Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 04:25 PM) *

Nu lucra cu deplasari, dar in wee care vine, de ex, pleaca la mama lui sad.gif

Aaa, eu pe acestea nici nu le mai consider plecari, cu toate ca sunt la aproape 700 km distanta si nu poate sta doar o zi, ca deh, sunt ai lui.... sad.gif
anca veselie
te cred, dar se pare ca-s eu mai crizata sorry.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 01-11-2007, 02:00 PM) *

CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 01:29 PM) *

Eu am rosii , aurii si albastre ....Parca vad ca al meu sot vrea iar brad albastru anul asta doh.gif
La noi pe data de 24 se procedeaza in felul urmator :eu la bucatarie la facut mancare romaneasca si cozonaci si ascultat colinde romanesti ... al meu sot in living la impodobit bradul ( eu pun doar varful ) si cu dvd-ul dat drumul cu un film de prin anii `60 care ii place ff mult si are ca tema Craciunul . In fiecare an pune acel dvd !!!
Seara ne imbracam frumos si plecam la socrii ( intre timp al meu duce deja cadourile la ei ca sa fie toate la gramada ) , papam , asteptam Moshu` , cantam colinde ( adica ei )).gif ) si pe la miezul noptii plecam acasa .

Imi place obiceiul asta al vostru, numai ca......dupa mai multi ani asa....nu e monoton? Sper sa nu te supere intrebarea.... hug.gif

Nu e monoton ....In fiecare an apare cate ceva care sa nu fie la fel cu anul dinainte ... Acum 2 ani , de ex , eu eram in febra gatitului ( al meu nu incepuse inca cu bradul ) si au venit niste amici la noi doar sa ia un CD . Au plecat dupa vreo 3 ore timp in care eu eram si la oala si la paharul cu sampanie lol.gif . Anul trecut eram toata o agitatie pentru ca pe 25 am avut prieteni invitati la masa traditionala romaneasca . Anul asta se pare ca voi avea nepotelele la mine care ma vor ajuta la gatit ( inca nu e sigur ) . Si , uite asa nu avem timp de monotonie .

Stai linistita ca nu m-a suparat intrebarea ta hug.gif
ganesha
Iar ati dat-o pe Craciun? Stati ca nici n-a inceput Postul macar tease.gif Si la mine e monoton foc, din copilarie si pina acum, aceeeelasi program: brad, miros de piine calda, parjiturici, portocale ornate cu cuisoare, desene animate si colinde (pe dindoua, nu concet seara de Ajun fara vreuna din ele), mosul, desfacut de cadouri - musai cu ambalajele rupte si imrpastiate peste tot... si apoi somnic linistit si asteptat ziua de Craciun (cind, by the way, se termina Postul - detaliu important, ca praji asteapta naughty.gif )
dany
Cred ca asta e motivul pentru care eu astept Craciunul cu sufletul la gura in ultimii ani : acasa nu am simtit ca e Craciun ....niciodata .....
buretel
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 11:40 AM) *
Beey, ce mi-ati facut, m-am de-setat de pe vara pe iarna )).gif rolleyes.gif

CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 12:43 PM) *
Si nici nu ne-am chinuit mult tease.gif

)).gif )).gif
CITAT(dulcikatty @ 01-11-2007, 03:00 PM) *
Deeeeci? We ruuuuuule! cheer.gif cheer.gif )).gif
Daaaaa, you do cheer.gif cheer.gif
CITAT(ganesha @ 01-11-2007, 09:41 PM) *
Iar ati dat-o pe Craciun? Stati ca nici n-a inceput Postul macar tease.gif Si la mine e monoton foc, din copilarie si pina acum, aceeeelasi program: brad, miros de piine calda, parjiturici, portocale ornate cu cuisoare, desene animate si colinde (pe dindoua, nu concet seara de Ajun fara vreuna din ele), mosul, desfacut de cadouri - musai cu ambalajele rupte si imrpastiate peste tot... si apoi somnic linistit si asteptat ziua de Craciun (cind, by the way, se termina Postul - detaliu important, ca praji asteapta naughty.gif )

Phiiiii, ce-mi place monotonia asta wink1.gif
May
Eu nu mai am parte de monotonie d-asta de cand am plecat de acasa sad.gif of, mama ei de viata, dar vine si randul meu dry.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 01-11-2007, 10:41 PM) *

Neata
Daca o luam asa, la toti e monoton. Un superb monoton!

Dragelor, ce faceti? Nu mai am verva de ieri, dar tot bine dispusa sunt, asa ca....wanna party? Asa as avea chef de-o chindie cool.gif .
buretel
Party? w00t.gif I'm in naughty.gif
party.gif
Si cafea nu bem si noi, sa ne trezim? dry.gif Ca am ochii mici, mici blink.gif
julyalina
'neatzaaaaaaaaaaaaa dulcikule !!!!!!!!!
buretelule, uite una de la mine pupic.gif

buretel
lazy.gif lazy.gif lazy.gif
pupic.gif Canarul, un ochi s-a deschis lol.gif
Amazoana
Ma gandeam eu ca veniti dupa cafea! )).gif
Imagine
buretel
Acum gata, am ambii ochi lol.gif lol.gif
pupic.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:33 AM) *

Acum gata, am ambii ochi lol.gif lol.gif
pupic.gif

Bun, sa-mi spui la ce ora, spre amiaza ne betivanim, sa-i inchidem la loc )).gif
buretel
Pai incepem de pe-acum tata.gif haninoroc.gif haninoroc.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:42 AM) *

Pai incepem de pe-acum tata.gif haninoroc.gif haninoroc.gif

Asa dis-the-morning?Vrei sa zica lumea despre noi ca d'alea d'alea? )).gif )).gif
ina_ceva
Imagine si eu am chef de party wink1.gif
Imi voi face o cuba-libre, dar trebuie sa ma duc peste jumatate de ora sa-mi iau pepsi
buretel
rock.gif Da, sa zica!! lol.gif
Azi e vineri cheer.gif Ne facem de cap! yeah.gif cheers.gif dance3.gif

Io vreau un Mojito beach.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 10:51 AM) *

Imagine si eu am chef de party wink1.gif
Imi voi face o cuba-libre, dar trebuie sa ma duc peste jumatate de ora sa-mi iau pepsi

Cum e cuba-libre?
Si tu nu esti la serviciu?

CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:53 AM) *

rock.gif Da, sa zica!! lol.gif
Azi e vineri cheer.gif Ne facem de cap! yeah.gif cheers.gif dance3.gif

Io vreau un Mojito beach.gif

Aaaaaaaa, ce-i aia Mojito? )).gif

Eu vreau in club maine seara. Nu am mai fost din ianuarie. dry.gif
buretel
Mojito e cea mai buna beutura, pt mine )).gif Rom alb, menta, gheata pisata, lime drool.gif
ina_ceva
Astazi sunt libera grin.gif si cu pofte, asa ca ma vad cu babuinul la pranz si dupa aceea vin sa beau alaturi de voi laugh.gif

Cuba libre o fac cu pepsi, rom si lamaie wink1.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 11:02 AM) *

Mojito e cea mai buna beutura, pt mine )).gif Rom alb, menta, gheata pisata, lime drool.gif

Nu am asemenea ingrediente, dar suna asa bineeeeeeeeeeeeeeeeee. Voi tine minte. SPER )).gif

CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 11:04 AM) *

Astazi sunt libera grin.gif si cu pofte, asa ca ma vad cu babuinul la pranz si dupa aceea vin sa beau alaturi de voi laugh.gif

Cuba libre o fac cu pepsi, rom si lamaie wink1.gif

Stai, stai. Iubi al tau e in tara?
Cocktailul tau are mai putine ingrediente, dar tot n-am rom. Am Martini aici la serviciu. Si palinca acasa lol.gif
ina_ceva
Da, a venit WE trecut si sta inca o saptamana wink1.gif
julyalina
pofta buna ina pupic.gif
dulcikule, da' un campari orange sau un martini cu o maslina verde si umbrelutza ce are ? blum.gif
io nu beu palinka sau tuica sad.gif nu-mi plac dry.gif
ina_ceva
Multumesc Alina pupic.gif !
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 11:42 AM) *

Da, a venit WE trecut si sta inca o saptamana wink1.gif

Mmmmmmmmm, super tareeeeeeeee. Ma bucur pt tine. Abia astept sa fiu si eu asa fericita ca tine wink1.gif

CITAT(julyalina @ 02-11-2007, 12:19 PM) *

pofta buna ina pupic.gif
dulcikule, da' un campari orange sau un martini cu o maslina verde si umbrelutza ce are ? blum.gif
io nu beu palinka sau tuica sad.gif nu-mi plac dry.gif

Nici eu nu beau de obicei. Dar am spus ca am!

campari orange e bun, martini cu lamaie nu. blum.gif Mi-a facut colegul meu cu lamaie, cu zahar brun si sprite, asa a fost bun! Asta alaltaieri.
buretel
bang.gif Tot mi-e somn yawn.gif Unde sa lenevesc si io? crying.gif
dany
Bueyyyy, ce e debandada asta pe aici ? Auzi la ele : beuturi , club , alea-alea . Femei serioase sunteti voi ? )).gif Ma primiti si pe mine la beut , da ? lol.gif
ganesha
Eu am trecut sa pupic.gif si sa urez o zi buna, da' vad ca voi deja ati luat-o la distractie. tease.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 02-11-2007, 11:36 AM) *

campari orange e bun, martini cu lamaie nu. blum.gif Mi-a facut colegul meu cu lamaie, cu zahar brun si sprite, asa a fost bun! Asta alaltaieri.

La serviciu va lasa cu combinatii din astea?
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 02-11-2007, 02:00 PM) *

Bueyyyy, ce e debandada asta pe aici ? Auzi la ele : beuturi , club , alea-alea . Femei serioase sunteti voi ? )).gif Ma primiti si pe mine la beut , da ? lol.gif

Intotdeauna! pupic.gif

CITAT(ganesha @ 02-11-2007, 03:28 PM) *

Eu am trecut sa pupic.gif si sa urez o zi buna, da' vad ca voi deja ati luat-o la distractie. tease.gif

Hai si tu. Din pacate eu am aprins focu' si am tulit-o, dar azi nu m-am simtit bine. Am plecat de ;a 16 de la serviciu si am dormit pana acum....

CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 04:13 PM) *

La serviciu va lasa cu combinatii din astea?

Am baut cot la cot cu sefu wacko.gif :lol:El primise sticla blum.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 03-11-2007, 01:05 AM) *

Am baut cot la cot cu sefu wacko.gif :lol:El primise sticla blum.gif

Norocoaso devil.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 03-11-2007, 01:05 AM) *

CITAT(ganesha @ 02-11-2007, 03:28 PM) *

Hai si tu. Din pacate eu am aprins focu' si am tulit-o, dar azi nu m-am simtit bine. Am plecat de ;a 16 de la serviciu si am dormit pana acum....

Eu am impresia ca eram la scoala la ora la care am scris. grin.gif Acum te simti mai bine? hug.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 03-11-2007, 03:23 PM) *

Eu am impresia ca eram la scoala la ora la care am scris. grin.gif Acum te simti mai bine? hug.gif

Bunaa
Ma simt putin mai bine......

Azi am gatit. Evident nu pt cele care tin dieta. Am facut o tocanita inventie proprie, salata de vinete si placinta cu branza.Am si foto, dar daca le pun...cred ca ma dati afara de pe site! )).gif
Amazoana
http://youtube.com/watch?v=YamDoDK71Ds
Interesant este faptul ca danseaza o tipa de origine americana. wink1.gif

http://youtube.com/watch?v=_5Mon_lpfYU
Si acesta este dragut, cred ca Ganeshei ii va placea in mod deosebit.
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 04-11-2007, 11:11 PM) *

lol.gif lol.gif Tipa este superba, tehnica este dementiala. Muzica si costumul ma irita profund - oricit de ciudat ar parea, mie nu-mi place muzica asta nici de frica lol.gif lol.gif Nu intreba "si atunci cum de...?" ca n-as sti sa-ti raspund lol.gif Sadie este maiastra, tare fain corp are... originea cred ca e mai putin importanta - printre altele (majoritatea nord americance pure) avem in trupa o chinezoaica pura pura si o filipineza si mai pura )).gif

O saptamina infloritoare iti doresc pupic.gif
ina_ceva
Neatza dulcico! pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 04-11-2007, 11:11 PM) *

Te bate gandul sa incerci si tu ? naughty.gif
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif
vrei sa stii ceva ? si eu am mancat in wk asta placinta cu branza blum.gif
asta pe langa muuuulte alte chestii cu calorii si mai multe sorry.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaa
Mie imi place muzica sau mai exact ritmul. De incercat.....as putea, ca-mi pot misca soldurile )).gif
Voi ce faceti? Va ascundeti de ploaie?
dany
Neata !

Mai ai placinta ? Trimiti si la mine o bucatica ?

O saptamana super sa ai !

hug.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 05-11-2007, 01:54 PM) *

Neata !

Mai ai placinta ? Trimiti si la mine o bucatica ?

O saptamana super sa ai !

hug.gif

Da, mai am. Iti trimit cu placere hug.gif . A iesit asa bunaaaaa.
May
O zi superba iti doresc cheer.gif
dany
Neata ! Imagine
julyalina
'neatza dulcikule ! pe unde umblii matalutza ? termini placinta ?
hai la o Imagine
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 05-11-2007, 02:13 PM) *

O zi superba iti doresc cheer.gif

Multumesc, la fel. Ma bucur ca ai trecut pe la mine pupic.gif
CITAT(danyhoney @ 06-11-2007, 09:25 AM) *

Neata ! Imagine

Buna Dany pupic.gif
Ieeeeeeeeiiiiiiiii cheer.gif , ai adus cafeaaaaaaaaa. Multumeeeesc!

CITAT(julyalina @ 06-11-2007, 09:38 AM) *

'neatza dulcikule ! pe unde umblii matalutza ? termini placinta ?
hai la o Imagine

Uaaaaaaauuuuuuuuuuu, inca unaaaaaaa. Suuuper. Multumesc canarule pupic.gif . Umblu.....nu prea mai umblu lately. Stau acasa, ca nu sunt chiar bine, incerc sa ma odihnesc cat mai mult.
julyalina
da ce ai patit dulcikule? unsure.gif
Amazoana
Nu stiu ce am....stres, agitatie, combinatie mortala de cadere de calciu....nu reusesc sa dau de medicul de familie sa vad ce-mi spune.....

Am uitat sa spun ca sunt balonata tot timpul, ma doare burtica. Si nu, parca nu ar trebui sa-mi vina. Naiba stie ce am.
julyalina
oooofff mai dulcikule hug.gif nu ai telefonul medicului de familie? suna la clinica unde lucreaza si poate dai de el... spune-i ca e o urgenta
balonata ? hmmmm ce ai papat in ultimul timp? poate ai o mica raceala la outze ... cel mai bine e sa te duci la medic pupic.gif
julyalina
CITAT(dulcikatty @ 06-11-2007, 09:56 AM) *

de 3 zile beau Cola ca tampita (am rarit-o bine cu cafeaua totusi...) [/color]

ha... te-am prins ! mai stii ce ai scris la sexy in jurnal ? si mai zici ca esti balonata ... meriti bataita.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 06-11-2007, 02:09 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 06-11-2007, 09:56 AM) *

de 3 zile beau Cola ca tampita (am rarit-o bine cu cafeaua totusi...) [/color]

ha... te-am prins ! mai stii ce ai scris la sexy in jurnal ? si mai zici ca esti balonata ... meriti bataita.gif

Daaaaaaaaa )).gif )).gif )).gif )).gif
Dar stii? Am redus cafeaua, precum am scris pe undeva si chiar am simtit pofta de Coci Cole blushing.gif
Sincer acum: balonata sunt de vreo 2 saptamani... dry.gif
dar tu cum esti? Nu-mi mai pove nimic despre tine?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.