Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
May
pupic.gif cow.gif iti si dansez naughty.gif
bubbles
Ziua hug.gif .Ce faci Dulci? pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Seara
Ascult "Suba - Felicidade". Nu am gasit-o pe youtube, ca v-o dadeam si voua. E in portugheza si romana, o da des pe Radio 21.
ina_ceva

De-ar veni un asa mos la mine, mi-as trimite babuinul de acasa in noaptea aceea blushing.gif ...dar numai o noapte...

Buna, dulci draga!

Cand iti vine jumatatea acasa? Aveti vreun plan pentru revelion facut deja?
Amazoana
Neata fetelor
Ina pupic.gif teoretic mai sunt 11 zile....sper sa nu intarzie mai mult. Planuri pt The Big Night nu avem inca, dar sper ca plecam la munte. Restul prietenilor nostrii asa doresc. INSAAAAAAAA, eu nu am concediu (dar am posibilitate sa-mi iau )).gif )Vedem noi.
Voi aveti planuri? Pleci la el sau vine in tara?
bubbles
Neata.Hai k mai sunt doar 11 zile cheer.gif si iti vine babuinul pupic.gif
julyalina
'neatza duclikule pupic.gif
vad ca esti in forma smile.gif

Imagine
anca veselie
neatza dulcico! hai ca mai e putin cheer.gif
dany
Neata !

11 zile cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa vezi ce repede trec !!

Si eu ascult Radio 21 )).gif

hug.gif
Amazoana
Uaaaaaaaauuuuuuu blink.gif ce galerieeeee. Multumesc scumpelele mele. Numai daca ati stii ce mult ma ajutati... hug.gif hug.gif hug.gif
Sper sa nu fie mai mult sad.gif
Cat priveste moralul meu, da sunt mai bine de 2 zile, se pare ca a ajutat tratamentul. cheer.gif
anca veselie
eu nust ce tratament ai facut, dar ma bucur ca esti mai bine pupic.gif hug.gif
Amazoana
VIKY, bine ai venit!

Anca, ai MP.
anca veselie
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
Hai dulcico, trec ca fulgul! pupic.gif Ma bucur pentru moralul tau, cit mai bine vreau sa-i fie. Sa pice in butoiu' cu bine si sa nu mai iasa de acolo cheer.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 20-11-2007, 01:09 AM) *

Hai dulcico, trec ca fulgul! pupic.gif Ma bucur pentru moralul tau, cit mai bine vreau sa-i fie. Sa pice in butoiu' cu bine si sa nu mai iasa de acolo cheer.gif pupic.gif

Ce draguta esti A. Multumesc pupic.gif hug.gif Stiu cat esti de ocupata saptamana aceasta si totusi ti-ai facut timp sa-mi scrii cateva cuvinte. Multumesc. Sa ai spor si sa-ti atingi scopurile. pupic.gif

Neata fetelor, care ce faceti? Anca, cum te simti azi?
July-puf-puf, unde-i cafeaua? blum.gif
bubbles
Neata salut.gif .
Amazoana
CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 12:24 PM) *

Neata salut.gif .

Neata Bubbles. Parca ai venit l;a raport cu mana la chipiu. )).gif Ce faci? Cum a fost aseara la curs?
bubbles
Plictisitor.M-am abtinut sa nua adorm yawn.gif .Ne ia de la 0 si pana ajungem la Office care ma intereseaza mai dureaza muuuult .. Si diseara am dar nu cred ca ma duc )).gif .
Amazoana
CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 12:54 PM) *

Plictisitor.M-am abtinut sa nua adorm yawn.gif .Ne ia de la 0 si pana ajungem la Office care ma intereseaza mai dureaza muuuult .. Si diseara am dar nu cred ca ma duc )).gif .

Am facut si eu acest curs, acum 2 ani si la fel mi se parea. Cel putin cand am inceput sa desenam in paint, am zis ca ma urc pe pereti devil.gif
Oricum, parerea mea este sa mergi la cat mai multe dintre ele (la noi trebuia sa avem si nu stiu cat la % prezenta) deoarece sunt lucruri foarte marunte pe care le poti invata, sau macar ti le reamintesti.
anca veselie
neatzaaa! am venit eu cu cafeaua naughty.gif

Imagine

nust cum ma simt )).gif si... nu mai vreau sa ma simt!
te puuuuuuuuuuuuuup
Amazoana
Multumesc mult Anca. pupic.gif
Ooffff, simt ca ma apuca iar nervii....fara motiv, evident. Si m-am saturat de durerea de cap, este a 3a saptamana consecutiv.
Cred ca ma duc sa-mi iau si eu Magne d'ala.
Auzi Anca? Magne B6 are vreun efect negativ? Ingrasa, iti face pofta de mancare, ceva?
julyalina
pupic.gif stiu eu cu ce trece durerea aia de cap a ta naughty.gif cu niste fursecuri naughty.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 20-11-2007, 02:23 PM) *

pupic.gif stiu eu cu ce trece durerea aia de cap a ta naughty.gif cu niste fursecuri naughty.gif

Sunt convinsa ca ai dreptate. Dar pana atunci.....ma vait si cred ca este de la fiere )).gif
anca veselie
ma dulci, nust ce sa zic cu efectele astea. eu nu sunt in cea mai buna persoana pe care s-o intrebi. dar eu zic sa-l incerci, n-are ce sa strice pupic.gif
amalia0701
Dragele mele o analiza de MG costa 5 lei, se poate face de oriunde si vedetzi daca aceasta carenta e problema.
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 20-11-2007, 06:22 PM) *

Dragele mele o analiza de MG costa 5 lei, se poate face de oriunde si vedetzi daca aceasta carenta e problema.

Amalia, eu mi-am facut analize foarte complexe de curand si mi-au iesit toate bune, inclusiv calciul si magneziul. Si uite ca totusi am avut cadere de calciu, depresie, atac de panica, spasmofilie sau ce-o fi asta. (Dr a spus prima si ultima varianta). Deci... unsure.gif
dany
Eu pot spune doar : ai grija de tine !!!!!! Habar nu am de analize si preturi in Ro ..... asa ca ....doar : sanatate multa !!

hug.gif
Amazoana
Neata dragelor
Raspunsul la ceea ce mi-ai spus tu, draga Danny, este ca voi incerca.
Tu ce faci? Nu am intrat la tine inca sa citesc ce ai mai facut ieri. Hug! pupic.gif hug.gif
Amazoana
Neata VIKY, de ce nu spui niciodata nimic? Hai, te invit eu la o cafea.
viky
binevenita cafeaua
multumesc!
si nu spun nimic fiindca nu am ce spune
citesc si bag la cap, una , alta
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(viky @ 21-11-2007, 01:40 PM) *

binevenita cafeaua
multumesc!
si nu spun nimic fiindca nu am ce spune
citesc si bag la cap, una , alta

LA CE TE REFERI? UITE SI O CAFELUTA MICA, DEOARECE NU PREA AM TIMP ACUM... cafea.gif
viky
bag la cap sfaturile voastre
nu am fost destul de explicita?
multumesc de cafea, chiar daca e mica
Amazoana
CITAT(viky @ 21-11-2007, 03:02 PM) *

bag la cap sfaturile voastre
nu am fost destul de explicita?
multumesc de cafea, chiar daca e mica

Nu, nu si fost. Te-a deranjat intrebarea?
Ganesha, ce faci scumpa? Ai luat o pauza? pupic.gif

Anca, multumesc pt pupici. Ce faci? Cum esti?
viky
nu m-a deranjat nici o intrebare
puteai sa intrebi fiindca era pe teritoriul tau
Amazoana
CITAT(viky @ 21-11-2007, 04:01 PM) *

nu m-a deranjat nici o intrebare
puteai sa intrebi fiindca era pe teritoriul tau

)).gif daca nu eram pe teritoriul meu, nu puteam intreba direct?Am multe intrebari de pus...in general, sa spunem.
viky
poti pune orice fel de intrebare
Amazoana
CITAT(viky @ 21-11-2007, 04:11 PM) *

poti pune orice fel de intrebare

Ok. De unde esti?
Amazoana
Pot sa mai adaug cateva intrebari ? Cum se numesc copii si sotul tau? Ai intrat pe acest site pt a slabi? Vrei sa te ajut cu vreo dieta? Fetele de aici au multe sfaturi potrivite si oricand o vorba buna pt oricine wink1.gif
alysea
buna seara....cineva p'aici?

mada,ce faci?
viky
nu am intrat pt a slabi
nu am nevoie deocamdata de nici o dieta
daca va fi nevoie n-am sa uit ca te-ai oferit sa-mi dai un sfat
am intrat aici din greseala intr-o zi
am citit, am rasfoit una alta si mai intru si citesc
daca te deranjeaza poti sa ma ignori
asta pt ca nu am cerut voie
julyalina
bine ai venit viky floare.gif

dulcik pupic.gif
Amazoana
CITAT(alysea @ 21-11-2007, 07:16 PM) *

mada,ce faci?

Buna Aly, ce faci? Ce-mi face finuta? Abia astept sa vedem pozeeeee pupic.gif

CITAT(viky @ 21-11-2007, 09:25 PM) *

nu am intrat pt a slabi
nu am nevoie deocamdata de nici o dieta
daca va fi nevoie n-am sa uit ca te-ai oferit sa-mi dai un sfat
am intrat aici din greseala intr-o zi
am citit, am rasfoit una alta si mai intru si citesc
daca te deranjeaza poti sa ma ignori
asta pt ca nu am cerut voie

Nu voiam sa te supar si nici nu trebuia sa ceri voie pt a rasfoi. Ti-am urat "bine ai venit" si zilele trecute insa nu ai observat. De intrebat, te-am intrebat pt ca mi-ai permis, insa vad ca nu ai vazut.
Esti binevenita sa stai la povesti cu noi wink1.gif

CITAT(julyalina @ 21-11-2007, 09:27 PM) *

dulcik pupic.gif

Buna Puf-Puf pupic.gif , ce faci? Azi ai avut multa treaba, huh? Am vazut ca nu ai prea intrat.O seara faina.
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 21-11-2007, 01:49 PM) *

Ganesha, ce faci scumpa? Ai luat o pauza? pupic.gif [/color]

Da, am luat o pauza care nu se mai termina lol.gif Cre'ca pauzele lungi si dese au migrat si s-au lipit una de alta si a rezultat una interminabila lol.gif Ei nici chiar asa, ma mai glumesc si eu. Tare te pupic.gif
viky
CITAT(julyalina @ 21-11-2007, 08:27 PM) *

dulcik pupic.gif

multumesc de primire!

buna dimineata dulcikaty!
buna diminreata si fetelor care te viziteaza!

cafea.gif cafea.gif
dau eu cafeaua azi

si sa stii ca nu m-am suparat
dar stii ca nu putem sa dam si intonatia atunci cand scriem
o zi buna!

alysea
CITAT(dulcikatty @ 21-11-2007, 09:38 PM) *

CITAT(alysea @ 21-11-2007, 07:16 PM) *

mada,ce faci?

Buna Aly, ce faci? Ce-mi face finuta? Abia astept sa vedem pozeeeee pupic.gif

buna dimineata....
finuta ta mi-a tras un "fund" in burtica dimineata!!!!
Amazoana
CITAT(alysea @ 22-11-2007, 10:27 AM) *

buna dimineata....

Yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif bravo fina-mioooooooo!!!!!!
Aly, de unde stii ca era fundulet si nu cap, picior, pumn blum.gif ?Iese o Xena mica de acolo yahoo.gif . Ma bucur mult ca a miscat pupic.gif
Povesteste-mi ce ai simtit, plss.

G. Sa ai o zi usoara azi pupic.gif
Viky, multumim pt cafea. hug.gif
alysea
CITAT(dulcikatty @ 22-11-2007, 09:17 AM) *

CITAT(alysea @ 22-11-2007, 10:27 AM) *

buna dimineata....

Yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif bravo fina-mioooooooo!!!!!!
Aly, de unde stii ca era fundulet si nu cap, picior, pumn blum.gif ?Iese o Xena mica de acolo yahoo.gif . Ma bucur mult ca a miscat pupic.gif
Povesteste-mi ce ai simtit, plss.

o fi fost si un piciorus..dar asa-mi place mie sa zic, ca era fundulet yahoo.gif

Nu pot zice ca l-am simtit miscand,dar am simtit foarte tare burta in locul respectiv,ca si cum impingea din interior.Am pus mana si imediat am simti-o (burta) moale..cred ca s-a retras..era dimineata ..cred ca facea ochisori si se intindea blushing.gif
Amazoana
CITAT(alysea @ 22-11-2007, 11:50 AM) *

o fi fost si un piciorus..dar asa-mi place mie sa zic, ca era fundulet yahoo.gif

Nu pot zice ca l-am simtit miscand,dar am simtit foarte tare burta in locul respectiv,ca si cum impingea din interior.Am pus mana si imediat am simti-o (burta) moale..cred ca s-a retras..era dimineata ..cred ca facea ochisori si se intindea blushing.gif

Dadaaaa, ce draguuuut. Sigur se intindea si nu a mai avut loc de burtica ta biggrin.gif Si s-o fi speriat c-o deranjezi..... hug.gif
Anna
A venit si oaia ratacita. Va pupic.gif hug.gif ca mi-a fost dor de voi give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.