Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
amalia0701
Servus!
Cum mai esti? Ce ti-a zis dr.?
Sexymom
Hola Dulcic, hola Viky, ma bucur ca ai nimerit la noi din graseala ca suntem o gasca pe cinste. pupic.gif

Pupici la toata lumea.
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 22-11-2007, 01:15 PM) *

A venit si oaia ratacita. Va pupic.gif hug.gif ca mi-a fost dor de voi give_rose.gif

Draguta mioara, pe unde mi-ai umblat atata timp? Chiar mi-ai lipsit hug.gif Te pup si astept povesti pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 22-11-2007, 07:52 PM) *

Servus!
Cum mai esti? Ce ti-a zis dr.?

Sunt mai bine. La ce medic te referi Amalia?Daca este acela al carui numa mi l-ai dat, nu am fost.
Te pup, ma bucur ca ai trecut pe aici. pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 22-11-2007, 08:50 PM) *

Hola Dulcic, hola Viky, ma bucur ca ai nimerit la noi din graseala ca suntem o gasca pe cinste. pupic.gif

Pupici la toata lumea.

Hola corason, ce faci? Si tu esti destul de rara prin jurnale acum, dar te inteleg. hug.gif
Cum iti merge? Acum intru la tine, sa vad ce ai mai facut.
Te pup cu drag.

Imi lipseste Danny. Unde o fi? unsure.gif
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif
trecui si io pe aicisa sa vad ce mai faci si la sas o hug.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 23-11-2007, 11:08 AM) *

'neatza dulcikule pupic.gif
trecui si io pe aicisa sa vad ce mai faci si la sas o hug.gif

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif
Tu ma inveselesti dimineata. Ce faci scumpa?
julyalina
tot incerc sa scriu pe forum si merge netul de zici ca doarme sad.gif
dany
Neata !!!

Ce faci ?? hug.gif

Incepe WE-ul cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 23-11-2007, 12:50 PM) *

Neata !!!

Ce faci ?? hug.gif

Incepe WE-ul cheer.gif cheer.gif

Buna fetelor, buna Danny. Ma bucur ca ai trecut pe aici si sper sa-ti treaca supararea... hug.gif
ina_ceva
Buna, dulcico! pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 19-11-2007, 09:26 AM) *

Ina pupic.gif teoretic mai sunt 11 zile....sper sa nu intarzie mai mult. Planuri pt The Big Night nu avem inca, dar sper ca plecam la munte. Restul prietenilor nostrii asa doresc. INSAAAAAAAA, eu nu am concediu (dar am posibilitate sa-mi iau )).gif )Vedem noi.
Voi aveti planuri? Pleci la el sau vine in tara?[/color]

Vine el, vom merge de Craciun acasa vreo doua zile si de Rev acasa la noi, in Bucuresti, vom fi vreo doua cupluri si o pisica grin.gif

CITAT(dulcikatty @ 20-11-2007, 11:43 AM) *

Auzi Anca? Magne B6 are vreun efect negativ? Ingrasa, iti face pofta de mancare, ceva?

Mama mea are hipertensiune si spunea ca-i crestea tensiunea dupa fiecare pastila luata si a renuntat la ele.
bubbles
Seara salut.gif Pe unde umbli?
Amazoana
Buna fetelor. Pe aici.....ma plictisesc.
Ina, ma bucur pt voi. pupic.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 25-11-2007, 08:52 PM) *

Cum sa te plictisesti, ce e aia tease.gif ??? Am trecut sa te pupic.gif si sa-ti urez o saptamina faina faina de tot!
ina_ceva
Cred ca ti-e dor sa sarbatoresti luarea permisului, de aceea te plictisesti blum.gif
pupic.gif
julyalina
'neatza dulcikule ! pupic.gif

cand vine el ? te-ai pregatit? naughty.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 26-11-2007, 02:17 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 25-11-2007, 08:52 PM) *

Cum sa te plictisesti, ce e aia tease.gif ??? Am trecut sa te pupic.gif si sa-ti urez o saptamina faina faina de tot!

Neata
Nu numai ca m-am plictisit, dar sunt iar la marginea depresiei.... sorry.gif
Multumesc pt urari, la fel iti urez si tie. pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 26-11-2007, 10:00 AM) *

Cred ca ti-e dor sa sarbatoresti luarea permisului, de aceea te plictisesti blum.gif
pupic.gif

Ce tare ai fooooooooost pupic.gif . Hai ca m-ai facut sa rad )).gif hug.gif
Am si uitat de permis de cand nu am mai condus, darmite sa ma mai gandesc sa petrec pe seama lui. tease.gif

CITAT(julyalina @ 26-11-2007, 10:52 AM) *

'neatza dulcikule ! pupic.gif

cand vine el ? te-ai pregatit? naughty.gif

Neata scumpa pupic.gif .
Nu stiu cand vine sorry.gif ; am scos tickerul ca ma scotea din sarite sa-i tot modific data de finish.
De pregatit m-am tot pregatit de 3 saptamani incoace..
bubbles
Neata yahoo.gif .Am venit sa depresionez dulcica )).gif Ce faci?
Amazoana
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 11:55 AM) *

Neata yahoo.gif .Am venit sa depresionez dulcica )).gif Ce faci?

Buna Bubbles pupic.gif . Ce fericita esti luni dimineata sad.gif De unde atata energie?
Ce fac? Am ffff mult de munca. Am venit de o ora si jumatate si deja am facut jumatate de km de alergatura intr-un birou micut......
Va pup, o zi faina!
alysea
buna dimineata si o saptamana usora va doresc...

Imagine
bubbles
Sunt vesela .. desi .. am momente cand m-as da cu capul de cantar la cat am putut baga in mine sapt trecuta .. pana ieri.Sper ca de acum sa nu mai iau nimic dulce macar o saptaman )).gif Dar vrabia malai vizeaza laugh.gif
Amazoana
VINE DUMINICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nu am inca zborul, dar am primit confirmarea. Doamne sper sa nu se amane iar sad.gif

Alysea, te tuc si pe fina-mea de muuuulte ori! pupic.gif
axe10
Mult a fost putin a ramas... naughty.gif

Pregateste-te cu uleiuri aromate, lenjerie sexy si o gramada de prezervative lol.gif lol.gif lol.gif ...recomand noile Durex cu menta.... swoon.gif
bubbles
Auzi Auzi Axe sunt faine? naughty.gif Serios ca nu mai am voie sa iau anticonceptionale si .. blum.gif Eu recomand noul Durex Play inelul lol.gif laugh.gif swoon.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 03:17 PM) *

Auzi Auzi Axe sunt faine? naughty.gif Serios ca nu mai am voie sa iau anticonceptionale si .. blum.gif Eu recomand noul Durex Play inelul lol.gif laugh.gif swoon.gif

Auzi, auzi da' de ce te balbai? lol.gif lol.gif lol.gif ....te si gandesti cam cum ar fi... lol.gif lol.gif ....nebunatico!!

E "cool" sau "cold"... wacko.gif ...senzatia!

Merita banii. blushing.gif
Amazoana
Uaaaauuu zuzeelloooooorrrr!
Ce sa zic...eu ma gandesc numai sa nu fie iar amanat. Nu m-am gandit la nimic altceva (cu exceptia mancarii, sunt pe val saptamana asta )).gif )

CITAT(alysea @ 26-11-2007, 12:20 PM) *

buna dimineata si o saptamana usora va doresc...

Imagine

Acum am sorbit cafeaua. Acum simt nevoia. Multumesc.
alysea
CITAT(dulcikatty @ 26-11-2007, 03:04 PM) *

VINE DUMINICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nu am inca zborul, dar am primit confirmarea. Doamne sper sa nu se amane iar sad.gif

Alysea, te tuc si pe fina-mea de muuuulte ori! pupic.gif

deci sambata seara stai la cioace cu mine cheer.gif
Nessie
Dulci, in fiecare dimineata cand am ore de condus ma gandesc la tine cum invatai la legislatie pe aici! )).gif Si cand ma ameteste traficul din Bucuresti ma gandesc daca asa era si pe la tine cand invatai sa conduci? doh.gif Ce bine ar fi sa nu mai fie nebuni si idioti pe strada. devil.gif

Auzi la ea, s-a gandit numai la mancare. laugh.gif Eu as tine cea mai cea dieta pana vine, sa ma gaseasca cu buricul lipit de spate. tease.gif Mai ai timp pana duminica sa te gandesti si la aranjamente, alea-alea naughty.gif
alysea

mai..nu vb de lucruri sfinte pt mine da? blushing.gif
anca veselie
bravo dulciiii! yahoo.gif yahoo.gif ma bucur tare pt tine pupic.gif si tin pumniii sa vina! cheer.gif
axe10
CITAT(alysea @ 26-11-2007, 05:32 PM) *

Cioace=barfa?!...ca sa stim si noi nu de alta!

CITAT(alysea @ 26-11-2007, 05:34 PM) *

mai..nu vb de lucruri sfinte pt mine da? blushing.gif

Doamne miluieste... pope.gif pope.gif plecaciune.gif plecaciune.gif

Amazoana
CITAT(alysea @ 26-11-2007, 07:32 PM) *

Seara buna
Intreb si eu ca si Axe, ce-s alea "cioace"?
tease.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 26-11-2007, 07:04 PM) *

Seara buna
tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ...cine stie la ce perversiuni te supune....si mai vine si omu acasa... blushing.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 26-11-2007, 07:33 PM) *

Dulci, in fiecare dimineata cand am ore de condus ma gandesc la tine cum invatai la legislatie pe aici! )).gif Si cand ma ameteste traficul din Bucuresti ma gandesc daca asa era si pe la tine cand invatai sa conduci? doh.gif Ce bine ar fi sa nu mai fie nebuni si idioti pe strada. devil.gif

Auzi la ea, s-a gandit numai la mancare. laugh.gif Eu as tine cea mai cea dieta pana vine, sa ma gaseasca cu buricul lipit de spate. tease.gif Mai ai timp pana duminica sa te gandesti si la aranjamente, alea-alea naughty.gif

Scumpa de tine hug.gif
Cate ore de conducere ai facut?
Doamne ce de nebuni erau si pe aici. V-am spus ca era sa intre de 2 ori cate un taxi in mine? Astia si soferii de microbuze conduc cel mai tampit pe aici.
De la cat ai conducere? Dimineata e aglomerat tare?Mie imi placea sa conduc dimineata, eram odihnita. De invatat te-ai apucat? Hai ca te-am ametit cu intrebarile. Iti urez multa bafta si sa nu ai teama.
Te imbratisez. pupic.gif

CITAT(axe10 @ 26-11-2007, 09:06 PM) *

Seara buna
tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ...cine stie la ce perversiuni te supune....si mai vine si omu acasa... blushing.gif

Mai, e femeie gravida, doar sa-i pup des'tele de la picioare, ce-i pot face altceva? )).gif lol.gif

CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 07:34 PM) *

bravo dulciiii! yahoo.gif yahoo.gif ma bucur tare pt tine pupic.gif si tin pumniii sa vina! cheer.gif

Sa vina, sa vina, sa vina! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif biggrin.gif

CITAT(Nessie @ 26-11-2007, 07:33 PM) *

N-ai inteles, m-am exprimat eu gresit, de fapt. Voiam sa spun ca nu m-am gandit decat la ce mancare ii voi face pt cand vine.
In ultimul timp mananc si mai putin decat inainte pt ca sincer nu mai am timp. Azi am mancat 2 sandwich-uri acum seara. In rest nimic. Nici la baie nu am avut timp sa merg.
Si asa m-am enervat deoarece am lucrat la o situatie toata ziua, am trimis-o la voi la Capitala si am primit raspuns ca vor pe un formular de-al lor doh.gif asa ca pune-te maine si refa-l. Si mai am inca pe atata de facut. Bine ca vine B biggrin.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 26-11-2007, 07:09 PM) *
Cate ore de conducere ai facut?
Doamne ce de nebuni erau si pe aici. V-am spus ca era sa intre de 2 ori cate un taxi in mine? Astia si soferii de microbuze conduc cel mai tampit pe aici.
De la cat ai conducere? Dimineata e aglomerat tare?Mie imi placea sa conduc dimineata, eram odihnita. De invatat te-ai apucat? Hai ca te-am ametit cu intrebarile. Iti urez multa bafta si sa nu ai teama.
Te imbratisez. pupic.gif
N-am decat 3 ore in total de scoala, dar abia spre sfarsitul orei trecute am iesit prin oras, deci azi a fost prima data cand m-am urcat doar eu la volan.

Am ore numai de la 8 dimineata, cand mai mult se sta la semafoare decat se merge. doh.gif Merg 200m, coada, mai merg 200m, alta coada. blink.gif Si in aia 200m, toti nebunii laugh.gif .

Pe mine ma enerveaza cel mai mult ca ma vad cu scoala si zic ca ma fenteaza sa ma ocoleasca in trafic si se baga in fata mea fara semnalizari. crying.gif De 2 ori am patit-o azi.

CITAT(dulcikatty @ 26-11-2007, 07:13 PM) *
In ultimul timp mananc si mai putin decat inainte pt ca sincer nu mai am timp. Azi am mancat 2 sandwich-uri acum seara. In rest nimic. Nici la baie nu am avut timp sa merg.
Si asa m-am enervat deoarece am lucrat la o situatie toata ziua, am trimis-o la voi la Capitala si am primit raspuns ca vor pe un formular de-al lor doh.gif asa ca pune-te maine si refa-l. Si mai am inca pe atata de facut. Bine ca vine B biggrin.gif

Uof! pupic.gif Pup sa treaca supararea! Incearca sa vezi si partea buna, adica ai mereu mintea ocupata si nu te gandesi cat mai e pana vine B. Spor la treburi si mananca ceva cald la matze.
Amazoana
Stiiiiiiiiiiu, exact asa-mi faceau si mie. Nu se gandesc ca nu avem experienta si nu avem reactie d'aia de a pune frana din timp? Oooffff Ce cretini sunt. mad.gif Sa ma iertati voi cei care sofati de mult, dar acum vad doar prin ochii mei de incepator. Na! blum.gif
Bravo Nessie, bravo ca ai condus singurica. Incet incet vine si curajul pupic.gif . Nu exosta vreo zona, cum este la noi Mamaia, unde sa poti conduce mai mult, fara asa dese opriri?
Cat priveste munca mea, exact la ce ai spus tu m-am gandit: imi ocup mintea si nu mai stau cu ochii pe ceas ca nebuna.
axe10
Bine ca mi-ai zis despre graviditatea situatiei...ca intrasem la idei...nu vezi ca nu ne explica?!....ne lasa cu ochii beliti in calculator si nika.

AAAAAAAAAAAAAAAA....pag 300...mai, mai...sa-ti traiasca!
Amazoana
Mersi, mersi, ma bucur ca a sesizat cineva.
Alysea sta foarte departe de mine, dar eu spun ca ce are ea acolo in burtica este fetita si este finuta mea biggrin.gif Acus, sa vedem, ca nici ei nu stiu inca, este doar feeling-ul meu.
Ce stii de Dany? Mi-e cam dor de ea.
axe10
CITAT(dulcikatty @ 26-11-2007, 09:09 PM) *

Mersi, mersi, ma bucur ca a sesizat cineva.
Alysea sta foarte departe de mine, dar eu spun ca ce are ea acolo in burtica este fetita si este finuta mea biggrin.gif Acus, sa vedem, ca nici ei nu stiu inca, este doar feeling-ul meu.
Ce stii de Dany? Mi-e cam dor de ea.

Nada...sau aproape nada!

Trebuia s-o sun azi dar nu a fost acasa.
ina_ceva
pupic.gif dulci

La cat mai multe pagini naughty.gif !

Cu gandul la gatit sunt si eu cand stiu ca vine acasa cool.gif . Am inteles eu gresit sau se poate sa-i amane intoarcerea lui B?
alysea
CITAT(axe10 @ 26-11-2007, 06:39 PM) *

CITAT(alysea @ 26-11-2007, 05:32 PM) *

Cioace=barfa?!...ca sa stim si noi nu de alta!

da..de "barfe" era vorba...

tease.gif
CITAT(axe10 @ 26-11-2007, 07:06 PM) *

Seara buna
tease.gif

nu recunosc nimic tease.gif
alysea
CITAT(axe10 @ 26-11-2007, 09:05 PM) *

Bine ca mi-ai zis despre graviditatea situatiei...ca intrasem la idei...nu vezi ca nu ne explica?!....ne lasa cu ochii beliti in calculator si nika.

ai mila de mine....ca ma culc odata cu gainile...

la cat mai multe pagini!!!

Imagine
Amazoana
Neata
Deja sunt obosita, am terminat raportul acela, incepe alta nebunie. Era sa si comit una: dupa ce am terminat polologhia, era sa dau "delete". Cred ca ma strangeam de gat!!!! mad.gif

CITAT(ina_ceva @ 27-11-2007, 09:30 AM) *

pupic.gif dulci

La cat mai multe pagini naughty.gif !

Cu gandul la gatit sunt si eu cand stiu ca vine acasa cool.gif . Am inteles eu gresit sau se poate sa-i amane intoarcerea lui B?

Este posibil, da. Sper sa nu se intample.Pupici Ina! pupic.gif

CITAT(alysea @ 27-11-2007, 12:18 PM) *

CITAT(axe10 @ 26-11-2007, 09:05 PM) *

ai mila de mine....ca ma culc odata cu gainile...

la cat mai multe pagini!!!

Imagine

Multumesc Alysea. Te pup. pupic.gif
Fug la treaba back inapoi.
bubbles
Ziua salut.gif . pupic.gif
Andreea-Rodica
Spor la treaba, ce faci bun pentru duminica?
hug.gif
Sexymom
Pupici multi si de la mine pupic.gif
Amazoana
Buna fetelor. Am prins un moment liber si am venit fuguta sa va salut si sa va pupic.gif
S-a amanat, evident, venirea lui B. sad.gif
Va povestesc mai multe cand voi mai avea timp. V-am pupat.
Nessie
hug.gif Imi pare rau, Dulci! Nici nu am cuvinte sad.gif ...
buretel
CITAT(dulcikatty @ 28-11-2007, 11:43 AM) *

Buna fetelor. Am prins un moment liber si am venit fuguta sa va salut si sa va pupic.gif

sad.gif sad.gif Nu pot sa cred...Hai Dulci, fruntea sus, va sosi pana la urma inainte de Craciun hug.gif
Fii optimista smile.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 28-11-2007, 01:46 PM) *

hug.gif Imi pare rau, Dulci! Nici nu am cuvinte sad.gif ...

CITAT(buretel @ 28-11-2007, 02:03 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 28-11-2007, 11:43 AM) *

sad.gif sad.gif Nu pot sa cred...Hai Dulci, fruntea sus, va sosi pana la urma inainte de Craciun hug.gif
Fii optimista smile.gif

Dragelor, ce dulci sunteeeti. hug.gif Din graba am omis sa va spun ca intarzie doar putin. Marti dimineata il am in brate, cu ajutorul lui Dumnezeu! cheer.gif
Intentionez sa merg la aeroport, dar sa vad la ce ora pleaca microbuzul (daca ma incadrez in timp, sau sa pot pleca de la serviciu putin mai devreme....) Ajunge la 00.10. Asta inseamna ca inapoi in Ct vom ajunge pe la 4 dimineata, iar la serviciu a doua zi...Dumnezeu cu mila. tease.gif
Chiar daca nu ma duc, tot nu cred ca voi putea dormi pana nu vine....sunt in dilema. )).gif
buretel
cheer.gif cheer.gif Vine maaaarti!!!! Uraaaa!!!
Eu m-as duce alergand, ce mai conteaza serviciul )).gif )).gif
Totusi, nu-ti poti lua liber a doua zi? Si n-ar fi mai sigur sa mergeti cu trenul, decat cu microbuzul? Te rog eu mergi cu trenul hug.gif
anca veselie
las' ca e bine si marti cheer.gif cheer.gif
eu zic sa mergi sa-l iei, oricum o sa stai ca pe ace pana ajunge
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.