CITAT(dulcikatty @ 26-11-2007, 07:09 PM)

Cate ore de conducere ai facut?
Doamne ce de nebuni erau si pe aici. V-am spus ca era sa intre de 2 ori cate un taxi in mine? Astia si soferii de microbuze conduc cel mai tampit pe aici.
De la cat ai conducere? Dimineata e aglomerat tare?Mie imi placea sa conduc dimineata, eram odihnita. De invatat te-ai apucat? Hai ca te-am ametit cu intrebarile. Iti urez multa bafta si sa nu ai teama.
Te imbratisez.
N-am decat 3 ore in total de scoala, dar abia spre sfarsitul orei trecute am iesit prin oras, deci azi a fost prima data cand m-am urcat doar eu la volan.
Am ore numai de la 8 dimineata, cand mai mult se sta la semafoare decat se merge.

Merg 200m, coada, mai merg 200m, alta coada.

Si in aia 200m, toti nebunii

.
Pe mine ma enerveaza cel mai mult ca ma vad cu scoala si zic ca ma fenteaza sa ma ocoleasca in trafic si se baga in fata mea fara semnalizari.

De 2 ori am patit-o azi.
CITAT(dulcikatty @ 26-11-2007, 07:13 PM)

In ultimul timp mananc si mai putin decat inainte pt ca sincer nu mai am timp. Azi am mancat 2 sandwich-uri acum seara. In rest nimic. Nici la baie nu am avut timp sa merg.
Si asa m-am enervat deoarece am lucrat la o situatie toata ziua, am trimis-o la voi la
Capitala si am primit raspuns ca vor pe un formular de-al lor

asa ca pune-te maine si refa-l. Si mai am inca pe atata de facut. Bine ca vine B
Uof!

Pup sa treaca supararea! Incearca sa vezi si partea buna, adica ai mereu mintea ocupata si nu te gandesi cat mai e pana vine B. Spor la treburi si mananca ceva cald la matze.