Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
May
CITAT(danyhoney @ 11-11-2007, 12:33 PM) *

Ti-e frica ca te imbeti si trebuie sa te tina Remy de cap cand discuti cu ratele ? lol.gif lol.gif

Cine, eu? giggle.gif blush.gif
dany
Imagine Imagine
Amazoana
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Hai ca m-ai facut sa rad. Iti dai seama cum mirosea acolo? Nici nu vreau sa-mi inchipui cum se uita lumea la el.
Acum ce ai vrut de acasa?
tease.gif
dany
Tare povestea , Sexy

Mi-am adus aminte de cand eram mai mica ...Ma trimite maica-mea sa aduc varza murata de la bunica-mea care statea in celalalt capat al orasului . Stii cum mirosea in troleybus ????? Cam ca in avion )).gif
Sexymom
CITAT(dulcikatty @ 11-11-2007, 03:43 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Acum ce ai vrut de acasa?
tease.gif

Am fost o nesimtita, am cerut de la obraz ce vreau, si mama s-a executat saraca, din pensia ei, dar ii da Gabi banii inapoi.
Deci: am cerut 2 scurte de lana, de culoare gri sobolan una si bej cealalta, usor cambrate pe talie, o pereche de adidasi Puma, caci am facut o pasiune pt firma asta de cand jucam tenis. Scurtele le-am vazut pe web, si se gasesc la magazinul Eva .Aici o scurta de lana ajunge si la 100 de euro.
Va fac poze cand le primesc.
Amazoana
Uaaau, abia astept sa le vaaad. Pt serviciu nu?
Sa le porti sanatoasa! pupic.gif
Sexymom
da mai, eu am scurte dar sunt majoritatea de fas, si par chinezarii ( de fapt sunt chinerarii lol.gif )
Amazoana
Wellcome, Julienoaso! pupic.gif
julyalina
buna dulcikule pupic.gif
citeam si io pe aici smile.gif si am mai ras odata la faza cu varza murata )).gif
mamaaaa, ce de mancare ti-a facut mami tau doh.gif iti ajunge o saptamana )).gif

buretelule, cand mai pui retete nu le mai posta la neuroni ca acolo se scriu zeci de pagini pe zi si nu pot sta sa caut sad.gif posteaza-le la retete pupic.gif

dany
canarule , buretelu` a pus meniuri nu retete la neuroni . Si eu am citit retete prima data )).gif

PiEs : s-a cam dus vremea cand se scriau zeci de pagini pe zi la neuroni ....
Amazoana
CITAT(julyalina @ 11-11-2007, 04:25 PM) *

buna dulcikule pupic.gif
citeam si io pe aici smile.gif si am mai ras odata la faza cu varza murata )).gif
mamaaaa, ce de mancare ti-a facut mami tau doh.gif iti ajunge o saptamana )).gif

buretelule, cand mai pui retete nu le mai posta la neuroni ca acolo se scriu zeci de pagini pe zi si nu pot sta sa caut sad.gif posteaza-le la retete pupic.gif

Sau chiar doua daca mai mananc si prin alta parte. Mi se intampla sa mi se strice mancarea sad.gif des.
julyalina
dulcik, spune-i sa nu-ti mai faca atata mancare biggrin.gif ca e pacat de banii si de munca ei

dany, mercic pupic.gif e de la vinul ala de aseara )).gif eu stiam ca la neuro se scriu multe pagini pe zi si intr-un timp chiar mai intram sa vad ce faceti dar nu reuseam sa tin ritmul asa ca nu am mai intrat sad.gif

Amazoana
Nu puteam sa-i stric bucuria.
Ma duc sa-mi pun o masca pe par si ma bag in pat, la TV. Va pup, pe mai tarziu sau maine.
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dany
Neataaaaaa

Nu dai si tu o cafea , ceva ??

hug.gif
May
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! yahoo.gif
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif

may si dany, uitati un cafelutz de la mine hug.gif

Imagine
May
Mersi de cafelutz, dar i-l las pe tot lui dany ca je nu presteaza... dar nu ma dau in laturi de la o apa minerala )).gif pupic.gif
Amazoana
Neata dragelor. Sorry, nu pot sa dau o cafea, ca nu am timp de cautat pe photo, stiti voi. Am treaba si iar ma simt rau. Dupa atatea injectii nu se vede nimic sorry.gif
Acum mananc branza proaspata cu iaurt si mi-am facut o mini salata de fructe, cu mar, banana si kiwi.

Voi ce faceti?
May, vad ca esti in verva.
Alina, esti o scumpa, multumesc pt cafea. pupic.gif
Dany, a trecut durerea de cap? Vremea cum e? pupic.gif
dany
Noroc cu tine , canarule , ca altfel muream aici fara cafea )).gif

Mi-a trecut , Mada , si sper sa nu ma mai apuce curand doh.gif
E soareeeeeeeeeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif Cu dinti ( 4 ° ) dar e soareeeeeeee )).gif
Amazoana
Neata
Cam de acelasi soare avem si noi parte azi. Dar tot e bine.
julyalina
hello dulcikule pupic.gif
am scris mai multe mesaje in acelasi timp si a picat netul devil.gif acum reiau:
ce injectii faci? poate iti trebuie altceva ... tot asistentul ala dragutz? naughty.gif ce papi tu acolo e chiar bun drool.gif si sanatos smile.gif

ganesha
Am venit sa dau un pupic.gif ca n-am mai dat demult... blushing.gif
dany
Madaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , pe unde umbli ????????????? Se umple jurnalul de praf ....

hug.gif

luchi
Mada? Ai terminat injectiile? Cum te mai simti?
Amazoana
CITAT(julyalina @ 13-11-2007, 02:50 PM) *

hello dulcikule pupic.gif
am scris mai multe mesaje in acelasi timp si a picat netul devil.gif acum reiau:
ce injectii faci? poate iti trebuie altceva ... tot asistentul ala dragutz? naughty.gif ce papi tu acolo e chiar bun drool.gif si sanatos smile.gif

Buna Alina, ma bucur ca ai trecut pe la mine.Da, inca fac injectii, calciu si magneziu.Asistentul acela dragut, din nefericire, a fost doar un caz izolat, duminica. In rest mi le face o asistenta. Ma bucur insa, deoarece are mana foarte usoara.
Tu ce faci?
pupic.gif
CITAT(ganesha @ 13-11-2007, 08:53 PM) *

Am venit sa dau un pupic.gif ca n-am mai dat demult... blushing.gif

Buna Ganesha. Iti reintorc pupic.gif si-ti multumesc ca ai trecut pe aici.
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 09:34 PM) *

Madaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , pe unde umbli ????????????? Se umple jurnalul de praf ....

hug.gif

Am avut treaba Danny pupic.gif . Dar a fost o zi draguta azi. A venit mami mea si am iesit impreuna si am mancat cheer.gif Tu ce faci? Am intrat azi la tine, dar nu am apucat decat sa dau o ocheada.

CITAT(luchi @ 13-11-2007, 09:50 PM) *

Mada? Ai terminat injectiile? Cum te mai simti?

Buna scumpi Anca. Nu, nu le-am terminat inca. Deja ma ofticam ca nu se vede nici un rezultat, dar parca, parca azi nu mi-a mai fost rau. Macar nu am mai tremurat. blum.gif Tu cum esti? Tot ocupata?Am vrut sa te sun sa te invit la un cico in pauza, dar a aparut mami mea. Sper ca nu te superi. Intr-o alta zi cand esti si tu disponibila, te astept. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Maine este ziua de nastere a iubitului meu. Sa-mi traiasca si sa-i dea Dumnezeu sanatate! Of...al doilea an (din multii viitori, probabil crying.gif ) cand nu este acasa.
Ca sa ies din starea asta (Doamne ajuta-ma maine!!!!! pray.gif ) m-am gandit sa-i organizez o petrecere surpriza. Nu am decis nimic inca, invitatii ii stiu cu aproximatie ca deh doh.gif sunt toti navigatori si nu stiu care va ajunge la timp acasa si mai mult de atat.....HABAR N"AM!!!!! Ma gandeam sa vin eu cu toti invitatii odata (el sa stie ca vin obosita de la servciu biggrin.gif ) dar aici este un mare dezavantaj: nu am cum sa fac putin loc prin casa, sa aranjez masa, tacamuri, chestii trestii stiti voi, sa aduc bautura, tort, nebunii d'astea....M-am mai gandit sa il pun pe un prieten de-al lui sa-l scoata din casa astfel incat sa am o ora in care sa apuc sa aduc toate cele. Dar si aici am o mica problema. Nu cred ca va vrea sa iasa singur in oras (doar eu l-am invatat, nu? sau mai bine zis "dresat" )).gif - era o gluma ).
Ma puteti ajuta cu idei? Plsssssssss give_rose.gif
Cred ca primul si primul lucru am nevoie de o lista cu what to do. Timp am. Prieteni care sa ma ajute, la fel.

http://www.youtube.com/watch?v=YcOrGTd6fYI
bubbles
La Multi Ani !!! babuinului tau give_rose.gif
Amazoana
http://www.youtube.com/watch?v=ckiDILekEm4

CITAT(bubbles @ 13-11-2007, 10:59 PM) *

La Multi Ani !!! babuinului tau give_rose.gif

Multumesc mult pupic.gif
Tu ce faci? Intri asa rar...
Amazoana
Imagine
Pt iubitelul meu
Amazoana
Neata fetelooooooooooor!
buretel
give_rose.gif La Multi Ani pt B! Sa va traiti unul altuia, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata pupic.gif

Ca sa-l scoti din casa, ai putea aranja cu un prieten care sa-l sune la momentul oportun cu o urgenta la care sa nu participi si tu, gen : am ramas in pana, am nevoie sa car mobila, am nevoie de masina, etc etc. Treburi barbatesti blum.gif Hai ca idei sunt, vorba e sa il gasesti pe prietenul dispus la inscenare )).gif
Amazoana
Multumesc mult Buretico pupic.gif cheer.gif
Dadadaaaa, buna idee. Nu m-am gandit pana acum la altceva decat sa fie chemat la o bere. Pe prietenul care il poate scoate din casa, l-am gasit.
Multu pupic.gif , mai astept si alte sugestii despre organizare.
julyalina
'neatza dulcikule ! pupic.gif sa-ti traiasca babuinul ! cheer.gif

frumoasa ideea naughty.gif motiv sa-l scoti din casa ai gasit. te pot ajuta sa aranjezi si prietenii care vin biggrin.gif
tort, ... poti sa iei si niste coifuri colorate blum.gif si paie din alea in care se sufla (parka am vazut la metro)
confetti nu te sfatuiesc pen ca tu trebuie sa le starngi dupa aia ...
dany
Imagine Pentru babu tau !! Sa-ti traiasca si sa te faca fericita pana la batraneti !!!
Amazoana
CITAT(julyalina @ 14-11-2007, 12:21 PM) *

'neatza dulcikule ! pupic.gif sa-ti traiasca babuinul ! cheer.gif

frumoasa ideea naughty.gif motiv sa-l scoti din casa ai gasit. te pot ajuta sa aranjezi si prietenii care vin biggrin.gif
tort, ... poti sa iei si niste coifuri colorate blum.gif si paie din alea in care se sufla (parka am vazut la metro)
confetti nu te sfatuiesc pen ca tu trebuie sa le starngi dupa aia ...

Multumesc pupic.gif
Da...mai vad eu....
Confetti? No Way!!!!!! Si asa stau prost cu nervii. Coifuri da. )).gif
CITAT(danyhoney @ 14-11-2007, 12:32 PM) *

Imagine Pentru babu tau !! Sa-ti traiasca si sa te faca fericita pana la batraneti !!!

Multumesc mult, mult Danny. Sa dea Dumnezeu! pupic.gif
May
La multi ani si sa vina repede acasa! give_rose.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 14-11-2007, 02:04 PM) *

La multi ani si sa vina repede acasa! give_rose.gif

Multumeeeeeeesc pupic.gif daaaa, sa vina mai repede!!!!!

Diseara vine iar mami mea la mine. Uau, deja 3 vizite in aceeasi saptamana. Cica are treaba de dimineata la Fisc. Nu conteaza, bine ca vine. cheer.gif
dany
Iar te scoate in oras sa papi ? sau iti mai gateste ceva bun ? )).gif
Nessie
La multi ani pentru iubi tau! cheer.gif Sa fie sanatos si fericit!
ganesha
La Multi Ani pentru al tau iubit! floare.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 14-11-2007, 04:04 PM) *

Iar te scoate in oras sa papi ? sau iti mai gateste ceva bun ? )).gif

Nu stiu. Cred ca stam la povesti. Ea saracuta este racita cobza, cred ca tre sa o ingrijesc cu un masaj ceva....
Multumesc pt urari fetelor pupic.gif
Sexymom
La multi ani alesului tau, sa dea mai repede pe acasa pupic.gif sa fie sanatos , fericit, si sa i se implineasca toate dorintele.
Si mama vine la noi duminica. )).gif Nu stiu daca e bine sau rau, sti cum sunt eu cu mama )).gif
Amazoana
Multumesc Sexy, multumesc ca sunteti alaturi de mine pupic.gif
Bueeeiiii eu ma bucur ca vine mami la mine, ca sunt asa singura....tu ii ai pe ai tai.
M-am autocenzurat si am inlocuit cu "No coments" deoarece am multi vizitatori veninosi si n-as vrea sa-si muste limba. lol.gif
buretel
CITAT(dulcikatty @ 14-11-2007, 04:44 PM) *
M-am autocenzurat si am inlocuit cu "No coments" deoarece am multi vizitatori veninosi si n-as vrea sa-si muste limba. lol.gif [/color]

wacko.gif Huh? What do you mean? dry.gif )).gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 14-11-2007, 06:47 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 14-11-2007, 04:44 PM) *
M-am autocenzurat si am inlocuit cu "No coments" deoarece am multi vizitatori veninosi si n-as vrea sa-si muste limba. lol.gif [/color]

wacko.gif Huh? What do you mean? dry.gif )).gif

La vizitatorii zilnici ascunsi ma refer. Nu o luati personal, ca nu aici bateam tease.gif
buretel
Nuu, intelesesem asta, dar ma gandeam care sunt aceia? Si de ce ar fi veninosi? devil.gif
Amazoana
My lips are sealed! crazy.gif
Amazoana
Neata dragelor. cafea.gif
bubbles
Neata draguta hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.