorez" putin si am dat-o pe maro, cat sa le iau ochii grin.gif
May
Maro e noul negru? w00t.gif Trebuie sa merg la cumparaturi .... lol.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 31-10-2007, 06:46 PM) *

No occasion. Just because. tease.gif
Cand am ajuns acasa am vb cu iubitel si m-am inveselit si mai tare, va inchipuiti voi biggrin.gif

Tare concluzia ta, Ancule!

Uau, May, ce avatar ti-ai tras w00t.gif . Suuuper mega cool beton.

Va pup pe toate, ma duc sa ma imbaiez in plante, numai eu si Cleopatra. Sau aia se imbaia in lapte????? blink.gif

Tania, beisos para tim hug.gif pupic.gif
tania
CITAT(dulcikatty @ 31-10-2007, 09:04 PM) *

CITAT(buretel @ 31-10-2007, 06:46 PM) *

No occasion. Just because. tease.gif
Cand am ajuns acasa am vb cu iubitel si m-am inveselit si mai tare, va inchipuiti voi biggrin.gif

Tare concluzia ta, Ancule!

Uau, May, ce avatar ti-ai tras w00t.gif . Suuuper mega cool beton.

Va pup pe toate, ma duc sa ma imbaiez in plante, numai eu si Cleopatra. Sau aia se imbaia in lapte????? blink.gif

Tania, beisos para tim hug.gif pupic.gif

para ti também pupic.gif hug.gif
julyalina
'neatza dulcikule ! give_rose.gif
pe unde esti?
ina_ceva
Neatza, dulcico!

Nu-i asa ca vii tu cu cafelutza din aia buna, cu menta? Eu am ramas fara dry.gif
buretel
beach.gif Si io vreau...Neatza, eu visez cu ochii deschisi )).gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 01-11-2007, 10:19 AM) *

Neatza, dulcico!

Nu-i asa ca vii tu cu cafelutza din aia buna, cu menta? Eu am ramas fara dry.gif

Imagine
buretel
Si pt mine nu? blum.gif
anca veselie
neatza! spune-mi si mie cum te imbaiezi in plante naughty.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 10:36 AM) *

beach.gif Si io vreau...Neatza, eu visez cu ochii deschisi )).gif

La ce visezi soro?
Eu visez la iubitul meu, la plimbari, la petreceri, la glume, veselie, zambete, caldura, globulete. FERICIRE. Mai am putin. Din nefericire, mai mult ca la semnatura mea, dar.....mai e putiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! cheer.gif

CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 11:37 AM) *

neatza! spune-mi si mie cum te imbaiezi in plante naughty.gif

Neata scumpa.
Bueeeiii )).gif no fo chiar bine, ca aveam plantute si in ....... blushing.gif dar m-am relaxat! grin.gif
buretel
Cat, cat mai ai? smile.gif
Eu visez la ziua in care sa nu fac nimic devil.gif Sa leneveeeesc dupa pofta inimii wink1.gif
Globulete? blink.gif Craciun? Inca nu dry.gif Eu vreau vara mad.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif spune-mi macar in ce plantutze.
desi eu la cat de grabita sunt, nu am rabdare sa-mi pregatesc baia...
Amazoana
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 11:47 AM) *

Cat, cat mai ai? smile.gif
Eu visez la ziua in care sa nu fac nimic devil.gif Sa leneveeeesc dupa pofta inimii wink1.gif
Globulete? blink.gif Craciun? Inca nu dry.gif Eu vreau vara mad.gif

Ooofffff, nu ma intrista. Mai am 3 saptamani dupa ce pleaca din india. Partea proasta este ca nu stim cand pleaca de acolo sad.gif

CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 11:49 AM) *

lol.gif lol.gif spune-mi macar in ce plantutze.
desi eu la cat de grabita sunt, nu am rabdare sa-mi pregatesc baia...

Pai galbenele, pelin si nu mai stiu, inca ceva. Dar erau asa marunt tocate. Pfiiiiiiii
Am mai facut mai demult in ceai de musetel si tei (la alea am fost mai inspirata si le-am pus intr-un saculet). Eu am perioade si perioade cu rabdarea. Cateodata nu am rabdare nici sa respir..... unsure.gif

Buretel,eu vreau atmosfera de Craciun! Anul trecut am fost singura si nu am simtit deloc THE SPIRIT! Acum....deja il simt cheer.gif Imi vine sa strig "vineee, vineeeeeeeeeee".
Imediat ce apare iubi in peisaj, voi fi intr-o ureche.

Fetelor, aseara cand am vb cu el, am simtit fluturasi in stomac, m-am emotionat...a fost ca la primele intalniri. Ce-o fi in capul asta al meu? tease.gif Sau e vorba de tropaiala de hormoni?
dany
Neata , zuzo !

Vad ca te-ai betivit un pic , te-ai imbaiat , simti fluturasi ( dragostile , maica ! ) si astepti Craciunul ( si euuuuuuuuuuuuuu , de-abia astept sa-mi dau arsenalul de decoratiuni jos din pod )).gif ) siiiiii..... cel mai important : esti vesela !!!!! pupic.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 12:23 PM) *

Neata , zuzo !

Vad ca te-ai betivit un pic , te-ai imbaiat , simti fluturasi ( dragostile , maica ! ) si astepti Craciunul ( si euuuuuuuuuuuuuu , de-abia astept sa-mi dau arsenalul de decoratiuni jos din pod )).gif ) siiiiii..... cel mai important : esti vesela !!!!! pupic.gif

Dadadaaaaaaaaa cheer.gif de toate am facut!
Mai rau este ca mi-e sa nu pic de pe scaun, asa-s de aiurita. Iar mai sus am mancat neste litere si de aceea am corectat. blushing.gif
Te puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup pupic.gif
julyalina
dulcikule, nu puteai sa faci o oala mare de ceai si apoi sa o torni in cada? rolleyes.gif eu asa as face daca as avea timp smile.gif ca de obicei, 99,99 % din timp, in ultimii 3 ani, am facut numai dus grin.gif
Amazoana
PS: eu n-am arsenal de gloabe, daaaaaaaaaaaaaaaar si eu si B iubim sarbatoarea asta, deci most certainly vom avea!Va voi face poze.
INTREBAREA ZILEI: mai e mult pana la Craciun? wacko.gif Vreau Craciun, vreau Craciun!!!!!!!!!

CITAT(julyalina @ 01-11-2007, 12:27 PM) *

dulcikule, nu puteai sa faci o oala mare de ceai si apoi sa o torni in cada? rolleyes.gif eu asa as face daca as avea timp smile.gif ca de obicei, 99,99 % din timp, in ultimii 3 ani, am facut numai dus grin.gif

Nu mai avea farmec maaaaaaaaaaaa blum.gif
julyalina
CITAT(dulcikatty @ 01-11-2007, 11:28 AM) *

lol.gif daaaa, nu-ti mai intrau plantutele alea pe nicaieri tease.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 01-11-2007, 10:28 AM) *

PS: eu n-am arsenal de gloabe, daaaaaaaaaaaaaaaar si eu si B iubim sarbatoarea asta, deci most certainly vom avea!Va voi face poze.
INTREBAREA ZILEI: mai e mult pana la Craciun? wacko.gif Vreau Craciun, vreau Craciun!!!!!!!!!

Nici eu n-am multe gloabe dar am alte chestii de decarat prin casa ....

Buey, mai sunt 54 de zile )).gif Eu voi decora pe 1 decembrie si bradul pe 24 cheer.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 01-11-2007, 12:31 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif dadadaaa
Am zacut vreo ora in plantele alea. Si mai stateam dar ma gandeam ca opresc astia apa si raman cu frunzili-n posterior! )).gif )).gif )).gif
dany
CITAT(julyalina @ 01-11-2007, 10:31 AM) *

lol.gif lol.gif nu mai simtea senzatia lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 12:32 PM) *

Nici eu n-am multe gloabe dar am alte chestii de decarat prin casa ....

Buey, mai sunt 54 de zile )).gif Eu voi decora pe 1 decembrie si bradul pe 24 cheer.gif

Aaahhh, e mai buna ideea ta! Eu aveam de gand sa fac si bradul pe 1 Decembrie, dar nu cred ca as fi gasit brad.... unsure.gif

Multumesc pupic.gif acum mai am un scop in viata: sa cumpar decoratiuni pana pe 1!Yupiiiiiiiiii

Eu cred ca voi sunteti inDIvidioase ca voi nu aveti plante. NA! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Ti-am dat de lucru ... adica de alergat la cumparaturi lol.gif

CITAT(dulcikatty @ 01-11-2007, 10:35 AM) *

Eu cred ca voi sunteti inDIvidioase ca voi nu aveti plante. NA! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Eu sunt invidioasa ca nu mai am cada sad.gif sad.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 12:35 PM) *

Ti-am dat de lucru ... adica de alergat la cumparaturi lol.gif

Dadadaa. Stii tu cum se zice "bani sa am, ca boala vine!" tease.gif

CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 12:36 PM) *

Eu sunt invidioasa ca nu mai am cada sad.gif sad.gif

Baga-ti fundu intr-o copaie cu plante lol.gif
Auzi, Danny, daca frige apa, e si mai bine! )).gif

PS: daca vrei, te invit la mine wink1.gif
dany
N-am nici copaie )).gif )).gif

Buey , as veni repejor da` esti cam departe doh.gif
Pe vremea asta urata sufar rau ca n-am cada .... Vara , primavara n-am nevoie de ea dar toamna tarziu si iarna ma apuca cheful sa plonjez intr-o cada cu apa caaaaalllldddaaaaaa si cu ceva spuma si cu o carte in mana sad.gif
Amazoana
Eu nu am mai avut de mult timp sa citesc in cada..... sorry.gif
anca veselie
frumoasa starea asta a ta pupic.gif
buretel
Eu am gloabe doar in 2 culori: aurii si albastre smile.gif Si obligatoriu bradul il fac pe 24 biggrin.gif Chiar daca-mi rod unghiile pana atunci tease.gif
Bineee, hai ca ma bag si eu la Xmas mood cu voi yahoo.gif
Imagine

Dar pana atunci tot la soare stau cu gandul laugh.gif
Imagine
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 12:55 PM) *

frumoasa starea asta a ta pupic.gif

Cea cu Craciunul??????? biggrin.gif
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 01:18 PM) *

Eu am gloabe doar in 2 culori: aurii si albastre smile.gif Si obligatoriu bradul il fac pe 24 biggrin.gif Chiar daca-mi rod unghiile pana atunci tease.gif
Bineee, hai ca ma bag si eu la Xmas mood cu voi yahoo.gif
Imagine

Dar pana atunci tot la soare stau cu gandul laugh.gif
Imagine

Eu am rosii si aurii.
buretel
CITAT(dulcikatty @ 01-11-2007, 12:24 PM) *
Eu am rosii si aurii.

Anul asta imi iau si eu rosii smile.gif Si fac fie rosu-albastru, fie rosu-auriu. Ma mai gandesc biggrin.gif
dany
Eu am rosii , aurii si albastre ....Parca vad ca al meu sot vrea iar brad albastru anul asta doh.gif
La noi pe data de 24 se procedeaza in felul urmator :eu la bucatarie la facut mancare romaneasca si cozonaci si ascultat colinde romanesti ... al meu sot in living la impodobit bradul ( eu pun doar varful ) si cu dvd-ul dat drumul cu un film de prin anii `60 care ii place ff mult si are ca tema Craciunul . In fiecare an pune acel dvd !!!
Seara ne imbracam frumos si plecam la socrii ( intre timp al meu duce deja cadourile la ei ca sa fie toate la gramada ) , papam , asteptam Moshu` , cantam colinde ( adica ei )).gif ) si pe la miezul noptii plecam acasa .
anca veselie
ma refeream la starea de indragosteala grin.gif
buretel
Ce frumoooos, Dany. Seamna cu programul nostru smile.gif Si noi ascultam colinde si ne uitam la filme tematice.

Beey, ce mi-ati facut, m-am de-setat de pe vara pe iarna )).gif rolleyes.gif
dany
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 11:40 AM) *

Si nici nu ne-am chinuit mult tease.gif
May
Remy a pus colinde wacko.gif
dany
E mai nebun decat noi cheer.gif lol.gif
julyalina
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 01:53 PM) *

E mai nebun decat noi cheer.gif lol.gif

deja ??? )).gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 01-11-2007, 02:25 PM) *

Remy a pus colinde wacko.gif

Hehheeehheeeeeeeeee Mary Christmas! eu ASCULT COLINDE DE VREO LUNA! blum.gif

CITAT(buretel @ 01-11-2007, 01:40 PM) *

Ce frumoooos, Dany. Seamna cu programul nostru smile.gif Si noi ascultam colinde si ne uitam la filme tematice.

Deeeeci? We ruuuuuule! cheer.gif cheer.gif )).gif

CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 01:36 PM) *

ma refeream la starea de indragosteala grin.gif

Me stupid! wacko.gif doh.gif
Si daaaa, tare faina starea asta? Sunt sigura ca o cam simtesti si tu in perioada asta! wink1.gif

CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 01:29 PM) *

Eu am rosii , aurii si albastre ....Parca vad ca al meu sot vrea iar brad albastru anul asta doh.gif
La noi pe data de 24 se procedeaza in felul urmator :eu la bucatarie la facut mancare romaneasca si cozonaci si ascultat colinde romanesti ... al meu sot in living la impodobit bradul ( eu pun doar varful ) si cu dvd-ul dat drumul cu un film de prin anii `60 care ii place ff mult si are ca tema Craciunul . In fiecare an pune acel dvd !!!
Seara ne imbracam frumos si plecam la socrii ( intre timp al meu duce deja cadourile la ei ca sa fie toate la gramada ) , papam , asteptam Moshu` , cantam colinde ( adica ei )).gif ) si pe la miezul noptii plecam acasa .

Imi place obiceiul asta al vostru, numai ca......dupa mai multi ani asa....nu e monoton? Sper sa nu te supere intrebarea.... hug.gif
anca veselie
da, dulci, o mai simtesc si eu din cand in cand. iar cand pleaca si raman singura simt ce simti si tu blushing.gif acum te inteleg pupic.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 04:07 PM) *

da, dulci, o mai simtesc si eu din cand in cand. iar cand pleaca si raman singura simt ce simti si tu blushing.gif acum te inteleg pupic.gif hug.gif

Heeeei, unde pleaca? Lucra cu deplasari si el?
anca veselie
Nu lucra cu deplasari, dar in wee care vine, de ex, pleaca la mama lui sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.