Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Nessie
pupic.gif Dulci, e pacatoasa rau Cola. E ca un drog, ca tot ai bea si te simti super primele 2 zile. Apoi vin chinurile. devil.gif Stari de neliniste, balonari, pofte...la mine cel putin asa e. Rezista 2 zile fara cola si ti-ai reintrat in normal. doh.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 06-11-2007, 03:04 PM) *

pupic.gif Dulci, e pacatoasa rau Cola. E ca un drog, ca tot ai bea si te simti super primele 2 zile. Apoi vin chinurile. devil.gif Stari de neliniste, balonari, pofte...la mine cel putin asa e. Rezista 2 zile fara cola si ti-ai reintrat in normal. doh.gif

Nu am mai baut de mult Cola. Pur si simplu am simtit nevoia si mi-am explicat-o prin lipsa(cantitatea mai mica) a cafelei.
Dar imi reviiiiin euuu. Multumesc mult pt sfaturi.
pupic.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 06-11-2007, 02:55 PM) *
Nu am mai baut de mult Cola. Pur si simplu am simtit nevoia si mi-am explicat-o prin lipsa(cantitatea mai mica) a cafelei.
pupic.gif
Nu-s buna de sfaturi, ca si eu stau cu sticla langa piciorul biroului. doh.gif blush.gif Spun doar ce simt si eu pe pielea (burta) mea de 2 zile. unsure.gif
ganesha
O zi minunata sa ai, Dulcelule (departe de Cole de se poate) pupic.gif
buretel
doh.gif Nu mai ziceti de Cola crying.gif crying.gif ufff, e preferata mea. Doar Coca-Cola normala, sa nu aud de 0uri, Dieturi, Pepsiuri si alte cele laugh.gif
Am in frigi 2 sticle vintage laugh.gif din acelea de sticla la 250 ml, ma topesc de drag numai cand le vad, parca-s din filmele anilor '40; le dau tarcoale in fiecare zi. Dar pana in we acolo zac grin.gif

Neatza dulciko, cum esti? pupic.gif
julyalina
'neatza dulcikule ! pupic.gif
ai dat de medic ?
anca veselie
dulcico, cum te mai simti? hai ca-ti calc pe urme, sunt total lipsita de chef si de energie sad.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 06-11-2007, 06:57 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 06-11-2007, 02:55 PM) *
pupic.gif
Nu-s buna de sfaturi, ca si eu stau cu sticla langa piciorul biroului. doh.gif blush.gif Spun doar ce simt si eu pe pielea (burta) mea de 2 zile. unsure.gif

Ahahaaaaaa!!! Te-am priiiiins! )).gif pupic.gif

CITAT(ganesha @ 07-11-2007, 05:01 AM) *

O zi minunata sa ai, Dulcelule (departe de Cole de se poate) pupic.gif

Azi s-a putut.Nu de alta, dar am avut atata treaba incat nici la toilette nu am avut timp sa ma duc... pupic.gif

CITAT(buretel @ 07-11-2007, 10:55 AM) *

doh.gif Nu mai ziceti de Cola crying.gif crying.gif ufff, e preferata mea. Doar Coca-Cola normala, sa nu aud de 0uri, Dieturi, Pepsiuri si alte cele laugh.gif
Am in frigi 2 sticle vintage laugh.gif din acelea de sticla la 250 ml, ma topesc de drag numai cand le vad, parca-s din filmele anilor '40; le dau tarcoale in fiecare zi. Dar pana in we acolo zac grin.gif

Neatza dulciko, cum esti? pupic.gif

Nu-mi spune de alea mici ca si eu mor dupa ele )).gif pupic.gif

CITAT(julyalina @ 07-11-2007, 11:01 AM) *

'neatza dulcikule ! pupic.gif
ai dat de medic ?

Am dat, am dat....mi-a bombardat posteriorul cu injectii.
Pupici dulci pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 07-11-2007, 03:33 PM) *

dulcico, cum te mai simti? hai ca-ti calc pe urme, sunt total lipsita de chef si de energie sad.gif

Vezi sa nu te imbolnavesti!!!!!Oofff, ai grija de tine! pupic.gif

Hai ca fug acasuta. maine dimineata sunt programata la eco . Rinichi si ovare.
Nessie
pupic.gif Sanatate multa! La tine nu prea vad meniuri.. unsure.gif Nu tii dieta ca nu mai stiu? wacko.gif
Andreea-Rodica
Sa fii sanatoasa si voioasa! hug.gif
alysea
Imagine
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!
cum ti-au iesit ecografiile? si de ce faci injectii?
Amazoana
CITAT(Nessie @ 07-11-2007, 06:27 PM) *

pupic.gif Sanatate multa! La tine nu prea vad meniuri.. unsure.gif Nu tii dieta ca nu mai stiu? wacko.gif

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif
Eee, dieta! Nu am destula vointa pt asta. sad.gif
Am grija cat si ce mananc (daca nu am pofta urgenta de ceva )).gif ) in general.

CITAT(Andreea-Rodica @ 07-11-2007, 09:11 PM) *

Sa fii sanatoasa si voioasa! hug.gif

Si voi la fel!La multi ani de Sf Mihail si Gavril! pupic.gif

CITAT(alysea @ 08-11-2007, 10:09 AM) *

Imagine

Te pupacesc scumpa. pupic.gif
Mergeti la vreo petrecere azi?

CITAT(anca veselie @ 08-11-2007, 11:28 AM) *

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!
cum ti-au iesit ecografiile? si de ce faci injectii?

Eco...hmmm sa zicem bine.
Am putin nisip la rinichi si ovarele inflamate. Mi-a dat tratament. Injectii fac cu calciu pt spasmofilie. sad.gif Trebuie sa elimin cauza stresului, sa ma odihnesc....as if I could!

La multi ani si tie! pupic.gif
danyhoney
Multa sanatate , Mada !

La multi ani ca asa zic fetele ca se pare ca eu am pierdut ca mai ai si un alt nume doh.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 08-11-2007, 12:02 PM) *

Multa sanatate , Mada !

La multi ani ca asa zic fetele ca se pare ca eu am pierdut ca mai ai si un alt nume doh.gif

Multumesc la fel Dany pupic.gif
Am alt nume, e de sfant, dar nu e cel de astazi wink1.gif Daca voi vrti sa ma sarbatoriti azi, de ce nu? lol.gif
anca veselie
pai vezi ca daca te serbam azi tre sa dai de baut tease.gif
si te dor rau injectiile? huh.gif
multa sanatate pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 08-11-2007, 01:15 PM) *

pai vezi ca daca te serbam azi tre sa dai de baut tease.gif
si te dor rau injectiile? huh.gif
multa sanatate pupic.gif

)).gif sincer, asa mi-e pofta de-o bereeeeee )).gif
Injectiile nu dor in general,dar azi dimineata mi-a facut-o cam repede si ma cam doare fundul blum.gif
alysea
CITAT(dulcikatty @ 08-11-2007, 10:57 AM) *

Te pupacesc scumpa. pupic.gif
Mergeti la vreo petrecere azi?

nu..si nici nu cred ca as fi in stare

Sunt un pic suparata ca doctorul mi-a dat doar doua saptamani de concediu..si nu stiu cum sa-l conving sa mi-l prelungeasca....nu vreau sa risc sa merg la job

CITAT(dulcikatty @ 08-11-2007, 11:54 AM) *

CITAT(danyhoney @ 08-11-2007, 12:02 PM) *

Multa sanatate , Mada !

Multumesc la fel Dany pupic.gif
Am alt nume, e de sfant, dar nu e cel de astazi wink1.gif Daca voi vrti sa ma sarbatoriti azi, de ce nu? lol.gif

numele tau de Sfant incepe cumva cu "Nico" si se termina cu "lae"? blum.gif
luchi
Ajunsei acasa, DUlcico? Sar'na ca m-ai preumblat prin oras floare.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 08-11-2007, 09:04 PM) *

Dadadaaaa
Mi-a facut mare placere pupic.gif

CITAT(alysea @ 08-11-2007, 01:52 PM) *

nu..si nici nu cred ca as fi in stare

Sunt un pic suparata ca doctorul mi-a dat doar doua saptamani de concediu..si nu stiu cum sa-l conving sa mi-l prelungeasca....nu vreau sa risc sa merg la job

numele tau de Sfant incepe cumva cu "Nico" si se termina cu "lae"? blum.gif

Of Alysea...nu stiu ce sa zic...poate reusesti sa-l convingi.... pupic.gif
Numele este "Nici o lae )).gif "

Buna Titou, ce faci draga mea? pupic.gif
Amazoana
Neata fetelor.
buretel
CITAT(luchi @ 08-11-2007, 08:04 PM) *

Pe unde ati fost? blum.gif
Pup fetele pupic.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 11:45 AM) *

CITAT(luchi @ 08-11-2007, 08:04 PM) *

Pe unde ati fost? blum.gif
Pup fetele pupic.gif

Ne-am plimbat, apoi am sezut fain momoc. )).gif
Tu ce faci? Ce mai papi these days? Ma bate gandul sa gatesc ceva maine, dar nu-mi trece nimic prin cap (decat cartofii razuiti ai lui Danny - la care astept reteta baby.gif )
buretel
Si mie mi-a facut pofta drool.gif Astept reteta grin.gif
Am mai pus la WW niste meniuri. Eu am niste combinatii, rezista numai cei cu stomacul tare lol.gif lol.gif
danyhoney
Neata si aici !

CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 10:23 AM) *

Tu ce faci? Ce mai papi these days? Ma bate gandul sa gatesc ceva maine, dar nu-mi trece nimic prin cap (decat cartofii razuiti ai lui Danny - la care astept reteta baby.gif )

Am pus "reteta" hug.gif

CITAT(buretel @ 09-11-2007, 10:25 AM) *

Sunt buni rau , sa stii tease.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 12:25 PM) *

Am mai pus la WW niste meniuri. Eu am niste combinatii, rezista numai cei cu stomacul tare lol.gif lol.gif

Undi este retetili astea WW?Ca habar n-am! crazy.gif

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 12:35 PM) *

Neata si aici !

CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 10:23 AM) *

Am pus "reteta" hug.gif

CITAT(buretel @ 09-11-2007, 10:25 AM) *

Sunt buni rau , sa stii tease.gif

Ma duc sa cat!
buretel
Nuu, ziceam la Neuroni, nu la Retete smile.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 12:52 PM) *

Nuu, ziceam la Neuroni, nu la Retete smile.gif

Aha. Ok. Nu am mai citit de mult la Neuroni...
danyhoney
WE super placut iti doresc , Mada , in cazul in care nu ne mai vedem pe aici .

Si pofta buna la vinete bang.gif bang.gif

hug.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 09:26 PM) *

WE super placut iti doresc , Mada , in cazul in care nu ne mai vedem pe aici .

Si pofta buna la vinete bang.gif bang.gif

hug.gif

Multumesc, am avut. Nu atat pofta, cat foameeeeeeeeee doh.gif

De vazut cred ca ne vedem duminica dupa ce pleaca mama. Daca esti por aqui.
Sa ai si tu un week-end placut chiar daca nu iesiti din casa (din cauza furtunii I mean). Pupici
Amazoana
Neata gagici
Imagine
Ce faceti?
Eu mi-am facut injectia de dimineata. Pt prima oara am nimerit un asistent. Fetelor, era asa dragut de m-am fastacit toataaaaaaaaaa blushing.gif Nu am vrut sa ma intind in pat si mi-a facut injectia in picioare putin aplecata lol.gif pozitia beheheee, stiti voi blushing.gif Doamneee ce rusine mi-o fost. L-am facut sa rada deoarece cand ma dezbracam i-am banguit ceva de genul "si acum sa va arat fundul" wacko.gif am fost chiar interesanta, nu? tease.gif
Era inalt, brunet, bine facut si al naibii sa fie de nu arata mega cool cu halatul lui!!!! baby.gif
M-am tampit doh.gif O si aud pe Danny zicand "fataaa, iti tropaie hormonii" )).gif )).gif )).gif si cam asa e....
Deci neata buna! )).gif
danyhoney
Neata !

lol.gif lol.gif Chiar ca iti tropaie hormonii .... ii aud eu de aici lol.gif
Amazoana
tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
May
sex.gif wub.gif

)).gif neatzaaaa pupic.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 11-11-2007, 02:26 PM) *

sex.gif wub.gif

)).gif neatzaaaa pupic.gif

Rusinicaaaa May! blum.gif
Neata back.
Scuze ca am fost aiurita in jurnalul lui Danny. Ce faci?
May
Ce sa fac... ma gandesc ce sa fac de mancare azi blum.gif
Amazoana
Mie mi-a gatit mama 3 feluri. wacko.gif M-o fi vazut mai rahitica asa )).gif
May
Sa nu cumva sa ii moara puiul de foame )).gif
danyhoney
Si ..... nu ne zici si noua ce ti-a gatit bun ??
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 11-11-2007, 02:42 PM) *

Sa nu cumva sa ii moara puiul de foame )).gif

Dadadaaa, exact! doh.gif

CITAT(danyhoney @ 11-11-2007, 02:46 PM) *

Si ..... nu ne zici si noua ce ti-a gatit bun ??

Eu spun, dar sa nu spuneti apoi ca va fac pofta.
May
)).gif Asteptam )).gif eu sunt masochista cu astea.... stiu ca nu pot sa manananc dar imi place sa ma uit lol.gif
Amazoana
Hihihiii lol.gif
Pai ciorbita bunaaa, varza calita cu afumatura (la cerere expresa ca muream de pofta), un ostropel, gratar de pui (bine, deja asta nu mai e mancare gatita), salata de vinete iar, ardei copti si ardei umpluti - astia-s murati si inca nu i-am gustat.
Evident ca dupa ce am atatea, mi-e mi-e pofta de ceva, nu stiu ce, dar...sarmale sa fie lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Acum astept sa ma omorati! tease.gif
danyhoney
yammmyyyyy

Ardeii umpluti murati ..... cu ce sunt umpluti ? Sa nu zici ca sunt cu varza ca te omor )).gif

Ma bag si eu la pofta ta de sarmale .... dar ma consolez cu gandul ca nu mai e mult pana la Craciun si atunci o sa mananc 10 dintr-o data lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 11-11-2007, 03:19 PM) *

yammmyyyyy

Ardeii umpluti murati ..... cu ce sunt umpluti ? Sa nu zici ca sunt cu varza ca te omor )).gif

Ma bag si eu la pofta ta de sarmale .... dar ma consolez cu gandul ca nu mai e mult pana la Craciun si atunci o sa mananc 10 dintr-o data lol.gif

Nu stiu cu ce sunt umpluti. Dar ma pot uita. Mi-a spus mama ca sunt facuti dupa o reteta bulgareasca.
Dadadaaa, vine Craciunuuuul. Asa mult imi place ca atunci cand mananc sarmale sa fie miros de tuica fiarta in casa...mmm....hai ca nu mai este mult.
danyhoney
Tuica fiarta ??? Imagine Am si eu cheer.gif cheer.gif
May
Toate bune, pana la tuica )).gif
Sexymom
Ce mama harnicuta ai, uite una din asta trebuie sa imi cumpar si eu )).gif .
Ce bunatati ai in casa, mama mama naughty.gif
Da fata, vine Craciunul, ce putin mai este, sper sa mi se acreasca si mie varza pana atunci. Chiar ma duc acum sa o vantur )).gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 11-11-2007, 12:30 PM) *

Toate bune, pana la tuica )).gif

Ti-e frica ca te imbeti si trebuie sa te tina Remy de cap cand discuti cu ratele ? lol.gif lol.gif
Amazoana
Da, este buna la casa omului wink1.gif
Du-te sufla in ea. Eu si aici sunt avantajata. Ma duc si le cer alor mei )).gif
Sexymom
Dulci, ti-am povestit faza cu gabriel in avion, laptopul si varza murata?
Canarului i-am povestit si am ras cu lacrimi. )).gif
Deci: se duce puiul meu sa tina un traning in Bucuresti, ma intreaba ce vreau sa imi aduca ....stau eu si ma gandesc si spun : varza murata lol.gif .
Si el se duce la mama lui, ia varza murata, o pune in cateva pungi si tzop in avion, cu varza la bagaje de mana. Si in timp, incepe varza sa miroasa, lol.gif si sa miroasa, sa isi lase zeama lol.gif . Puiul meu frumos imbracat, cu laptop-ul in poala se facea ca ploua lol.gif .A venit acasa si a tipat la mine, ca din cauza lui toata lumea din avion se uita ciudat la el lol.gif . DSi i-o ii spun: bine mai, cum te-ai pus la mintea mea? dar el saracutul a vrut sa imi faca o bucurie.
Cred ca de atunci il stiu toti de la Lufthansa lol.gif si nu il mai suie in avion lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.